Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 27. ledna 2010 ve 22:35® regulus
-
ZN> no dobrá, nutit tě nikdo nebude, ale vcelku nechápu, proč bys k tomu nemohl říct svůj názor.
- Středa 27. ledna 2010 ve 22:30® ZN
-
regulus> já nic komentovat nebudu.
Btw., žádného fotoklání se nezůčastním, a taky nic hodnotit nebudu. Ať si každý fotí jak chce a co chce, každý je strůjcem svého osudu
Přenechám to s radostí MP-čkovi a Ivoškovi.
- Středa 27. ledna 2010 ve 22:20® regulus
-
ZN> to ale přece nikdo netvrdil, jenže Ivošek je dycky tak až moc upřínmej, fšecko je napyču, ale ještě jsem od něj neviděl fotku muchy.
Nicméně v rámci tohoto fotoklání můžete s MPčkem podat výklad jak správně fotit mouchu. - Středa 27. ledna 2010 ve 21:58® ZN
-
toulovec> omg.
Btw., ta fotka stopaře fakt fotka není
- Středa 27. ledna 2010 ve 21:20® regulus
-
toulovec> tak na to se těším, konečně budu mít tvoji fotku i někde jinde než u žrádla.
Mimochodem do poroty bych zařadil i ZN a ještě někoho (necháme to na tom kdo tam vhodnej bude).
- Středa 27. ledna 2010 v 19:37® bubu
-
toulovec> aj,já sem nějak nepochopil,že klání proběhne už v pátek
- Středa 27. ledna 2010 v 19:34® toulovec
-
bubu> zajímavý spíš bude pátek večer až budou hrdové chlastat mlíko
- Středa 27. ledna 2010 v 19:32® bubu
-
toulovec> ty voe,já tam sned na sobotu dojedu,to chci vidět btw:to že máme stále co zlepšovat jen podepíšu
Tento příspěvek byl editován 27.1.2010 18:34:38 uživatelem bubu. - Středa 27. ledna 2010 v 19:27® toulovec
-
stopař> jinak jak tak na ni koukám na druhým monitoru, beru zpět to pozadí. je dobrý. na notebooku se mi zdálo fialový
- Středa 27. ledna 2010 v 19:23® toulovec
-
regulus> Tvou výzvu beru!!! Takže já proti stopařovi, disciplína foto mušky. Pravidla určím já, jelikož jsem byl vyzván.
- Fotí každý svým vlastním foťákem
- fotí se ta samá muška v tom samým svěráku
- světlo dostupné, myslím tím jedna lampička – bude stačit ať je prdel
- odrazné desky jen z dostupných materiálů v místnosti
- makroblesk zakázán
- stativ povolen
- postprocesing povolen
- hodnotit bude nezávislý pozorovatel, navrhuji MP-E65
- doba na vyfocení a úpravu řekněme max.15 minut
a o co se hraje?? když prohraju já, budu celý večer pít to co vy. Krdyž prohrajete vy, budete celý večer pít to co budu pít já, v množství, které budu pít já.
Tento příspěvek byl editován 27.1.2010 18:41:19 uživatelem toulovec. - Středa 27. ledna 2010 v 19:18® stopař
-
toulovec> Koukám jak se z toho snažíš vykroutit Ivošku ale podle mého ti to moc nejde ! Ne ne jen tak se z toho nevykroutíš.
Odvolej že na mojí fotce není pozadí napyču, barva napyču, světlo napyču, výřez napyču a že je tam prd vidět! A možná ti trošku odpustím.
- Středa 27. ledna 2010 v 19:07® toulovec
-
bubu> je vidět že jsi OSVČ, kdybys pracoval v moderní společnosti, věděl bys, že vystavení pracovníků stresu a neustálé zdůrazňování jejich chyb je motivuje k vyšším výkonům. Ta fotka od stopaře je dobrá, na vystavení na web dávno dobrá. Pokud mu ale řekneš, že je super, oponuju, protože super opravdu nebyla. Tím nechci machrovat, tím chci říct, že stopař má stále co zlepšovat sám ti řekne, kolikrát jsme to spolu probírali.
- Středa 27. ledna 2010 v 17:59® Tomik
-
Co plašíte? Dneska ráno taky –22 a já byl osm hodin v práci (na střeše)…
- Středa 27. ledna 2010 v 17:53® stopař
-
Firetiger> Hele dneska sem najel pár kyláků celkem dost podél řek – Lužická Nisa , Horská Kamenice , Smržovský potok , Desná , Černá Desná , Jizera a kormoše ani volavku sem neviděl.Takže na tom mrazu asi fakt něco bude.
- Středa 27. ledna 2010 v 17:38® Firetiger
-
stopař, bubu > napadá mě jediný pozitivní dopad téhle arktické vlny: kormoši budou mít zamrznuto
- Středa 27. ledna 2010 v 17:26® stopař
-
bubu> No já jel do Tanvaldu ze stejného důvodu,daň z nemovitosti taky nepočká.Cesta jakš takš dobrá jen pár nešťastníků co jim auto vypovědělo službu.
- Středa 27. ledna 2010 v 16:41® Firetiger
-
ta zima je fakt napyču, zvedám morál oblíbenými olivkami
- Středa 27. ledna 2010 ve 13:51® bubu
-
stopař> a stejnak jsem musel,složenky nepočkají. Ale šel jsem až v deset a vyjebal s tím mrazem,už bylo jen –18
- Středa 27. ledna 2010 v 8:57® stopař
-
bubu> No tak to je opravdu mazec,za chvilku sedám do auta a jedu do Tanvaldu,to bude asi cesta.Vůbec se mi nechce.
- Středa 27. ledna 2010 v 8:52® bubu
-
stopař> ani nos nevystrčím,ani nos –22
- Středa 27. ledna 2010 v 8:45® stopař
-
Dírkaři mají asi radost u nás –18°C . To už je fakt zima.
- Středa 27. ledna 2010 v 7:15® stopař
-
bubu> regulus> Ale no tak pánové nechte ho,On to nemyslel jistě špatně jen se třeba kurevsky blbě vyjádřil.Že Toulovče.
- Středa 27. ledna 2010 v 1:29® regulus
-
toulovec> víš co Ivošku, já ti na TVV vrazím do ruky zrcadlovku nebo kompakt, můžeš si vybrat, něco nafotíš, já to semka pak šupnu a můžem diskutovat o kvalitě fotek a abys neřekl, že su kurva z Brna tak ti i vysvětlím na co všechny ty knoflíky jsou.
- Středa 27. ledna 2010 v 0:20® ladamaj
-
osprej>kdybych se aspoň stou kryplkárou nahoru vyšplhal ty čubky tam stojí pořád ale matroš nic moc.Jinak stěma skalpama byla tvrdá realita byl u mě Cudla pro matroš a když sem mu to ukázal tak něco jiného na netu o proti skutečnosti.Jinak si dělám skalpy sám a na kůže mám dobrej zdroj také dělám v muškařině synátorovy skoro vše ale nitě tkát nebudu ale sháním vírobce mám na muškařský matroš veb.
- Úterý 26. ledna 2010 ve 23:15® bubu
-
stopař> Stando,příště si ji nasviť víc a udělej trochu větší výřez. Moucha je o.k. Co by za takovou ten rejpal dal
- Úterý 26. ledna 2010 ve 23:11® bubu
-
toulovec> nebuď hnusnej. Vzpomeneš si na jeho (i moje)výtvory když jsme sem vlezli? Já tam pokrok vidím. A tmavěmodrý montérky jako pozadí si mi radil ty Ivoši,ty.
- Úterý 26. ledna 2010 ve 23:08® osprey
-
ladamaj> Přijde na to, co se z toho váže. Taková mikronymfa, tam je spotřeba malá. Ovšem pořádný štikový strímr, tam je potřeba toho matroše slušná hrst…
Můžeš poslat vzorek? Ale žádnej aušus jako ty nedonošený kuřecí skalpy, co se tu před časem řešily. Pořádnýho dorostlýho dobře vybarvenýho napyču.
- Úterý 26. ledna 2010 ve 23:02® ladamaj
-
osprei>to unás běhá běžně podle silnic kolik toho potřebuješ!-))))))))
- Úterý 26. ledna 2010 ve 22:56® osprey
-
toulovec: Co je to za zvíře ten napyču? Dá se z toho vázat?
- Úterý 26. ledna 2010 ve 22:52® ladamaj
-
stopař>ale bere v rybařině se bude učit stále i když má ze závodů poháry.Já dělal muškařinu za komančů to bylo něco jiného dneska jsem už zase v tom kuli němu co mu nepřipravím,neudělám to nemá ale je fakt dobrej zná ho i Cudla(Ruda Schánil)takže přesto že má spoustu materiálu i obrázků,dvd a auto dvd přímo ve vazárně pořád málo zastřelit nebo nepustit co.-)))