Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 4. ledna 2010 v 18:40® ladamaj
ladamaj

stopař>prosímtě jde v tom vieweru ty fotky založit aby zustala původní velikost děkuji velebnosti.

Pondělí 4. ledna 2010 v 16:51® HaD
HaD

Na 6. muškařský vázací víkend se můžete přihlašovat zde: http://www.chytej.cz/…d-chytej-cz/

Pondělí 4. ledna 2010 v 16:37® stopař
stopař

Piranha> Hele používám dost často Red tag vazaný jako palmer a připadá mi účinější než normální.

Pondělí 4. ledna 2010 v 10:55® Piranha
Piranha

Chtel bych se zeptat kluci, chytate taky na Palmery?Jaky mate uspechy a jak casto je pouzivate.

Neděle 3. ledna 2010 v 19:54® ladamaj
ladamaj

Piranha>no stránky jsou psané na manželku kde je prodej zboží ale vše co jsem dělal pro členy chytej ta tam je uplně jiná cena.Všichni o které se jedná jsem vše konzultoval e-mailem poštovné jsem kompenzoval zbožím navíc,balné je u všech zakázek moje věc.Mám vše podloženo nikdy jsem neposlal nekvalitní zboží.Jako vozíčkář z mojí Dg.mě nesmí nikdo zaměstnat natož abych podnikal jinak tam je jen jedna 3 zboží takže zde nedělám nikomu reklamu a že bych zbohatnul to né.Mám stránky 2 a když někdo něco potřebuje dělám to čistě pro zabití času.Jinak to neřeš za ty ceny nikdo takové zboží nekoupí je to stejně práce na zakázku.Nevím komu to vadí jedině konkurenci.Jinak dělám i pro dětské domovy,různé kroužky a to nic neodečtu z daní.Přijeď jako Cudla a spousta dalších a nebudeš chápat moje ceny a ceny obchodu.Neřeš to nemá to cenu pudem raději na ryby stejně se to dávno rozkřiklo.

Neděle 3. ledna 2010 v 18:32® Piranha
Piranha

A to je vlozeni odkazu bodovano fish bonama :-) treba jsem se mylil a prehledk jsem to ale projel jsem to do vcerejska vsechno a nic.

Neděle 3. ledna 2010 v 18:28® Piranha
Piranha

ladamaj> Koukam ze ten tvuj odkaz na ty stranky nekdo smaznul.Nechapu oc adminovy jde.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 17:34:31 uživatelem Piranha.
Neděle 3. ledna 2010 v 17:50® ladamaj
ladamaj

ZN>pomoc neodmítám ani jsem nečekal takoví ohlas už jsem to prubnul na zkoušku a vše maká ste supr měl jsem se ozvat dřív no neva vše doženu moc moc děkuji.

Neděle 3. ledna 2010 v 17:43® ladamaj
ladamaj

stopař,Sander,Pi­ranha>chlapi už umím stopařovu verzy no a ostatní prubnu také je to supr moc děkuji když bych zapoměl hlava děravá tak už je vše vytištěno se dlužník.NO a když bych mohl ještě otravovat jak dát dohromady z fotek vydeo a jak se vydeo upravuje mámsoubory konkrétně zoner tam to jde ale opět jak rybářské inspirace mám haldy no za 40let spousta určitě bude naco se kouknout hlavně když začínají rybařit doposud jsem vše každému posílal e-mailem takhle to zde bude moct skouknout každý pro některé to bude novinka a třeba i opak učený z nebe nespad a sám jsem také začínal a stejně je pořád co se učit.Tak když někdo poradí ta supr všem vám patří velé DÍK.UŽmohu používat dig.fotoapatát naplno a mob. jen na volání.

Neděle 3. ledna 2010 v 17:19® ZN
ZN

ladamaj> v tom Zoneru dáš změnu rozměrů. V políčku rozlišení zadáš číslo 72. Je to rozlišení v pixelech. Na tištěnou fotku je to málo, ale na monitor dostačující, páč monitor větší rozlišení stejně nemá. V políčku šířka si zadáš něco rozumného, pro chytej tak okolo 650, třeba. V políčku výška se to automaticky přepočítá, objeví se tam nějaké číslo, které už necháš tak. Pak odklikneš v horní liště v záložce soubor Uložit pro web jpeg. Objeví se ti dvě okna. V pravém zadáš náhled a napíše ti to velikost. Velikost si změníš šoupátkem pro chytej na cca 120 a v políčku kvalita si to dáš tak, aby vsledný obraz byl okolo těch 120 kilo. Důležité, ulož to jako kopii původního obrázku, páč tímto by jsi ten originál přepsal. Takto ti zůstanou oba dva, původní a zmenšený.

Neděle 3. ledna 2010 v 16:46® Axamith
Axamith

Bubu: garatuluji. Já to tušil . . .

Neděle 3. ledna 2010 v 16:09® Piranha
Piranha

Piranha> U kroku 2 prepisujes to cislo, na obrazku mam 1500 tak treba dej jen 1000, pokud se ti zda ze je to moc zmenseny, odklikni to radeji pryc a dej neukladat.Pak pokracuj znovu

Neděle 3. ledna 2010 v 16:07® Piranha
Piranha

Jenn jsem udelal chybu krok 3 je to OK ja tam mam dvojku, sem se preklikl.

Jo a neposlintej si klavesnici :-))

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 15:07:41 uživatelem Piranha.
Neděle 3. ledna 2010 v 16:05® Piranha
Piranha

ladamaj> Tak kamo mas to tady pokud se teda ukaze tady obrazek.

Obrazek si otevres v programu na upravu fotek, toto je Zoner 10.

Pak postupuj podle kroku 1–3.Pak pokud budes se zmenseninou hotovej ji odklikni X pryc a zepta se te zda se ma nstaveni ulozit a mas fotku zmensenou.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 15:06:04 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/muskareni/2010/th-img30050.jpg
Neděle 3. ledna 2010 v 15:59® ladamaj
ladamaj

stopař>manželka opíše a začnu pracovat kluk váže mušky já musím mít lupu a světlo jinak sem slepej moc děkuji.Láďa

Neděle 3. ledna 2010 v 15:53® ladamaj
ladamaj

Sander>zkoušel jsem toho tolik a nikdy se to nepovedlo mám pc ve 125% velikosti no a mám problém se čtením i na klávesnici mám problém někde jse dělal chybu tak to snad už zvládnu dyžtak bych písnul moc děkuji.Láďa

Neděle 3. ledna 2010 v 15:50® stopař
stopař

ladamaj> No nemáš za co od toho jsme tu přeci.:-) Tak honem vyzkoušet a poslat nějakou ukázku.

Neděle 3. ledna 2010 v 15:47® ladamaj
ladamaj

stopař>hned opíšu postup to to jse to pravé ořechové co mě slibují no ale za 2roky nic a teď to mám během chvilky no holá huba holí neštěstí moc děkuji za pomoc.Láďa

Neděle 3. ledna 2010 v 15:42® Sander
Sander

ladamaj > copak, nejde ti to zmenšit v Zoneru? Zkusil jsi v liště nahoře „Upravit“, pak „Změna rozměru“, kde se ti otevře tabulka pro zadání pixelů?

Neděle 3. ledna 2010 v 15:40® ladamaj
ladamaj

Piranha>mám zoner8 ale to bude asi stejný postup myslím.Klidně pošli foto návod budu moc rád uložím a když zapomenu tak juknu prosímtě pošli to na mejlík ať to zde nezasekáváme moc děkuji začnu laborovat jen za poslední 2roky toho je bude aspoń na co koukat včetně vychytávek nákresů vše jsem musel každému posílat na e-mail pustím to sem a každý se muže podívat.Ulehčená práce supr.

Neděle 3. ledna 2010 v 15:24® stopař
stopař

ladamaj> Jestli používáš FastStone Image Viewer tak to je celkem jednoduché.Otevřeš si tento program,vybereš konkrétní obrázek dvoj klikem,obrázek se ti zvětší na celou plochu,kurzorem si najedeš na levou stranu monitoru a otevře se ti tabulka s nabídkou,vybereš „změnit velikost/Přev­zorkovat“ je u toho takovej malinkej čtvereček se stromečkem a ještě jeden čtvereček jen o něco menší,otevře se ti nové okno vybereš první řádek „bodů“ a do okének napíšeš požadovanou velikost obrázku – šířka ,výška (na chytej to je doporučeno na 540×405) a dáš OK. Potom ještě je dobrý po zmenšení fotku drobet doostřit,to je v tom samém okně co se ti otevře vlevo na obrazovce a vybereš Ostrost/Neostrost, otevře se ti dole okno kde je vlevo posuvník kterým posouváš buď přímo nebo přidáváním číselné hodnoty vedle v okénku když budeš s ostrostí spokojenej stačí kliknou na OK a potom už jen po kliknutí na křížek když chceš program opustit se tě to zeptá jestli chceš provedené změny uložit dáš Ano a je to hotové. Tak snažil sem se to napsat drobet polopaticky ať to je pochopitelné pro všechny.

Neděle 3. ledna 2010 ve 14:02® Piranha
Piranha

ladamaj> kliknes na ikonu fotky pravym tlacutkem mysi a pak si najdesi EDITOVAT.Fotka se ti otevre v programu na upravu fotek a pokud mas zooner 9 nebo 12 tak nahore na liste je znacka- ctverecek s dvema sipkama, na to kliknes a ukaze se ti listina s nazvem ,,zmena rozmeru,,.Tam je napsano sirka a vyska a nejaky cila.To cislo u te sirky vymaz a napis tam o polovinu mensi cislo nez tam bylo.Tedy misto 2000 treba 1000 nebo 1200.Pak OK a je to zmenseny.Kdyztak pak poslu foto navod.

Neděle 3. ledna 2010 ve 13:50® ladamaj
ladamaj

Piranha>zoner,FSVI­EWER ale zatím mne nikdo nepísnul postup zůstalo jen u slibů tak skouším sám ale su ňup něco koním ale rybyčky to určitě nejsou.-(

Neděle 3. ledna 2010 ve 13:40® Piranha
Piranha

ladamaj> a co mas za program, zoner?

Neděle 3. ledna 2010 ve 13:35® ladamaj
ladamaj

Piranha>jestli se to povede tak to je naše vazárna.Foceno mob. z foto neumím zmenšovat i přesto že mám 2 programy no ale sem na to to hňup skouším ale někde dělám blbost.

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img30036.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img30037.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img30038.jpg
Neděle 3. ledna 2010 v 11:53® ladamaj
ladamaj

Piranha>sem rád že není problém spousta kamarádů mne odepsala jak po zdr.stránce tak ohledně syna kterej má rybařinu v celém mozku.Mám na chytej spoustu kamarádů se kterýma se navštěvuji ale když zdraví dovolí tak i chytáme a sem moc vděčnej za pomoc a nikomu Váša-(vasekmaj) nevadí.Jinak v těch stránkách musíš listova a otvírat různé sekce jinak zatím nebudu stránky ohledně zboží rozšiřovat dokud nebude poptávka lítají v tom moc velké peníze no Cudla ví co sem zač a co nabízím krabice od televize je hodně malá.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:12® Piranha
Piranha

ladamaj> V tech strankach jsem nejak nic nenasel jen nejaky srsti, asi hleda, spatne.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:04® Piranha
Piranha

Znam tvuj stav a neni problem s mistama, znam plno robrych a dobre dostupnych mis.

Neděle 3. ledna 2010 v 10:20® ladamaj
ladamaj

Piranha>nejsem proti akorát že se všude nedostanu sem totiž převážně upoután na vozík což je trochu problém se dostat na top místa.

Neděle 3. ledna 2010 v 10:11® Piranha
Piranha

ladamaj> no vidis tak se muzem nekdy az bude teplo domluvit a udelat nejakou big akci a ja s monasterem bych prijel na nejakou spolecnou chytacku k vam a samozrejme jste zvani taky k nam.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 09:11:40 uživatelem Piranha.