Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 14. února 2005 v 15:52® pupak
-
toulovec – kolik mu je?
- Pondělí 14. února 2005 v 15:51® toulovec
-
> pupak: v sobotu večer jsem koukal na televizi a mladej si hrál v kuchyni. asi po hodině kdy byl naprosto hodnej a já si ho ani nevšiml, jsem začal čichat něco divnýho, tak jsem se odebral do kuchyně. Mladej si rozložil svěrák a motal mouchy – zítra pošlu fotky, byl jsm mrtvej co umotal. :o)))
- Pondělí 14. února 2005 v 15:47® pupak
-
toulovec – zak si pockame nejakej ten rok az ti kluk vyroste
))
- Pondělí 14. února 2005 v 15:40® toulovec
-
> pupak: Tím nechtěl říci ani Zbyšek, ani Benda, tím chtěl říci že přezdívku Mallet si může dát kdokoliv. Ovšem je třeba mu možná vysvětlit, že přezdívka Mallet na MRKu byla zadána ze stejného počítače jako přezdívka Mallet na chytej. cz.
4:all pokud by jste napsali mému synovi to co malletovi, taky bych ho bránil i když by se tu choval jako Mallet
- Pondělí 14. února 2005 v 15:35® kelt
-
> Mallet starší: ještě jednou a důkladně si přečtěte můj příspěvek. Pokud jste Vy tak sečtělý jak chcete abychom tady byli my – tak jistě přehodnotíte svoji odpověď na můj příspěvek. Je to o volném přístupu.. tzn. že Váš syn bez vašeho vědomí může navštívit jakékoliv stránky. Třeba návody jak vyrobit výbušninu, drogu atd. Myslíte si že to je v pořádku??? Navíc pokud na webu navštěvujete diskuze tak nemůžeme vždy „mluvit o kvalitních informacích“ – od toho jsou úplně jiné stránky..
- Pondělí 14. února 2005 v 15:32® pupak
-
Mallet starší – nechapu co tim chcete rict podle mne mallet v prekladu neni Zbysek a ani Benda je to poze palicka nebo palice.
- Pondělí 14. února 2005 v 15:31® toulovec
-
4all: tak a nic nepochopil. hergot nemohl by někdo proboha malletům zřetelně a polopaticky vysvětlit co je to matematický průměr????
- Pondělí 14. února 2005 v 15:30® toulovec
-
> Mallet starší: no a o tom mluvím, pochybujete o počítačové sečtělosti, nechci vidět jaké informace Vám v tuto chvíli řekne pan pupák na Vašeho syna :o)))
- Pondělí 14. února 2005 v 15:30
-
toulovec – podle mého to bude něco kolem 10–20 let, ale to jak jsem se dočetl, že někdo přesvědčoval mého syna, o tom že pstruh obecný se dožívá jen 3–5 let, je opravdu málo. Už jen že v naší zemi pstruh obecný dorůstá 50–60 cm a více. To přeci nemůže za 3–5 let stihnout. Tímto mě omluvte odcházím domů
- Pondělí 14. února 2005 v 15:28® toulovec
-
> Mallet starší: prvopočáteční problém je v tom, že když mi někdo řekne, že nemám pravdu a potvrdí mi to lidé, kteří se osobně věnují chovu ryb, tak jako 13 letej kluk zmlknu a zeptám se proč to tak je. My bychom mu potom vysvětlili, že pstruh se může dožít klidně 20 let i víc, ale takoví pstruzi budou v republice tak možná 2. Průměr se počítá i z těch, kteří jsou sežráni v 1 roce života. prosím vysvětlete mu to, pokud to nechápete ani vy, je mi Vás a celé Vaší rodiny hluboce líto. Doufám že jsem vše popsal náležitě stručně, výstižně a duchaplně a že i Váš inteligentní syn ( bez ironie) pochopí že když nebude napadat on nás, rádi se mu tu budeme věnovat.
- Pondělí 14. února 2005 v 15:25
-
Pane Pupak – to že je někdo pod stejným přízviskem na jiném webu, ještě nemusí znamenat, že se jedná o tutéž a samou osobu? Pokud jste aspoň trochu sečtělí, tak si otevřete anglický slovník a najdete si překlad daného slova, děkuji.
kelt – nevěděl jsem, že je přístup na internet až od daného věku? Docela jste mě zaskočil, ale pokud máte doma děti, tak víte od jakého věku se začínají seznamovat ve škole s internetem, s médiem které má lidi tmelit a hlavně podávat "kvalitní informace, čemuž zatím tak není.
- Pondělí 14. února 2005 v 15:22® toulovec
-
> Mallet starší: dám Vám otázku – jakého průměrného věku se dožívá pstruh obecný?
- Pondělí 14. února 2005 v 15:20
-
toulovec – Veškeré odpovědi na danou otázku jsem si již přečetl po upozornění Pana Pupáka. Stále neshledávám nic převratného co by někoho mohlo urazit, je to jen a jen diskuze. Nevím proč jej tedy nazíváte hovadem?
- Pondělí 14. února 2005 v 15:18® kelt
-
> Mallet starší: vážený pane, připojím ještě dovětek – pokud se mne něco netýká, nebo nelíbí, tak jsem nad věcí a tím pádem se do žádné diskuse nedostanu – prostě to ignoruji. Máme demokracii a to znamená že každý může vyjádřit svůj názor i když se to ostatním možná nelíbí. Navíc jsme na webu a to veřejném. Pokud nejsou pro mne tyto stránky inspirativní, tak si prostě najdu jiný web a jinou skupinu lidí kde to je slušnější a gramaticky správně. A pokud mu v 11 letech umožňujete volný přístup na web, tak nevím kdo mu kazí morálku víc.
- Pondělí 14. února 2005 v 15:17® pupak
-
Mallet starší – zde dokladam sve tvrzeni pane Bedrnik internet neni bohudik anonymni dzungle kde si clovek muze delat co chce.
viz. url
- Pondělí 14. února 2005 v 15:17® toulovec
-
> pupak: kristepane já už vím po kom to mallet má :o))))
- Pondělí 14. února 2005 v 15:16® toulovec
-
> Mallet starší: dovolím se přidat do diskuse, ale Váš slušně vychovaný syn se sice opravdu chová velice slušně, hovoří jako vzdělaný dospělý člověk, ale to co tu předvádí Váš syn při občasných návštěvách se opravdu nedá moc hodnotit jako „vhodné“. myslím že by jste mu měl vysvětlit, že vtip je vtip, ale pokud začne napadat chlapy kteří rybaří celý svůj život a dělat z nich debily, v jeho věku je to více než nevhodné. dovolím se Vám rovněž poslat jeden odkaz, kde se mu snažíme něco vysvětlit a on se chová jako hovado a nezlobte se na mne, tím že mluví spisovně, neznamewná ještě že se chová slušně.
viz. url
když už mu něco poradíme a vysvětlíme a on nám nevěří a tvrdí že je génius, vychovejte ho tak, aby když už nám nevěří, ať si to jen myslí
- Pondělí 14. února 2005 v 15:12
-
Pane Pupak – Nevím co myslíte více přezdívkami, pokud něco řeknete měl byste to doložit. Klukovi je 12 let, takže zde může dojít k omylu. Důkladně jsem si přečetl celou otázku týkající se věku pstruha obecného, zde musím jen malinkou opravu, vy si opravdu myslíte, že se pstruh obecný dožívá jen 3–5 let? Jinak jsem v celé diskuzi neshledal, že by vás můj syn někde slovně napadal, zato vy jste použil hned několik zde nepublikovatelných nadávek. A v sobotní diskuzi v sekci muškaření, jste použil nejen hrubých nadávek, ale i fyzického vyhrožování. Pokud neumíte slušne vést diskuzi, měl byste se nad sebou zamyslet.
- Pondělí 14. února 2005 v 15:03® pupak
-
Mallet starší – vazeny pane vas syn se prezentoval jako dospela osoba a na webu kde vyplnil udaje o sobe napsal ze mu je 22 let vystupuje pod nekolika prezdivkami a nezlobte se na me, tohle slusny clovek vetsinou nedela a pokud chce se chovat slusne nikdo ho zde napadat nebude, ale budte tak laskav a podivejte se do otazky kde se vas syn uvedl zde na tomto webu a pochopte ze po nekolika impertinencich na mou osobu reaguji ponekud ostreji. Otazka najdete zde: viz. url
- Pondělí 14. února 2005 ve 14:55
-
Mluvím za svého syna, který se zde dostal do diskuze s některými z vás. Je to kluk slušně vychovaný, dobrého vzdělání. Nechápu proč jej někteří zde osočovali a vulgárně napadali, někteří by jej dokonce dokázali napadanout i fyzicky. Kluk navštěvuje internetové weby, aby se něčemu naučil, něco nového pochytil. Jenže jsou tací, kteří dokážou jen kazit morálku a hned každého napadanout. Je my takových lidí líto, většinou nedokáží pochopit důsledky svého počínání. Pokud chce většina z vás něco změnit co se týká rybařiny, tak začněme zde.....
- Pondělí 14. února 2005 ve 14:52@ občasný piják
-
NÉ, to není Bóbika, to je pes mojí ženy.
- Pondělí 14. února 2005 ve 14:47® toulovec
-
> občasný piják: nejen uvázat, myslím že i uvařit
- Pondělí 14. února 2005 ve 14:45@ občasný piják
-
myslíte, že by se zněj dalo něco uvázat?
- Pondělí 14. února 2005 ve 14:38
-
jak tady nejsu mrtovla
- Pondělí 14. února 2005 v 10:51® HaD
-
> Fikusák:
)))))))))))))))))))))))))
- Neděle 13. února 2005 ve 23:57
-
> HaD: HaDe ty chces spát s pupákem. To by byla tvoje poslední hodinka. Má v krku vyčochtanej dízlák a smrdí jak trabant pred vejbrusem
- Neděle 13. února 2005 ve 22:40® HaD
-
> pupak: nechapu
- Neděle 13. února 2005 ve 22:36® pupak
-
HaD – top
))
- Neděle 13. února 2005 ve 22:35® HaD
-
> pupak: co 14?
- Neděle 13. února 2005 ve 22:32® pupak
-