Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 21:00® monaster
-
mám smůlu. je to 44 jako polobotka co nosím. ale dneska bylo jak na jaře
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 20:58® Piranha
-
monaster> da se koupit celkem levne spodni termo pradlo, pokud si koupis i neoprenovy ponozky tak ti hnaty mrznout nebudou.Moje neopreny jsou celkem hrejivy, ale chodidla to je proste jen holnka silnejsi, proto radeji beru vetsi cislo abych se do nich mohl dobre obliknout.
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 20:27® monaster
-
pike: ty máš taky klasický gummáky? nemyslím. ty moje dělaj cokoliv jen ne dejchaj
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 20:18® Pike007
-
monaster> Chyba. U těch broďáků nejde o to, jestli jsou to neopreny či ne. I v dejchacích broďácích, což nejsou neopreny, ti zima nebude, pokud se pod ně správně oblečeš. Polartec, fleece atd, to je oč tu jde. Já neopreny nemám a zima mi nebývá.
- Sobota 14. listopadu 2009 v 19:52® monaster
-
poslední příspěvek k tomu. prut srovnám k prsačkám. v mojich za 1700 mi mrzly gule asi 10× víc než ostatním soudruhům v neoprenech za 8. a můžu řícz že když jsme zabrodil k pupíku docela mou prostorově výraznou postavu vzhledem k objemu a odporu začínala unášet voda.....
- Sobota 14. listopadu 2009 v 19:49® monaster
-
študuju tady starší diskuzi. a je to sranda. kor to co tu rozbalil Pirnaha. ono základní věc je zda řešíš hodnotu peněz nebo nemusíš. já kterýmu zbyde na měsíc 5000 si nekoupm něco takovýho a chytám na tyč od rajčat. ale vím že klacek třeba za 4 by mi dal požitek 100× větší svejma tehcnickejma vlastnostma hlavně při zdolávání. ale najednou si to dovolit nemůžu ikdyž třeba za půl roku to nechám po hospodách v pivě. a někdo kdo je ředitel pividlovejch dolů za 150 měsíčně proč by si to nekoupil? je to na něm.
Dál se ptal hecht na kráskou nymfu. nevím držel jsme to poprvé v životě v ruce ale tohle mně fakt nechytlo. to můžu vláčet. hodit to dál je teda šichta ale hodit to k tomu a táááááááámhletomu kameni kde byl kroužek mně bavilo o moc víc. ikdyž jsem při prvníchj pokusech s Piranhou chytil tak sebe za rukáv a david šel do vrtule.
- Sobota 14. listopadu 2009 v 19:17® monaster
-
jak píše piranha.byla to paráda. na to že jsem to držel poprvé tak 2 lipany jeden z nich kolem 35 a jednoho potočáka. krása. kluci rád jsem s váma prožil fajn sobotu. děkuju za dobrý rady a trpělivost. musím říst že jsem nečekal že něco chytím. a ke konci jsem už dohodil tam kam jsem chtěl a omezeil zadní rybařinu. při prvních náhozech jsem nejprve nechtěně prochytal místa za sebou. a pak už jsem se trefil i ke kameni kam jsem chtěl.
Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 18:17:46 uživatelem monaster. - Sobota 14. listopadu 2009 v 18:49® Piranha
-
ZN> to je pravda, prut rybare nedela.Ale dneska kousaly jak pominuty
- Sobota 14. listopadu 2009 v 18:21® ZN
-
Piranha> ode mne taky, páč tady je jakákoliv diskuze zbytečná. Každý máme radost ze života někde jinde. V prutech to ale fakt není, je to v pohledu na život
- Sobota 14. listopadu 2009 v 18:14® Piranha
-
ZN> neboj tak jako mam pocit ja z toho ze jsem si pekne zachytal, tak ma nekdo pocit ze je u vody s klenotem mezi muskarskymi pruty, to prvni mela bejt rejpka
Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 17:15:15 uživatelem Piranha. - Sobota 14. listopadu 2009 v 18:08® ZN
-
Piranha> ty vůbec netušíš, o co jde a už vůbec nevíš, kde je sever. Ty klacku
)
- Sobota 14. listopadu 2009 v 17:59® Piranha
-
Tak jsem byl na Jizere a oprvdu paradni chytacka.Povedlo se mi 19 Lipanu jeden Po a jede Pd a jde to i bez klacku za 15.000,–-
)
) Ostatni taky dobre pochytali a strach z vyssiho stavu vody byl zbytecnej.
- Sobota 14. listopadu 2009 v 17:02® bubu
-
inspo> jako,že hovado najdeš všude
- Sobota 14. listopadu 2009 ve 12:03® regulus
-
Koukám, že se pánové dali na filosofii
)
- Sobota 14. listopadu 2009 v 11:14® inspo
-
Chose> Nevím. Žádný statistický průzkum jsem mezi rybáři nedělal. A jako jasnou odpověď na otázku to nevidím.
- Sobota 14. listopadu 2009 v 11:12® inspo
-
bubu> Popravdě si nejsem jist zda rozumím. Můžeš to rozvést?
- Sobota 14. listopadu 2009 v 11:11® inspo
-
ZN> Země se točí od nepaměti. A lidé se ptali jestli se točí. A já se ptám proč je muškařina něco víc.
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 22:19® mildas
-
Chose> tos řek pěkně a navíc je to argument.
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 22:06® ZN
-
pro mě ryby životní styl nejsou. Dokonce si myslím, že muškařina je naopak pro mě útěk od životního stylu, který jsem si dobrovolně zvolil, nikdo mě k němu nenutí, ale přináší šlusování a starosti. Utíkám si k muškařině oddychnout, zregenerovat, nabýt energii. To proto, abych se tím zvoleným životním stylem byl schopen dál prokousávat. Například dnes jsem byl na rybách s jedním letitým zdejším přispívajícím. Nejsme žádní velcí kamarádi, ale dlouho jsme se neviděli, bylo to bezva. I když jsme dopředu věděli, že díky vodě to bude na hovno, stejně jsme jeli. Nic jsme nenachytali, ale pokecali jsme, dali kafé, příjemně jsme strávili odpoledne. Pro mě je to právě o tom, ryby jsou sekundární věc. Královská disciplína je o pohodě, což muškařina jako taková je.
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:29® osprey
-
Pro mě jsou životní styl ryby jako takové. Nakonec je nemusím ani chytat. Takové tření parem je zážitek i bez prutu. A techniky si musím za rok osahat všechny.
Muškařina je krásná, to je bez debat.
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:06® Piranha
-
Krokodyldandy> urval jsi mi ty vety od huby.Naprostej souhlas s tebnou.
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 20:18® Krokodyldandy
-
Každý má v té své rybařině královskou disciplínu.Já si prošel všechno.Od výprav na kapry(bojlí),feedr,plavanou-trochu v ní také závodil.Ale vše vyplynulo v současné době k muškaření a přívlači.Možná časem-věk a nemoci ,zase skončím někde s prutem u rybníku.Je ti o setkáních,pokeců a dalších těch věcí.Je to pro mne relax.
- Pátek 13. listopadu 2009 v 19:48® Chose
-
inspo> a co třeba takhle: kolik lidí se přes všechny možné rybolovné metody prokousalo až k muškařině, a kolik lidí nechalo muškaření aby začali bobkařit, vláčet, chytat na plavačku… to je celkem jasná odpověď na Tvoji otázku ne?
- Pátek 13. listopadu 2009 v 19:01® bubu
-
inspo> není to zákon,pro mně je to životní styl. Ale pozor,ne každý,kdo „muškaří“,chytá královskou disciplínu. Jestli mi rozumíš.
- Pátek 13. listopadu 2009 v 18:27® ZN
-
inspo> nz. Odpověď je adekvátní otázce. Je to, jako by jsi se ptal, jestli se země točí. Za takový otázky se dříve upalovalo.
- Pátek 13. listopadu 2009 v 16:15® HugoLampa
-
Muškařina je královská disciplína hlavně proto,že ne každý,kdo chytá na mušku s muškařským prutem a muškařskou šnůrou je Muškař! To je podobný princip jako ve běhu..Můžeš vyhrát čtvrtku,1500m a třeba i 3 a 5 kilometrů,ale stejně bude nejrychlejší muž světa ten,který vyhraje stovku..
- Pátek 13. listopadu 2009 v 15:21® inspo
-
ZN> Moc díky za odpověď. Teď už je mi to naprosto jasné.
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 13:10® ZN
-
inspo> prostě proto.
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 13:05® Bosanac
-
Boze , jeste jeden se objevil .
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 12:45® inspo
-
Proč je muškařina královská disciplína? Proč je muškařina nad jiné metody? V kterém zákoně je to napsáno?