Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. ledna 2010 v 10:00® ladamaj
-
Piranha>přesně tak akorát že jeho táta není Čudla ale cudla no a ostatní sedí.Jinak jsou to opravdu supr lidi a když to jde tak ke mě jezdí jsme dost dobří kamarádi jak je ten svět malej co kam se jenom schovat.-)))))))
- Neděle 3. ledna 2010 v 9:43® Piranha
-
ladamaj> Nebyl to ten Mates nebo Matys chodi i sem a tata je tady jako Čudla, fousatej chlapik
) on ti asi vypravel jak jsem se zapřel kdyz na mne vybafl-ty ses Piranha vid.Ale supr lidi.
)
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:33® ladamaj
-
Luda>až sem pojede ať brnkne potřebuji se sním dát řeč a jeho volání by mne zrujnovalo musí zmněnit operátora.Jinak asi budeš znát i Martina a Ivoše tak je opravdu ten svět malej.-)
- Neděle 3. ledna 2010 v 0:07® Luda
-
ladamaj> já vim. vyřídím.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 23:59® ladamaj
-
Luda>no trefa přímo do černýho chystáme se i na ryby ale času málo Tomáš odemne odjížděl v 1hodinu v noci.Přijede i s manželkou ale kdy to nevím sem v důchodu takže jsem doma když né u vody nebo za kšefty.Takže ho puzdravuj a řekni že má na pc nějaké mejlíky nevím jestli je čet je to lotr(né supr kamarád).
- Sobota 2. ledna 2010 ve 23:47® ladamaj
-
stopař>mám v Ústí spoustu známích vím o kde čem ale kino tam neznám žádný sem kulturní barbar to není moje parketa jó ryby to je jiná parketa v tom lítám celí život.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 23:37® ladamaj
-
Piranha>jak to pujde tak se u petra stavím určitě trošku se známe.Koukni na ty stránky a bude ti vše jasné.Jo a jestli spomínáš na závody na matyldě tak tam stebou pokecal Martin Schánil no zná mě celá jeho rodina.Né v poho mám tolik matroše že nemám skoro onic nouzi a drátů kolik potřebuji v různých průměrů asi budu muset tu vazárnu poslat.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 23:31® stopař
-
ladamaj> Nevím jestli to je Petr nebo Pavel je mi to fuk a jestli to je Moskevská ulice to už nevím vůbec,vím jen to že to je kousek od kina Hraničář nebo jak se to jmenovalo.Nebyl jsem tam už skoro rok takže nemám potuchy že omezuje muškařinu.Když sem tam byl naposled tak tam toho mněl mraky.Do Ústí jezdím už jen sporadycky mám to drobet z ruky a v Teplicích sem byl naposled někde před deseti lety a to jsem ještě jen projížděl autobusem když sem s bandou kamarádů šel na Fláje.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 23:26® stopař
-
bubu> Tak to ti Ty tuplovanej dědulo gratuluju a ať se jim daří.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:43® Luda
-
ladamaj> Jak je ten svět malej. Tomáš Š. od Červenýho kostela je můj " učitel vázání " a nedávno mluvil o někom z Chomutova, že tam jezdí pro různé materiály na vázání Dokonce jsme řešili, jestli mě vezme s sebou k Vám (nebo k tobě), pro nějakej grizzli skalp a páva. Takže ho můžu pozdravovat.
Tento příspěvek byl editován 2.1.2010 21:44:06 uživatelem Luda. - Sobota 2. ledna 2010 ve 22:17® bubu
-
tak tady je,klučina. Oba v pořádku
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:09® Piranha
-
ladamaj> Láďo Braun ma vazaciho matrose hordy ma temer vse a zatim jeste porad.Vypada to ze mu tam kseft delam jen ja a mozna par lidi
jinak ma i cely skalpy a dubbyngy, srti, mraky nití, body galssy, spektra flashe no proste uplne vse i to co neznam
) Jen nema laky, hlavicky, malo olovenych dratku tak 2 prumery myslim, a hacky nejaky jeste ma, ale asi je lepsi si koupir bez proti hrotovy, ma jen s hrotem tak to zamackavam.Dava mi to za velice slusnou 50% slevu. Reknu ti to tak, pokud pojedes z chomutova a budes mit k dispozici na nakup okolo litru nebo vic, tak tam jed, nebo obednej od BUKA.Ten nezklame.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 22:01® ladamaj
-
bubu>Evžo že jsme stejně starý nic proti ale byl jsi pilnej takže vše nejlepší a doufám že to bude rybář dyžtak písni na mejlík ať to zde nezaděláme jo dědo.-))))))
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:57® ladamaj
-
Piranha>to kolik toho má Petr v Ústí momentálně nevím mám blíž CHomutov ale když potřebuji tak tam jezdím 3× do týdne a stejně to nemá(má ale doma a řekne že to přiveze)nakonec zjistím že má cenu jednou tak vyšší.Já osobně brnknu do Teplic ten prodavač je fakt supr jak píšeš je to jeden z mích supr známích a hlavně ví očem je řeč.Váže na zakázku proto když něco potřebuji sehnat tak mu brnknu no a když to jde tak přijede pokecáme a přiveze co potřebuji a ještě ukáže synátorovi různé finty.Jinak co se týče matroše tak ho tu mám tolik že ani kluk to do smrti nezdělá.Mrkni na tohle pstruh.estranky.cz no a bude ti to asi stačit kdyžtak brnkni buď na ten tel. nebo skajp ten tam není ale mám ho v osobce.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:56® regulus
-
bubu> Evžo, ty jeden superdědku gratulation
Musíš ho pořádně zapít …
)
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:29® Krokodyldandy
-
bubu> Tak ať roste dědo
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:22® OndruchM
-
bubu> gratuluji, ale pamatuj: chyť a vrať
- Sobota 2. ledna 2010 ve 21:07® Sander
-
bubu > gratuluji!
- Sobota 2. ledna 2010 ve 20:45® bubu
-
Tak se zase budu chlubit. Díky synovi a snaše mám druhého vnuka 4,05 a 51cm.
- Sobota 2. ledna 2010 v 19:53® Piranha
-
ladamaj> je pravda ze vyprodava muskarskej sortiment, ale porad tam toho ma tolik tze by mi to stacilo na 3 zivoty. Co se tyce Trousila, ma tam neco, ale spis je to na obednani.Ale chlapik to neni spatnej.
- Sobota 2. ledna 2010 v 19:48® ladamaj
-
stopař>jestli myslíš Petra v Moskevský tak nevím chystal se muškařinu hodně omezit není zde u nás na severu moc Ps.vod tak nevím.Dost mne kontaktuje mejlem co má za zboží také tam jezdím.Jinak lepší je prodejna v Teplicích u červeného kostela prodavače znám moc dobře když to jde tak jezdí ke mne domů a pak tady se synátorem blbnou.(Váží že nemám ani možnost dostat se ke svěráku tak jim dělám hňupa a podávam materiál na vázání).No neber takovou práci někdy hodím foto celé vazárny.
- Sobota 2. ledna 2010 v 16:50® stopař
-
Piranha> Jo moucha celkem dobrá jen snad trochu víc vyčesat sucháčem a uhladit hlavičku.Příště až to budeš fotit tak dej za mouchu nějakej jednobarevnej papír muška potom lépe vynikne na fotce.
Tento příspěvek byl editován 2.1.2010 15:53:33 uživatelem stopař.
Co se týče drátků tak Já osobně nakupuju tuhle – http://www.ryby.glux.cz/…op_goods.php nebo tuhle – http://www.ryby.glux.cz/…op_goods.php Ale pokud vím tak v Ústí máte dost velkej obchod s rybařinou a má tam i dost vázacích materyálů.Jestli potřebuješ jen ten drátek tak se ti vyplatí ho koupit tam a nemusíš platit poštovné. - Sobota 2. ledna 2010 v 15:58® ladamaj
-
Piranh>zkus www stoklasa má toho spoustu co použít k vázání mušek neděkuj není zač mělo by to takto fugovat normálně než se dohadovat nebo předvádět tím nemyslím nic špatného jen chci pomoct.OK
- Sobota 2. ledna 2010 v 15:46® Piranha
-
Luda> Na Romana jsem uplne zapomel, mu reknu az zase nekam potahnem at mi to veme a vyrovnam se na rybach.
- Sobota 2. ledna 2010 v 15:41® Luda
-
Piranha> http://rybarske-potreby.monfish.com/…-17,267.html
stačí trochu hledat.....
Tento příspěvek byl editován 2.1.2010 14:41:45 uživatelem Luda. - Sobota 2. ledna 2010 v 15:07® Piranha
-
bubu> koukal jsem zatim nikde nic.HobbyG neni.
- Sobota 2. ledna 2010 ve 14:58® bubu
-
Piranha> rybářský krámy,galanterky,e-shopy......
- Sobota 2. ledna 2010 ve 14:05® Piranha
-
bubu> kde sezenu ten zlatej dratek.
- Sobota 2. ledna 2010 v 10:19® bubu
-
Axamith> Honzo,netlač
- Sobota 2. ledna 2010 v 9:14® Axamith
-
bubu> Evžo, že ty budeš tuplovanej dědek, přiznej se.