Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 9. června 2009 ve 21:39® ladamaj
-
Buko>To jsme natom stejně musím jen souhlasit znám spoustu lidí kteří hned vše přepočítávaj no a odnesou co lapnou a míra tu ani nepotřebují hlavně že maj zisk.
Tento příspěvek byl editován 9.6.2009 21:40:09 uživatelem ladamaj. - Úterý 9. června 2009 ve 20:44® Buko
-
Pánové: Já 22 let nezabil lososovitou rybu. A že jich tenkrát bylo.Nemám tím pádem s vaším výkladem rybářského řádu žádný problém.Chytat ryby kolem 32 cm to je pedofilie.Koupím si s nostalgie celorepublikovou P povolenku. V CZ jsem za sezónu max 4× na rybách. Co bych tu chytal.Těch 1800,– neproměnuji na kilogram masa, aby se mi to oplatilo. Pokuste se nad tím alespoň zamyslet.Light bůček je zdravější.....Třeba bude jedou i víc ryb. I když pochybuji.
Tento příspěvek byl editován 9.6.2009 20:45:14 uživatelem Buko. - Úterý 9. června 2009 ve 20:30® Pike007
-
LojzaRybka: Myslím, že bys měl zapojit rozum. vykuchání ryby u vody je jediné rozumné řešení, jak neznehodnotit rybí maso. Nehledě na to, že je to mnohem víc fair, než pochybné sakovaní ryb ve vezíru. Myslím, že každý rozumný člověk ví, proč se ryby nemají porcovat u vody a co je tím zamýšleno – především to, aby byla ryba změřitelná, kvůli minimální míře.
- Úterý 9. června 2009 v 19:21® LojzaRybka
-
logicky vzato (vnitřnosti a samotná ryba jsou dvě porce),takže porcování je i kuchání
- Úterý 9. června 2009 v 17:18® HaD
-
regulus> do řádu jsem se teď aktuálně nedíval, ale zakázáno to vždy bylo. Můžeš definovat, co přesně je a co není porcování ryb?
- Úterý 9. června 2009 v 16:44® LojzaRybka
-
ZN> kapraři to taky umí,ale toto je druhej případ muškaře,na nechranicích už jsem kapraře řešil dvakrát
- Úterý 9. června 2009 v 16:41® LojzaRybka
-
stopař> jj,to je dobrá věc,neválí se to u vody,kámoš to taky tak dělá,říká se tomu újeď a ryby pěkně stahujou lišky a prasata
- Úterý 9. června 2009 v 11:08® stopař
-
Taky přispěji k tomuto tématu. Já veškerý odpad z ryb ukládám do mražáku do extra nádobky a cca jednou za dva měsíce si pro to přijde kamarád nimrod,že prý to je skvělá návnada na nějako lovnou nebo škodnou zvěř,nevím už na kterou.A on mi za to občas přenechá nějaké to divoké prasátko,bažanta nebo divokého kačera. I tak se dá využít co ostatní považují za odpad a vyhazují to.
- Úterý 9. června 2009 v 6:42® ZN
-
LojzaRybka> ten bordel dělají kapraři!!!
- Úterý 9. června 2009 v 1:08® regulus
-
HaD> tak trochu nevím, jak jsi to myslel, že na to RŘ pamatuje zákazem. U nás (MRS) je uvedeno jen toto: „… Porcování ulovených ryb před odchodem od vody je zakázáno. Ulovené ryby je nutno uchovávat tak, aby jejich maso nebylo znehodnoceno a aby byla možná kontrola úlovku …“, o kuchání a nakládání s vnitřnostmi tam není ani zmínka. Nicméně mě tohle téma co jste tu nanesli posunulo do trochu jiné roviny pohledu. Rybu kuchám až doma (nechce se mi s tím u vody srát) ale na tom, že to co v mým případě skončí v popelnici a zatím by si na tom mohlo něco pochutnat (lhostejno jestli na suchu nebo ve vodě), na tom něco je, z tohoto pohledu mne nenapadlo se na to podívat.
- Pondělí 8. června 2009 ve 22:45® drozďák
-
LojzaRybka> jsi tady a přispíváš. Tak to vypadá, že zase tak bezprecedentní psychickou újmu na tobě tento srdcervoucí zážitek nezanechal. Dokonce ti zbyla energie na kopanec do předozadí toho zpustlého rybáře. I když pouze virtuální.
- Pondělí 8. června 2009 ve 22:29® LojzaRybka
-
tak pánové,přál bych vám jít někdy k řece nebo na přehradu se koupat s dětma a u břehu šlapat po vnitřnostech,je to prasárna,něco jinýho je když to někdo zahrabe,neni to tak těžký,jde jenom oto chtít
- Pondělí 8. června 2009 ve 21:57® Heky
-
Voda dala voda vzala
- Pondělí 8. června 2009 ve 21:39® Pike007
-
Dodnes by mne zajimalo, co nam ukradlo vykuchaneho moraka ve Svedsku. Jistojiste vim, ze Sved to nebyl. A co bylo zajimave, vzdycky jsem se divil, jak ti rackove zjistiti, ze se neco chytlo.
HAD: veru si nemyslim, ze z jedne vykuchane ryby by mohly zustat hnijici pozustatky. Kor na Ohri, ktera je plna ruznych zviratek. Zda se mi to prirozenejsi, nez to hazet do igelitaku a ten pak na pumpe do kose.
- Pondělí 8. června 2009 ve 21:25® mildas
-
LojzaRybka> dej pak vědět, jak jsi s ním zatočil.
- Pondělí 8. června 2009 ve 20:47® ZN
-
no, já ty vnitřnosti vžycky hodim někam na kraj vody do křoví, aby na to nebylo moc vidět. A musím říct, že už několikrát jsem druhý den kontroloval, co po tom zbylo. A znovu musím říct, že jsem druhý den vůbec nic nenašel. Taky jsem na vlastní oči viděl, jak běhen dvou set metrů nezbylo po vykuchaná rybě jedním Italem a hozením vnitřností do vody z těch vnitřností vůbec nic. Ale zato já viděl ryby, o kterých jsem vůbec netušil, že tam jsou. No, ale taky bych se třeba poučil, co je lepší.
Tento příspěvek byl editován 8.6.2009 20:48:25 uživatelem ZN. - Pondělí 8. června 2009 ve 20:02® HaD
-
Pike007, TOULOVEC> možná se o to živočichové postarají, možná také ne a je z toho hnijící a plesnivějící humus. Navíc to není nic moc hezkého a navíc na to RŘ pamatuje (zákazem).
- Pondělí 8. června 2009 v 19:15® toulovec
-
Pike007> díky předsedo že jsi se mě zastal .......... V případě, že své dva duháky kuchám u vody (což je tak jednou za rok), tak vnitřnosti taky hodím do vody a žiju v představě, že se o to v tekoucí vodě dravečkové postarají. Nebo myslíte že to není dobře? rád to změním
- Pondělí 8. června 2009 v 16:20® drozďák
-
LojzaRybka> v Terronské ulici na Praze 6 v rybářských potřebách můžeš dostat druhou šanci.
- Pondělí 8. června 2009 v 16:03® Pike007
-
LojzaRybka> mám jen dotaz. Rozčílilo tě zabití té ryby a nebo to kuchání, respektive vhození vnitřností do vody? Vono je celkem jedno, jestli to sežere nějaký brouk na zemi, nebo nějací živočichové ve vodě. A dává to i větší smysl, než to vhodit do kontejneru.
- Pondělí 8. června 2009 ve 13:49® HaD
-
LojzaRybka> chjo. Je to v lidech. I mezi muškaři jsou hovádka.
- Neděle 7. června 2009 ve 22:39® Kubajs
-
Lojza:to se mu ty půlky rozutečou:D:D:D:D:D
- Neděle 7. června 2009 ve 21:13® LojzaRybka
-
bubu> asi jsem zaváhal,příště ho kopnu do prdele ale zepředu
- Neděle 7. června 2009 v 17:33® bubu
-
LojzaRybka> Lojzo,asi jsem natvrdlej,ale proč si jej nenakopal do prdelel hned?
- Neděle 7. června 2009 v 15:46® LojzaRybka
-
Ahoj páni muškaři,včera jsem byl v Žatci na pstruhovce a jak jsem tam přijel tak jsem pozoroval rybáře jak se pere ze pstruhem,boj to byl pěknej,rybář rybu zdolal,prostě vyhrál a budiž mu to přáno,tak jsem si ho i vyfotil,ale co se odehrávalo potom to jsem dost nechápal a štve mě že jsem usebe neměl placku,zabrodil jsem do prostřed jezu a pozoruju toho rybáře,jestli se dá ještě tak nazvat, jak rybu kuchá a vhazuje do vody vnitřnosti a ani mu nevadilo že uněj stojí ještě nejaký rybář s mladym klukem.tak timto bych vás chtěl pprosit když tohoto člověka potkáte tak že mu vzkazuju že je prase prasoucí a že to tady bude mít těžký
- Neděle 7. června 2009 v 10:52® bubu
-
Buko> Míro,máš stopro pravdu a já to vím,po roce 97 to jde do řiti. Škodná? To je otázka,kdo nejvíce škodí? ČRS? Samotní rybáři? Povodí Odry? Ochranáři? Rybožravý pták? Od každého něco a výsledek je takový,jaký je. Existuje vůbec nějaká koncepce,jak z těchto sraček ven?
- Neděle 7. června 2009 v 6:49® Buko
-
Bubu: Bělá podle mne totálně vymaštěná.Proti loňsku tam není mírové ryby.Tu aby jsi hledal s rozžatou svíčkou.Byl jsem tam ve středu. Hlásil jsem Ti, že máš škodnou v revíru.Nejsem pedofil, abych chytal děcka kolen 18 cm. Zase mne tam roky neuvidíš. Opatruj se.
- Neděle 7. června 2009 v 6:28® bubu
-
Heky> máš osobku
- Neděle 7. června 2009 v 6:16® bubu
-
Jirko,u vody,u vody!!
Tento příspěvek byl editován 7.6.2009 06:18:35 uživatelem bubu. - Sobota 6. června 2009 ve 20:36® Heky
-
bubu> ahoj tak nakonec to bylo jen o duhácích , ale krásných s dorostlýma ploutvema a pár Lipanech kolem 40cm