Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 12. prosince 2008 v 0:52® jájá
-
Děkuji za reakci. Koukám, že nejsem jediný kdo nespí. Já vemeno docela jsem, hlavně když je to nejméně potřeba, ale to snad každý:) To s tím obráceným garde mě dost zaujalo, ale i u mě je to divné.Letos jsem byl na velké slané vodě a taky jsem řešil navíjení u multiku a po pár zkouškách jsem se rozhodl pro klasické točení levou pačmárou. Ale stejně, je-li někdo kdo to dělá opačně ať dá vědět jaké to je
)
- Pátek 12. prosince 2008 v 0:43® regulus
-
jájá> no určitej kus logiky v tom co jsi napsal je (pominu to motání kličky do vesty, takový vemeno zase nejsu
) nicméně alespoň u mě fungují jakýsi instinkty kdy zcela automaticky sahám tam, kde to je. Chytat v obráceným gardu u mě nehrozí, alespoň u aktivního druhu rybolovu, tzn. vláčka a mušení. Z druhé strany na našich pstruhových řekách jsem brzdu jako takovou ještě nepotřeboval.
Myslím, že bych to i v případě mušení měl „přes ruku“, takže v mým případě nebrat.
- Pátek 12. prosince 2008 v 0:19® jájá
-
Koukal jsem na článek ohledně kolečka a umístění kličky zda je člověk pravák či levák(tuším, že u sousedů). Já jsem sice pravák , ale levej jako šavle. Proto by mě zajímal váš názor. Prý pro praváka je lepší klička vpravo z důvodů: nemotá se šňůra do kličky, nemotá se klička do vesty, snadněji se ovládá brzda bez potřeby přehmatu a brždění cívky rukou je pohodlnější. Co Vy na to? Jinak na VZS jsem byl věrný pívu, zato teď si dám rád Hondzu Procházku jako sedativum na dobrý sny. Jdu do ledničky
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 23:49® regulus
-
No koukám, že se to tu zvrtlo na alkoholickou debatu, tak nějak nevím jakou řečí mluvíte, exotů co chlemtali okenu cezenou přes chleba bylo jen pár. Koukám, že jsem oproti ostatním i během VZS bumbal samý luxusní pití, největší sajrajt byla vodka Jelínek.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:57® bubu
-
eLDan> včíl je mi to už u prdele,šak víš
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:55® eLDan
-
Bubu: no já taky ne, bo pro sebe jsem měl vždycky mezi prádlem schovaný pivínko a lahvinku něčeho tvrdšího,ale bylo tam takový brněnský duo a ti opravdu vysáli všechno co teklo, snad jen fermež odolala
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:50® bubu
-
eLDan> tak hluboko jsem nikdy neklesnul,i když to bowle není dalko
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:45® bubu
-
siri> vteřinovým lepidlem si to moc nedokážu představit. Tím netvrdím,že to nejde
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:40® eLDan
-
Bubu: jo vzpomínky na pakárnu jsou dnes dobrý a jak říkáš, vysmahlo se všechno co teklo. Mě například starý petepácký mázy pravidelně vysály z výstrojního skladu všechen iron nafasovanej na sobotní rajony. Ale napřed si jej přefiltrovali přez krajíc chleba.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:39® siri
-
bubu> jenze k tomu laku pak musis shanet jeste redidlo, vhodnou lahvicku…
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:26® bubu
-
siri> nebo naředěný nitrolak
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:18® siri
-
lacika3000> staci bezbarvy lak na nehty nebo i vterinove lepidlo…
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:15® bubu
-
sakra kde je Zauwi,si našel babu,či co?
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:13® bubu
-
fikus> včíl nevím jestli mám litovat. Na druhou stranu se na vojně dalo vožrat skoro z čehokoliv.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:05® fikus
-
bubu> Škoda, prodávalo se to asi před dvaceti léty. Něco jako vodka s džusem, ovšem neskutečný stěnolez.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:01® bubu
-
fikus> tak to mi nic neříká,asi nejsem znalec. Myslím tu mixelu
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 20:00® fikus
-
bubu> skoro doma, ale doma jsem byl jen párkrát za vojnu
Nebyl čas jezdit.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:58® fikus
-
bubu> a pamatuješ na Mixelu? Asi 12Kčs/litr, z toho byla taky pekná opice, kolikrát to bylo spíš o pořádné otravě alkoholem. Popíjelo se to fajn a najednou BUM a okno jak výkladní skříň.
Nene, byl jsem ve Valašském Meziříčí.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:57® bubu
-
fikus> byl jsi přímo ve Spišské v kasínu? Pekárna přes plot?
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:52® fikus
-
bubu> jj, to si pamatuju, bowle byl nejlepší kompot, který se dal u nás sehnat. Jako zavařenina byl ovšem až na druhém místě, hned po klobáskách
taky jsem sloužil u železničního vojska, ovšem jen v kuchyni. Kolejnici jsem ale viděl jenom zavěšenou ke zvonění na poplach.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 19:47® bubu
-
lacika3000> jj,byl jsem tam u železničního vojska
fikus> tu borovou jsem moc nechlemtal,my se v tý době hodně orientovali na BOVLE.Za málo peněz,pěkná opice,kor,když jsi stlačil i to ovoce.Ten utrejch,co tomu místní říkali
, se fakt nedal
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:35® fikus
-
lacika3000> i s úplně obyčejně sehnatelných materiálů se dají uvázat super účiné mušky.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:31® fikus
-
bubu> na Spišskou mám taky vzpomínky. Borovička je to dobrá, ale nesmí se to s ní přehánět, chutná skoro jako Beefeater.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:03® lacika3000
-
idem sa pustiti na prve muchi…ale nemama lak…
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 18:03® lacika3000
-
bubu> sluzil???ako zelezniciar ..vojak???
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 17:20® bubu
-
lacika3000> Ve Spišské jsem sloužil,ale je to už víc jak 25 let. Ještě mám doma stříbrnou lžíci z Metropolu.
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 16:13® lacika3000
-
Cudla> no do kvetinarstva si idem kupit pierko z pava…a som zo Spišskej Novej Vsi.....jr to blizko popradu…
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 15:48® OndruchM
-
bubu> bacha – ty ryby jsou jedovatý
- Čtvrtek 11. prosince 2008 ve 12:00® Cudla
-
Lacika3000:podle karty není vidět odkud pocházíš(město,městys nebo vesnice)akorát to že jsi z mé oblíbené ciziny.Občas se dá něco sehnat v Švadlence i v obchodech kde se vážou kytice(páv,pštros)nebo od drobnejch chovatelů,sběrem občas najdeš brko u vody atd......Až toho „buděš mít bednu od televize“dá se to měnit z kamarádama,zatím si vystačíš se základem,a pomalu můžeš dokupovat hlavně to neuspěchej a at ti to vydrží
- Čtvrtek 11. prosince 2008 v 8:22® bubu
-
eLDan>jsem zklamanej,babka říkala,že to není pro mne,že to dostane Domča.