Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 17. února 2010 ve 23:53profil byl smazán

Piranha> to musela bejt asi pěkná šlupa :-) .. Ale chudák pes a na druhou stranu,škoda svačiny :-))

Středa 17. února 2010 ve 23:48® osprey
osprey

Piranha> Jo, já jako bývalý pedagog vím, že když už mlátit, tak přes prdel, tam není žádný důležitý orgán, na jehož následnou poruchu by si mohl potrestaný stěžovat:-)

Asi bych milého pséka kopl mezi půlky…

Středa 17. února 2010 ve 23:36® Piranha
Piranha

Obsah příspěvku byl odstraněn na žádost autora.

Osprey

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 11:18:38 administrátorem osprey.
Středa 17. února 2010 ve 22:55® Jak.novi
Jak.novi

osprey> No já jednou chytal na feeder, přiběhl ke mně pes, nějakej kříženec a začal mi žrát krmení. Když jsem řekl páníčkovi, ať si ho zavolá, řekl mi, že jsem strašnej neřád a nenechám ani psa se nažrat.

Středa 17. února 2010 ve 22:50® osprey
osprey

Firetiger> Já kdysi muškařil a přiběhl pes. Boxer. Úplný hovado. Choval se ja pitomej, skákal na mě, lezl mi do vody, sotva jsem stačil posbírat šňůru, aby se mi do ní nezamotal.

A když jsem nakonec sdělil přišedšímu páníčkovi, že všechno má své meze, sdělil mi, že mě zdálky viděl a že chytám strašně nebezpečným způsobem, jak kolem mě lítá ta šňůra a že mám být rád, že jsem mu toho chudáčka nezaseknul, protože pak… :-))

Respekt jsem měl ale jen z toho čokla, pánešek byl v tohle párečku jasná dvojka.

Středa 17. února 2010 ve 22:37® Firetiger
Firetiger

siri> jó Lahovice, tam se dějí věci… Nezapomenu jak jsem tam byl jednou chytat a přiběhl chlapík, očivišče mentál, a s vážnou tváří mi pravil „Pane, tady nemůžete chytat ryby, copak nevíte že se sem choděj lidi koupat?“ sundal gatě a skočil do vln. Perlín jak čtyři

Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 21:37:40 uživatelem Firetiger.
Středa 17. února 2010 ve 22:29® siri

Nemel jsem na mysli zasek vzor ‚letecky den‘. :-) Slo o zname lahovicke perliny drave, kteri zjevne leccos okoukali od tamnich pstruhu a sivenu…

Středa 17. února 2010 v 15:30® osprey
osprey

siri> Nevím, ti moji moc neskákali. Asi jsem málo sekal:-))

Středa 17. února 2010 v 15:25® siri

Osprey: nekteri perlini umi i skakat nad vodu po zaseku, jako pstruh… :-)

Středa 17. února 2010 v 11:36® Mates(původní)
Mates(původní)

sava757> Jistě zajímavá nabídka, ale já si raději revíry fotím sám.

Středa 17. února 2010 v 0:08@ sava757

Zdravím všechny nedočkavce kteří už letos nevydrželi a byli u vody. Poohlížím se po někom kdo by mě vzal na zajímavé místo u vody které by stálo za to vyfotit,potřebuju nějaké zimní fotky do archivu , za odměnu slušnou zvětšeninu z akce, pokud vás to zaujalo pro představu se podívejte na moji tvorbu www.rybarskykalendar.cz

Úterý 16. února 2010 ve 23:14® osprey
osprey

Juraj> Všude je na to voda. Můžeš chytat i okouny nebo plotice a klidně i se setem z Lidlu.

Super muškařská ryba je perlín – nekecám – na sucho, na strímra,… Jdou po tom jak slepice po flusu. Kam se hrabe feeder.

Úterý 16. února 2010 ve 22:24® Juraj

Zdravím všechny. Tak jsem se shodou absolutních náhod v sobotu omylem přimotal k vašemu vázacímu víkendu u Rampušáka a jak mě muška úspěšně míjí, tak musím konstatovat, že jsem zůstal okouzlen. Tolik kumštu a krásy už jsem dlouho neviděl. Kluci jste opravdu machři. Musím přiznat, že vám i tak trochu závidím. Ale u nás na to není voda a feeder mě zatím plně pohltil. Ale možná jednou… . Kdož ví? Každopádně před vámi smekám a přeju pevnou ruku při vázání a úspěšnou sezónu 2010.

Úterý 16. února 2010 ve 22:19® monaster
monaster

osprey: Míro že jsi zutej nevidím ale cítím ;-)

Tento příspěvek byl editován 16.2.2010 21:20:11 uživatelem monaster.
Úterý 16. února 2010 ve 22:10® osprey
osprey

monaster> Náhodou, já sem teď lezu zutej. Akorát to nevidíte, což je věčná škoda:-)

A co se týče sprostých slov, kvůli nim jsem smazal jen dva příspěvky v oné památné debatě, která se zvrhla kolem Miss Sympatie FF. Jinak mě to nějak netrápí, zvlášť když se to bere s nadhledem. Toulíkovo pyču si znamenám. Mohl bych mu tu výjimku dát i písemně:-))

Úterý 16. února 2010 ve 20:40® monaster
monaster

toulovec: no proto :-)

Úterý 16. února 2010 v 19:16® toulovec
toulovec

monaster> nebojte kucí, axamith jen sranduje :o)))

Úterý 16. února 2010 v 18:50® monaster
monaster

axamith: částečně chápu to, že když někomu vstupuju do diskuze tak se omluvím , že přerušuju ale písemný souhlas? nemám se teda radši i zout? ;-) chodím sem teda jen na „čumendu“ ale tohle mně dostalo

Úterý 16. února 2010 v 15:16® Mates(původní)
Mates(původní)

Funguje to, juchéééj.

Úterý 16. února 2010 v 15:15® Axamith
Axamith

Mates(původní)> jo, tak to teda budeš muset zvážit další setrvání na tomto fóru :-D No vidíš, u slova hmyz jsi se trefil, bylo to sice 50:50, jaké y/i tam napsat, ale vyšlo to. Jen tak dál. Ale zapomněl jsi na ten písemný souhlas.

Tento příspěvek byl editován 16.2.2010 14:17:28 uživatelem Axamith.
Úterý 16. února 2010 v 15:15® Mates(původní)
Mates(původní)

Zkouška vložení hmyzu.

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img31168.jpg
Úterý 16. února 2010 v 15:12® Mates(původní)
Mates(původní)

Axamith> To bude zapeklitá věc, s pravopisem jsem na štíru, jestli mi teda jako rozumíš.

Úterý 16. února 2010 v 15:08® Axamith
Axamith

Mates(původní)> hele, počítej s tím, že se tady zásadně debatuje spisovnou češtinou, dialekty se netrpí a pokud se chceš k něčemu vyjádřit, musíš si vyžádat písemný souhlas všech on-line účastníků diskuse. Abych nezapomněl, netrpí se pravopisný chyby, jenom Toulík má doživotní výjimku na slovo pyča.

Úterý 16. února 2010 ve 14:59® Mates(původní)
Mates(původní)

Firetiger> Jen jsem si to tady chtěl obšlápnout.

Úterý 16. února 2010 ve 14:44® toulovec
toulovec

Firetiger> tam se chodilo za čáru békat, ne sakrovat :o))

Úterý 16. února 2010 ve 14:31® Firetiger
Firetiger

Mates(původní)> chodíš si po vzoru ševce z pohádky zanadávat do království krále Miroslava?

Úterý 16. února 2010 ve 12:59® Mates(původní)
Mates(původní)

Já se jen ptám, extrémní sprosťák nejsem.

Úterý 16. února 2010 ve 12:39® Axamith
Axamith

Třeba Toulíkovi občas ulítne slůvko pyča, ale to se nám pak všem neskutečně omlouvá, že to tak nemyslel a často to někdo neustojí a pošle ho za to do řiti. :-)

Úterý 16. února 2010 v 11:13® toulovec
toulovec

Mates(původní)> řekl bych že nejsou moc vítány, nicméně občas bohužel každý něco utrousíme

Úterý 16. února 2010 v 10:56® Mates(původní)
Mates(původní)

Dobrý den, můžou se zde používat občas vůlgární výrazy?