Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.567 příspěvků, z toho 54567 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. listopadu 2009 v 0:08® fikus
-
bubu> vidím, že ke svěráku bych měl zasednout co nejdřív. Ty tvoje čtyři řady mokrých se mi moc líbí, osobně tak chytám velmi rád.
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 23:54® hecht
-
bubu> Hezky se na to dívá, ale ani to neumím pojmenovat, natož abych věděl jak a kdy to používat
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:48® Chose
-
to ne,vypadá to sice hezky, ale asi bych to nedal a jen pro moji informaci- užiješ všechny ty mouchy, nebo chytáš na max. 5 nej. vzorů jako já a zbytek je tam pro zaplnění prázdného místa?
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:46® bubu
-
toto je ale stav na jaře,včíl to ani nechtějte vidět:-
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:41® bubu
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Tento příspěvek byl editován 2.11.2009 21:42:53 uživatelem bubu.
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:39® bubu
-
takže tudy cesta nevede?
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:20® fikus
-
taky jsem si všiml, že zeje poloprázdnotou stejně jako ta moje. Chose, máme přes zimu co dohánět..... Již brzy zasednem za stolky a ........... na jaře se budem divit jak je ta zima zase krátká.....
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 22:12® Chose
-
bubu> já s sebou nenosím nijak narvanou krabičku.Když je potřeba, navážu si třeba 10 kousků od aktuálního úspěšného vzoru a stačí.
a občas něco přestane být aktuálním úspěšným vzorem a tak neutrhaný zbytek zůstane v krabce do doby, než se zase stane AÚV.
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 21:45® bubu
-
Chose> ta krabka už je hodně,ale opravdu hodně probraná. Máš co dělat za dlouhých zimních večerů
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 21:37® Chose
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 21:35® Chose
-
Tak tady je pár fotek ze včerejška
- Pondělí 2. listopadu 2009 v 15:51® fikus
-
Chose>
- Neděle 1. listopadu 2009 ve 22:53® Chose
-
fikus> budu Ti u krbu držet palce
- Neděle 1. listopadu 2009 ve 21:37® fikus
-
Chose> jasně, tomu vašemu se dá říct zakončení sezóny. To já jim ještě pojedu pročesat prapory.
- Neděle 1. listopadu 2009 ve 20:54® Chose
-
My jsme dneska vyrazli zasušit k nám na řeku s Padisem, kolem půl jedenácté jsme byli po mém zaspání u vody, bylo hnusně, voda byla ledová, protože v Krkonoších roztál sníh, teplota vzduchu kolem nuly. Přesto jsme vydrželi cca 2 hodinky chytat, každý jsme chytli asi 5 lipanů, já všechny na suchou jepičku a Padis na suchou i na nymfu. Rybky od 25cm výš. Pak jsme vlezli do hospody, najedli se, napili se, prochytali jsme pár metrů říčky ze břehu s nevalným výsledkem.Takže jsme zase vlezli do hospody a zakončili tak dnešní lov a já asi i sezonu, protože v tomhle počasí už na to kašlu. Fotky dodám až mi Padis nějaké pošle. Celkově až na tu zimu fajn den.
Tento příspěvek byl editován 1.11.2009 19:55:07 uživatelem Chose. - Neděle 1. listopadu 2009 ve 20:11® bubu
-
fikus> tož to já si alespoň 5 rybek chytl. Lipan,jakožto cílová ryba,to ale nebyl.
- Neděle 1. listopadu 2009 v 19:00® fikus
-
to mi povídej, dnes jsem po dlouhé době navštívil jeden menší potok, kde jsem se těšil na lipana, bohužel jsem odcházel jako úplná bezrybka
Listí, listí, listí
- Neděle 1. listopadu 2009 v 17:19® bubu
-
tak jsem se dnes těšil. Celej týden i sobota v rachotě a první listopadový den byl opravdu listopadový. Přes noc mráz a dopoledne v řece doslova polívka. Za hodinu nekutečnýho opruzu jsem na to hodil bobek. Snad to opadá a odplave a o víkendu to bude o.k.
- Neděle 1. listopadu 2009 v 17:11® bubu
-
vono je ještě moc brzo na to,abych zjistil,jestli ho to čapne,nebo ne. U obou synátorů se to nepovedlo,tak snad u vnuka. A to je na cestě další vnouček,termín prosinec.
- Neděle 1. listopadu 2009 v 16:08® fikus
-
bubu> už to vidím, za dvacet let se tu objeví stejná fotka, bude trochu retro a mladej bude psát, že už jeho děda býval muškař a jako malej se učil vázat od něj
- Neděle 1. listopadu 2009 v 10:52® Piranha
-
bubu> jen tak dal, je treba vychovavat dalsi dobry muskare a vazace
taky si vezmu na klin obcas holku ale pak mi lita po byte s marabu brkem a stara rve ze je to po celem byte
) ale jak kluk povyroste tak mu taky dam skolicku.
- Sobota 31. října 2009 ve 22:27® Dědek
-
bubu> dík, toho mám taky. potřeboval bych celé černé
- Sobota 31. října 2009 ve 21:48® bubu
-
dnes proběhla druhá lekce: blešoun
- Sobota 31. října 2009 ve 21:36® bubu
-
Dědek> mám pouze natural,tedy světlý s tmavými špičkami. Používám na tykadla pup.
- Sobota 31. října 2009 ve 20:50® Dědek
-
Nemáte někdo kousek černého jezevce ?
- Pátek 30. října 2009 ve 13:04® rarach
-
hecht> Protože mám na nynfu desetistopej prut, když pominu jeho kravskoohoidní akci, tak na většině řek kam chodím se s ním nemohu kvůli větvím moc rozhánět, proto mám osmistopák v kapse. Dřiv jsem chytal nynfu s téměř devět stop dlouhým Sage SLT,pak jsem neměl problém přezbrojit, bohužel jsem si zvykl na delší, ale člověk by nevěřil, jak je těch 30 čísel na nynfu znát.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:52® osprey
-
hecht: Ono to není 6 – 8, ale jen 6. Házet se s tím dá, ale až si koupíš něco rozumného, dost se ti uleví. Tam, co chytáš, stačí tak čtyřkový proutek.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:44® hecht
-
Zauwi> SONDUJU A TAHÁM ROZUMY. Protože zatím chytám na půjčený prut, který je pro mě taky asi předimenzovaný. 3m Aftma 6–8 a já se s ním učím. Co jsem ale zatím viděl u mého ,,učitele, tak mu stačí taky jeden prut.Jak na suchou, tak na mokrou a dokonce i ty granuláče tahal na streamry.Ono to bude taky tím že pro mě bude moucha asi stejně ,,jen doplněk k vláčce na kterou mám doma klacků požehnaně a pořád to není konečná.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:14® Zauwi
-
to Hecht: když to brutálně přeženu, tak s děličkou na kapry se taky daj vláčet 00 třpytky, otázkou je, jak tě to bude bavit a jak dlouho to vydržíš…
Samozřejmě, že to jde vyměnit hnedka, ale na prut na suchou má člověk trochu jiné požadavky než na nymfování
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:13® hecht
-
rarach> Jsem muškařské embrio, tak se zeptám proč musíš na tu suchou nosit extra prut ? To by nešlo přejít na suchou jenom změnou mušky na stejném prutě ?