Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 20:44® bubu
-
Krokodyldandy> hele,to není nic pro mne,já si počkám,až to bude chodit a žvatlat. A s tím starším už je docela prdel.
- Úterý 5. ledna 2010 ve 20:26® Krokodyldandy
-
Bubu nemůže,bubu kojí a přebaluje.....
- Úterý 5. ledna 2010 v 17:02® toulovec
-
Koudy> tebe nenávidím......... jsem koukal na seznam kdo je přihlášenej a říkám si – všechno znám až na toho koudelu, to jsem v životě neslyšel :o)) pak kouknu do klubu a musel jsem se tlemit – ty nicky nám byl čert dlužen.....
- Úterý 5. ledna 2010 v 11:32® Koudy
-
toulovec> nebudeš…ještě já…i když nedobrovolně…
- Úterý 5. ledna 2010 v 10:23® bubu
-
toulovec> nesejčkuj,co víš,třeba si dal někdo pěkný předsevzetí do nového roku a v únoru jej ještě z vypětím všech sil bude dodržovat
- Úterý 5. ledna 2010 v 10:16® toulovec
-
bubu> tyvole to tam budu jedinej nepíč jo???
- Úterý 5. ledna 2010 v 9:35® bubu
-
toulovec> letos mi to nevýjde.
- Úterý 5. ledna 2010 v 7:43® toulovec
-
bubu> koukej se taky lumpe přihlásit na vázací víkend, potřebuju navazát nějaký mouchy, už ti chystám háčky ...........
- Úterý 5. ledna 2010 v 0:46® ladamaj
-
bubu>Evžo>nevím očem je řeč u žlutého kluk leze i na můj pc v pokojíčku maj pomalejší a ještě to zasr.l že ho budu muset celej předělat ale nemám vůbec náladu.Jezdím k zubaři a ke všemu musím na oční dost se mě zhoršil zrak takže na klávesnici čumím jak osel a hledám písmenka protože se mě mažou no nevím co mne ještě potká 25 jedu k doktorovi a mám špatné tušení.Jinak zatím ještě vážu ale vše přes lupu a pak vše dováže synátor váže suprově v té rybařině se potatil ale stále mu říkám že se bude učit dál a dál.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 23:47® bubu
-
ladamaj> testuj to na souborech,ktrý ti při nezdaru nebudou chybět
v předešlém mělo bejt 18h 14min. Netuším,co se mi tam ten žlutý nasral
Tento příspěvek byl editován 4.1.2010 22:49:19 uživatelem bubu. - Pondělí 4. ledna 2010 ve 23:37® bubu
-
ladamaj> Láďo,kdyby jsi to v zoneru udělal,jak jsem psal v 18:14,tak to dokážeš. Je to párkrát hrábnutí do kláves.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 23:31® bubu
-
carlosman> http://www.hendsproducts.cz/…ed-conectors
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 23:21® ladamaj
-
fikus>snad se to jednou ještě naučím mám nato čas sem v invalidním důchodu a né po lehké nemoci bude huř a huř jenom to jde pomalu.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 23:20@ carlosman
-
Kdyby mi někdo poradil tak prosím o zasláni rad na uvedený e-mail „krellacina@seznam.cz“ děkuji
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 23:17@ carlosman
-
Dobrý den, měl bych prosim vás malinkatou prozbu. Dostal jsem mušák a nevím jak mám upevnit vlasec na šňůru, četl jsem o různých způsobech, jen si nemužu vzpomenout jak se říká tomu očku (viz. obr.). Předem děkuji za každou radu, protože s muskařením začínám. DĚKUJI. Petrův zdar!!!
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 23:17® ladamaj
-
ZN>nemohu posuzovat ani jeden program na pc umím spoustu ale na některé složky to trošku trvá zoner mám už léta ale pořádně sním neumím sem hňup.Jinak sem ho skoušel vše ok ale nějak jsem nepocopil jak zachovat puvodní velikost.Možná že je chyba že jsem to skoušel na kopii no nevím nerad bych přišel o foto synátor vasekmaj tam má rybařinu od samého začátku no a začal jezdit na závody vše musím dát dohromady jako video takže na veškeré foto musím bejt moc opatrnej doufám že tím nikoho neurazím se rád za každou radu ale posuzovat programy na pc to nétakhle se peru s klávesnicí a písmenki jsou moc malá a já slepej i mouchy už jen přes lupu no sem děděk skoro do šrotu.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:58® ladamaj
-
Luda>čauky písni mě na e-mail nebo se domluvíme na skajpíku mám všev osobce.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:57® fikus
-
bubu> dědo, gratuluji k vnoučkovi.
k zobrazování fotek na Chytej.cz nastavuji šířku px800×?? viz. foto
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:46® Luda
-
ladamaj> Tak jsem vše vyřídil Tomášovi. Teď už je to na něm. On na E-maily kouká jednou za 14 dní. V práci jim teď PC nefunguje. P.S. máš nějaký stránky s nabídkou vázacího mat?
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:21® bubu
-
ZN> bodejď,šak už s tím bazmekem dělám celé 3 roky
vypínám a zapínám poslepu!
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:07® ZN
-
ladamaj> ale taky mnohem, mnohem horší. Evžo, máš pravdu
- Pondělí 4. ledna 2010 v 19:42® ladamaj
-
stopař>moc děkuji skoušel jsem zoner ale todleto je jednodužší
- Pondělí 4. ledna 2010 v 19:42® bubu
-
Chose> že děkuji
- Pondělí 4. ledna 2010 v 19:41® bubu
-
stopař> a,tak mě se to neptá,svině. Když takto soubor uložím,tak ten původní se přepíše. A PC lama jsem,to bezesporu.
Tento příspěvek byl editován 4.1.2010 18:41:45 uživatelem bubu. - Pondělí 4. ledna 2010 v 19:32® stopař
-
bubu> Neříkám že jsi Evžene lama ale právě sem to opsobně vyzkoušel a je to jak píšu Já.Po veškerých úpravách obrázku vyskakuju z programu a ptá se mně to jestli chci uložit provedené zmněny ,dám ano otevře se okno k názvu obrázku přidám třeba pomlčku a dopíšu kopie a dám uložit.A ve finále mám uložené obrázky dva jeden původní nezmněněný a druhý s úpravama.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 19:26® Chose
-
bubu> gratuluji k vnoučkouvi
- Pondělí 4. ledna 2010 v 19:14® bubu
-
stopař> no nevím,já jsem na PC lama. Mám zoner desítku a když chci zachovat ten první soubor a uložit změněný zvlášť,tak na horní liště najedu na soubor a po oevření dám „uložit jako..“ pak jak píšeš,připíšu např. upravena a uložím. Kdybych to udělal jak popisuješ,tak původní se pouze přepíše a nezachová. Ale jak píšu,sem lama,možná je to u každého fotoshopu jinak.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 18:53® stopař
-
ladamaj> samozřejmně že jde.Když máš vše upravené a chceš ten program opustit tak se tě to ptá jestli uložit provedené zmněny dáš ano a pojmenuješ si ten obrázek jako normálně a k tomu přidáš třeba kopie a uloží se ti to jako kopie a s tím původním se ti nestane nic páč se „nepřepíše“.Snad sem to napsal dost srozumitelně a dobře.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 18:43® ladamaj
-
Prosím admina o odstranění jednoho příspěvku naskočil 2× v muškařině moc se omlouvám.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 18:41® ladamaj
-
stopař>prosímtě jde v tom vieweru ty fotky založit aby zustala původní velikost děkuji velebnosti.