Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 18. dubna 2009 ve 12:00® Kímot
-
Heky> Cau nejsi z ostravy nahodou?
- Sobota 18. dubna 2009 v 11:13® Heky
-
co je to za řeku
- Pátek 17. dubna 2009 v 19:31® bubu
-
a první letošní rybka. Vlastně druhá,ta první Po se nechtěl fotit
- Pátek 17. dubna 2009 v 19:26® bubu
-
první letošní pstruhovka
- Pátek 17. dubna 2009 v 19:10® bubu
-
Kímot> jen bych ještě doplnil,jak tu bylo již mnohokrát napsáno-sama mucha nenachytá. Nejlepší by bylo najít ve svém okolí ochotného muškaře,kerý by s tebou zašel. To ti dá víc,než jít cestou pokus a omyl.
- Pátek 17. dubna 2009 v 19:01® regulus
-
Kímot> pokud mám být upřimnej, tak na svoji otázku asi nedostaneš odpověď. Jednak jsou dny, kdy to nejde i kdyby sis prst v ****** zalomil, nabízel jsi zcela něco jinýho než by byly ryby ochotný akceptovat (píšeš že teklo víc vody, tak stačí jen málo zatížený muchy a seš nahranej), je taky možný, že tam nejsou žádný ryby … Prostě může to být spousta důvodů a pokud zde někdo nemá křišťálovou kouli, tak ti asi relevantně neodpoví.
- Pátek 17. dubna 2009 v 16:21® Kímot
-
Zdravim, mam takovy maly dotaz. Vcera, tedy v den zahajeni jsem byl chytat na Moravce. A mam-li byt uprimny, ocekaval jsem o neco vic. Jednak mi tam zabral pouze jeden pstruh a to jeste nejake mrne, jak jsem zvedal lajnu k dalsimu hodu a jinak ani tuk. Pouzil jsem klasicke vzory nympf, co mi poradili v obchode a spoustu goldiku a vubec nic. Asi 2O krat jsem to prevazoval a na prd. Tak se chci zeptat, cim by to mohlo byt? Je fakt, ze upousteli prehradu, protoze jsem potkal par vodaku a voda byla asi tak o necely pul metr nad normal. To je asi jedina pricina, co me napada, ale pritom nebyla vubec kalna. Jo a taky jsem tam nevidel ani jednoho rybare. Jednak pri ceste autem a ani na rece a to na moravku pry pravidelne vysazuji, takze fakt nevim. Necekal jsem, ze si tam jako zacatecnik nakracim a odejdu s plnyma taskama nebo tak neco, o to mi nejde, ale proste, ze neco vytahnu treba jen nejake cudly. Jestli vite, kde delam chybu, tak bych to rad slysel. Jeste bych mel rict, ze jsem se k muskareni vratil po asi 7 letech, takze jsem tak trochu zacatecnik. Predem dekuju komukoliv, kdo napise. Jo a kdyby se chtel nekdo pridat, tak o vikendu asi v nedeli, (jeste upresnim) jdu zas. Diky Tom
- Pátek 17. dubna 2009 ve 12:33® Filip00
-
tak Vám to začlo (tichá závis)
- Pátek 17. dubna 2009 ve 12:16® Kublaj
-
dnešní produkce
- Pátek 17. dubna 2009 v 10:38® bubu
-
tož jsem byl smočit. Vody pořád moc,na mou postavu víc jak moc. Když ujíždí pod nohama dno, není to vono.
- Pátek 17. dubna 2009 v 10:16® modrak
-
Byl jsem v práci a byl tu naprostý klid. :o)
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 23:38® regulus
-
bubu> až na ty lidi okolo jsu celkem spokojenej, tak 20 PO, převážně kolem 25 cm, jeden duhák 35 (je u nás na exkurzi v kuchyni)
) , průbl jsem si novej proutek, je to to pravý ořechový na tento typ vody, počasí krásný, co víc si přát.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 20:56® kubas
-
bubu> pokud něco nasadí
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 20:48® bubu
-
16.4. snad nelze očekávat nic jiného. Nasazení se vychytají a už nebude těsno.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 20:06® lacika3000
-
ja dnes len jedneho cca 25cm
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 19:55® marťan
-
to teda, rybářů jako na závodech!
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 18:48® Zdeněk Píša
-
Dneska u vodu víc rybářů než ryb
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 18:40® sus1
-
Tak jak to dneska dopadlo?
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 13:22® sus1
-
Jedna pro pstruhaře,která mě dnes dorazila: Adam odjel na služební cestu; po týdnu už chodí Eva po ráji celá >> nadržená a přemítá, kdo by ji tak mohl uspokojit. >> V tom uvidí mamuta a rozběhne se k němu. Mamut se vyděsí, začne >> utíkat a zřítí se do propasti. >> Pak běží kolem pavián. Eva po něm chňapne, ale pavián skočí na >> strom, a Evě zůstane v hrsti jen chumáč chlupů z paviání prdele. >> Zase nic… Jde dál kolem řeky a konečně dostane ten správný >> nápad: >> skočí do vody, čapne pstruha a udělá si to s ním. >> A co z toho plyne: >> Jak skončili mamuti – víme. >> Proč mají paviáni holou prdel – víme.
>> Ale už nikdy se nedozvíme, jak před tím voněli pstruzi…
- Čtvrtek 16. dubna 2009 ve 12:34® Alov
-
Heky> Voda se začne pouštět v pátek v noci, takže zalapete v klidu. Měl jsem ject Moravici sjíždět stejně jako loni, ale kámoš si zlomil obě ruce, takže smůla. Ale v tom úseku je tak nádherná příroda, že tam snad ani nevadí, když člověk chytne prd
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 10:11® regulus
-
sus1> teprv jdu, sem se rozhodl pro malou procházku po místní říčce, vláčkaři se už po ránu vyblbli a usadili se na rybníce s nejspíš vysazenejma granuláčama a já se včil pěkně projdu v klidu po lese než se přiřítí odpolední várka.
Třeba si chytím i něco k večeři.
)
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 9:42® sus1
-
regulus> Tak kolik si toho nachytal??
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 9:36® regulus
-
eljarda> máš opravdu vybranej češtin, docela bych věřil, že máš i problémy se čtením.
)
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 7:07® KrákoraX
-
To:eljarda,jestli máš povolenku,tak máš určitě i rybářský řád.Otevři si ho a hned na druhý straně,máš vypsaný doby hájení ryb.
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 6:36® bubu
-
probůh,co je to tu zase za klauni. Kuwa,k čemu se ty BP vydávají??!!
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 6:16® eljarda
-
čau lydi mužou se chytat pstruzy na muškaření na mymopstruhové vodě dneska?
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 5:13® Zauwi
-
TAK AŤ ZOBOU!!!!
- Čtvrtek 16. dubna 2009 v 5:13® Zauwi
-
to regulus:Jasnačka
- Středa 15. dubna 2009 ve 23:55® regulus
-
Zauwi> ale jo, jde se tam udržet, ale je to dřina. Jezdím si na ryby odpočnout, ne do posilovny.
) Beze srandy, vím kde by to bylo supr, ale myslím, že bych tam nebyl sám, jsem už téměř pevně rozhodnutej, že půjdu na jednu malou říčku, kde když pámbůh dá, bude málo lidí nebo vůbec nikdo, protože se tam nic nevysazuje. Chytím málo ryb nebo možná i žádnou, ale budu spokojenej.
- Středa 15. dubna 2009 ve 23:26® sumecryba
-
Všem MUŠKAŘŮM přeji k zítřejšímu Rybářskému svátku mnoho úspěchů a krásných chvil strávených u vody.PETRŮV ZDAR