Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. dubna 2009 v 17:44® revoke
-
Jukněte do prava, ať víte, kolik vám do zahájení sezóny zbývá..
- Pátek 3. dubna 2009 v 9:55® Buko
-
Měl jsem tu pár dotazů na MS Juniorů Kluci tady je odkaz: http://www.youthflyfishing2009.cz/
- Pátek 3. dubna 2009 ve 2:05® LaMa
-
Narazil jsem na netu na tuto mouchu…nevite nekdo z ceho je to telicko vazane? bo to vypada dost jedle
a tohle to by se mi urcite hezky vyjimalo v krabicce
- Pátek 3. dubna 2009 v 0:20® LaMa
-
něco pro inspiraci od svěráčku
- Čtvrtek 2. dubna 2009 v 19:26® jiris
-
buko – osobka.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 13:17® Zauwi
-
to Buko: osobka
- Středa 1. dubna 2009 ve 21:44® bubu
-
topinka> velký pokrok
- Středa 1. dubna 2009 ve 21:40® bubu
-
zedus> jj,máš re
- Středa 1. dubna 2009 ve 21:26® zedus
-
Bubu> jestli se tu někde brouzdáš tak se mrkni do osobky, nevím jak to ted na tom nedodělaným chytej jde vidět, že si dostal osobku.
- Středa 1. dubna 2009 ve 21:14® kubas
-
topinka: víc to vyčesej, se podívej na to tělíčko vpravo to je užší, dáváš tam toho dubingu zbytečně moc. jinak pěkný
- Středa 1. dubna 2009 ve 20:31® topinka
-
Jedna z dneška a vzor
- Středa 1. dubna 2009 v 19:54® Buko
-
Topinka: Bubu Ti radí dobře. Mrkni se na www.czechnymphs.com Srovnej si tvary Tvých mušek a mých.Cca 80% toho webu jsem vázal já. Moje mouchy zažínají tuším u čísla 48. To množství matrošu na prdeli Ti nebude chytat ryby.
- Středa 1. dubna 2009 v 19:48® Buko
-
Mildas: Mám Ti ji poslat, nebo Ti to stačí až v Nivnici.Blbá otázka že?Hoď mi na mail adresu.Pokud se mi to podaří, tak bych Ti ji poslal zítra ráno, Od zítřka jsem do soboty mimo bydliště. V sobotu jsem na Skaldě.V krajním případě Ti ji pošlu v pondělí.Pozdravuj doma.
- Středa 1. dubna 2009 v 19:30® topinka
-
bubu>To byla reakce na kubasa
- Středa 1. dubna 2009 v 19:16® mildas
-
Buko> ahoj, někde jsem potratil Tvojí tmavou tenkou niť. Můžu závazně objednat ? Dík.
- Středa 1. dubna 2009 v 19:08® bubu
-
topinka> pořád stejný,moc matrošu,málo vyčesaný. Edit-sakra,jak to taky može být jiný,když je to totožná mucha jako v pondělí. Blbneš mi hlavu.
- Středa 1. dubna 2009 v 19:04® bubu
-
regulus> třeba já,nikdy jsem ten „nesmysl“
neměl v ruce. Prst,prupiska mi stačí.
- Středa 1. dubna 2009 v 18:49® regulus
-
topinka> finišer je věc názoru a zvyku, rada od Buka byla míněna dobře. Já ze začátku dělal ztracený uzly jen tak rukou, přes propisku to neudělám ani za prase a pak jsem se namíchl, zvládnul ten finišer a naprostá spokojenost. Z druhé strany je spousta lidí co to dělají jen přes propisku (nebo je na to takovej udělátor) a finišer by do ruky nevzali. Zkus si oboje a uvidíš co ti bude víc vyhovovat.
- Středa 1. dubna 2009 v 18:32® topinka
-
kubas> Dik za podporu . Jak už jsem psal včera jsem se do vybavil pomůckama tak jsem je potřeboval vyzkoušet.
- Středa 1. dubna 2009 v 16:33® kubas
-
topinko: já sice muchy vázat moc neumím, ale zkus začít prvně vázat jigy,nymfy, ať si to trochu osvojíš a pak suchý a mokrý(rudořizky atd.) a zkus něco jednoduššího, na chrosty z jelena se zezačátku vykašli a fakt važ jednoduchý mouchy až budou skoro bez chyby, což ani nejde
,(hlavně se soustřeď na ty hlavičky)a postupně si zvyšuj levely… hlavně vázat a vázat
- Středa 1. dubna 2009 v 15:01® Buko
-
qwerty> Na Pardubicku je mraky vinikajících važačů Napiš mi na mail a já Tě „hodím“ nějakému kamarádovi do náruče. V Chtěboři je letos MS Juniorů. Budu tam vázat.Pokud budeš mít chuť a zájem, není problém Ti cokoliv ukázat
- Středa 1. dubna 2009 ve 14:57® topinka
-
LaMa> Mám úzkou a uvažuji o té s diskovou brzdou.
- Středa 1. dubna 2009 ve 14:24® LaMa
-
topinka> jestli mas moznost tak si porid od Hendsu elasticke nite (prijdou mi podstatne pevnejsi)…ja s nima vazu vsechno a bez problemu, popr. si porid od Buka jeho nite pokud mas sirokou bobinu…
- Středa 1. dubna 2009 ve 12:36® topinka
-
Muko> Zrovna teď když jsem dostal ten finišer trochu do ruky?
Krokodyldandy> Používám Hends0,05 a trhám a trhám . Já mám takovej problém vždy namotám tělíčko a zapomenu na hlavičku .
- Středa 1. dubna 2009 v 10:09® qwerty
-
chtěl bych se optat, jestli by se tady nenašel ochotný vazač z pardubicka, který by mě alespoň zlehka zasvětil do vázání mušek. předem díky za ochotu
- Středa 1. dubna 2009 v 9:38® Buko
-
Topinka: finisher v začátcích dobře uschovej a vrať se k němu až budeš dělat trubičkové streamery.Teď je pro Tebe jednodušší zakončit mušku pomocí propisky.
- Středa 1. dubna 2009 v 9:35® Buko
-
Topinka: ozvi se mi na mail příští týden.Pošlu Ti pár chrostíků grátis. Ať náš mustr a máš se podle čeho učit.
- Středa 1. dubna 2009 v 0:21® regulus
-
topinka> no podle místních arbiter elegantiarum ty tvoje muchy tak až úplně košér nejsou, ale myslím, že rybám je to ganc prcka a v klidu to budou žrát, dost možná že víc než ty vytuněný do detailů, takže si s tím nelam hlavu, taky chytám na chlupatý háčky a ryby to žerou, nicméně to neznamená, že by ses neměl víc snažit, jen to ber trochu s humorem a nedělej si z toho nějakou kór hlavu. -:)))
- Úterý 31. března 2009 ve 21:29® Krokodyldandy
-
Jinak potvrzuji že jeden vázací víkend ti dá hodně.Pokud bude možnost využij toho.Já jsem pak v mých začátcích využil také vázací kurz od Hendsáků.Vím že,je ještě pořádá Karafiát.
- Úterý 31. března 2009 ve 21:28® LaMa
-
topinka> to kridlo na tom chrostikovi skrat min o 1/3 je to moc dlouhe…a az vychytas hlavicky tak si tam muzes pridat jeste CDC a nozicky
ale prvni si vychytej ty hlavicky, material staci prichytit tak 3–5 oviny a drzi to, pak to sestrihas a vyvazes si pak uz jen par ovinama hlavicku a nebude ti to pak zasahovat do ocka…bo se ti pak povede muska a bude stejne na orez bo v takovem pripade si nedovedu predstavit dostavat do toho ocka silon…