Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 27. června 2009 v 11:16® bubu
-
uf,takovou noc nepamatuji! Prvně v životě jsem viděl gejzíry vody z kanálů. Cesty se před očima měnily v potoky. O půl noci 180 kubíků. Nevím,jestli v tom ta ryba může vůbec přežít.
- Pátek 26. června 2009 ve 13:41® Buko
-
ZN> Zdenku, to se mi fakt zdá…
fikus> přes Krhovou jsem jel od Hodslavic včera asi v 9,00 jen jsem čuměl.Voda ale byla už pryč.
stopař> V nouzi poznáš přítele.
- Pátek 26. června 2009 ve 12:38® ZN
-
Buko> dostal jsem se tam. Je fakt, že Bečva byla hodně zvedlá, ale s tou problém nebyl. Ale kdyby jsi viděl, co udělaly ty malé čůrky ze severní strany. Styly se z nich rozbouřené horské řeky. Děs. Bralo to všechno sebou, včetně hlíny z polí. Fotka ze Zašové u nádraží, z mobilu a auta.
- Pátek 26. června 2009 ve 12:33® stopař
-
Buko> Nehezké obrázky jsi nám Buko ukázal. Velice smutné je že v daný okamžik nemůžeš vůbec nic dělat,jen čekat jak to dopadne a maximálně se modlit ať to dopadne pokud možno dobře.Věř mi vím o čem píšu.Sám jsem s mojí rodinou toto zažil v roce 2002.Právě jsme se nastěhovali do našeho čerstvě zrekonstruovaného domku hezky u Lužické Nisy a čtrnáct dní na to přišla velká voda,po celém přízemí jsme měli vodu „jen“ po kolena celou noc, zachránit před vodou se toho moc tenkrát nepodařilo protože to přišlo strašně moc rychle a bez jakékoliv výstrahy.A následky ? Trvalo nám to tenkrát dlouho a bez pomoci našich kamarádů by nám to trvalo mnohem déle.Tenkrát jsme poznali kdo je opravdoví kamarád a kdo je jen obyčejný kecal.
- Pátek 26. června 2009 ve 12:05® fikus
-
Buko> voda ve Valmezu byl vylitý Krhovský potok. Zrovna tento týden mám noční, tak jsem to tam projížděl. Večer jsem se z VM do RpR nedostal, na Zašovské ulici jsem měl vodu po dveře, to je u Transportéru i celkem dost a asi i trochu v gatích
ale ráno ve 4.00 už to průjezdné na Rožnov bylo. III. stupeň povodňové aktivity ve VM odvolávali už okolo 22.00 hodiny. Na valachách to odnesla nejvíc asi Krhová a Zašová, ovšem oproti tomu co bylo na Novojičínsku to je asi fakt slabý čaj.
- Pátek 26. června 2009 v 11:41® Buko
-
ZN> Ty jsi měl to štěstí, že jsi se do Zašové ještě dostal? Důvěrně to tam znám. Kuá to je nářez… Rožnovka ve Val Mezu byla v 9,00 asi tak metr a půl nad normálem. Ta voda ve Val Mezu musela pocházet s polí ze Zašové a Zubří.
http://www.muskari.cz/index.php?…
Tento příspěvek byl editován 26.6.2009 11:42:19 uživatelem Buko. - Pátek 26. června 2009 v 11:32® Zajda82
-
Ahoj muškari nevíte někdo při jakém stavu hladiny a prutoku je chytatelná otava kolem sušice?Ďík moc za odpovědi.
- Pátek 26. června 2009 v 8:22® Alov
-
Tak pánové, jsem opět zpět. Vše jsem si pročetl a študuju
Buko > S rybama to je ted u nás na šťíru. Voda teče i tam kde nemá. Počítám, že tak 14 je po chytačce. Aspon je víc času si ten mouchařský cajk ošahat a pak se domluvit na nějakou rybačku
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 21:54® Chose
-
a proto opakuji dotaz
jestli máte někdo zkušenost,nebo znáte něko kdo má zkušenost,nebo znáte někoho,kdo zná někoho.....v půlce července odjíždím na cca 20-ti denní trek do Rumunska,hlavně do Karpat, a zajímalo by mě,jak je to tam s muškařením v těch zapomenutých krajích.Je tam potřeba nějký RL,povolenka,nebo tak něco?Povětšinou je to pustina,ale nerad bych pak platil nějakej flastr za lov bez povolení v národních parcích.Za každou informaci předem děkuji.
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 21:53® Chose
-
Buko> tak XAXAP byl v Bulharsku
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:58® Heky
-
v tom novém Jičíně byl Džihád nefalšovaný. Brrrr
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:38® Buko
-
ZN> Dík za info. Ráno mne z ValMrezu na Rožnov už nepustili.
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:03® Buko
-
regulus> Kamion na Fabii je pod Novým Jičínem směr Šenov. Ten Peugeot je výjezd z Nového Jičína směr Val. Mez. Pánové.Na pilířích mostu v toku autobus. Chtěli jsme zastavit a fotitit.Záchanáři nám to nedovolili.Fotil jsem z jedoucího auta ,kvalita fotek mizerná či byly rozmazané. Povodně na soutoku obou Bečev v Poličné jsem si „užil“ tři. Toto jsem ale ještě neviděl. Je to víc smutné.
- Čtvrtek 25. června 2009 v 16:49® bubu
-
ZN,Buko a jiní z té oblasti: je mi vás upřímně líto
- Čtvrtek 25. června 2009 v 15:53® regulus
-
Buko> už nic, už sem si to vygoogloval …
- Čtvrtek 25. června 2009 v 15:37® ZN
-
Buko> dnes jsem viděl zajímavé věci i mezi Valmezem a Rožnovem. Ty malé potůčky udělaly dobrou paseku. Trať do Rožnova podemletá durch, tenisové kurty před Zašovou jsou snad už bývalé tenisové kurty, pár mostů v Zubří taky chybí. Lidi tam říkají, že v r.97 to byl slabý odvar.
- Čtvrtek 25. června 2009 v 15:26® regulus
-
Buko> odkud to prosím tě je???
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 12:55® Buko
-
Dědek> V roce 97 (po povodni) jsem si v Halenkově zachytal nádherně parmy, které se tam dostaly přes jez Hovězí. Já bych nezoufal.
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 12:46® Buko
-
Dolnění:Fabia připlavala opřela o plot a zabrzdila plavající Iveco. Pěkně si ji přistálo na střechu. Ten Peugeot uvízl na podemleté trati.Majitel může být moc rád. Jinak skončil v Jičínce. Odhaduji, že plaval takových 800 m.
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 12:40® Buko
-
Bubu, něco z dnešního rána
- Čtvrtek 25. června 2009 v 9:49® fikus
-
Dědek> ještě večer to tam vypadalo relativně dobře, ale okolo 21.30 už šla bahnitá voda i z vrchu po Vsetínce. Teď už je dole Vsetínka moc velká. Ovšem jak bude vypadat o víkendu okolí Karolinky si netroufám říct. Pojedu okolo zase až v pátek večer.
- Čtvrtek 25. června 2009 v 8:36® Dědek
-
ZN,fikus > tak mám dojem, že nikam nepojedu. Nevíš, jak to vypadá od Karlovic dolu? Sakra, těším se na to půl roku
((((((
- Středa 24. června 2009 ve 22:54® bubu
-
Na valachách je zřejmě dopuštění, tady to musela být hrůza.
http://www.pod.cz/…cz/index.htm
Jičínka za dvě hodiny nárust skoro o 5m!
Tento příspěvek byl editován 24.6.2009 22:57:13 uživatelem bubu. - Středa 24. června 2009 ve 22:36® regulus
-
Dědek> tak to máš aspoň z krku a možná budeš mít víc času na ryby.
- Středa 24. června 2009 ve 22:34® Zauwi
-
to Bubu: díky
- Středa 24. června 2009 ve 22:26® Dědek
-
regulus> jj
- Středa 24. června 2009 ve 22:24® regulus
-
Dědek> už máš po zkouškách???
- Středa 24. června 2009 ve 22:24® Dědek
-
ZN> myslím Karolínku a okolí