Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:34® osprey
-
Piranha> Myslím, že Tomucha už jede na sebe. Ono psát na chytej není nijak lukrativní záležitost. Pokud má lepší možnost, celkem snadno si vybere právě ji.
Mimochodem, některé moje „lepší“ články mi sežraly 40 hodin času…
Dobrý článek o vázání mušek s kvalitními makrofotkami atd., to je záležitost pomalu na celý víkend.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 18:58® stopař
-
Piranha> Hele a třeba sem taky nepíše protože má svoje – http://www.vazani-musek.cz/kontakt.php
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 17:14® Piranha
-
Sander> ale malo, jednu musku, tady na chytej se rozepsal proste napsal clanek, v casopise by zabral min 3 listy.Je tam nefoceno a posledni dobou samy stikovy treamry.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:52® Sander
-
Piranha > také je sype, a dobré. Každý měsíc v časopisu Kajman.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:51® Piranha
-
Clapy, chci ze zeptat, proc uz sem nechodi Tomucha Tomas Vitek a hlavne, proc uz nepise clanky o vazani.Ted jsem koukal do rubriky clanky a zasek jsem se tam na temer dve hodiny a zjistil plno novych veci, ktere se mi hodej a co jsem potreboval vedet. Je to skoda.Ten chlap by sem mel ty clanky sypat jak na pase
- Středa 9. prosince 2009 ve 23:52® brčal
-
Heky> a před vánoci sraz a pivko
- Středa 9. prosince 2009 ve 23:50® brčal
-
Heky> utři si slinu
- Středa 9. prosince 2009 ve 23:33® Jak.novi
-
Heky> Měl hlad
- Středa 9. prosince 2009 ve 23:03® Heky
-
brčal> že Vás baví fotit se s jednou a tou samou rybou
Proč ji Dejvy kouše do hlavy?? Ahoj
- Středa 9. prosince 2009 v 18:20® Jak.novi
-
brčal> pěkný parmičky
- Středa 9. prosince 2009 v 18:14® brčal
- Jen něco na zkoušku
- Středa 9. prosince 2009 v 17:47® Piranha
- Tak jsem se koukal na YT na nejakyho goddarda jak se vaze a nasel jsem pekny a
zajimavy video, s tou ziletkou to vypada pekne.No juknete
- Úterý 8. prosince 2009 ve 21:42® osprey
-
Piranha> U nás prostě nic takového není vidět. Ale jak jsem psal, třeba se jen špatně dívám. Osobně by mě bavil lov padesátek na suchou mouchu podstatně víc než na rohlík. Probereme to se Sanderem
- Úterý 8. prosince 2009 ve 21:10® Piranha
-
osprey> co presne jsi nezaregistroval, to ze z jara berou tlousti hmyz?Neni to jen hmyz ale vse co se splachne k snedku ze brehu trav.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 20:46® osprey
-
Piranha> Něco takového jsem u nás nezaregistroval. Možná se ale pořád ještě nedívám dost dobře… Uvidíme na jaře.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 20:08® Piranha
-
osprey> spis jednou za rok, na tyhle kousky mam stesti par dni z jara za vetsi vody ktera se vyleje do travin a smyva hmyz, oni se cpou a ja jim tam hazu ty goddardy.
Tento příspěvek byl editován 8.12.2009 19:08:41 uživatelem Piranha. - Úterý 8. prosince 2009 v 19:38® osprey
-
Piranha> Tak se kvůli nám vždycky jednou za vycházku překonej.
- Úterý 8. prosince 2009 v 19:27® Piranha
-
osprey> zhruba, nemerim je jen dle klacku o kterem vim kde ma 50, jestli maji nekteri jedinci 55, 60 nebo 57, nevim, kazdopadne sahaji za tu znacku.Ale snad z jara zase bude vetsi stav vody a pekne a budu moct neco nafotit.Ono bejt zabrodenej po pas ve vode mezi prekazkama a nekde to trapit metrem , na to nejsem zrucnej, jen ho prilozim k prutu a vyhaknu.
- Úterý 8. prosince 2009 v 19:21® osprey
-
Piranha: Až zas budeš ty šedesátky tahat, tak nám je sem, prosím tě, nafoť. Přece jen, na takového tloušťáka se člověk rád podívá.
- Úterý 8. prosince 2009 v 17:32® bubu
-
Piranha> sic jsem jej nikdy nevázal. Zimní srst do smyčky a sestříhat do požadovanýho tvaru. Kolem sebe strašný bordel
Tento příspěvek byl editován 8.12.2009 16:36:40 uživatelem bubu. - Úterý 8. prosince 2009 ve 14:18® Piranha
-
osprey> jj, je to chrostik s tou mene nastrihanou prdeli a smerem k hlave vic sestrihanej + nozicky
Videl jsem i barevny variace godda treba zlutej, musim nekde najit postup jak se tam vazou ty chlupy, vim ze po utazeni nite se to rotrepi jako jezek a pak se to striha, mam od Tomuchy 1. dil vazani, juknu zda ho tam nedelal. Na labi z jara na ne neskutecne sli tlousti, ale to nebyly tlousti to byly spis sedesati centimetrovy amuri
) proste hovada, uplne je milujou.A navic, super plave.
- Úterý 8. prosince 2009 v 11:07® Macekb
-
Všem moc děkuji, něco zkusíma pak dám foto na pochlubení…:)
- Úterý 8. prosince 2009 v 0:33® regulus
-
Macekb> vůbec se toho neboj, na škaredý muchy berou nejlíp, vím to z vlastní zkušenosti.
Navíc je mi skoro 2× víc jak tobě, su slepej jako patrona na vázání používám lupu jako kráva a nikdy jsem nevěřil, že to tintítko na ten háček dokážu namotat byť jsem manuelně zručnej. Takže jak ti dobře poradil xycht, jukni na ty stránky je to tam celkem supr popsaný, jen ty muchy jsou tak trochu každá voda trochu jinak, ale způsob jak to vázat je tam popsanej doslova pro blbý. pak je ještě dobrý se spojit s někým od vás a zjistit, jaký mušky jsou použitený abys nevázal ležáky. Z Brna se do Plzně blbě radí, mám zkušenosti s tím, že to co je v Jeseníkách TOP, tak na JM moc nefunguje a opačně.
- Úterý 8. prosince 2009 v 0:07® zedus
-
Piranha> Jo jelen nebo srnce, ale zimní srst.
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:21® osprey
-
Piranha> Podle mě by to měl být. Doufám, že ten Goddard je takový ten sestříhaný chrostík?
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 21:31® Piranha
-
Kucí, dotaz.Jaky chlupy se pouzivaj na goddarda.Je to jelen?
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:56® Piranha
-
bubu> teda a ja bych ral ruku do ohne ze je to pav.Ten zlatej dratek taky shanim, na tmavsich telech musi dobre zvýrazňovat.
Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 19:56:49 uživatelem Piranha. - Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:24® bubu
-
Piranha> štěty i tělíčko je bažant z ocasního pera. 3–4 paprsky zkroutíš a omotáš kolem háčku. Kroužkováno v zlatým drátkem,já kroužkuji někdy i červeným. Za hlavičkou má být páv. Ten nemá výdrž tak používám spectra dub. páv. Ten je nerozbitný. Hlavička podle velikosti háčku.
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:12® Piranha
-
bubu> vypada celkem pekne a jenoduse.Bazanti ocasek, telicko z pava a limecek z jakyhokoliv dabu a treba medenej dratek.Jeste bych se zeptal, hlavicka 2,5ka?
Tento příspěvek byl editován 7.12.2009 19:14:01 uživatelem Piranha. - Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:10® xycht
-
Macekb> Já jsem teď začal taky vázat a i když se určitě nějaký triky od zkušených hodí, tak nějaký mouchy se dají navázat pod webu viz. např. www.czechfly.cz nebo www.vazani-musek.cz a já sám využívám i postupy na youtube.com