Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. února 2010 ve 22:08® bubu
-
toulovec> ale nevydrží a něco sem přilítne,co Staníku?
- Pondělí 22. února 2010 ve 22:06® toulovec
-
bubu> kličkuje jako prvnička
- Pondělí 22. února 2010 ve 22:05® bubu
-
toulovec> on nás Standa jen tak vodí za nos
- Pondělí 22. února 2010 ve 22:04® stopař
-
mannice> Hlavně dej bacha ať se ti nenafoukne moc hlava a nepraskla.Chceš podle mého moc informací najednou.
toulovec> Já vím , Já si chtěl jen tak rejpnout Ivošku.
- Pondělí 22. února 2010 ve 22:00profil byl smazán
-
stopař> skusim si ho,ale chce to odpočinek,mám pocit že rostu
- Pondělí 22. února 2010 ve 22:00® toulovec
-
stopař> co plkáš, flákni sem fotro muchy a nemedluj. Tvé fotky jsem nekritizoval, jen jsem reagoval na poznámku že je skvělá. Víc to nebudeme probírat. Fotky na net máš dávno dobrý......
- Pondělí 22. února 2010 ve 22:00profil byl smazán
-
bubu>
)) já se na to chtěl vrhnout no,ale je toho moc
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:54® stopař
-
mannice> Neděkuj a raději se potom pochlub jak dopadl ten návazec.
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:53® bubu
-
mannice> ani to nečti,nebo ti po třetím dnu na muškařině prdne hlava
Tento příspěvek byl editován 22.2.2010 20:55:45 uživatelem bubu. - Pondělí 22. února 2010 ve 21:50profil byl smazán
-
stopař> Díky
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:44® stopař
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:33profil byl smazán
-
hele kluci nemáte někdo nákou foto instruktáž,nebo video jak se plete ujímanej návazec?
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:32® bubu
-
stopař> flákni ji sem. Já ti ji nepochválím a Ivoš bude v klidu
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:32® sus1
-
stopař> To jako že by se mu třeba postavil??,když sou na pí......??
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:30® stopař
-
Taky bych sem dal nějakou tu fotečku mušek co jsem umotal ale kvůli Toulíkovi to raději dělat nebudu,mohl by se zase rozčílit že jsou moje fotky na pí.u a to Já nechci.
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:10profil byl smazán
-
osprey> úplně jsem se do toho vžil
- Pondělí 22. února 2010 ve 21:02® osprey
-
fikus> Pro radost přece. Vždycky je něco, co člověka naplňuje. A muškařina má potenciál, aby člověka naplňovala. Velký potenciál…
Jeden můj zážitek z loňska:
Byl jsem se suchou na lipanech. Říčka malá, ryby ochytané, já v krabce asi 7 much ve 2 vzorech, jednu rybu po dvou hodinách lovu na kontě. Sem tam kolečko, všechno lipánci do 20 cm, ani jsem nenahodil. Proč je trápit. A pak jsem na náhonu, kde skoro nikdo nechytá, uviděl lipana tak 35 cm s nádhernou rudou hřbetní ploutví. Sbíral jak divej a pustil mě k sobě tak na 2.5 m. Stál jem nad ním snad 20 minut a koukal. Největší zážitek z celýho dne. Ta ryba byla prostě skvost. Pak jsem ho na první hod chytil (on byl opravdu naivní jak blondýna), ale to už bylo o ničem proti tomu předchozímu pozorování.
A vvvo tom tto je… Teda, asi.
- Pondělí 22. února 2010 ve 20:35® fikus
-
osprey> v tomhle jsem s tebou zajedno, vždyť v jednoduchosti je krása.
Tak sakra, proč děláme věci složitě?
jiris> to jsou ty tampóny do uší? (právě jsem si asi taky naběhnul
brčal> to video s tím tvým vázáním strýmru se mi moc nevyvedlo, je nějaké divné (zobrazuje se mi přepůlený obraz), máš o něj ještě zájem? Zmenšil jsem ho na asi 75MB
- Pondělí 22. února 2010 ve 20:29® Piranha
-
osprey> muskareni je ale o proti feederu pro mne srdcova zalezitost.Pri musce vnimam vic jinych elemntu nez u feederu.U feederu se venuju vylozene feederu, sedim na kresilku matlam a patlam živý a řídký a behem chytani si delam navazce a experimentuju. U musky vnimam strasne deni kolem sebe.Nekdy si i jen tak sednu a koukam se na reku jak tece a sleduju vse okolo, vune zvuky a vse.Dava mi strasnej relax i kdyz nekdy nejsem schopnej dojit k autu jak mne bolej hnaty.
- Pondělí 22. února 2010 ve 20:20® jiris
-
Piranha> já muškařím dva roky, ale pokud se do toho počítají i zhlédnutá videa, tak možná i pět.
Firetiger – to je moje každoroční dilema. Já bych v současné době nevyužil CR P. Ale Jih mě láká už dlouho, jen ta dálka. To mám blíž na Slovensko
Tento příspěvek byl editován 22.2.2010 19:20:41 uživatelem jiris.Krásně a pražák… tam je, to bezpochyby.
- Pondělí 22. února 2010 ve 20:18® osprey
-
Piranha> Jo jo, bazálně házet, chytit si nějakou rybu, umotat něco na háček… začátky nejsou tak strašný.
Zajímavější to začíná být až pak. Jenže jak dojde na nějaký finesy, najednou se chápu prutu, co má na sobě našroubovanej smekací naviják.
Být muškař, k tomu patří i kus něčeho někde uvnitř člověka a ten já v sobě nemám.
- Pondělí 22. února 2010 ve 20:12® Piranha
-
jiris> ja se za muskare nepovazuju.Porad jsem dost vernej feederu.I kdyz se musce venuju 7 let tak jsem poradne zacal teprve od lonska, myslim jako pstruhovky, vazani a vse kolem. Vazaciho materialu je tolik, ze zatim mam rezervy v poznavani. Ale jak rika Osprey, staci mi to zatim na to, abych si uvazal par much, ktere mi zatim dobre chytaj.
- Pondělí 22. února 2010 ve 20:08® Koudy
-
jiris>
- Pondělí 22. února 2010 ve 20:03® Firetiger
-
jiris> inu inu… přemýšlím, jestli pro rok 2010 budu pořizovat „tu vašu“ pstruhovku. Loni jsem se tam dostal dvakrát, což není mnoho. Ale zase to tam máte krásný a pražákuprostý… chudák já tohle řešit
- Pondělí 22. února 2010 v 19:58® jiris
-
Piranha> zrak Tě asi klame, ale divím se, že muškař tvého formátu to nerozpozná
- Pondělí 22. února 2010 v 19:56® Piranha
-
jiris> kua pokud mne zrak nešálí, to je s dívčích tampónů né.
Tento příspěvek byl editován 22.2.2010 18:56:40 uživatelem Piranha. - Pondělí 22. února 2010 v 19:51® jiris
-
Firetiger> Uvidíme co tam po černé okřídléné návštěvě zbylo. Ale loni to tam místy bylo fajn
Bohužel mockrát jsem tam nebyl.
- Pondělí 22. února 2010 v 19:48® Firetiger
-
jiris> jirisu neprovokuj! Tvojí templštejnskou pupu mám uschovanou ve speciální krabičce vedle Kocábozmrda.
Dovádí mě k nepříčetnosti svojí jednoduchostí
- Pondělí 22. února 2010 v 19:38® jiris
-
Pupy už nejsou tabu! Tady jsou a že je pěkně sbíraj
- Pondělí 22. února 2010 v 19:28® ZN
-
bubu> jasně Evžo, v pohodě. A…ono v podstatě žádná super pupa neexistuje, jsou to jen plky. Je to v rukách a v době, kdy na ni člověk chytá.