Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 1. prosince 2009 v 0:19® osprey
-
bubu: Za co vás Pánbůh takhle trestá?
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 21:52® Cudla
-
Ohře Žatec ukončení sezony 1 duháč 2× potok kolem čtyřicítky 1× lipánek.nic moc ale krásný den mouchy jsou dost prořídlý ted akorát důvod k vázání.Pivko na nádraží taky bez chyby,naschle za rok Ohře,snad to nezmrší černej pták
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:48® fikus
-
bubu> fakt, slibuju, slibuju, slibuju.
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:19® Piranha
-
bubu> ty hory v pozadi jsou paradni Evžene.Jako Austria
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:54® bubu
-
fikus> fakt,jo?
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:53® bubu
-
Sander> sám sis o to řekl. Tak tady je citlivá úprava koryta v CHKO
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:12® Piranha
-
Tak chlapci mame po ptakach zase skoro na pul roku, ale ja to nevzdam a jeste budu zkouset MP a hodne vazat.Bych neveril co se toho da za den urvat
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 18:52® fikus
-
regulus> koukám, že jsi na tom podobně.
taky si dovolím malou bilanci. Času na ryby jak šafránu, nestihl jsem popsat ani první stránku P povolenky. Tomu odpovídá vše ostatní, prutohodiny dostaly letos na P, pěkně na prdel. . .
a tak jsem se těšil, že se letos podívám aspoň jednou k Evžovi. Příští rok → ne snad → ale URČITĚ!!
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 8:31® jehla
-
pro tebe s radostí,,,a taky Salmo1 si určitě jednu zaslouží…
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 4:07® Buko
-
jehla> Dáš mi ji v KV. Moc si toho vážím. Pepo aj za bombu treba zaďakovať.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 23:47® regulus
-
Tak sem to pro letošek s rozporuplným pocitem zapíchnul, aspoň na pstruhovce. Celková bilance návštěv u vody katastrofická, úlovky jsou přímá úměra.
No a poslední den v roce na pstruhovce, počasí na …, ryby na to úplně sraly, jen příjemný splknutí s nějakým kolegou, dle dialektu někde z Čech. Dokonce jsem si sebou vzal i foťák, ale fotku neudělal ani jednu jak bylo hnusně a při tom když jsem vyjížděl z domu svítilo slunko a bylo téměř jasno.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 23:37® jehla
-
Buko> taky ode mne dostanes bombu, vyloženě si o ni koleduješ…a (zatim) jich mám dost…když to nedle na francka…ani hlavatka neodolá…Jehla
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:36® OndruchM
-
Sander> tak to by ti sem měl bubu dát fotky jak Bělá vypadá v CHKO (bubu nápověda – u líhně), ona totiž u nás tvoří Bělá hranici CHKO
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 21:37:07 uživatelem OndruchM. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:33® Sander
-
bubu > třeba by jen kompetentní osoby převlékly kabát, jak je u nás zvykem. To co uvádíš na fotkách je asi na každé řece mimo CHKO, přesto si dovedu představit, že by se i s tak globálním problémem dalo něco dělat. Prozatím třeba mimo obydlené oblasti.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 21:33:35 uživatelem Sander. - Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:27® bubu
-
Sander> revitalizace a u nás? To by muselo padnout hlav.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 21:59® Sander
-
Slyšel jsem cosi o revitalizaci nařízené EU. Kachna, nebo je na tom pravdy trochu?
- Neděle 29. listopadu 2009 v 18:03® Rici
-
Ještě se vrátím k tomu ničení potoků bagry. Dneska jsem se koukal na 50let staré fotky poroku u nás na chalupě. Tehdy to byl krásný potok, který měl sice své meandrující koryto, ale to koryto přírodní a prakticky v úrovni terénu. Dnes je dno potoka cca o 2m níž a bez meandrů. Není sice vybetonované,ale i tak je to hnusný. Ještě tak do roku 83, to byl moc hezký potok a prakticky beze změn oproti stavu před 50ti lety. Vše začalo až tak v roce 85 a od tý doby to je horší a horší. Děsně mě to štve, ale co s tím dělat? Když se člověk snaží zburcovat někoho z MO, tak jen krčí rameny, že jako oni nic nezmůžou. Jedině se snad jako normální občan pídit po detailech povolení, rozhodnutí a případně se snažit donutit někoho, aby nechal udělat odborné posudky, zda jsou úpravy opravdu nutné. Ale na to normální pracující člověk nemá čas. Ach jo.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:25® bubu
-
a také společné mušení
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:22® bubu
-
výsledek společného vázání se zauwim
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:20® osprey
-
bubu> My za tím nic jiného nehledáme. Ale považ, že ty prachy by se daly utratit stejně i za úpravu, kde by dno nebylo rovné jako placka.
Jim jde o bagrohodiny. Těm firmám by asi v zásadě nevadilo, kdyby se bagrovalo trochu jinak.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:19® Prutos
-
Ještěže tu mám i místa a řeky, ve ktrých by se ty jejich bagry utopily…
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 21:13® bubu
-
prachy,prachy a zase prachy. Nic jiného za tím nehledejte.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 20:07® osprey
-
Sander> To je skvělá zpráva. Každá rýha nedej bože tůň je dobrá.
Ale když už i ten chlap v kabině vidí zhovadilost celé té věci, tak to už bych fakt rád věděl, kde sedí ten pakůň, co za to vlastně může.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:54® Sander
-
osprey > čoveče tady dole povídal bagrista kamarádovi, že se mu tenhle způsob regulace zdá také nešťastným, proto myslel i na ryby a udělal tam místama pěkný tůně. Je to celkově stejně ošklivý, ryby tam zatím nejsou prakticky žádné, ale pokud to zjara nesrovná voda, může se tam po jarním tahu zastavit hodně ryb.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:51® osprey
-
Buko: Já jen šibeničně vtipkuju. U nás na dvou místech odstraňují nános písku uvnitř obcí, což je nutné.
Na zbylých dělají přesně to, co u vás. Nesmyslně nelogicky a víceméně nazdařbůh. Mám pocit, že dorazily nějaké peníze, které je třeba do konce roku prohnat přes tuhle mašinérii, aby si mohly zúčastněné strany namazat kapsy.
Pomalu dozrává čas, aby se proti tomu začalo něco dělat.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:39® Buko
-
osprey> Já to nechápu.A s povodněma to nemá už nic společného.To koryto mělo jamky, kde byly ryby. Teď to srovnali. Těch bagrů bylo v řece na osmi kilometrech vice.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:28® osprey
-
Buko: Upřímnou soustrast.
Předpokládám, že šlo o úsek, kde bylo za povodňových stavů ohroženo široké okolí, kde řeka působila nevyčíslitelné škody na majetku a ty ryby, co tam žily, byly nepochybně nebezpečné koupajícímu se obvatelstvu nebo tak něco.
V našem kraji je teď ke konci roku taky nějak moc peněz na bagrování. Hrabalo se tu nejméně na 4 místech. Na dvou vcelku smysluplně, na dalších naprosto zhovadile.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 19:24® osprey
-
Salmo1> Snad se mi podaří setkat se s někým, kdo s těmi kolowraty má co do činění (a zdá se, že přadlena to není). Bude to nějaký čas trvat, ale doufám, že následně budu v obraze. Pokud budu v obraze dostatečně a budou-li v obraze (na mém PC) i kolowrati, zkusím se o ty informace podělit.
- Sobota 28. listopadu 2009 ve 12:06® fikus
-
Buko> bagry v korytě, móc smutné foto.
- Sobota 28. listopadu 2009 v 10:26® Buko
-
Foceno mobilem. Dokonáno jest.Poslední voda na Sev Moravě, kde ještě byly ryby.