Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 6. listopadu 2009 v 16:12® Medvěd
-
bubu> nebo tohle
- Pátek 6. listopadu 2009 v 15:36® Medvěd
-
bubu> myslím,že docela dlouho vážu něco podobnýho
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:34® Piranha
-
bubu> Dekuji kamo a na ten net se poivam az prijdu z prace vecer.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 19:59® bubu
-
pak ještě jednoduchá vyhazovací
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 19:00:01 uživatelem bubu. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 19:57® bubu
-
Piranha> na webu jich máš mrak. Já ti sem ale něco šoupnu. Tyto hlavně za slunečna.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 19:51® bubu
-
mildas> i ty? Brute.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 19:12® bubu
-
Piranha> spíš č.12. To vídeo je dobrý. Snad takové za půl roku taky natočím,to budou Domčovi,co jsi viděl na fotkách, taky tři.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 11:16® Piranha
-
Tukle sem nekdo daval nejaky fotky jak vaze s juniorem mouchy, juknete sem na tohle krasny video, dalsi mini BUKO
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:40® hecht
-
regulus, rarach> díky za postřehy. Zázraky od prutu nečekám, já sám jsem na začátku. Když jsem tenkrát začínal vláčet, taky jsem začal na obyčejném klacku,ryb pochytal dost. Spíš mi šlo o to, jestli se nebát toho vícedílu. Vláčák bych si 4díl nekoupil. Dneska to asi rozseknu. Ten dvoudíl budu mít v ruce, pokud se nebude zamlouvat, půjdu do toho Flextecu -ten jsem koukal že stojí nový 300Liber.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:20® Piranha
-
bubu> jj to je ona, pekna.Jak velkej je to hacek 14? Jinak muzete sem kluci hodit nejaky lipanovy mouchy?Mimo red tagu.Poprve na ne razim a bylo by mi napomoci nejaky vzoreřky vide.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:05® rarach
-
hecht> V současné době vlastním 7 mušáků, 6 x čtyřdíl a 1× sedmidíl, ale z toho si závěr nedělej, vždy se řiď vlastním pocitem z prutu. Je spousta prutů (blanků), které se ve stejné ráži dělají ve dvoudílu a čtyřdílu a oba jsou naprosto jiné. Uvedu jeden příklad, ačkoliv mám všechny pruty vícedílné, tak kdybych si kupoval Sage XP 590, tak bych ho chtěl mít ve dvoudílu, ve čtyřdílu se mi ten prut zdaleka tak nepozdává. Tady u těch levných prutů je to podle mne buřt, vemi si co ti sedí,do auta se vejdou oba, sice zázraky se nedají čekat asi od žádného, ale teoreticky by měl mít ten čtyřdíl vícemodulovej blank, ale moduly ryby nechytaj.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 1:17® regulus
-
hecht> nevím jak muškaře, ale můj je ten, že se vícedílný líp nosí (nemám nic co by ve složený délce bylo delší jak 120cm), téměř ty dnešní nemají vliv na akci, bývají kapinku dražší.
V praxi mám dvoudíl jen (210cm) ostatní mušáky tří nebo čtyřdíly. Dělají se i vícedíly, tuším Rarach má sedmidíl, je to dobrý když cestuješ, do letadla nebo jen proto, že se ti to pohodlně vleze do kapsy u vesty.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 0:22® hecht
-
Kucí, mám zase jeden blbej dotaz. Zvažuji tejkon koupi mušáku a mám dvě nabídky.
- dvoudíl Scientific anglers 270 5/6
- čtyřdíl FLEXTEC 270 5/6
Flextec je nový, Scietific je 3 roky starý.
Jaký je názor muškaře na vícedílné pruty ??
Tento příspěvek byl editován 4.11.2009 23:23:01 uživatelem hecht. - Středa 4. listopadu 2009 ve 23:31® mildas
-
bubu> ivošek je rozpočítá na prvé a druhé, prvé si nechá a druhé dá opatrně do krabičky a pošle mi je. Pokud by byl much lichý počet, bude tam markantní změna. Nechá si druhé.
- Středa 4. listopadu 2009 v 19:39® toulovec
-
bubu> rozpočítal jsi první druhá??? jestli ne, tak šup šup, však já už si s tím něco provedu..............
- Středa 4. listopadu 2009 v 17:54® bubu
-
Piranha> tady je jedna z variant,co jsem našel ve starších fotkách. Myslím je tam na tělíčku HD od Buka a hnědej límeček.
- Středa 4. listopadu 2009 v 17:45® bubu
-
toulovec> Ivo,jen jedna technická: k čemu ty potřebuješ krabičku s mouchama?
- Středa 4. listopadu 2009 v 17:42® bubu
-
Piranha> není to teda zrovna má TOP moucha (ty sem dávat ze zjištných důvodů moc nechci). Tip oranž nit,tělíčko např.králík nebo zajíc natural, hlavohruď tmavší vačice.(barevný zlom) Okroužkovat zlatým drátkem nebo tenkou lametkou. Variant je nezpočet. Poslední dobou mám lepší pocit z tipu barvy zelené a ještě lepší signálně žluté.
- Středa 4. listopadu 2009 v 16:06® toulovec
-
bubu> Evžo mám pro tebe prosím jeden úkol. Jak tak koukám na tu tvou krabku – potřeboval bych kdybys ji položil před sebe na stůl, mouchy rozpočítal na první a druhý. Ty první si můžeš nechat a ty druhý mi dej prosím opatrně do krabky a poštou mi to pošli jo ??? :o)
- Středa 4. listopadu 2009 v 10:40® Piranha
-
bubu> Nymfy, druha rada z leva 6. nymfa od shora
- Středa 4. listopadu 2009 v 6:59® bubu
-
Piranha> upřesni-(konusové) se snažím dělat všechny
Tento příspěvek byl editován 4.11.2009 06:00:23 uživatelem bubu. - Úterý 3. listopadu 2009 ve 23:06® Piranha
-
bubu> Jo body glas.A ta vejs, ne az nahore ta s tim konusovym telickem.Sluzebnicek
- Úterý 3. listopadu 2009 ve 21:55® stopař
-
toulovec> Toulíku kuk na obálku.:-
- Úterý 3. listopadu 2009 v 19:09® bubu
-
je to napodobenina kdysi zveřejněné muchy od Ryšánka,myslím,že v kajmanovi. Podle něj odrybňovač lipana. Já na ni nechytl zatím nikdy nic. Na lipana nezvykle velký blešivcový háček č.10. Oranžový BG podmotaný jasnou žlutou nití,glemy dubing Hends GD 04 do smyčky.
- Úterý 3. listopadu 2009 v 19:00® bubu
-
Piranha> máš namysli tuto?
- Úterý 3. listopadu 2009 v 8:23® Piranha
-
bubu> cus, muzes mi udelat detail tech oranzovejch nymf?Mam v planu nejaky v tyhle barve umotat a inspirce by se mi šikla.Dekuju.
- Úterý 3. listopadu 2009 v 7:29® bubu
-
Chose> asi jak píšeš,většina mušek v krabce jen odpočívá. V zimě ořezat a zase na novo.
- Úterý 3. listopadu 2009 v 1:33® hecht
-
fikus> Do vázání se na 99% nepustím. Vzhledem ke kvalitě mého zraku a zručnosti s takovouto titěrností by to dopadlo hrozně
Budu odkázán na dobrodiní zručnějších soudruhů.
- Úterý 3. listopadu 2009 v 0:52® hecht
-
ještě foto toho zázraku.
- Úterý 3. listopadu 2009 v 0:45® hecht
-
Mám nabídku na tenhle klacík :muškařský prut FLEXTEC CDX 66 9´ 5/6 AFTM, 4 dílný, tmavá vínová barva, s tubusem (cordura). Má někdo k němu nějaký postřeh ??? Díky předem. Původně jsem chtěl koupit něco levného na začátek, ale tohle je za dobré prachy a vypadá to super.