Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 21:56® bubu
-
Cudla> pardon,sem se do toho zamotal.
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 21:43® Cudla
-
vím míněná byla Ohře viz 13.1 23:34h
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 21:32® bubu
-
Cudla> myslím,že Milan píše o úplně jiné Bělé.
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 21:20® Cudla
-
mildas> Ano toje pravda ale taky jediná nezamrzlá voda v okolí .Nejblíž je Labe
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 21:08® osprey
-
Piranha> Trávit ne. To je největší svinstvo. Otrávit můžeš cokoli a řada jedů koluje dál.
Likvidace musí být adresná.
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 21:02® Piranha
-
Buko> je to tak Mirku, bohu zel.Holt potaji trávit, strilet a hubit, jako obtiznej hmyz a nesmi to ale nikdo videt
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 20:59® Buko
-
Piranha> Kormoránům ti zelení ekoteroristi stavějí na Nových mlýnech ostrovy na hníždění.Kormoráni jsou vidět. Do vody bohužel nevidíš. Jeden druh zlikviduje X dlaších rybích druhů. Bohužel za naše peníze.Tleskejme, zeleným.A tož tak
- Čtvrtek 14. ledna 2010 v 16:08® Scad
-
Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s prutama Airflo,jde mi o Streamtec XT 9' – AFTM 4/5,nabízejí mi ho na fishtecu jako náhradu za Guideline AWM 9' | AFTM 5 za stejnou cenu.Chtěl bych s ním chytat na Ohři kolem Sokolova na menší streamry a občas na sucho.Díky za každou odpověd
- Čtvrtek 14. ledna 2010 v 15:15® Piranha
-
Buko> v tom pripade nezbyva nic jinyho nez se s tim smirit a brecet holt dal.
- Čtvrtek 14. ledna 2010 v 9:33® Buko
-
Piranha> Kormoš má akční rádius za potravou až 80 km. To bychom museli být najednou na všech vodách v CZ a tleskat od rána do večera.Určitě by se unavili a pomřeli by hladem.
))))
- Čtvrtek 14. ledna 2010 v 5:40® Piranha
-
mildas>
regulus> panove ja to samozrejme vim a vim jaky ty ku..y dokazaly udelat paseku na Nise.Ale uz asi druhej, treti den tady o tom tlachata a placete a kyby jste vzali plačičky a misto nesmyslnyho plkani sli k ty vode a udelal radeji poradne kraval, tak se mozna nevratili.Te reky, nebo potoka je mi od srdce lito, jakoz to i kazdy jiny vody co ma tenhle problem, ale zatim nikdo nepodnikl nic jinyho nez si jen tady stezoval.
bubu> te čamrák neni prospesnej nikomu.Muj nazor je taky likvidovat.
Tento příspěvek byl editován 14.1.2010 04:43:26 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 2:05® regulus
-
Piranha> sorry, ale připadne mi, že ty žiješ v domnění, že každá řeka v ČR je jako Labe, je to omyl, Labe je v našich poměrech tak trochu extrém a je kormorány relativně neslovitelná, což se ovšem nedá říct o 90% řek a říček v ČR. Na Labi vám kormorán, řekněme slušně zaškodí, na většině ostatních řek to je průser jako sviňa.
Tento příspěvek byl editován 14.1.2010 01:06:24 uživatelem regulus.
Už to tu bylo napsáno v minulosti několikrát, střílením se nic moc nezmůže (to by musel být u každé říčky automatickej brokovnicovej kulomet s laserovým zaměřovačem, velkým dostřelem a ještě větším rozptylem), někdo tu psal o vejcích, řešení to je, ale na jak se říká na dlouhý lokte. Problém tu existuje už víc jak 20 let a nic se s tím nedělá. Je to problém, velkej a pokud se ti sráči na kompetentních místech nevzpamatujou, tak to dopadne hodně blbě. Jenom si zkuste do googlu zadat kormorán velký a pročtěte si ty články co se načtou, z některých je člověkovi na blití, jeden by řekl, že auror dle názorů dokončil s bídou „pomocnou“ a von je to vyštudovanej ptákolog, no prostě hamba blit. - Čtvrtek 14. ledna 2010 v 0:34® mildas
-
Piranha> možná si zjistit nějaká fakta a pak střílet podobně přínosné příspěvky.
Cudla: Ohře je obrovská, hluboká a nevychytatelná. Bělka je malá říčka, ryba je vidět.
- Středa 13. ledna 2010 ve 21:17® osprey
-
bubu> Znal jsem lidi, co na ně zasněně hleděli a chrochtali blahem. Taky je počítali, dělali si čárky a koukali na ně dalekohledem. Já bych na ně taky mohl koukat dalekohledem, ale pod ním by musel být lauf.
No a pod některými stromy bývá přes zimu dobře pohnojeno…
- Středa 13. ledna 2010 ve 21:01® bubu
-
Piranha> ptám se,v čem je ten pták člověku prospěšný?
- Středa 13. ledna 2010 v 19:56® Piranha
-
bubu> ryby se dosadej ale cormorany nikdo nevysadi.Ne ze bych je branil, ale je to tak.
Tento příspěvek byl editován 13.1.2010 18:58:33 uživatelem Piranha. - Středa 13. ledna 2010 v 19:22® brčal
-
bubu lepší je todle v jednom státě tě stálo vyslovení tohodle 10 let Modlit můžeš se svobodně však slyšet smí tě jen Bůh
- Středa 13. ledna 2010 v 18:56® bubu
-
nějak nemůžu pochopit,co vede ochranáře k tomu,že chrání jeden druh,nespochybnitelně již přemnožený,na úkor druhu jiného,jím ohrožovaného. No nejsem ochranář,tak asi proto.
No skakra,to je zase věta. Jirka bude hotovej
Tento příspěvek byl editován 13.1.2010 17:57:17 uživatelem bubu. - Středa 13. ledna 2010 v 18:28® Cudla
-
U Ohře už ho zatloukli tak tři roky zpět
- Středa 13. ledna 2010 v 11:34® mildas
-
To je poslední hřebíček do rakve Bělky. Taková řeka ještě před pěti lety.
- Středa 13. ledna 2010 ve 2:52® regulus
-
bubu> já 5× a stejně jsem nepochopil vo co go, vy tam na severu mluvíte svahilsky???
- Úterý 12. ledna 2010 ve 22:14® brčal
-
bubu> tento rok pravděpodobně jedu zase do Řecka a už jsem psal e-mail na info pokud mi to vyjde tak si zas vyjedu jinde zamuškařit trochu exotiky. http://travel.nytimes.com/…ourneys.html?… A to téme ČRS a podobné necháme jiným
Tento příspěvek byl editován 12.1.2010 21:15:03 uživatelem brčal. - Úterý 12. ledna 2010 ve 21:19® brčal
-
bubu>jinak chytal jsem jinde na řekách i ty a sám uznáž že jsou jinačí pravidla.Rozdělení řek,větší kontrola,ceny,a ryb spoustu.Chytal jsem na řece kde byl 5 km usek jen muškařením a po proudu jsem vyjel a koukal rybář chytal na splávek a žížalu a drásal duháka kolem 50 a je to normální.Chytal na jezeře v Alpách kde jsem chytal pstruhy jezerní i přes 50 cm a menší,siveny a duháky vše pěkných velikostí a ze 100 rybářů jsme tam byli 4 muškaři a všichni zachytali skvěle a když jse mi to nelíbylo tak jsem šel na přítok a chytal na přítoku kde jse mohlo jen muškařit a voda byla supr zarybněna.
- Úterý 12. ledna 2010 ve 21:05® bubu
-
brčal> a to omezení Li a Po tam je,50 kousků ročně. A také kapr je omezen. Toho si teoreticky můžeš vzít na pstruhovce 10 ks za měsíc a Li nebo Po teoreticky 36 ks !!!
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:45® bubu
-
brčal> ty,Honzo,proč to po tobě vždy musím číst alespoň třikrát,abych pochopil,co mi chceš vlastně říci?
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:07® brčal
-
bubu> sory omezení L a PP už tam není nebo jsem si nevšim.A nakonec osobně si myslým že at jsi klidně rybář chytá na žížalu proč ne v čem je problém ale zásadně to nesmí mít pak ČRS ale někdo jiný a ceny taky bdou rozdílné jsem pro
a věřím v tom že si zachytám líp než ted
- Úterý 12. ledna 2010 ve 20:02® brčal
-
bubu> Tak dáme 4 ks na vycházku co tam byl a neomezený počet PP a Lipana.Bylo dáno že bude je jednoháček ale nakonec jse to změnilo
důvody sám znáš ale i tak máme nejpřísnější pravidla rybolovu s ČRS a stejně je to prd platné.
- Úterý 12. ledna 2010 v 18:57® osprey
-
regulus> Oni pak budou citlivěji reagovat na kdekoho, kdo půjde kolem. A narozdíl od brokovnice prodají rachejtli i pětiletýmu děcku.
Jinak je tohle téma dost zazděný – takdy víc než kde jinde platí věta: Na ptáky jsme krátký…
- Úterý 12. ledna 2010 v 18:51® regulus
-
osprey> obávám se, že pár rachejtlí by nestačilo a pak ještě sehnat plašiče na dobu neurčitou s úvazkem vod furt do furt.
- Úterý 12. ledna 2010 v 18:20® osprey
-
OndruchM> Jediná možnost – koupit pár rachejtlí od Silvestra a předstírat oslavu čehokoli. Kdyby něco, tak těch ptáků sis prostě nevšim…