Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 15. prosince 2009 v 18:07® bubu
-
modrak> sem se juknul ke Klímovi a není,ten co mám já, obsahuje i červenou.
- Úterý 15. prosince 2009 v 18:03® modrak
-
toulovec> Ivošku, nejsi ty náhodou ta třtina ve větru se klátící? Ke konci listopadu rozhlašuješ po Kocábě, že se na to můžeš a že už nikdy více ani za boha a ejhle, za tři neděle otočíš jak korouhvička. Co ti za to HaD nasliboval? Vsadím se, že tě utáhnul na nějakej žvanec, že. Nestyď se a veřejně se přiznej. :o))) Edit: … údajně rozhlašuješ … (zdroj – Pupák)
Tento příspěvek byl editován 15.12.2009 17:07:17 uživatelem modrak. - Úterý 15. prosince 2009 v 18:00® bubu
-
modrak> Františku,to kdybych věděl.
- Úterý 15. prosince 2009 v 17:58® bubu
-
Piranha> jo,jo. Takovej ten jednoduchej nástavec na mixér. Dříve jsem se s tím drbal ale včíl už moc ne. Třebas jsem neměl žlutého králíka,tak jsem si obarvil celou kožku bílého na žluto,ostříhál a v mixéru zamíchal. Mám toho,že jej ani nespotřebuji. Nebo jsem si přidával do přírodních dubbingů trochu fleše. Dnes je takový výběr,že nemám potřebu.
- Úterý 15. prosince 2009 v 17:53® modrak
-
bubu> Není to náhodou černej Flashabou od Klímy?
- Úterý 15. prosince 2009 v 17:50® bubu
-
Pike007> LSD ten vypadá taky dobře a navíc výběr odstínů. No už mám docela zamotanou hlavu. Přesto všem děkuji.
- Úterý 15. prosince 2009 v 17:48® bubu
-
fikus> ,že bych jej tam koupil od Mirka taky? Nevím,proč mám na tom chlívečku s tím dubingem napsáno spectra 12. Ale je to možný,kupoval jsem tam toho více. Např. ten Pickův Magic používám hodně a rád. Ale jestli mi Míra něco ještě prodá,se nějak poslední dobou pošťuchujem
- Úterý 15. prosince 2009 v 16:34® Dědek
-
toulovec>
))
)
- Úterý 15. prosince 2009 v 16:18® toulovec
-
Tak mně HaD zase ukecal kurňa :o)
vázací víkend bude v termínu 12–14 únor v Orlických Horách. www.chatarampusak.com časem uděláme formulář na přihlášení a nějaké info. To jen aby bylo na co se těšit a neobsazovat si termín.
- Úterý 15. prosince 2009 v 15:31® LSD
-
bubu> souhlasím s Pájkou, taky se mi to jeví jako od Honzy
- Úterý 15. prosince 2009 v 15:19® MP-E65mm
-
Právě jsem se vrátil z Vrchlabí, musím potvrdit, že prodávající jsou velmi vstřícní. No a odvezl jsem si nakonec mušák a kolečko..............měl jsem v ruce několik proutků včetně navijáků a nejvíc mi seděl Greys Streamflex 9'#4 a kolečko Snowbee Geo
Takže mám na delší dobu vybráno
- Úterý 15. prosince 2009 ve 12:40® Pike007
-
bubu> Velmi dobrý dubbing dělá Honza Šiman.
Pak si dej Materias, pak Dubbings & Hairs a nakonec třeba Peacock Dubbing a nebo ICe dubbing.
Když Honzovi napíšeš mail, pošle ti to i mimo ten anglický shop.
- Úterý 15. prosince 2009 v 11:54® Piranha
-
inspo> to ferrari bude to, ktery si koupis kamo
to bude pro tebe to ferrari.
- Úterý 15. prosince 2009 v 10:11® fikus
-
bubu, ZN> 46-ka od Hends je zelená, tohle mi spíš přijde jako ten spektra co jsem koupil před dvěma roky na TVV od Buka. Měl to v pytlíku bez označení.
Tento příspěvek byl editován 15.12.2009 09:12:29 uživatelem fikus. - Úterý 15. prosince 2009 v 10:09® inspo
-
Koudy> Jak jsem psal, já už vybráno mám. Jen mě zajímalo, jesli je i mezi muškařskými pruty nějaké to ferrari.
A pokud ano, tak které to je.
- Úterý 15. prosince 2009 v 9:18® Axamith
-
Piranha> Kohouti se nepěstují, ale chovají, pěstuje se mrkev. To jen tak pro doplnění. Kdysi jsem měl podchycené chovatele drůbeže z okolí a postupně si od nich vozil kohoutí hlavy. Někdy to stálo dosti úsilí jim vysvětlit, že z toho vážu mušky a nejsem úchyl, který se s tou hlavou chce mazlit
. Měl jsem domluvenou dobu, kdy je nejvhodnější setnout, aby peří bylo co nejkvalitnější. Nadělal jsem si takhle docela slušnou zásobu kvalitních skalpů, ale abych si kvůli tomu pořídil kohoutí chov, to ne. To bych si také mohl postupně pořídit oboru s vysokou, telata na ocásky, rybník s kačenama na CDC . . .
- Úterý 15. prosince 2009 v 9:06® Piranha
-
Jeste takovej hloupej dotaz.Pestoval, nebo pestuje doma nekdo kvuli peri kohouta?Dela si z nej pak nekdo skalpíky a tak?
- Úterý 15. prosince 2009 v 9:04® Piranha
-
bubu> ty jsi to michal kafe mlejnkem?
ja myslel ze jsi vdaboval do sebe dva druhy, nebo proste tu spetku co das na nit, tak dve srsti do sebe vhněteš a pak nadabujes.
- Úterý 15. prosince 2009 v 8:43® ZN
-
bubu> kup s 46-ku.
- Úterý 15. prosince 2009 v 6:55® bubu
-
Axamith> k tvé otázce: ano,jen BL ale i troj a dvojháčky. Jejich úplný zákaz se jaksi nepoved prosadit. Navíc je možnost lovu na P sedm dní v týdnu.
- Úterý 15. prosince 2009 v 6:50® bubu
-
Piranha> před pár lety jsem starý el.kafmlejnek používal často. Včíl už velice málo.
- Úterý 15. prosince 2009 v 6:35® Axamith
-
Bubu : něco podobného mám, ale s největší pravděpodobností nebudu mít originální pytlík se štítkem. Ale mrknu se, třeba se pletu. Díval jsem se na ty drátky a mám 60 km ( slovy šedesát kilometrů ) stříbrnýho, průměr 0,1 mm, takže stačí kdykoliv říct, budu zásobovat tebe i tvá vnoučata do vosumnáctýho kolene, pokud budou muškařit
. Jo, ty jsi vždy měl přehled o řádech dlouho dopředu. Je už konečně na SM zákaz protihrotů na P vodě?
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:48® Piranha
-
bubu> ale vypada to zajimave.Bubu delas taky to ze si treba smichavas nejaky barvy do sebe?Dela se to.Uz mne to parkrat napadlo ale jeste jsem zo nezkousel.
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:30® bubu
-
Piranha> tak to nevyhazuj a použij namísto páva na límeček třeba u bažantího ocásku. Je to narozdíl od páva nerozbitné.
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:26® Piranha
-
bubu> neco podobnyho vysypavame z pytliku od vysavace
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:10® bubu
-
OndruchM> že jej pozdravuji a děkuji
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 21:27® osprey
-
brčal> V podstatě máš pravdu. Rád bych to tu změnil, abys po čase mohl napsat jiný komentář, ale to abych trochu hodil zadkem, bo v muškařině můžu radit jen tomu, kdo tu věc viděl jedním okem a z rychlíku.
Snad se k něčemu časem dohrabu. A kdyby se nedej bože našel někdo, kdo by se na tom chtěl spolupodílet, udělal by mi velikou radost.
I když systém založený na dobrovolné práci rybářské veřejnosti jsem odsoudil a sepsul
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 21:24® OndruchM
-
bubu> můj šestiletý syn prohlásil, že to je seno
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 20:41® bubu
-
pánové,nepoznáte prosím,co je to za dubbing? Je to nějaký umělý páv. Mám jej delší dobu a nevzpomenu si,kde jsem ho koupil. Hends spectra to není,i když jsem si myslel že je. Objednal a není.
- Pondělí 14. prosince 2009 v 19:59® stopař
-
MP-E65mm> No nemáš za co a ať tam dobře pořídíš,Já tam byl vždycky spokojenej a taky se tam chystám ale až mezi svátkama.