Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 17. února 2010 ve 23:53profil byl smazán
-
Piranha> to musela bejt asi pěkná šlupa
.. Ale chudák pes a na druhou stranu,škoda svačiny
- Středa 17. února 2010 ve 23:48® osprey
-
Piranha> Jo, já jako bývalý pedagog vím, že když už mlátit, tak přes prdel, tam není žádný důležitý orgán, na jehož následnou poruchu by si mohl potrestaný stěžovat
Asi bych milého pséka kopl mezi půlky…
- Středa 17. února 2010 ve 23:36® Piranha
-
Obsah příspěvku byl odstraněn na žádost autora.
Osprey
Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 11:18:38 administrátorem osprey. - Středa 17. února 2010 ve 22:55® Jak.novi
-
osprey> No já jednou chytal na feeder, přiběhl ke mně pes, nějakej kříženec a začal mi žrát krmení. Když jsem řekl páníčkovi, ať si ho zavolá, řekl mi, že jsem strašnej neřád a nenechám ani psa se nažrat.
- Středa 17. února 2010 ve 22:50® osprey
-
Firetiger> Já kdysi muškařil a přiběhl pes. Boxer. Úplný hovado. Choval se ja pitomej, skákal na mě, lezl mi do vody, sotva jsem stačil posbírat šňůru, aby se mi do ní nezamotal.
A když jsem nakonec sdělil přišedšímu páníčkovi, že všechno má své meze, sdělil mi, že mě zdálky viděl a že chytám strašně nebezpečným způsobem, jak kolem mě lítá ta šňůra a že mám být rád, že jsem mu toho chudáčka nezaseknul, protože pak…
Respekt jsem měl ale jen z toho čokla, pánešek byl v tohle párečku jasná dvojka.
- Středa 17. února 2010 ve 22:37® Firetiger
-
siri> jó Lahovice, tam se dějí věci… Nezapomenu jak jsem tam byl jednou chytat a přiběhl chlapík, očivišče mentál, a s vážnou tváří mi pravil „Pane, tady nemůžete chytat ryby, copak nevíte že se sem choděj lidi koupat?“ sundal gatě a skočil do vln. Perlín jak čtyři
Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 21:37:40 uživatelem Firetiger. - Středa 17. února 2010 ve 22:29® siri
-
Nemel jsem na mysli zasek vzor ‚letecky den‘.
Slo o zname lahovicke perliny drave, kteri zjevne leccos okoukali od tamnich pstruhu a sivenu…
- Středa 17. února 2010 v 15:30® osprey
-
siri> Nevím, ti moji moc neskákali. Asi jsem málo sekal
- Středa 17. února 2010 v 15:25® siri
-
Osprey: nekteri perlini umi i skakat nad vodu po zaseku, jako pstruh…
- Středa 17. února 2010 v 11:36® Mates(původní)
-
sava757> Jistě zajímavá nabídka, ale já si raději revíry fotím sám.
- Středa 17. února 2010 v 0:08@ sava757
-
Zdravím všechny nedočkavce kteří už letos nevydrželi a byli u vody. Poohlížím se po někom kdo by mě vzal na zajímavé místo u vody které by stálo za to vyfotit,potřebuju nějaké zimní fotky do archivu , za odměnu slušnou zvětšeninu z akce, pokud vás to zaujalo pro představu se podívejte na moji tvorbu www.rybarskykalendar.cz
- Úterý 16. února 2010 ve 23:14® osprey
-
Juraj> Všude je na to voda. Můžeš chytat i okouny nebo plotice a klidně i se setem z Lidlu.
Super muškařská ryba je perlín – nekecám – na sucho, na strímra,… Jdou po tom jak slepice po flusu. Kam se hrabe feeder.
- Úterý 16. února 2010 ve 22:24® Juraj
-
Zdravím všechny. Tak jsem se shodou absolutních náhod v sobotu omylem přimotal k vašemu vázacímu víkendu u Rampušáka a jak mě muška úspěšně míjí, tak musím konstatovat, že jsem zůstal okouzlen. Tolik kumštu a krásy už jsem dlouho neviděl. Kluci jste opravdu machři. Musím přiznat, že vám i tak trochu závidím. Ale u nás na to není voda a feeder mě zatím plně pohltil. Ale možná jednou… . Kdož ví? Každopádně před vámi smekám a přeju pevnou ruku při vázání a úspěšnou sezónu 2010.
- Úterý 16. února 2010 ve 22:19® monaster
-
osprey: Míro že jsi zutej nevidím ale cítím
Tento příspěvek byl editován 16.2.2010 21:20:11 uživatelem monaster. - Úterý 16. února 2010 ve 22:10® osprey
-
monaster> Náhodou, já sem teď lezu zutej. Akorát to nevidíte, což je věčná škoda
A co se týče sprostých slov, kvůli nim jsem smazal jen dva příspěvky v oné památné debatě, která se zvrhla kolem Miss Sympatie FF. Jinak mě to nějak netrápí, zvlášť když se to bere s nadhledem. Toulíkovo pyču si znamenám. Mohl bych mu tu výjimku dát i písemně
- Úterý 16. února 2010 ve 20:40® monaster
-
toulovec: no proto
- Úterý 16. února 2010 v 19:16® toulovec
-
monaster> nebojte kucí, axamith jen sranduje :o)))
- Úterý 16. února 2010 v 18:50® monaster
-
axamith: částečně chápu to, že když někomu vstupuju do diskuze tak se omluvím , že přerušuju ale písemný souhlas? nemám se teda radši i zout?
chodím sem teda jen na „čumendu“ ale tohle mně dostalo
- Úterý 16. února 2010 v 15:16® Mates(původní)
-
Funguje to, juchéééj.
- Úterý 16. února 2010 v 15:15® Axamith
-
Mates(původní)> jo, tak to teda budeš muset zvážit další setrvání na tomto fóru
Tento příspěvek byl editován 16.2.2010 14:17:28 uživatelem Axamith.No vidíš, u slova hmyz jsi se trefil, bylo to sice 50:50, jaké y/i tam napsat, ale vyšlo to. Jen tak dál. Ale zapomněl jsi na ten písemný souhlas.
- Úterý 16. února 2010 v 15:15® Mates(původní)
-
Zkouška vložení hmyzu.
- Úterý 16. února 2010 v 15:12® Mates(původní)
-
Axamith> To bude zapeklitá věc, s pravopisem jsem na štíru, jestli mi teda jako rozumíš.
- Úterý 16. února 2010 v 15:08® Axamith
-
Mates(původní)> hele, počítej s tím, že se tady zásadně debatuje spisovnou češtinou, dialekty se netrpí a pokud se chceš k něčemu vyjádřit, musíš si vyžádat písemný souhlas všech on-line účastníků diskuse. Abych nezapomněl, netrpí se pravopisný chyby, jenom Toulík má doživotní výjimku na slovo pyča.
- Úterý 16. února 2010 ve 14:59® Mates(původní)
-
Firetiger> Jen jsem si to tady chtěl obšlápnout.
- Úterý 16. února 2010 ve 14:44® toulovec
-
Firetiger> tam se chodilo za čáru békat, ne sakrovat :o))
- Úterý 16. února 2010 ve 14:31® Firetiger
-
Mates(původní)> chodíš si po vzoru ševce z pohádky zanadávat do království krále Miroslava?
- Úterý 16. února 2010 ve 12:59® Mates(původní)
-
Já se jen ptám, extrémní sprosťák nejsem.
- Úterý 16. února 2010 ve 12:39® Axamith
-
Třeba Toulíkovi občas ulítne slůvko pyča, ale to se nám pak všem neskutečně omlouvá, že to tak nemyslel a často to někdo neustojí a pošle ho za to do řiti.
- Úterý 16. února 2010 v 11:13® toulovec
-
Mates(původní)> řekl bych že nejsou moc vítány, nicméně občas bohužel každý něco utrousíme
- Úterý 16. února 2010 v 10:56® Mates(původní)
-
Dobrý den, můžou se zde používat občas vůlgární výrazy?