Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. ledna 2010 v 11:44® Firetiger
-  
Piranha> dík za pochvalu, ty růžový skutečně jsou lipanovky (kdo by to řekl, že?) Revír Vydra spravuje národní park a od roku 2007 se tam nechytá. Nejbližší fungující revíry jsou Křemelná a Teplá Vltava, o rybaření v parku více http://www.npsumava.cz/…e/rybarstvi/ 
- Neděle 10. ledna 2010 v 11:26® Piranha
-  
CHLAPI MAM DOTAZ, V LETE JEDU NA DOVOLENOU NA MODRAVU A CHTEL BYCH SE ZEPTAT ZDA NEKDO NEVI JAK JE TO S REKOU VYDROU, ZDA SE TAM SMI CHYTAT NEBO NE.V SOUPISU REVIRU JSEM JI NIKDE NENASEL A MYSLIM SI ZE TO JE NEJSPISE REVIR MISTNIHO UZIVANI, KDE SE ZA RYBARENI, PODOBNE JAKO NA JIZERE V ZELEZNEM BRODE PLATI. POKUD BY MEL NEKDO NEJAKE INFO, NEBO NEJLEPE ZNAL NEJAKY ODKAZ KDE SE DOZVIM KDE CO A JAK, BUDU VELICE RAD.JINAK JE TAM 10KM JEDINE OTAVA.KREMELNA JE TAM KOUSEK TAKE A TO JSEM SLYSEL ZE SE TAM DA MYSLIM ZA 300 NA TYDEN CHYTAT.JDE MI HLAVNE O TU VYDRU, TECE PRIMO POD PENZIONEM A BYL BY TO KOUSEK NA MENSI VYCHAZKY S KLACKEM. DEKUJU. 
- Neděle 10. ledna 2010 v 9:33® Piranha
-  
Firetiger> ty ruzovy jsu excelentni.Na lipouse jak vysity. 
- Neděle 10. ledna 2010 v 7:16® xycht
-  
Firetiger> díky  taky si to uvážu a zkusim taky si to uvážu a zkusim
- Sobota 9. ledna 2010 ve 23:57® Firetiger
-  
:)  
- Sobota 9. ledna 2010 ve 22:34® Firetiger
-  
bubu> ta červená prdelka, ta je má… připomíná mi jak jsem se cítil když jsem poprvé pojedl thajské curry  
- Sobota 9. ledna 2010 ve 20:59® bubu
-  
regulus> tak tady začalo taky chcát. Je to docela nářez. Zlatej sníh. 
- Sobota 9. ledna 2010 ve 20:59® sus1
-  
bubu> Díky.Vypadá to pěkně. Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 21:00:23 uživatelem sus1.
- Sobota 9. ledna 2010 ve 20:57® bubu
-  
sus1> olympus mjučko 850 SW Je tam nějaký program super makro. 
- Sobota 9. ledna 2010 ve 20:32® sus1
-  
bubu> Ahoj,mam na tebe dotaz.Ty fotky fotíš na makro?a jakým fotákem?Díky za odpověd. 
- Sobota 9. ledna 2010 ve 20:29® bubu
-  
po obědě jsem si dal šlofíka a následně pracoval    
- Sobota 9. ledna 2010 v 18:47® Firetiger
-  
xycht> kupodivu jo, i když je to málo hnusný Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 18:48:06 uživatelem Firetiger. 
- Sobota 9. ledna 2010 ve 14:52® xycht
-  
Firetiger> Hezká moucha, žerou to ryby? 
- Sobota 9. ledna 2010 ve 14:06® regulus
-  
bubu> nikdy nevím kam budu muset jet a věř mi, že na Vysočině je to kolikrát divočejší než u vás. Vono to klouže i na těch zimních a když má někdo letní „slicky“, tak je to v takovejchhle sračkách radost ho potkat.  
- Sobota 9. ledna 2010 ve 13:59® bubu
-  
regulus> jsi zodpovědný řidič se zimní výbavou,a tak to má být  Někdy člověk žasne,s čím jsou někerý „řidiči“
schopni se vydat do kopců Někdy člověk žasne,s čím jsou někerý „řidiči“
schopni se vydat do kopců
- Sobota 9. ledna 2010 ve 13:10® regulus
-  
bubu> nedělej machra, není to tak dlouho, cos ty 2 hodiny vykopával auto se závějí.  Mimochodem napadlo asi 25 cm a největší problém měly kamiony a trolejbusy, šaliny jezdily normál a autobusy to taky zvládaly. Horší to už bylo s některejma řidičama. Mimochodem Regulus se musel včera probojovat asi 3/4m závějí, my co máme zimní výbavu v cajku se s tím poperem bez problémů.  ) )Problém je, že v noci začal padat mrznoucí déšť a včilka to taje. Jestli začne mrznout tak to bude docela sranda. 
- Sobota 9. ledna 2010 v 10:17® iceman
-  
Firetiger> moc fešná muška  
- Pátek 8. ledna 2010 v 19:11® Zauwi
-  
to Bubu: kdepak pasáka, měli jsme tam firemní akci  
- Pátek 8. ledna 2010 v 19:10® bubu
-  
Firetiger> pěkná práce 
- Pátek 8. ledna 2010 v 19:09® bubu
-  
Zauwi> v 5 ráno,Voroněž. Ty voe,začal jsi dělat pasáka? 
- Pátek 8. ledna 2010 v 17:54® Firetiger
-  
já vážu nymfy olivky…  
- Pátek 8. ledna 2010 v 17:48® Zauwi
-  
v 5 ráno jsem v Brně ve Voroněži šel spát, koukám na auto z pokoje, chci si to vyfotit, ale telefon nefotí moc dobře ve tmě, řikám, nevadí, fotka bude ráno, vzbudim se a všude ta sračka......cesta z Brna domů cca 2,5h…hnus… 
- Pátek 8. ledna 2010 v 17:27® bubu
-  
Co je,všici bojujete se sněhem? Regulus,ten se najde až na jaře. Považte,15cm sněhu mají ve štatlu 
- Středa 6. ledna 2010 ve 21:55® Koudy
-  
toulovec> hmm,tak to až příště pojedu kolem tak se tam stavím juknout  
- Středa 6. ledna 2010 v 19:47® toulovec
-  
Jinak všem ostatním si dovolím připomenout, že se dosud nepřihlásili na vázací muškařskou trachtaci a veselici..... http://www.chytej.cz/…d-chytej-cz/ 
- Středa 6. ledna 2010 v 19:43® toulovec
-  
Koudy> vzhledem k velikosti města a v porovnání s okloím je to naprosto luxusní krám. Samozřejmě v krajským městě bys asi našel lepší prodejnu, ale v 10 tisícovým městě jsem něco takovýho neviděl, fakt seženu všechno. 
- Středa 6. ledna 2010 ve 14:35® Koudy
-  
toulovec> aha,to jsem nevěděl,to je škoda  mě jen zaujalo to že je to hned u hlavní cesty…většinou co jsem
viděl takové podniky tak jsou někde mimo a ne ve městě mě jen zaujalo to že je to hned u hlavní cesty…většinou co jsem
viděl takové podniky tak jsou někde mimo a ne ve městě a co ty ryb.potřeby…maj tam něco zajímavého nebo jen takovou tu
„klasiku“? a co ty ryb.potřeby…maj tam něco zajímavého nebo jen takovou tu
„klasiku“?
- Středa 6. ledna 2010 v 10:46® toulovec
-  
Koudy> to kvalitní rybářství má výhodu v tom, že když hovno chytím, stavím se cestou domů pro nějakou leklou rybu a stavuju se tam za klukama na retko a pokec. Nevýhoda je v tom, že veškeré okolní rybníky a revíry mají v pronájmu oni a na svaz zbylo hovno. 
- Úterý 5. ledna 2010 ve 20:22® Koudy
-  
toulovec> To víš člověk si nevybere…ale zase si na netu říkat příjmením… Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 20:26:46 uživatelem Koudy. ale je fakt že když pak člověk zná víc lidí
přestává se orientovat… Jinak pokud se nepletu jsi z Litomyšle…ani jsem
netušil že tam máte takové velké rybářství,a hned v centru ale je fakt že když pak člověk zná víc lidí
přestává se orientovat… Jinak pokud se nepletu jsi z Litomyšle…ani jsem
netušil že tam máte takové velké rybářství,a hned v centru 
- Úterý 5. ledna 2010 v 19:44® bubu
-  
Krokodyldandy> hele,to není nic pro mne,já si počkám,až to bude chodit a žvatlat. A s tím starším už je docela prdel.