Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. února 2009 ve 21:43® LojzaRybka
LojzaRybka

klucí koukněte na toto :-) sport-ostatni.sbazar.cz

Úterý 24. února 2009 ve 21:41® toulovec
toulovec

vyhodit lajnu umí kde kdo, pájka by mohl vyprávět!!:-D

Úterý 24. února 2009 ve 21:31® regulus
regulus

1Mara> to sou kamarádi, co. =-|

Já su rád že hodím 15 m a to ještě možná, s lajnou 3, 4 nebo 5 AFTMA, Baron (vím jen z doslechu) má prý rekord kolem 40m, ale von je „jinej“, nevím kolik lidí je schopno vyhodit lajnu (25–27m, jak která), ale určitě to nebude každej. Pokud budeš myslet dvouručák se střelnou hlavou tak je to zase o něčem jiným. Myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že průměrně se háže mezi 15–25m s mušákem na řeku v našich podmínkách, ono to ani moc nemá smysl házet dál, pak už nevidíš na mušku nebo konec lajny.

Jo a spravil jsem ti tu volovInu. :-93;

Úterý 24. února 2009 ve 21:27® 1Mara
1Mara

No asi takhle hoší nechtěl jsem v žádném případě vám tady dělat tlaky do hlavy, prostě jenom mě to zajímalo jestli měl pravdu nebo né . Už vím že kecal, bůch ví co kde slišel atlachá to dál a přebarvil to,tak sem se jen zeptal jestli je to možný nebo né. Díky za strpení a ahoj klucí muškařský.:-) ;-) pivo

Úterý 24. února 2009 ve 21:18® regulus
regulus

bubu> regulus to už četl dávno, ale protože je sám levej jako šavle, tak se k tomu nevyjadřoval. :-93;

Úterý 24. února 2009 ve 21:17® Firetiger
Firetiger

muškaři na Vltavě jsou rádi, když hodí dvacet :-)

Úterý 24. února 2009 ve 20:56® flyfox

1Mara-Na Vltavě muškaři 70m neházejí,nevěříš správně.

Úterý 24. února 2009 ve 20:50® 1Mara
1Mara

Hoší nejsem muškař a nikdy jsem u toho ještě nebyl takže to nemužu až takhle odborně posoudit, ale bavili jsme se o tom že na Vltavě muškaři hazejí až 70m a já mu tvrdil že to sice neznám,ale nevěřím že takovou dálku šnurou prostě se hodit nedá :-| takže těd jsem na holičkách jeden tvrdí to a druhej zase to tak nevým .:-((

Úterý 24. února 2009 ve 20:45® Firetiger
Firetiger

1Mara> závodní casting a rybolov jsou dvě zásadně odlišný věci. V závodních podmínkách dokážou nejlepší z nejlepších házet obouručákem někam ke stovce metrů, ale ani prut ani šňůra nejsou použitelné pro normální chytání.
S normálním prutem a normální šňůrou je slušný výkon vyhodit šňůru, čili tak něco přes těch třicet. Kníže Alexej vyhodí šňůru a dosti metrů backingu, ale to normální není :-D Včil si mudruj :-)

Úterý 24. února 2009 ve 20:42® flyfox

1Mara-nevim jak je to se světovým rekordem,ale americký je 236ft jednoručákem,290ft dvouručákem chlap a 125ft a 178ft ženská.Utřeš leda sebe.

Úterý 24. února 2009 ve 20:17® fikus
fikus

1Mara> jasně, hned ho utři, psalo se to přece v pokecu na netu, tak to musí být pravda. . . . . :-)

Úterý 24. února 2009 v 19:57® 1Mara
1Mara

:-D já jsem si to myslel že to je volovina :-D Hoši dík , až zase ten dotyčnej bude v hrát machra tak mu hned utřu hubu pivo Tento příspěvek byl 24.2.2009 ve 20:17 editován administrátorem regulus

Úterý 24. února 2009 v 19:54® LojzaRybka
LojzaRybka

1Mara>70 nehodim ani kamenem:-D jednou jsem vyhazoval přes ohře na duháka a jak jsem se dotoho opřel,tak jsem přerazil prut,měl jsem venku i podklad asi 2m,duhák byl v pr…:-D

Úterý 24. února 2009 v 19:51® bubu
bubu

1Mara>to by musel být o hóóóódně lepší než šlechtic z MRKu a to není možný. btw-regulus ten tvůj příspěvek asi nenechá bez povšimnutí :->

Úterý 24. února 2009 v 19:42® stopař
stopař

Toulíku kamaráde náš vše nejlepší k narozkám „DĚDKU“ a hodně a hodně krásných ryb.pivo

Úterý 24. února 2009 v 19:33® stopař
stopař

www.stream.cz

Úterý 24. února 2009 v 19:14® fikus
fikus

Heky> jak radí bubu, dej si zboží do košíku a cena se ti objeví, pak ho zase vysypeš.

Jestli má Král pruty od Hendsu, to nevím, na to se zeptej přímo jeho. Vystavené na prodejně jsem je neviděl.

Úterý 24. února 2009 v 16:56® 1Mara
1Mara

Ahoj klucí mušářský :-)
Mám takovou otázku : jak daleko se hází na závodech s mouchou ? Já slyšel že 60–75m , je to možný ? napřed jsem tomu nevěřil,ale už si toho človíčka nepamatuji jak jsem se s ním dohadoval že je to blbost a že házej tak maximálně 30–35m:-| pivo Tento příspěvek byl 24.2.2009 ve 23:05 editován administrátorem regulus

Úterý 24. února 2009 v 16:44® Firetiger
Firetiger

Heky> koukni na stránky od Miloše, má tam pěkný článek www.czechfly.cz Stojí to za skouknutí už jenom kvůli tomu Riciho zpodobnění nejmenovaného kultovního rodbuildera :-D

Pondělí 23. února 2009 ve 22:16® bubu
bubu

Heky>klikni na košík a cena se ti zobrazí,u toho,co ti poslal Fíkus je to 5490,–

Pondělí 23. února 2009 ve 22:05® Heky
Heky

fikus> asi sem osel ale nevidím tam cenu, ty pruty z hendsu má i Král?? Toho greyse mi slibuje už 3 měsíc a furt nějak není.

Pondělí 23. února 2009 ve 21:13® Coturnix
Coturnix

Heky> Jak doporučuje fikus, chce to zajet a vyzkoušet. Dřív jsem si myslel, že je to klišé a že si přeci zvyknu na to, co koupím. Nicméně tomu tak není, čím víc jsem držel v ruce prutů, tím víc chápu, jaké jsou mezi nimi rozdíly. Takže i v podstatě lehce vedle šlápnout jde. Hodné záleží, co ti sedí a zrovna mezi greys a snowbee bude sakra rozdíl. (I když greys jsem v ruce ještě neměl, takže to spíš odhaduji podle popisu)

Pondělí 23. února 2009 ve 21:04® fikus
fikus

Heky> tady nemůžeš šlápnout vedle. Navíc to máš kousek, tak si ho můžeš i ošahat :-) www.hendsproducts.cz

Mám ho ve #3 a vypadá to, že k němu letos přibude i ta #5 Pruty z Hobby G si zase můžeš ošahat taky kousek od sebe v Novém Jičíně u Krále. Tam nakupuji téměř veškerou muškařinu v plné spokojenosti.

Pondělí 23. února 2009 ve 20:11® Heky
Heky

Zdar chlapi potřebuju poradit s prutem, Jaký prut AFTMA 5, délka 9 stop, 3 až 4 dílný byste koupili??? Uvažuju nad nabidkou hobby G greys grxi, Parttrige, snowbee atd. Máte nějaký dobrý tip?? Popřípadě i s odkazem. Díky

Pondělí 23. února 2009 v 11:54® bubu
bubu

regulus> ale já sem rád,že mi to řek,o tom žádná.

Neděle 22. února 2009 ve 22:58® regulus
regulus

bubu> nesmíš to brát moc osobně, za hlavu se nedržel, jen ti řekl co děláš špatně a jak se to odnaučit, zbytek je na tobě.

Mimochodem mě loni řekl to samý a nemyslím si, že jsem se toho zbavil, ale alespoň vím co dělám špatně. Přišel jsem k tomu stejně jako ty, učil jsem se sám.

Neděle 22. února 2009 ve 22:05® bubu
bubu

Dědek>jo,smysl pro humor ti nechybí. Ale tak to má být.

Neděle 22. února 2009 ve 21:52® Dědek
Dědek

bubu> jasně, kdybych k tomu svěráčku přišel o něco později, podezříval bych Daňka, že jí umotal on:-)

Neděle 22. února 2009 ve 21:48® bubu
bubu

Dědek> Jirko,to mně těší,že mi to jde i po slepu ;-)

Neděle 22. února 2009 ve 21:45® Dědek
Dědek

bubu> moucha je super