Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. března 2009 v 16:35® bubu
bubu

regulus> si to Jirko užij,ale já bych z toho blil. Ještě že jsou teploty nad nulou

foto/diskuze/muskareni/2009/th-img22774.jpg
Pátek 13. března 2009 ve 14:59® hraji
hraji

Dovolujeme si pozvat všechny zájemce na večer, kde bude hlavním programem povídání a předvedení obrázků z muškařské výpravy do Venezuely a na mořské pstruhy. Vyprávět a obrázky nám bude předvádět kolega Marfič. Dokonce slíbil, že nám ukáže i mušky na tyto exotické lovy. Začátek je v 18 hodin v klubovně MO na Soběšické 83, Brno.

Pátek 13. března 2009 v 7:24® bubu
bubu

Cudla>od tebe o.k.

Pátek 13. března 2009 v 1:30® regulus
regulus

bubu> no já nevím jak u vás, ale v Brnisku už je jaro jako sviňa, sníh žádnej, tak za ním musím jet do rakous www.bergfex.com

Pátek 13. března 2009 v 0:18® Luda
Luda

Zedus: uvidíme, já dneska švihal poprvé v životě. Doufám, že nebudu mít stejné problémy jako ty, ale holt chybama se člověk učí. Za ty kačky, když odslouží sezonu, tak bude parády habaděj. Už jsem přišel o víc. Dík za reference

Pátek 13. března 2009 v 0:06® zedus
zedus

Ted abych to upřesnil, tak ta lajna se mi tam sekala jenom když jsem ji vytahoval z navijáku a současně házel, když si ji vysoukáš předem tak by se to asi stát nemělo :-)

Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:58® zedus
zedus

Luda> Jo poškozuje, ne že by o ty hrany, ale když vytahuješ lajnu a nedáš si majzla, tak ti zajede šňůra mezi tělo a cívku a skřípne se tam, navíc je ovládání brzdy udělaný přes kuličku na pérku aby to tak nějak klapalo při otáčení a ona ta kulička je snad z normální oceli a zarezne tak do dvou týdnů. Po jedné sezoně šel z domu letem do popelnice, byl to můj první naviják a muchařinu sem si jenom zkoušel. Po sezoně sem zjistli, že mě to kusa baví, tak sem nakoupil už něco hodnotnějšího, doporučuju taky. No uvidíš sám.

Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:52® Luda
Luda

Buko, fikus: Díky. Jdu do něj. Koupil jsem naviják Shakespeare Summit. Zdá se dobrý, ale má docela ostré hrany. Doufám, že nepoškodím šňůru.

Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:55® Cudla
Cudla

Bubu došli došli?

Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:13® sus1

bubu> Kdepak,dírky budou.;-)

Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:10® bubu
bubu

někdo tu nedávno už vítal jaro,howno!zase je tu ten bílej sajrajt!! Letos ta zima bude asi dlouhá.

Čtvrtek 12. března 2009 v 19:30® fikus
fikus

Buko> Luda> dováží a je nová. Osobně jsem ten nový v ruce neměl, ale starší model jsem vlastnil. Koupil jsem ho jako bazarovku, a byl to skvělý prut #4/5 8,6' Sušil jsem i tahal parmy ode dna. Takový univerzál, ovšem krátký. Vyrobený ve Skotsku.

Čtvrtek 12. března 2009 v 16:37® Luda
Luda

Dík, to jsi mě navrtal, že by to mohl být starší prut. Když jsem ho držel v ruce, zdálo se mi , že má ohmatany korek, tak nevim, jestli mi nechce nacpat nějakou komisi. Ale prodavač je muškař a chodím tam už dlouho, tak by mě snad na to upozornil. Zeptám se ho. Díky

Čtvrtek 12. března 2009 v 16:23® Buko

LUDA:Ty pruty se pod stejným označením prodávaly dva druhy. Myslím si, že neprohloupíš. Bylo by dobré, kdyby při koupi byl s Tebou zkušeňější muškař. Vzhledem k tomu, že je to Grafit 2 mohla by z toho dnes být i „žvýkačka“. Bavím se že je to starý prut. Jestli se k nám Daiwa dováží a je nová nevím.

Čtvrtek 12. března 2009 ve 14:58® Luda
Luda

Ahoj všem, chci začím s muškařením na MP řekách (Labe v Ústí n.L., Ohře) a třeby na stojácích. Můj obchdník s ryb. potřebami mi nabízí proutek Daiwa, 2,75 AFTMA 6. Cena kolem 2 tis. Jak to vidíte vy? Díky

Čtvrtek 12. března 2009 ve 12:09® regulus
regulus

novas32> www.vazani-musek.cz czechflyfishin­g.sweb.cz www.ubrcala.com

Čtvrtek 12. března 2009 v 10:59® stopař
stopař

novas32> www.chytej.cz Třeba tohle a jen si zvolit zda suchou nebo mokrou atd. Stačí?

Čtvrtek 12. března 2009 v 10:52® flyfox

novas32> a co juknout do galerie (tady encyklopedie)?

Čtvrtek 12. března 2009 v 9:41® novas32
novas32

ahoj, muzete mi sem prosim nekdo ze zasvecenych vlozit fotku se zakladnimi druhy musek a nymf, s popisem, co je to za typ, na co je ktera vhodna, jak se pouziva atd., at mam jakous takous predstavu, o cem se mluvi? diky

Středa 11. března 2009 ve 23:44® stopař
stopař

regulus> Jo,mněj se.

Středa 11. března 2009 ve 23:43® regulus
regulus

stopař> no jo, tvrdá palica, že??? :-93;

Nic půjdu už asi chrr

Zatím

Středa 11. března 2009 ve 23:41® stopař
stopař

regulus> Jo dobře poradit to já umím :-D . Ale nic ve zlém :-'.Taky se stím peru jak jen to jde.A u mně to je možná ještě o to těšší že si málo kdy nechám poradit nebo vysvětlit co dělám špatně,skrátka musím na to přijít sám.

Středa 11. března 2009 ve 23:36® regulus
regulus

stopař> dobrá rada nad zlato :-/

Středa 11. března 2009 ve 23:35® stopař
stopař

regulus> Tak se vybodni na muškaření a začni chlastat:-D .

Středa 11. března 2009 ve 23:34® regulus
regulus

stopař> no jistě :-D

Středa 11. března 2009 ve 23:30® stopař
stopař

regulus> A půlitr s pivem v ruce udržíš ?

Středa 11. března 2009 ve 23:04® regulus
regulus

stopař> já nemusím zjišťovat kde je chyba :-)) , je to rukama.

Středa 11. března 2009 ve 23:00® regulus
regulus

LaMa> bohužel, nemám

Středa 11. března 2009 ve 22:48® stopař
stopař

regulus> No tak sednu na břeh a pokouším se zjistit kde je chyba a potom stejně sednu do auta a jedu dom a pak na toho panáka nebo pívo a někdy jdu na panáka a pívo a v autě nebo vedle něj přespím a domů jedu až druhý den,samozřejmně když to situace dovolí a nemusím druhý den do rachoty.:-) Nic se nemá hrotit.

Středa 11. března 2009 ve 22:47® LaMa
LaMa

Nemáte někdo zkušenosti s tímto e-shopem? mistpool.com nerad bych dopadnul jako naposledy co jsem objednaval Reel z UK a tahal ho z nich 2 mesíce … předem díky za každé info