Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:54® Zauwi
-
to Bubu: i prd velebnosti
, jen tedka bylo víc volného času
, jinak dneska jsem z jarynova auta vytáhnul ty Tvoje věci, co jsi nechal na TVV, musim se s tím k Tobě otočit
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:36® bubu
-
Zauwi> co jsi změnil zaměstnání,seš furt na rybách
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:02® Zauwi
-
to Regulus: braly jak sviňa je lepší…těch ryb byla fakt spousta…řekl bych, že ještě o dost víc než jsem napsal.....dneska jsme s Jarrynem byli zase, voda byla krásně přikalená, ryby braly pěkně, pak se to pročistilo a už to bylo horší…hodně padaly…
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:01® Tomik
-
Buko> Koupil jsem to v olmouci v takove zapadle veteši tuším že za 19 kč. Ale viděl jsem to i v ravenu za 150.
- Pondělí 4. května 2009 v 19:07® HaD
-
mdx> hoď to do bazaru
- Pondělí 4. května 2009 v 19:04® Buko
-
Regulus:jsem asi jebnutý, ale statistiku si dělám taky. Píšu si deníček.Za dlouhých zimních večerů jej čas od času vytáhnu. Pak přijdeš třeba na to, že na určitou mouchu berou ryby zase po 5-ti letech. Těch ryb chytáš málo.Budu Tě muset někdy vzít s sebou,aby jsi se vyprděl na jiné vodě. Pevné nitě.
- Pondělí 4. května 2009 v 19:02® mdx
-
Prodám termoprádlo Simms:modré spodky Ligtweight, stříbrné triko Lightweight SS Crew a spodky Waderwick černé barvy, zboží je nenošené, pouze jednou zkoušené.Všechno je velikost L.Prodávám proto, že je mi vše velké.Cena 600 Kč za kus.
- Pondělí 4. května 2009 v 18:58® Buko
-
Tomík: Kde se dá ten krám koupit.Rád bych jej dal kamarádům na Vánoce. Jen tak z recese. Obávám se, že bych mohl dostat i po čuni.
- Pondělí 4. května 2009 v 18:38® Tomik
-
Regulus> Já jsem si to počítadlo pořídil, je to celkem fajn věc, ale po několika lovech mě to omrzelo. Občas zapomeneš kliknout a pak jsou statistiky někde jinde. Pořád ho ale nosím na vestě a všichni se diví k čemu ta věc vlastně je..:))
- Pondělí 4. května 2009 v 16:16® regulus
-
Buko> Já si jen do Zauwiho šťouchnul, protože je to přesně jak píšeš, pokud chytneš 30 ryb, tak se domníváš pokud to nepočítáš, žes jich chytil něco mezi 20–40, ale pokud bych chytil 100 ryb a nepočítal je nebo si nedělal za každou desátou čárku, tak jediný relevantní číslo je „brali jako sviňa“.
HaD> dělat si statistiku, možná, ale já se jdu k vodě vyprdět, přijít na jiný myšlenky, něco lapnout a ne abych si po večerech statisticky zpracovával kdy jsem chytil víc a kdy míň ryb. Kór ještě na pstruhovce, tam je denní průměr za rok většinou tak 20–30 ryb. Někdy berou jako divý a jindy je to vláčnější, ale stejně většinou za celej den chytíš víc jak 10 ryb.
Mimochodem, někde jsem viděl počítadlo na ryby, ale nemůžu to kurnik najít.
)
- Pondělí 4. května 2009 v 15:39® Buko
-
HaD: Docela Ti rozumím.Jsou to mé pošty. Když ti řekněme začátečník řekne, že jich chytil mraky a já paběrkuju tak jsem dost nervozní. Hledám vždy chybu u sebe.Nakonec se to vysvětlí, že je to jenom v počtech.
- Pondělí 4. května 2009 ve 13:11® HaD
-
Buko, regulus> tak to já většinou jen odhaduji a v odhadech i píšu. Zřejmě i nepřesně, ale např. v pátek těch ryb bylo fakt hodně a je mi celkem fuk, jestli jich bylo 37, nebo 48. Zkrátka někde mezi 40–50. To samé s měřením. To už ta ryba musí být, abych jí měřil. Na druhou stranu mám vůči statistikům nevýhodu, protože jsou má čísla a závěry z nich nepřesné. Ale jsem takovej.
- Pondělí 4. května 2009 v 9:05® Kublaj
-
Zauwi> kecy :P
- Pondělí 4. května 2009 v 5:35® Buko
-
Regulus: Já počítám ryby taky.A roky.V pátek 24.4. jsem byl na Svratce.Navečer jsem chytil 17 ryb. U večeře mi kamarád sdělil, že jich chytil odhadem asi 40.Dohodli jsme se, že další den je bude počítat taky.Chytil jich za dvě hodiny 13, já 33. Odhady jsou víc jak zkreslené nebo nepřesné.
- Pondělí 4. května 2009 v 1:15® regulus
-
Zauwi> ty si ty ryby počítáš???
)
- Neděle 3. května 2009 ve 22:31® Zauwi
-
to Kublaj: jelikož jsem očekával větší rybu, tak jsem si ho nebral…aby se náhodou něco neposralo…mám na to smůlu…
- Neděle 3. května 2009 ve 21:58® Kublaj
-
Zauwi> a foto žádný?
- Neděle 3. května 2009 ve 21:46® Zauwi
-
já dneska taky parádní lov, chyceno přes 100 ryb…nej ostroretka a tloušť 40+,cca 5 potočáků 30–35 prostě paráda ,ke konci jsem potkal Jarryna, příjemně strávený den, bolej mě nohy i ruka_:)
- Neděle 3. května 2009 ve 20:03® Coturnix
-
regulus> njn, tak to máme obráceně. Já jsem byl na rybách dneska. Letos cca 5 vycházek a z toho jeden potok přes 30cm. Zdá se, že tomu ti kormoráni dali letos opravdu na pr.el.
Letos hold asi budu muset objevovat nové revíry.
- Neděle 3. května 2009 v 19:02® Kublaj
-
dneska parádní lov s kámošem, spousta potočmenů nej byl 40cm, toho vytáh kámoš, mě to takovej upálil v proudu, několik lipanů nej 36cm tak sem si malinko zved hranici, pár duháků a jeden siven.
- Neděle 3. května 2009 v 17:13® bubu
-
Krokodyldandy> sem rád,že jsme se viděli
- Neděle 3. května 2009 v 16:52® Krokodyldandy
-
Bubu-díky za provedení a mouchy.Jsem rád,že jsme se po dlouhé době zase viděli.
- Neděle 3. května 2009 v 16:46® bubu
-
včerejší společný lov
- Neděle 3. května 2009 v 15:41® regulus
-
Coturnix> to je hodně blbá varianta, já byl dělat zase pro změnu dneska.
- Sobota 2. května 2009 ve 23:33® sears.13
-
Nějak mi to nejde vložit
- Sobota 2. května 2009 ve 22:37® sears.13
-
Dnešní drobeček
- Sobota 2. května 2009 v 11:00® Zauwi
-
to bubu:ať se daří, já včera dopadl přsně naopak, jako kdybych byl v jiným světě, ryby většinou 40+ nej 51 a měl jsem na prutě i 60, ale ten si mě vychutnal…vše tloušti…na pstruhovce…potoka jen jednoho cca 35cm…je to přesně opačně než by mělo být…
- Sobota 2. května 2009 v 7:36® bubu
-
regulus> už vyrážím. Snad si napravím chuť po včerejšku. Jedním slovem katastrofa. Tak blbě jsem dlouho nezachytal.
- Sobota 2. května 2009 v 6:17® Coturnix
-
regulus> nebo prací
- Sobota 2. května 2009 v 5:46® regulus
-
Halóóóóóó
budíček, jde se na ryby.
Vy jste všici tak rozkecaní, až hrůza, to úplně vypadá, že trávíte celý dny a noci u vody.