Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. prosince 2009 v 0:34® Jak.novi
-
Dědek> Podle mě na metrovou štiku kolečko už potřebuješ.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2009 23:34:52 uživatelem Jak.novi. - Pátek 4. prosince 2009 v 0:28® hecht
-
Dědek> Zajímá mě zkušenost nějakého majitele. Jestli to nemá vůle, jaká brzda atd.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:12® bubu
-
Dědek> no,Jirko,jen do té doby,než zapřáhneš svoji životní rybu. Nebo prostě jen velkou rybu. Pak už potřebuješ naviák
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 21:49® Dědek
-
hecht> a co by tě zajímalo ? U nás nejsou ryby, které by zničili kolečko a je jedno jaké. Je to zásobník na šňůru, záleží jenom na tvojem vkusu a hloubce kapsy.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2009 20:50:06 uživatelem Dědek. - Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:59® Piranha
-
Heky> Uchvatny pohled uz jen na ty fotky.A pokud je pravda to co se pise v tom clanku tak je to velice slusny a takova dvou, tri denni rybarska dovca a couracka by nebyla k zahozeni.Pokud by bylo nekde pobliz nejaky ubytovani v nejaky chaloupce ci srubu tak by to nemelo chybu.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:51® Piranha
-
stopař> na mapach jsem koukal na to uz, ale info nejaky vetsi.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 17:59® stopař
-
Piranha> http://www.mapy.cz/#…
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 17:56® Heky
-
Piranha> je to revír CHKO Šumava, jezdí tam kámoš, mrkni na ubrcala.com, máš tam reprt z lovu
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 17:46® Piranha
-
Clapi, zna nekdo reku Křemelnou?Je to vubec revir, nebo je to hajeny jako CHKO
- Středa 2. prosince 2009 ve 21:21® fikus
-
v Rožnově byly kameny staženy ve splávcích do Bečvy. O necitelném zásahu se ani mluvit nedá. Doufám, že poskytnou lososovitým dostatečný úkryt.
- Středa 2. prosince 2009 v 0:03® hecht
-
Má někdo z vás zkušenost s kolečkem VISION KOMA ? Chtěl bych to koupit na příští sezonu, ale vybíráno pouze okem na webu. Jsem letošní muchoembrio, s kořeny ve vláčce.Prut používám zatím pouze jeden 2,7 Aft 5/6 plovoucí šňůra. Nejvíc to zkouším sušením, v nouzi budu i zkoušet krátkou n. Začal jsem s grafitovým sráčem za babku, ale chci něco lepšího, třeba i kvůli focení.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 21:39® fikus
-
bubu> jasně, proto se dopředu nenervuju, třeba to bude k užitku. Nebo jsem jen velký idealista a bude to úplně v prdeli. Každopádně dotaz na MO RpR jsem už poslal. Mají stránky i s diskuzí. Vypadá to, že je to organizace, kde se snaží.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 21:25® bubu
-
fikus> Míro,můj subjektivní názor: tam kde ty kameny jsou,a to ne jen u splavů,ale po celém toku,je ryb více,jak v místech,kde je dno rovné.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 21:18® fikus
-
přímo na místo co je fotka, tak je celoroční zákaz lovu, ale kameny jsou navezeny i v místech kde se normálně chytá. Vzhledem k tomu, že jsou navozeny u splávků, to spíš vypadá na krok dopředu a vytvoření hlubších míst v řece. Uvidíme.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 21:16® ZN
-
fikus> do hajzlu.
- Úterý 1. prosince 2009 v 19:42® bubu
-
fikus> taky tady jsou rozházeny po korytě. Pro rybu asi dobré,ale počkej,až v těch místech budeš brodit.
- Úterý 1. prosince 2009 v 19:40® Dědek
-
fikus> bože, tam už taky !
- Úterý 1. prosince 2009 v 19:38® fikus
-
regulus> to mi povídej, na MP povolence osm zapsaných docházek, ale to je moje chyba, protože jsem „někdy“ i zapomněl zapsat
- Úterý 1. prosince 2009 v 19:35® fikus
-
nemyslím, že to bude až tak horké. U každého splávku byly navozeny velké kameny. Sám jsem zvědavý co tam s nimi budou dělat. Na stránkách MO Rožnov o situaci na hlavním toku není ani zmínka.
- Úterý 1. prosince 2009 v 18:51® bubu
-
Sander> je třeba trochu srovnat dno,zase se tam nadělaly rýhy a díry.
- Úterý 1. prosince 2009 v 18:19® Sander
-
fikus > břehy vypadaj „dobře“, nějak mi uniká smysl jejich počínání.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 17:20:22 uživatelem Sander. - Úterý 1. prosince 2009 v 18:03® fikus
-
dnes v Rožnově pod Radhoštěm. Moc hezký pohled to nebyl.
- Úterý 1. prosince 2009 v 16:42® wawlk
-
Tak jsem to zakončil na MP Dyji v sobotu super pocasí a spokjenost na devše pár lipanku 2ks PO kolem 30 nadherneho Tlouste asi 45 a ve finále Lipan 37 a 2 PD 30 divočaci brutalne nacpani blešakama skoda že se při tak krásném počasí nezvedali ješte jdu na silvestra tak jako každej rok doufa že tam nezmrznu ale apon pul hodky jim posledni den dám kolega řiká že jsem blázen ale to si nenecham ujit loni to pro me bylo vysvobozni od tydeni žranice
- Úterý 1. prosince 2009 ve 13:56® sus1
-
Kluci,kdyby někdo z vás měl prut na prodej,kamarád shání. hledám rychlejší prut 7/8aftma do 9stop. zn. rychle, levně, kvalitně.info na petr.koura@seznam.cz díky
- Úterý 1. prosince 2009 ve 12:35® regulus
-
osprey> no náplast, tak ti nevím, jestli to není víc provokace …
)
- Úterý 1. prosince 2009 v 9:22® inspo
-
osprey> Super video. Ale chyběl mi tam bagr v korytě.
- Úterý 1. prosince 2009 v 5:23® Piranha
-
osprey> to je Míra Zajíček, Scorpion82, muj muskarsky sparing partner se kterym jsem zacinal.Ragistrovanej ale zde je.
- Úterý 1. prosince 2009 v 1:34® Jak.novi
-
osprey> Jo to jsem viděl. Opravdu parádně natočený a jelikož jsou tam vidět úhoři, tak bych tipoval, že se to odehrává na Novém Zélandu.
- Úterý 1. prosince 2009 v 0:36® osprey
-
Pro ty, kdo ho nezaregistrovali – někdo z návštěvníků nám sem vložil tohle video.
http://chytej.cz/…a_videa/739/
Je to netradiční, ale parádní muškařina. Pro ty, kdo nestihli závěr sezóny, by to mohla být malá náplast. O další se vám pokusím postarat ve středu.
- Úterý 1. prosince 2009 v 0:31® regulus
-
fikus> úplně jako já, ani nepopsaná jedna stránka a na MP povolence je to nemlich to samý a do konce roku to nedoženu i kdybych se po…