Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 16. září 2009 v 19:21® regulus
regulus

Ježiš, to je cirkus Humberto … :-)) )

Středa 16. září 2009 v 19:20® bubu
bubu

Snad vás není jako Hujerů,to by bylo dlouhý čtení. Láďo,neblbni,pod­řezáváš si větev. Jestli jsi si ji už nepodřezal.

Středa 16. září 2009 v 19:08® vasekmaj
vasekmaj

mildas> Vážený pané chytrý naučte se psát a nikdo nás nenas… a ani ty je vidět že to opravdu tady nemá cenu nic rozebírat to nepsal manžel ani syn a ono se totiž občas stane že se buď zmačkne písmenko málo a nebo přemačkne ale já zapoměla tady je to skoro samí inteligent a touto odpovědí končím tuto debatu.

Středa 16. září 2009 v 18:19® mildas

vasamaj, ladamaj: čpí z vás obou na sto honů nasranost, že se vás nikdo nezastal. Kritiku si zasloužíte, protože to vy jste s touhle causou začal na veřejném foru. Bohužel jste o své pravdě nikoho nepřesvědčil. Prodejce slušnou věcnou argumentací ano. Takže si to vyžerte.

Středa 16. září 2009 v 9:31® ladamaj
ladamaj

fikus> Koukám že sou tady samí chytráci když tu měkdo napíše hrubky nebo překlepy tak to akorát umíte komentovat toto nemá vůbec nic společného s rybařinou.Umíte akorát krytizovat když sem dal pán Hlavsa formy na prodej tak jste dokazali rybářovi komentovat že zasír.. stránky a skalpy jsou jednička.Tak se tu laskavě přestaňte do syna navažet a opravovat nějaké hrubky tak krytizujte všechny i sebe nikdo není dokonalí.Tady je pravidlo podle sebe soudím tebe matka vasamaj.

Středa 16. září 2009 v 7:26® xycht

regulus> Klidně si to maž, ale držet hubu nebudu. Někdo tady uráží a nadává do podvodníků naprosto neprávem a to mě tedy dost sere.

Středa 16. září 2009 ve 4:35® ladamaj
ladamaj

regulus>plně stebou musím souhlasit nikdo neví pořádně oč se jedná.Moje hloupost že jsem to sem vůbec dával ať se každý spálí budu jen člen bez příspěvků přečtu co mne zajímá a dost to bude nejlepší jinak vše.OK

Úterý 15. září 2009 ve 22:37® regulus
regulus

fikus> ale, ale …
Snad jsem tak moc nenapsal, je to vo howně a sám dobře víš jak by to dopadlo, pět stránek p.....n. O to by tak až moc ani nešlo, ale problém je v tom, že něco není v pořádku a my všichni víme co. Budem se tady zlomyslně bavit, lochčit u monitorů … . Zkus semka hodit třeba nějakou mouchu nebo fotku, něco napiš …

Úterý 15. září 2009 ve 22:18® fikus
fikus

regulus> kdysi jsem viděl Pikeho seznam základních vázacích potřeb. Docela se mu povedl. Možná bys mohl vypracovat základní seznam povolených témat (tedy aspoň těch témat, které sem podle tebe patří) v sekci muškaření na Chytej.cz

Neblbni, tohle je zcela regulérní téma a rozhodně to pobaví spoustu lidí.

bubu, brčál> vypadá to, že vás asi neposlechnu, zítra si jdu pro devítistopou šestku na strýmra.

Úterý 15. září 2009 ve 21:59® regulus
regulus

bubu> byl jsem v létě na Nazarethech a taky už to nebylo jako za mlada, už to chlapci těžko rozdejchávali, ale z druhé strany, je to nostalgická vzpomínka na mládí … :-)

Pusť si tohle

A pak se mrkni na současnou realitu http://www.nazarethdirect.co.uk/nazareth/

Tento příspěvek byl editován 15.9.2009 22:11:59 uživatelem regulus.
Úterý 15. září 2009 ve 21:44® regulus
regulus

Tak už dost, jakýkoliv příspěvek z kauzy Majoroš versus JaBula od této chvíle smažu, protože to sem prostě nepatří. Buďte tak laskaví a svoje nepodařené obchodní kontrakty si laskavě vyřizujte v soukromé korespondenci.

Úterý 15. září 2009 ve 21:43® fikus
fikus

ladamaji, neschovávej se za syna, v jedné větě natropit 6 hrubek, to snad nemůže ani 14letý kluk.

p.s.: kde jsi přišel na to, že mají být ty skalpy kvalitní, notabene za 60 kaček?

Úterý 15. září 2009 ve 21:32® vasekmaj
vasekmaj

fikus>nevim co tam zase píšeš když to je pravda že ty skalpy byli z mladých kouhoutů a tím pádem nemohl být nikdy ani trochu kvalitní dále se o tomto nehodlám bavyt a diskutovat

Úterý 15. září 2009 ve 20:51® bubu
bubu

mildas> myslím,že dva tam byli původní. Neříkám,že jsem byl odvázanej tak,že bych šel i na kolena,ale trochu jsem si připomenul tu bezstarostnou dobu

Tento příspěvek byl editován 15.9.2009 20:53:53 uživatelem bubu.
Úterý 15. září 2009 ve 20:38® mildas

bubu> já je viděl před deseti lety a už tehdy to bylo k pláči. Byli to oni ? Měli by být všichni dávno mrtví :-)

Úterý 15. září 2009 ve 20:26® bubu
bubu

Jsem se zrovna vrátil z koncertu Slade. No,zub času už zahlodal,ale pořád dobrý. Trochu mám zalehlo v uších :-1
Taková vzpruha v druhým pracovním dni.

Úterý 15. září 2009 ve 20:20® xycht

ladamaj> Kdybys byl chlap, tak se za ty podvodníky omluvíš.

Úterý 15. září 2009 ve 20:12® brčal
brčal

Chtěl jsem to využít pro sebe jen:-)) ale podělím se a někteří mají útrum :-)) s prodejem www.bogdangawlik.pl

Úterý 15. září 2009 v 19:55® fikus
fikus

JaBula> měl bych zájem o pštrosí pera i bílé, byly by?

bubu> Evžo, ty jsi teda morous, tak pěkně se to vyvíjelo. JaBula už vyhrávala 3:0

Úterý 15. září 2009 v 18:43@ JaBula

Jsem pro. Omlouvam se vsem diskutujicim, ze museli cist o nasem nedorozumeni s ladamajem, chtela jsem se pouze branit a veci uvest na pravou miru. To ladamaj – pojdme to vyridit rozumne v soukromych mejlech, a nekazme to tu ostatnim. diky, dale jiz jen v mejlu.

Úterý 15. září 2009 v 18:25® bubu
bubu

JaBula> ladamj> Mám takový pocit,že už je to nad rámec a že už to sem nepatří. Je to Váš boj,tak si to prosím vyřešte mezi sebou. Díky.

Úterý 15. září 2009 v 17:47@ JaBula

to ladamaj – Pane Majorosi, jedine, co jste ohledne vraceni skalpu se mnou resil bylo po mejlu, kde jste zminil cituji:„…raději mě neprovokujte už toho je dost nebo vám to pošlu zpět…“ .Nic vic, zadnou snahu o jakoukoli ROZUMNOU domluvu jsem z Vasi strany nezaznamenala. Zatim jste mne jen oznacil za podovodnika,tvrdi­te, ze skalpy byly protrhane (rozhodne nebyly), ze jsem poslala neco jineho nez jste si podle obrazku na strankach objednal (poslala jsem Vam presne ty kousky, ktere jsou na webu), ze jste si nas rozhovor nahral a udate mne kde komu, ze moje jmeno poskodite po celem internetu, ted navic nepravdive pisete, ze jste nabidl vraceni skalpu atd atd… Krome toho vseho tu rikate, ze „porad otravuju“. Moje prispevky i mejly jsou vsak pouze reakci na Vase nepravdiva obvineni, ktera si rozhodne nenecham libit. Zkusme se pro zmenu zacit bavit vecne a rozumne bez toho, abyste na mne byl hruby a snazil se mne lzive obvinit z kde ceho. Pokud byste po prevzeti skalpu zjistil, ze jste se zmylil v usudku jak vypada skalp z mladeho kohouta a zaroven si fotky na webu neprohledl pozorneji, nedotcene skalpy bych vzala zpet, ackoli postovne bych zaplatit odmitla (posilani postou byl Vas napad). Podle fotografii, ktere jste udelal se vsak zda, ze jsou skalpy jiz castecne pouzite (ze jste jiz srpky pouzil na krouzkovani vyplyva i z Vaseho mejlu ktery jste mi poslal). Prece po mne nechcete, abych brala zpet skalpy, ze kterych jste uz neco uvazal?

Úterý 15. září 2009 v 16:23® ladamaj
ladamaj

bubu>Evžo už sem nabídl vrácení ani snaha a jestli má být někdo soudný tak já určitě ne skrátka jse naletěl a dotyčná pořád otravuje.Jinak sem ti psal mejlík tak dej potom vědět co a jak.OK

Úterý 15. září 2009 v 16:16® bubu
bubu

ladamaj> nijak se tě nechci dotknout,vím,že to nemáš jednoduchý a každá kačka dobrá,ale měj soudnost. Nemůžeš přeci chtít za pajcku kvalitu Whitinga. Podrobnosti vaší mejlové korespondence,ani telefonátů neznám,ale Nova,PČR? Taky trochu úlet.

Úterý 15. září 2009 v 16:00® Milos_Dia
Milos_Dia

To Lamadaj:

Rád Váš skalp za 600,– koupím. Můžete mi jeden „tmavý“ dodat?

Úterý 15. září 2009 v 15:27® xycht

ladamaj> Proboha, co jste čekal za 50 Kč? To za prvý a za druhý byste se měl omluvit za ty podvodníky.

Úterý 15. září 2009 ve 14:55® mildas

Na Novu s ní !!!! To bude causa !!!

A nějaký odborník z řad muškařských celebrit by mohl k tématu dodat komentář.

Tento příspěvek byl editován 15.9.2009 14:56:18 uživatelem mildas.
Úterý 15. září 2009 v 11:44® regulus
regulus

Tady to teda žije :-)) )

Úterý 15. září 2009 v 10:31@ JaBula

to ladamaj:pane Majorosi, behem nasi domluvy jste jasne souhlasil, ze chcete koupit dva skalpy brakelskych kohoutu z nabidky na strankach, jeden za 60 Kc, jeden za 50 Kc s tim, ze jsem odmitla poslat balicek bez dobirky, protoze se nezname. O tom, ze zaplatite postovne jste vedel dopredu (napsal jste, ze i presto o skalpy mate zajem), jakmile jsem balicek poslala a vedela kolik postovne cini, poslala jsem Vam e-mail, ze cely balicek bude za 177 Kc abyste to vedel jeste pred tim, nez pujdete na postu (vsimnete si, ze jsem Vam 10 Kc na skalpech jeste zlevnila a nechtela za oba skalpy 110 Kc ale pouze 100). Pokud byl nas rozhovor slyset a dotycni lide jsou k Vam uprimni, jiste Vam potvrdi i to, ze jsme spolu o stari kohoutu mluvili a to hned nekolikrat behem naseho nezvykle dlouheho rozhovoru.Pokud jste si nas rozhovor z „bezpecnostnich“ duvodu opravdu nahraval jak pisete v nasi e-mailove korespondenci, neni nic jednodussiho, nez si ho znovu prehrat a to radeji jeste pred tim, nez s celou veci pujdete podle svych slov do tv nova nebo na policii.

Úterý 15. září 2009 v 8:22® ladamaj
ladamaj

flyfox>na fotkách jsou ty dvatmavé moje ty bílý jsem dostal poštou nikdo nevíte jak všebylo kromně manželky a kamarádů kteří se u mne zrovna nacházeli a telefonát byl i slyšet.Jinak si nestěžuji ale upozorňuji aby do toho někdo nespad.OK