Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. března 2009 v 16:35® bubu
-
regulus> si to Jirko užij,ale já bych z toho blil. Ještě že jsou teploty nad nulou
- Pátek 13. března 2009 ve 14:59® hraji
-
Dovolujeme si pozvat všechny zájemce na večer, kde bude hlavním programem povídání a předvedení obrázků z muškařské výpravy do Venezuely a na mořské pstruhy. Vyprávět a obrázky nám bude předvádět kolega Marfič. Dokonce slíbil, že nám ukáže i mušky na tyto exotické lovy. Začátek je v 18 hodin v klubovně MO na Soběšické 83, Brno.
- Pátek 13. března 2009 v 7:24® bubu
-
Cudla>od tebe o.k.
- Pátek 13. března 2009 v 1:30® regulus
-
bubu> no já nevím jak u vás, ale v Brnisku už je jaro jako sviňa, sníh žádnej, tak za ním musím jet do rakous www.bergfex.com
- Pátek 13. března 2009 v 0:18® Luda
-
Zedus: uvidíme, já dneska švihal poprvé v životě. Doufám, že nebudu mít stejné problémy jako ty, ale holt chybama se člověk učí. Za ty kačky, když odslouží sezonu, tak bude parády habaděj. Už jsem přišel o víc. Dík za reference
- Pátek 13. března 2009 v 0:06® zedus
-
Ted abych to upřesnil, tak ta lajna se mi tam sekala jenom když jsem ji vytahoval z navijáku a současně házel, když si ji vysoukáš předem tak by se to asi stát nemělo
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:58® zedus
-
Luda> Jo poškozuje, ne že by o ty hrany, ale když vytahuješ lajnu a nedáš si majzla, tak ti zajede šňůra mezi tělo a cívku a skřípne se tam, navíc je ovládání brzdy udělaný přes kuličku na pérku aby to tak nějak klapalo při otáčení a ona ta kulička je snad z normální oceli a zarezne tak do dvou týdnů. Po jedné sezoně šel z domu letem do popelnice, byl to můj první naviják a muchařinu sem si jenom zkoušel. Po sezoně sem zjistli, že mě to kusa baví, tak sem nakoupil už něco hodnotnějšího, doporučuju taky. No uvidíš sám.
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:52® Luda
-
Buko, fikus: Díky. Jdu do něj. Koupil jsem naviják Shakespeare Summit. Zdá se dobrý, ale má docela ostré hrany. Doufám, že nepoškodím šňůru.
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:55® Cudla
-
Bubu došli došli?
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:13® sus1
-
bubu> Kdepak,dírky budou.
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:10® bubu
-
někdo tu nedávno už vítal jaro,howno!zase je tu ten bílej sajrajt!! Letos ta zima bude asi dlouhá.
- Čtvrtek 12. března 2009 v 19:30® fikus
-
Buko> Luda> dováží a je nová. Osobně jsem ten nový v ruce neměl, ale starší model jsem vlastnil. Koupil jsem ho jako bazarovku, a byl to skvělý prut #4/5 8,6' Sušil jsem i tahal parmy ode dna. Takový univerzál, ovšem krátký. Vyrobený ve Skotsku.
- Čtvrtek 12. března 2009 v 16:37® Luda
-
Dík, to jsi mě navrtal, že by to mohl být starší prut. Když jsem ho držel v ruce, zdálo se mi , že má ohmatany korek, tak nevim, jestli mi nechce nacpat nějakou komisi. Ale prodavač je muškař a chodím tam už dlouho, tak by mě snad na to upozornil. Zeptám se ho. Díky
- Čtvrtek 12. března 2009 v 16:23® Buko
-
LUDA:Ty pruty se pod stejným označením prodávaly dva druhy. Myslím si, že neprohloupíš. Bylo by dobré, kdyby při koupi byl s Tebou zkušeňější muškař. Vzhledem k tomu, že je to Grafit 2 mohla by z toho dnes být i „žvýkačka“. Bavím se že je to starý prut. Jestli se k nám Daiwa dováží a je nová nevím.
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 14:58® Luda
-
Ahoj všem, chci začím s muškařením na MP řekách (Labe v Ústí n.L., Ohře) a třeby na stojácích. Můj obchdník s ryb. potřebami mi nabízí proutek Daiwa, 2,75 AFTMA 6. Cena kolem 2 tis. Jak to vidíte vy? Díky
- Čtvrtek 12. března 2009 ve 12:09® regulus
-
novas32> www.vazani-musek.cz czechflyfishing.sweb.cz www.ubrcala.com
- Čtvrtek 12. března 2009 v 10:59® stopař
-
novas32> www.chytej.cz Třeba tohle a jen si zvolit zda suchou nebo mokrou atd. Stačí?
- Čtvrtek 12. března 2009 v 10:52® flyfox
-
novas32> a co juknout do galerie (tady encyklopedie)?
- Čtvrtek 12. března 2009 v 9:41® novas32
-
ahoj, muzete mi sem prosim nekdo ze zasvecenych vlozit fotku se zakladnimi druhy musek a nymf, s popisem, co je to za typ, na co je ktera vhodna, jak se pouziva atd., at mam jakous takous predstavu, o cem se mluvi? diky
- Středa 11. března 2009 ve 23:44® stopař
-
regulus> Jo,mněj se.
- Středa 11. března 2009 ve 23:43® regulus
-
stopař> no jo, tvrdá palica, že???
Nic půjdu už asi
Zatím
- Středa 11. března 2009 ve 23:41® stopař
-
regulus> Jo dobře poradit to já umím
. Ale nic ve zlém :-'.Taky se stím peru jak jen to jde.A u mně to je možná ještě o to těšší že si málo kdy nechám poradit nebo vysvětlit co dělám špatně,skrátka musím na to přijít sám.
- Středa 11. března 2009 ve 23:36® regulus
-
stopař> dobrá rada nad zlato :-/
- Středa 11. března 2009 ve 23:35® stopař
-
regulus> Tak se vybodni na muškaření a začni chlastat
.
- Středa 11. března 2009 ve 23:34® regulus
-
stopař> no jistě
- Středa 11. března 2009 ve 23:30® stopař
-
regulus> A půlitr s pivem v ruce udržíš ?
- Středa 11. března 2009 ve 23:04® regulus
-
stopař> já nemusím zjišťovat kde je chyba
, je to rukama.
- Středa 11. března 2009 ve 23:00® regulus
-
LaMa> bohužel, nemám
- Středa 11. března 2009 ve 22:48® stopař
-
regulus> No tak sednu na břeh a pokouším se zjistit kde je chyba a potom stejně sednu do auta a jedu dom a pak na toho panáka nebo pívo a někdy jdu na panáka a pívo a v autě nebo vedle něj přespím a domů jedu až druhý den,samozřejmně když to situace dovolí a nemusím druhý den do rachoty.
Nic se nemá hrotit.
- Středa 11. března 2009 ve 22:47® LaMa
-
Nemáte někdo zkušenosti s tímto e-shopem? mistpool.com nerad bych dopadnul jako naposledy co jsem objednaval Reel z UK a tahal ho z nich 2 mesíce … předem díky za každé info