Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 10:45® Sander
-
mildas > sáhli jste si ten den na rybu? Jakoukoliv.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 10:36® mildas
-
bubu> já vím. Absták je strašná věc
- Úterý 17. listopadu 2009 v 9:47® monaster
-
jsem byl tuhle u Piranhy. půjčil jsem si něco o muškařině. a nejsem sám koho zaučuje.........ten minitrpaslík je malej piranha. budoucí velká vydra
- Úterý 17. listopadu 2009 v 7:36® bubu
-
mildas> to už je spíš úchylárna
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 4:35® regulus
-
hecht> napsaný může být cokoliv, voda do toho ze startu nepoteče, je ale otázka jak je to ušitý a ošetřený a jak to dlouho vydrží, spousta lidí by mohlo povídat, je tam nejspíš víc faktorů. Membrán je spousta druhů, nejznámější je GORE-TEX, ale není jedinej. Z toho co je tam napsaný nelze usoudit vůbec nic.
Byl bych opatrnej v jedné věci jukni semka http://www.milobrno.cz/…ala-prodysne , pán z toho tvýho e-shopu jen přeprodává zboží z Mila (aspoň to působí takovým dojmem když tam nechal i původní odkazy na boty zvlášť když má ty samý boty na svým e-shopu). Takže dle toho soudím, že to je nějakej lojza …
No a u Rapalů na webu nějaký broďáky jsou, jen mi žádný nepřipadnou jako ty v tom e-shopu, je docela divný i to neurčitý označení. Taky je mi docela podezřelý, že to neprodává nikdo jinej (teda ty do pasu, prsačky sem tam někdo prodává), aspoň mr. google mi nikoho jinýho nenašel …
- Úterý 17. listopadu 2009 v 1:50® hecht
-
regulus> Ono to že je na tom nápis Rapala nic neznamená. Se starým Laurim to má společného asi tolik, jako já s OPRAVDOVÝM A SPRÁVNÝM muškařem
Jde mi spíš o to jestli se dá na základě toho popisu materiálu soudit něco o funkčnosti a kvalitě. Boty samo jsou mimo debatu a cenu.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 1:45® hecht
-
mildas> Doufám že zítra to bude u vody podstatně příjemější
- Úterý 17. listopadu 2009 v 1:44® hecht
-
mildas> Ty wado, to je skoro jako ten bájný ruský ledoborec
Krasin, nebo jak se to jmenoval.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 0:18® mildas
-
A tohle je extreme fishing
- Úterý 17. listopadu 2009 v 0:17® mildas
-
Tohle je skoroextrem fishing.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 0:16® mildas
-
bubu> to na Tvé fotce že je extreme fishing ? Příchod k vodě.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 23:56® mildas
-
osprey> nemáš pravdu. Křížení člověka s volem se povedlo náramně a množí se to dál.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:15® osprey
-
Salmo1: Nevím. V tom posledním odkazu je krásná fotka křížence Po x Si. Tygřík jak malovaný. Do kolowrata daleko.
Ten kolowrat mi přijde prostě jako pstruh obecný – on těch ras a forem dělá i tak sám o sobě dost.
Hybridizace je fajn věc, ale u obratlovců je potomstvo málokdy plodné.
Dál musím končit, docházejí mi znalosti
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:09® Salmo1
-
osprey> V tom je právě unikátnost této ryby.Pokusů o"výrobu" mezidruhových hybridů je mrak.Křížení PoPd,PdSi,Si*Po je běžnou náplní práce vědců i chovatelů.Naštěstí příroda si tyto pokusy ukočíruje k obrazu svému sama(neplodnost,neschopnost oplodnění,onemocnění atp.)Jen u toho kolowrata se to tak nějak povedlo.On je řazen jako pstruh obecný a podle mého musela být jikrnačka pstruh obecný,pro zachování mitochondriální DNA(mateřské linie)a siven jako mlíčák. Ale po pravdě,já bych také docela bral nějakou ověřenou literaturu,ale mám pocit,že dříve narazím na postup k výrobě ryzího zlata než něco o této rybě.Určitou jiskru naděje ale mám,uvidíme. http://www.osel.cz/index.php?…
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:14® osprey
-
Salmo1: Díky za ten separát. Jediné, co mi přijde divné, je to, že by měl v sobě kolowrat geny ze sivena. Křížením sivena s potočákem vzniká „tygří ryba“, která je sice hezká, ale jako mezidruhový kříženec by měla být neplodná. Určitě ji znáš.
Jestliže, jak píšeš, se ty ryby běžně rozmnožují v přírodních podmínkách, pak bych to jako křížence nebral. Ostatně – co je na té rybě ze sivena?
Spíš bych v tom viděl přimíchaného potočáka odněkud z jihu.
Ale patent na rozum si nedělám, třeba někdo poručil větru dešti…
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:19® Zauwi
-
btw: nevíte jak je to s rybama na Sázavě 15P? Dneska jsem jel kolem ,a líbilo se mi to, tak přemýšlím, že bych se tam zítra mrknul…nechci psát místa, ale jestli tam je aspon nějakej lipan…
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:17® Zauwi
-
to Bubu: pamatuju moc dobře, škoda že ty pstruzi byli už ve tření…některý byli docela slušný.....a počasí supr
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:09® Piranha
-
Zauwi> hlavne netrefit hejno jako dneska ja, stal jsem na miste nehnute hodinu a tahal mraky okounu a nohy mi malem umrzly, chce to taky courat aby se krev prohnala telem
Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 18:10:13 uživatelem Piranha.)
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:09® bubu
-
Zauwi> ten prut na prvním fotu je tvůj,pamatuješ?
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:04® Zauwi
-
to Piranha: chytat to chce, aby člověk nemyslel na to, že mu je zima:)
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:03® Piranha
-
bubu> je to parada stacej dve hodinky a i kdyz se nic nelapne ma to proste svoje kouzlo
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:01® bubu
-
někdy je to ale pěkný
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:53® bubu
-
Piranha> i v tom se dá mušit
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:36® bubu
-
Piranha> sem ti chtěl poslat jeden důkaz,ale mám to v PC,ne na noťasu.
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:32® Piranha
-
bubu> Ano
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:31® bubu
-
Piranha> tak jak říká regulus,někdy je to extrémfishing
Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 17:32:04 uživatelem bubu. - Pondělí 16. listopadu 2009 v 17:37® stopař
-
pepos.93> Boty se standardně k dejcháčům neprodávají v sadě ale prodávají se samostatně aby byla možnost vybrat si boty které mi vyhovují lépe.
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 16:00profil byl smazán
-
hecht> a nejsou k tomu boty pokud jsem to pochopil dobře
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 15:53® regulus
-
hecht> jsou jen do pasu, nejsou to prsačky, jen abys to zhodnotil vzhledem k stavu vody u vás.
)
Nevím, Rapala umí voblery, ale to neznamená, že umí i broďáky, řadil bych je do kategorie co se na US e-shopech dají koupit za 100$, můžeš mít kliku a nebo taky laciný, 2× placený.
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 15:21® hecht
-
Vážení muškaři, nebo jako já skorojakomuškaři
Mám dotaz, nemá už někdo z vás zkušenost s broďáky RAPALA ?? http://www.tahoun.cz/…ala-prodysne Vzhledem k jejich ceně …