Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 21:31® Pike007

Akce se neúčastním, takže jakože do toho nemám co kecat. Ale myslím si, že hodnocení fotek je něco podobného jako hodnocení muziky, filmu a další „kultury“. Fotka se může a nebo nemusí líbit, není to exaktní věda, nepočítají se tam branky, body, vteřiny. A hlavně si myslím, že poslání fotky není to, aby byla lepší než druhá, ale aby něco řekla, případně udělala radost či zachovala vzpomínku. Soutěžení ve focení mi proto připadá divné. Ale uznávám, vážné soutěžení nemám moc rád.

Konec filozofického okénka.

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 21:08® bubu
bubu

můžu si někde vsadit? Po Zdenovo kotrmelci mám favorita

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 20:01® ZN
ZN

stopař> tak to zas ne, Ivošek si z nás prdel dělat nebude. Jdu do toho s tebou jako asistent. Naučíme ho žrát seno:-)

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 19:57® stopař
stopař

sus1> :-))

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 19:51® sus1

stopař> Když budeš mít nějakou starost s Toulíkem,tak tě regul pomůže,píše,že sebou veze přece tu lopatu,tak …:-)) )

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 19:09® stopař
stopař

Hele a ani vás nezajímá jestli se toho bláznivého pokusu (nebo jak to nazvat)se chci zúčastnit Já. Jak naznačil ZN pravidla jsou opravdu špatný.Jak může Toulovec soutěžit se mnou ve focení když On používá nějakej lepší foťák (nejspíš zrcadlovku) a Já jen obyčejnej kompakt od Kodaku ? To si myslím že je předem prohranej boj ! Nehledě na podmínky jaké určil Toulovec – „světlo dostupné, myslím tím jedna lampička“ vím předem z vlastní zkušenosti že za takové podmínky moje fotka bude ta špatná páč aby ta fotka vypadala alespoň trošku tak musím přisvěcovat. O pití mlíka či čehokoliv jiného mi nejde,mlíko piju běžně a rád a ani mi nevadí ho pít hodně.Jde mi jen o to že to je prostě nerovná soutěž.
Ale taky netvrdím že z mího foťáku nejde dostat fotka lepší než ta co se Toulíkovi tolik nelíbila,ale taky vím a už to tu bylo dříve taky řešený že to byla fotka dostačující na to aby byla vidět muška kterou sem uvázal (nejde tolik o kvalitu fotky ale o kvalitu uvázané mušky).
Ale aby Toulavec neřekl že jsem srab nebo tak něco tak se té legrace zúčastním . Samozřejmě jestli se tam dostanu přes sněhové závěje.

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 19:09® MP-E65mm
MP-E65mm

regulus> ty si děláš prdel, aby nás tam pak nesvážela rolba :-)

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 18:51® regulus
regulus

toulovec> prdel bude, zcela určitě. Hodím sem odkazy na doporučené vybavení na letošní TVV. ;-)

http://www.pneumatiky.cz/…Osobni-Zimni#…

http://www.e-pneumatiky.cz/Snehove-retezy#…

/…a-snih/k543/#…

http://www.mall.cz/snehove-frezy/?…

http://www.tv-products.cz/…i-zdroj.html

http://www.nakupka.cz/…g-s-kolikem/

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 17:50® toulovec
toulovec

tááááák teď se mi ten vývoj diskuse líbí..... závěrem budiž myšlenka „hlavně aby byla prdel“ a jinak vo nic nejde ne?

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 15:16® ZN
ZN

MP-E65mm> jasně. A těch bonusů tam je tolik, že jde jednomu hlava kolem:-)

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img30647.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img30648.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img30649.jpg
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 15:08® Medvěd
Medvěd

MP-E65mm> naučit vázat mouchy na TVV?Fakt to neber tak vážně.I když Ivoš zase od svěráčku nevstane,to je fakt

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:42® MP-E65mm
MP-E65mm

ZN> já tam jedu naučit se vázat mouchy , to co bude navíc beru jako bonus :-) asi tak ..........

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:34® ZN
ZN

MP-E65mm> zas to neber tak vážně. On si Ivošek dělal srandu.

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:28® MP-E65mm
MP-E65mm

ZN> ok, beru na vědomí.

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:18® ZN
ZN

MP-E65mm> v muškaření a provádění fotek na přání nikdy nesoutěžím. Je to můj koníček, krom toho, nemá to kdo vyhodnotit:-)

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:12® MP-E65mm
MP-E65mm

ZN> o nic nejde, bude prdel :-)

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:08® ZN
ZN

regulus> ne, to fakt ne. Jen je mi to nějak fuck:-)

Ivošku, EDIT seru na to:-)

Tento příspěvek byl editován 28.1.2010 13:09:31 uživatelem ZN.
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 14:04® MP-E65mm
MP-E65mm

toulovec> Já bych s tím tak nepřeháněl, počkaj až dostaneš do ruku pořádnej foták (Canon) sorry musel jsem si rýpnout :-) tak uvidíš výsledky.

Canon nebo Nikon princip je stejný akorát se to jinak ovládá (již zminovaný čudlíky) :-)

regulus> i mistr tesař se utne, riskovat to nehodlám. Nejsem sebevrah :-)

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:24® regulus
regulus

toulovec> nejsu srab, jen toho tolik co ty nemám nárok vypít a navíc bych se z toho posral, no a Standovi bych to taky nemohl udělat. :-D

Navíc si myslím, že kapánek štengr muší bejt …

Tento příspěvek byl editován 28.1.2010 12:25:33 uživatelem regulus.
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:21® toulovec
toulovec

MP-E65mm> no ty by ses účastnit nesměl, protože proti tobě bych byl v hajzlu i kdyby se mi náhodou povedla životní fotka. Ty kopeš úplně jinou ligu. Proti tobě tady všichni ostatní kopeme hadrákem na oraništi. Jen mně sere že jsi Canonovej. Mohl jsem z tebe tahat rozumy...........

Regulus: srabe! Těšil jsem se taky jak mi budeš vysvětlovat co znamenají všechny ty čudlíky na foťáku. :o))

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:09® Medvěd
Medvěd

Doprdele,zase budeme muset poprosit Řízka

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 13:09® regulus
regulus

toulovec> kurnik, až fčilka co to sem MP napsal, jsem si fšimnul toho o co se hraje, tak to nejde, kdybych vyhrál tak ty těch mých 5 nebo 6 piv asi zvládneš, ale já ty hektolitry toho tvýho moku určitě ne. :-D

MP-E65mm> prdlačky, byl bys trapně střízlivej

Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 12:19® MP-E65mm
MP-E65mm

toulovec> hmmm, chtěl jsem se focení taky zúčastnit, ale vzhledem o co se hraje tak nebudu riskovat otravu krve alkoholem :-) :-)

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 0:42® regulus
regulus

ZN> no to mě mohlo napadnout, že nehodláš rozhodovat proto, že z toho nemůže vylézt FOTKA, pravidla se můžou změnit, ale tady jde spíš o to, že je dost pravděpodobný, že ze tvýho pohledu budou obě fotky napyču (věřím, že si to dovedeš dost dobře představit) a ty bys měl říct která je víc … :-))

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 0:31® mildas

P.S. do poroty taky nejdu, i když jsem zřejmě jediný, kdo to může rozsoudit.

Čtvrtek 28. ledna 2010 v 0:30® mildas

Toulovec mušky nepotřebuje. Každému je ctí ho obdarovat, vy joudové !

Středa 27. ledna 2010 ve 22:55® ZN
ZN

regulus> pleteš se, jen nechci hodnotit sádrové trpaslíky. O nějaké rozhádání vůbec nejde. Ivoškovy pravidla jsou úplně napyču:-)

Středa 27. ledna 2010 ve 22:55® Medvěd
Medvěd

regulus> rozhádat si Ivoška?Zdeněk?Vy­loučeno

Středa 27. ledna 2010 ve 22:43® regulus
regulus

Medvěd> ale prdlačky jen krajinky, nechce si rozhádat ani Ivoška ani Standu. :-))

Středa 27. ledna 2010 ve 22:39® Medvěd
Medvěd

regulus> Zdenda fotí jen krajinky,tak proto