Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 15. září 2009 v 8:12® ladamaj
-
bubu>Evžo nehledám konflikt ale co jsem obdržel je děs ostatní s tebou proberu mejlem už jsem ti chtěl stejně psát ohledně materiálu nejsem tak bohatej důchodce abych kupoval takové to věci a nejedná se o 50kč ale o 177kč což pto mne peníze sou z důcodu živím rodinu to snad pochopíš.
- Úterý 15. září 2009 v 8:08® flyfox
-
ladamaj> no možná by ses měl chytit za nos.Tvoje fotky se shodují s těmi na onom webu a cena je taky odpovídající.Info jsi dostal po telefonu zřejmě dostatečné,tak nevím nač si stěžuješ.
- Úterý 15. září 2009 v 6:19® bubu
-
ladamaj> jsem nekonfliktní typ,ale kurnik,Láďo,že zrovna ty tak vyvádíš kvůli skalpu za 50 kaček. To jsi mně dostal. A přeber si to jak chceš.
- Úterý 15. září 2009 v 0:51@ JaBula
-
to ladamaj – prosim, muzete mi rict v cem konkretne lzu? Tohle je obvineni, ktere byste mel necim podlozit. Ja si niceho nepravdiveho vedoma nejsem. Doted jsem nemela s nikym problem a stale nechapu jak jste dosel k zaveru, ze skalpy, ktere jsem poslala, jsou jine nez ty, ktere prezentuji na strankach. Vzdyt i z Vasich fotek je patrne, ze se jedna o tytez skalpy ktere nabizim na webu. Jak rikate, lide z diskuse to mohou posoudit sami.
- Úterý 15. září 2009 v 0:24® ladamaj
-
regulus>potřeboval jsem bílé peří čekám zásilku ale že mě pošlou takoví šunt který na fotce je uplně jiný no chyba.Jinak si dělám celé skalpy sám ty tmavé jsou mé také by stáli od 600 nahoru.JaBula lže o všem ví manželka ta to našla.Mrkněte na ty stránky a bude vše jasné jinak dík příště se poradím ok.
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:30® regulus
-
ladamaj> já ti nevím, čemu se divíš, už jen cena by mě přesvědčila, že to nemám kupovat no a fotky jsi viděl, tak jsi mohl pípnout a nemyslím si, že by ti tady kdokoliv tu koupi doporučil.
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:27® brčal
-
Pokud to není koupeno v kameném obchodě tak máš nárok to do 14 dnů vrátit bez udání důvodu
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:16® Zauwi
-
to Lamadaj: za tu cenu si myslím, že to je odpovídající kvalita.......pokud chceš lepší skalp, budeš muset trochu zainvestovat…prodávaj se třeba i polovičky skalpů nebo jednotlivé srpky, ze kterejch umotáš třeba 25mušek..... Přeju pevné nitě a nervy
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:02@ JaBula
-
Dobry den pane Majorosi. Ted jsem docetla Vas mejl (odepisu soukromne) i zpravy, ktere pisete sem na diskusi (to vyridime zde) a vazne mne zarazite. Poporadku. 1. nikde nepisu, ze jde o prvotridni skalpy v kvalite, jakou dostanete za draho z dovozu. Naopak, po telefonu jsem Vam jasne sdelila, ze jde o skalpy z mladych kohoutu (cca 5 mesicnich), kteri rozhodne nemaji srpky vyzrale jako dospeli kohouti.2. skalpy jste mel moznost videt predem na stale jeste nedodelanych strankach (www.flyingfeathers.wbs.cz – omluvte kvalitu, nemela jsem v umyslu stranky prezentovat sirsimu okoli dokud nebudou nejak rozumne zpracovane)a prohlednout si jednotlive kousky i pri ohnuti,ve kterem jsou videt jednotlive srpky (fotky jsou na strankach stale). 3. ořezavane jsou – okrajove peri bylo kratke a nekvalitni,nemelo cenu ho tam nechavat a tim se snazit cely skalp opticky zvetsit. 4. protrhavane nejsou ani omylem,to jiste jako muskar bezpecne poznate. 5. cenove relace, ve kterych nabizim peri ci skalpy odpovidaji jejich kvalite, puvodu a zajmu, jaky o ne je. Pokud bych mela pocit, ze se pary letek neprodavaji, jiste je zlevnim (neviditelna ruka trhu). 6. Kazdy zajemce ma moznost si na schuzce vybrane peri „osahat“ a zbozi vzit nebo ne. 7. co se tyka meho „vyzvidani informaci“ od Vas, obavam se, ze jste to byl Vy, kdo v hovoru nesel zastavit, ackoli jsem se snazila nekolikrat naznacit, ze potrebuji pracovat a hovor ukoncit. 8. pravda, snazim se prodat lecos, protoze nektery material je zajimavy, ja ho pro sve potreby tolik nevyuziji a nekomu jinemu prijde vhod. Za utrzene penize si pak „udelam radost“ necim jinym. NIKDY jsem vsak nenabizela nic pod jinym jmenem ani nezveličovala kvalitu nabizeneho zbozi. Ostatne, vse je nafoceno a kdokoli muze podle fotky nebo pri osobnim setkani posoudit, zda mu material vyhovuje ci ne. S pozdravem JaBula
- Pondělí 14. září 2009 ve 21:40® zedus
-
ladamaj>Tyhle teda vypadají opravdu hrozně. No nevím co se dá čekat za kvalitu za 50kč. On kvalitní skalp na vázání mušek vyjde od 600 – 1200kč i víc.
- Pondělí 14. září 2009 ve 21:02® ladamaj
-
Vážení kolegové pozor na prodej kohoutích skalpů dnes jsem je obdržel ale takoví šunt je drahý zadarmo.Ty 2tmaví jsou moje a ten bílý větší za 60kč a 2 za50kč protrhaný jsou to podvodníci.Dobře vím co stojí skalpy ale tohle je nářez a to jsem chtěl barvyt no ale není co těch pár chlupů to budu rád jestli to použiju.
- Neděle 13. září 2009 ve 22:01® brčal
-
Ta mě málem utopila
- Neděle 13. září 2009 ve 21:59® brčal
-
bubu nevím mě poslední dobou uchvátilo něco jiného než lipan který s.....
Dneska koukej
Přijde za chvilku
další
- Neděle 13. září 2009 ve 20:18® Chose
-
regulus> tak nakonec většina ryb na ty blešivce,hlavně ty větší,na suchou jen lipánci kolem 20cm.Ale bylo fajn,trochu pod mrakem,pofukovalo,občas sprchlo a pak vylezlo slunce.parádní neděle.
- Neděle 13. září 2009 ve 20:02® regulus
-
bubu> je pěkná, mohla by jít, odpověděl jsem ti
- Neděle 13. září 2009 v 18:07® bubu
-
regulus> ale možná jsem jednu takovou docela cool lipanovku navázal, pošlu mejlem
Tento příspěvek byl editován 13.9.2009 18:10:23 uživatelem bubu. - Neděle 13. září 2009 v 18:07® bubu
-
regulus> Jirko,hotovo. Naštěstí udělal korekci na 250 kousků. K tomu něco pro mně a okolí. Tak jsem se zastavil na nějakých třech stovkách. Apropo,moje muchy ti na svratce nefachčí,tak neposílám.
- Neděle 13. září 2009 v 15:00® Jak.novi
-
hovadoz> Nádhernej tlusťoch
- Neděle 13. září 2009 ve 13:07® hovadoz
-
jeste ten jelec.
- Neděle 13. září 2009 ve 13:05® hovadoz
-
Dneska jsem si rano skvele zachytal na berounce na streamera. Nekolik tloustu nad 30 jednu kudlu ,cca 50 a peknyho tlouste 52 na stribrneho zonkera. Vsechny ryby sli zpatky do vody. Slo to dneska nekde na suchou?
- Neděle 13. září 2009 v 1:04® regulus
-
bubu> tak co, kolik jich máš umotanejch???
Kurnik, nic jsi neposlal, tak hold zase budu chytat na chlupatý háčky.
)
Včil jsem domotal, ráno frčím provětrat lipanům peří.
) Chosee, máš nějakou blbou předpověď nebo je to počasí tam u vás kousek od Krakonošova nějaký pohrkaný, budeme sušit, bude polojasno, maximálně oblačno a nebude ani pršet, ani hnusně.
- Sobota 12. září 2009 ve 20:58® Chose
-
Ahoj lidi,dneska trhám rekordy,už mám 7. blešivce,protože zejtra má bejt hnusně,tak budou baštit hnusný nymfy.
jak to bude se suchou uvidíme.
- Sobota 12. září 2009 v 19:56® bubu
-
brčal> já „chitám“ hlavně v relativně čisté vodě
- Sobota 12. září 2009 v 16:44® brčal
-
Černýho zonkra
bubu neví on jen chitá kropenatý granuláče
- Sobota 12. září 2009 v 15:07® Jak.novi
-
brčal> Na mušku pěknej. Jakou ti sebral?
- Sobota 12. září 2009 v 0:40® hecht
-
Sander> Tak to je záhada. Neva, povíme si to do telefénu
- Pátek 11. září 2009 ve 22:35® bubu
-
brčal> teda fuj,v tom hnusu bych ani dejcháče nesmočil.
- Pátek 11. září 2009 v 18:50® brčal
-
Jaký čas lipanů slizké a smradlavé to je.Ted teprvé začíná sezona štik a candátů
Asi si zítra zajdu na sumce na mušku
- Pátek 11. září 2009 ve 14:22® Sander
-
hecht > nevím kams tu osobku poslal, ale do mé schránky to rozhodně nebylo
- Pátek 11. září 2009 v 7:55® Shrek
-
Ladamaj,Osprey:to víte,našla se spousta jinejch věcí,které mě letos od rybařiny oddálily,ale snad to bude s příští sezónou již v cajku.