Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 13. prosince 2009 ve 12:44® Chose
Chose

Jo a hobby-g je fakt príma a další výhoda je že to k nim mám asi 15km :-)

Neděle 13. prosince 2009 ve 12:43® Chose
Chose

Čau pánové, sezóna skončila, teda ta chytací a tak se místo lipanění jedu obohatit kulturně

http://www.divadlovdlouhe.cz/repertoar.html?…

začíná to v 19 hod a dle referencí je to opravdu zážitek :-)

Neděle 13. prosince 2009 ve 12:42® stopař
stopař

MP-E65mm> Až pojedeš do toho Vrchlabí tak se nelekni do prodejny Hobby-g se prochází přes zverymex úzkou uličkou dozadu.A o radu se nemusíš bát říct všichni tam jsou ochotní poradit a ukázat.Já tam taky rád nakupuju i když to mám tam cca 90 km .

Sobota 12. prosince 2009 ve 23:02® MP-E65mm
MP-E65mm

ZN> :-) občas nějaký zbloudilec mírně přes 50 se najde , ale já si ho povodím :-) nebo on mě

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:56® ZN
ZN

MP-E65mm> pak je to bez problémů na každou řeku. Ryby 50+ trošičku problém, ale to ti u nás až tak moc nehrozí:-)

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:52® MP-E65mm
MP-E65mm

ZN> strýmr zatím ne, nymfa + suchá.........už takhle si šáhnu do kapsy..........

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:51® MP-E65mm
MP-E65mm

osprey> Jak se znám , tak neskončím u jednoho. Takže nejprve šáhnu po čtyřce ve 2.70 a v budoucnu koupím tu trojku v 2.4m

Uvidím, zatím se tam pojedu podívat(Vrchlabí), omrknout to. Kupovat zatím nic nebudu,uvidím jaké budou ceny v USA ( levnější to bude 100%) ale asi se mi to nebude chtít tahat (krámu povezu myslím víc než dost) :-) uvidím:-)

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:45® ZN
ZN

MP-E65mm> nemám, ale má ho pár známých. A se čtverkou můžeš kamkoliv. Pravda, na nějaký velký strýmrování není (menší strýmr se dá), ale jinak OK. A rozhodně bych bral 9 stop.

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:38® osprey
osprey

MP-E65mm> Já po něm šilhán v souvislosti s lipany. Ale mám doma jeden těžší, takže můžu po trojce šilhat směle.

Univerzál to už není, ale na suchou mouchu bude dobrý i na Jizeru.

Pro mě je Vrchlabí daleko, ale asi se během zimy objevím na nějaké výstavě. Pak snad budu trošku více inspirován.

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:30® MP-E65mm
MP-E65mm

ZN> ano je to můj první. Ty ho máš? nebude to až příliš jemný.........můžu s tím i na řeku jako je Jizera?

Asi se zajedu podívat do Vrchlábí :-)

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:17® ZN
ZN

MP-E65mm> hobby-g je dobrý obchod. Jestli je to tvůj první muškařský prut, tak je to v podstatě jedno. V každém případě, toho prutu bych se vůbec nebál. Nebo taky tento

http://www.hobby-g.cz/…3-2-55m.html?…

Sobota 12. prosince 2009 ve 21:47® bubu
bubu

MP-E65mm> ve Vrchlabí najdeš toto: http://www.hobby-g.cz/

Sobota 12. prosince 2009 ve 21:16® MP-E65mm
MP-E65mm

Ještě bych se zeptal na počet dílů, je lepší třídílný nebo čtyřdíl, když pominu přepravní délku.

Sobota 12. prosince 2009 ve 21:05® jájá
jájá

MP-E65mm> Bohužel s Vrchlabím nemám zkušenost.

Sobota 12. prosince 2009 ve 21:02® MP-E65mm
MP-E65mm

Piranha> cenově nepřijatelný :-) o nich vím tež :-) :-)

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:57® Piranha
Piranha

MP-E65mm> Vim v Praze, Monfisch.

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:54® MP-E65mm
MP-E65mm

jájá> někde jsem četl nějakou recenzi na dobrý krámek někde ve Vrchlabí.....­....(nebo tam někde) už si to moc nepatuju, samá chvála a jakožto začátečník si rád nechám poradit od fundovaných lidí........sa­mozřejmě to,že si to osahám velmi uvítám :-)

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:49® jájá
jájá

MP-E65mm> Obchody se zaměřením na mouchu a vše okolo hledej jen v Praze. Kladno, Beroun, Slaný, Mělník. Nic.Většinou mají jen pár much, které tam jsou pod sklem několik let a po nahození je z nich naháč(jen háček). A proutky či kolečka vůbec nenajdeš.

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:44® inspo

MP-E65mm> Spinfly v Praze na Legerově ulici. http://www.spinfly.cz/

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:43® MP-E65mm
MP-E65mm

osprey> Taky bych spíš vzal v devítce, ale abych nebyl příliš dlouhý na Mohelce, nevím jestli si tam chodil.......­..myslím , že jsem se o tom bavili........ale víš jak ta skleroza :-)

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:37® MP-E65mm
MP-E65mm

Piranha> nevíš o nějakým kameným krámku, který se zabývá muškařinou (středočeský kraj)

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:35® osprey
osprey

MP-E65mm> Pokud budeš i na MP (dejme tomu ta řeka, co vám teče ve městě), tak bych dal přednost modelu o délce 9 stop. Co se týče parametrů, celkem bych byl spokojen, prut samotný neznám.

Váhu mého příspěvku ber s rezervou, jsem muškařské embryo.

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:33® Piranha
Piranha

MP-E65mm> nevypada spatne.A cena celkem ujde.

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:28® MP-E65mm
MP-E65mm

Panové jakou by jste mi doporučili značku muškařského prutu a navijáku. Jasno mám co s tím budu chytat. Bílá ryba na MP (převážně tloušť) a na P pstruh, lipan. Takže se mi jedná o klacek o délce 8 až 9 stop, aftma 4

Je tato kombinace vhodná? http://www.tropicliberec.cz/…estige-8ft-4 + http://pruty.cz/…op/index.php?…

Díky

Pátek 11. prosince 2009 v 18:57® osprey
osprey

hraji> A ještě horší je, že s kvalitou práce prudce narůstá cena – když budu chtít fotit mouchy ve svěráčku na úrovni, tak budu potřebovat makroobjektiv, stativ, osvětlení,…

To, že se aktuálně rybářskou publicistikou živím, je jen zářný příklad rčení „Mezi slepými jednooký králem.“ :-)

Pátek 11. prosince 2009 v 9:25® hraji
hraji

osprey> ano, máš pravdu, napsat dobrý článek, to je skutečná práce a když k němu máš vytvořit i fotodokumentaci, jedná se o náročnou práci. A v tom je problém, většina lidí si raději nechá tuhle práci zaplatit.

Pátek 11. prosince 2009 v 1:39® Jak.novi
Jak.novi

regulus> Ono je docela dost osobností chytej, co už jsem nechodí.

Pátek 11. prosince 2009 v 1:23® regulus
regulus

Piranha> Tomucha letos končil školu a byl velmi mírně řečeno zařízlej jako sviňa a pokud píše pro Kajmana, tak je to přesně jak psal osprey. No a jak tak koukám na jeho web, tak tam se taky nic neděje. Mluvil jsem s ním naposledy před prázdninama a jeho konstatování jak je na tom s časem tady reprodukovat nebudu, raděj …

Von Tomucha není jedinej, kdo sem už nechodí nebo teda aspoň nepíše.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:45® osprey
osprey

Piranha> Nepřej si vidět, jak je to u mě:-)

Když přinesu z ryb fotky, zážitky a poznatky pro budoucí komerční aktivity, tak jsem pracoval. Když ne, tak jsem se bohapustě flákal.

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:37® Piranha
Piranha

osprey> asi to tak bude Míro, pokud se tim zivi, tak jen a jen mu to preju, mit konicek jako praci ma malo kdo a to je sen mnoha lidi.Ale konicek a prace je neco jinyho.Konicek zere to co prace vydela :-)