Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:48® stopař
-
Zauwi> No jo ale když to bude pravda tak to bude ohromná škoda a plno lidí bude moc sklamanejch.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:44® bubu
-
osprey> ba ne,neurazí. To,že s tebou v něčem nesouhlasím,je zcela normální. Těch 10 000 plus mě píchlo. A za přání díky.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:40® Zauwi
-
to Stopař: zaslechl jsem něco o tom, že se snad neplánuje, ale ruku do ohně za to nedám, nerad bych dělal planej poplach
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:35® stopař
-
Hele jak to bude s (možná)nadcházejícím TVV ? :-
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:24® osprey
-
bubu: Nevěděl jsem, že máš svátek. Ale při té příležitosti ti samozřejmě taky přeju všechno nej.
Snad takové přání od pseudomuškaře znevažujícího čistotu stylu neurazí
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:14® bubu
-
jen od třech?!?! Si děláte snad prdel. No,už jsem to rozdýchal,tak dík
- Úterý 10. listopadu 2009 v 18:58® stopař
-
Taky se přidám. Ať se ti bubu daří a vše nej k svátku.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 18:40® Zauwi
-
to Bubu: Evžo vše nej a ať zobou
- Úterý 10. listopadu 2009 v 18:33® osprey
-
HugoLampa> No možná někdy dělal…
- Úterý 10. listopadu 2009 v 18:30® osprey
-
mildas: Já jsem v tom s tebou zajedno. Muškařina na muškařský cajk a nikdy jinak.
S vláčákem vláčím (cokoli) – mám záběr štiky na vláčený vrbový list. Nymfy jsem tahal snad na čemkoli, ale nikdy jsem tomu muškaření neříkal.
Další věc je, že všechny popsané ptákoviny jsem prováděl na MP a lovil bílou rybu. Na P vodě buď vláčím (z 90 % to má jednohák BL) nebo muškařím v normálním smyslu toho slova. Ale nějak jsem se nesžil s krátkou nymfou, to je celé.
Co ale můžeš čekat od někoho, kdo uměl chytit kapra hráběma dřív než se vzmohl na vlastní prut
- Úterý 10. listopadu 2009 v 17:27® HugoLampa
-
osprey:Ale jo,dělal,jen už je to tak dávno,že sis to podvědomě vymazal z paměti
..Jinak bys to takhle nenapsal,vždycky se musíš první spálit,aby sis mohl dát příště pozor na ohen ..
- Úterý 10. listopadu 2009 v 17:25® mildas
-
osprey> já nijak zvlášť neprudím, ale z toho mi běhá mráz po zádech. Proč je všude na světě muškaření muškařením a jen tady se furt něco vymýšlí ? Šlo mi spíš o to, že jestli si dává někdo na feedr blešivce, at si ho tam dává, ale nevypouští slovo muškařina z pusy.
Vždycky to byla královská rybařina. Pro svou ušlechtilost, složitost a nepopiratelnou estetičnost. Tu složitost nám dojebávají kujóni, ušlechtilost Svaz a estetiku nymfa.
Taky mě to nikdo neučil. Resp. učil, dokonce ten nejlepší, ale to už jsem 4 roky chytal jen a pouze mouchu. Byly to hezké roky.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 17:16® osprey
-
No vida, jak se nám diskuze rozjela…
Já si o sobě nikdy iluze nedělal.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 17:08® HugoLampa
-
osprey:Ty vůbec nevíš..Na mušák taky můžeš dát splávek a červa..A pokud se Ti na teleskop podaří přidělat naviják se šnůrou,tak je úplně jedno,jestli budeš chytat na nymfu nebo na sucho,protože budeš pro každýho ocas
Tento příspěvek byl editován 10.11.2009 16:09:55 uživatelem HugoLampa. - Úterý 10. listopadu 2009 v 17:01® ZN
-
osprey> no, do divadla či na koncert se nakonec taky dá jít v montérkách
- Úterý 10. listopadu 2009 v 16:41® osprey
-
mildas: Tož tak.
Na vláčák nabiješ cokoli, co má háček a propadne to ke dnu. Tam bych nějaké nesrovnalosti neřešil. Pokud mám na vláčáku cokoli, tak vláčím. Jinými slovy, na pstruhovce to pro mě končí 31.8.
Druhá věc je krátká nymfa. Vzhledem k tomu, že mě to nikdo neučil a pokud jsem si všiml, visí přitom od špičky jen kus šňůry, jaksi jsem nepochopil potřebu kvalitního nádobíčka, na což poukazuji. Teleskop byl extrém – ale funguje. Budu rád, když mě v tomto ohledu někdo dovzdělá.
No a nakonec existuje muškařina, kde lajna lítá vzduchem a speciálně lov na sucho, kde navíc záleží, jak tam ta moucha spadne. A to se mi líbí moc a tam bych nelitoval času ani peněz.
Squash ani tenis nehraju
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 13:26® OndruchM
-
bubu> vše nejlepší k svátku Evžo
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 12:48® mildas
-
Sorry, já jen asi zabloudil. Nymfa na teleskopu, strýmry na vlačáku, no potěš prdel.
Taky chodíte na tenis s raketou na squash ?
- Úterý 10. listopadu 2009 v 5:35® Piranha
-
osprey> ovazanej jig 1g to uz je vlstne muska
Tento příspěvek byl editován 10.11.2009 04:35:47 uživatelem Piranha.ale verim tomu ze v kombinaci UL, slabyho vlasce a kvalitniho navijaku je to ucinny.Ono, da se to taky vazat i na vetsi jigy treba 5g i vic a delat z toho kohouty, na to dost chytaj polaci.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:05® Zauwi
-
to Osprey: po tomhle špatný spaní už stejně budem mít…
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:01® osprey
-
bubu: Já blábolím pořád… Dál to tu rozvádět nebudu. Běhal by vám mráz po zádech a měli byste špatné spaní.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:40® Zauwi
-
to regulus: jak je ten vtip¨?
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:37® Zauwi
-
to Toulovec: to já dělám taky, páč jsem od přírody línej, až se to začne motat, měním návazec
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:36® regulus
-
Piranha> kdybys znal ten vtip, tak je ti to jasný …
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:35® Zauwi
-
to Sander: při suchý se mi děje to samý, při nymfvě jsem dělal zkoušky, že jsem při třech muškách měnil dýlky návazce.......prostě delší lepší než kratší…alespoň u mě teda
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:18® Piranha
-
Tyyyyyyyy vole, ted jsem si nablil malem do klavesnice smichy. Toulovec
) prej tancuju nahatej u tyce v gay klubu (karta)
)
)
) hlavne ze te to bavi
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:06® bubu
-
Piranha> jen tam nedávej feedrovou gumu
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:59® Piranha
-
Zauwi> no kdyz to vezmu z pohledu feederare, tak mne se taky vic motal kratsi paternoster nez treba 80ti centimetrovej.Uvidim dam tam teh 15 cosel a uvidim.Zkusim i nymfu s indikatorem, treba nejakou vetsi suchou mouchu, nebo balnkunavazat na spojku.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:57® Sander
-
Zauwi > nezáleží to na typu (a váze) mouchy, kterou na ten přívěs použiješ?
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:56® toulovec
-
Zauwi> já novej návazec dávám tak 20 cm a ukusuju a převazuju a ukusuju.......tak dlouho dokud na tom jde udělat uzel na další muchu :o))