Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 23:53® ZN
-
brčál: píšeš kategorické soudy, které nejsou pravdivé. Já zas tvrdím, že mi vyhovují a nikdy jsem s níma problém neměl. Co s tím, tvrzení proti tvrzení.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 23:39® jiris
-
drozdak – nastesti mi hacek NIKDY neprasknul, ohybani beru, ale prasknuti ne. Nekdy praskne silon, nekdy hacek, jindy zklamou ruce
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 23:32® regulus
-
bubu> KLÍMA ne vše co má na krámě má v e-shopu, kolikrát to co má v e-shopu nemá vůbec.
Pošli mi mailem nebo osobkou jaký chceš a jak tam půjdu tak ti zjistím co má a co ne. V BL toho ale moc nemívá, ale pravda je, že háčky sem u něj kupoval naposledy začátkem roku nebo loni.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 23:19® drozďák
-
Jiris: díky TMC a jenom díky háčku jsem přišel o dvě ryby s přívlastkem životní. Beru to sportovně. Nepřestanu na ně chytat, protože si jinde nepolepším. Neřeším to.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:59® brčal
-
fikus> tomu nevěřím ,koupil jsem spoustu háčku od té firmy a vždy s nima byl problém a asi bude. Prostě háčky pro muškaření neumí.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:33® jiris
-
drozdak / s tiemcama souhlasim, precizni prace. Jen strymraky se celkem tupi.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:23® drozďák
-
Jiris: admirály? proti kvalitě ani popel. Nevyhovujou mi tvarově. Už na ně nechytám dlouho. Po dvou sezonách jsem přešel na jiný
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:12® bubu
-
jiris> dík,už jsem se tam díval
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:07® jiris
-
bubu – www.muskareni.cz zkus tohle
suchy hacky kupuji jednou za 5 let
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 22:02® bubu
-
jiris> taky zamačkávám,jen už mně to moc nebaví. Sem právě myslel,že víš,kde koupit ty BL
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:56® jiris
-
bubu – pokud haja dela i BL, tak je bude mit asi i klima. (web je na Molu).
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:55® jiris
-
bubu – na strymry na pstruhy hroty mackam, mokry taky. A suchy pouzivam dohimoti nebo maruto (D 23BL, D 404 BL) oznaceni je mozna jinak.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:52® bubu
-
jiris> a kde kupuješ Hayabusha BL
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:46® jiris
-
drozdak / proc ne admiraly? Zrovna blesivcove jsem mel v oblibe nejvic.
U me vyhrala Hayabusha.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:09® fikus
-
brčal> o tom silně pochybuji, kvalita je hlídána. Asi to nebude 100% jako u ruční práce, kdy každý jednotlivý háček projde několikrát rukama a je hlídána jeho kvalita od začátku výroby až do jejího konce, ovšem u licencované výroby Skalky bych se kvality háčků taky nebál.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:01® brčal
-
fikus> JJ a proto budou taky praskat nebo nebudou dotažený očka a křivý
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:54® Salmo1
-
M-Art?Onehdy jsem jich asi 15 ks dostal od…no,to snad ani kamarád,rybář nebyl
Rybu jsem nezasekl,i kdybych se snad i u toho posral.CHaP háčky jako vyšité.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:53® fikus
-
regulus> jsem sice také z Asie, ale PSČ si sám určovat nedovolím
Napsal jsem ho správně, ovšem FlinkJob pražských pošťáků neovlivním.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:52® fikus
-
M- Art vyrábí více značek, třeba Skalku na kterého má licenci Šiman. Ovšem Skalka Hand Made to není.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:38® sus1
-
regulus:
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:13® regulus
-
brčal>
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:13® brčal
-
drozďák> jo Zemanovy háčky vyrabí nebo vyráběl M- Art České Budějovice
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:10® brčal
-
regulus> není.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 20:07® regulus
-
For ALL – tak to jste mě všici fakt potěšili, myslím s těma háčkama. Už v tom mám správnej hokej, pokud se nepletu tak na všechny někdo nadává a zrovna tak všechny někdo chválí. Asi nezbude než to vyzkoušet a rozhodnout se podle toho, jestli budu mít kliku nebo pech a kápnu na dobrou nebo zmršenou šarži.
BTW – existuje nějakej e-shop, kde mají Hanáka, Skalku i Knápka (myslím všechny), ať neobjednávám na 10×.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 19:54® sus1
-
regulus> Já to řikal, místo nul …
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 19:53® regulus
-
fikus> jestli jsi napsal PSČ jako já 103 00 tak to jsou Kostomlaty, ale je to fuk ve který pr… to trčí.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 18:17® fikus
-
a mouchy do podzimní výměny byly taky navázány na Skalku, teď se válí někde na poště asi v Postoloprtech nebo Bůhvíkde!!
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 18:13® fikus
-
ZN> vím, vím, na Skalku vážu tak 90% much. A vím proč.
Mates(původní)> s těmi špičkami (orlími drápky) jsi si opravdu jistý? Raději zkoukni jeho web, jestli nepakuješ koš zbytečně?
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 17:34® drozďák
-
Mildas: ty si vůl
Ale kdo ví, třeba jsou to fakt vidle.
Jinak můj postřeh k háčkům: dle mého je to jedno. Já jsem vázal výhradně na TMC. Mohu každého ujistit, že i u Tiemca jsem narazil na zmrvené šarže, kdy se háčky ohýbaly a praskaly. Z těch nějakých ± 10000ks se mi ale ani jednou nestalo, že bych narazil na tvarový zmetek. skutečně nikdy.
U hanáků – nedotažená očka vcelku pravidlem, narazil jsem i na zmršený tvar. A to jich mám prvních pár set. Slyším chválu i nadávky na Skalku či Knápka. Nemůžu to posoudit. Ostatní výrobci nevím.Kupuji Hanáky i TMC dál, nebránil bych se ani Knápkovi či Skalkovi. Okusil bych klidně i Partridge či Hayabusy, nemusím ovšem Admirály. Zkrátka nedělám v tom nějaký zásadní rozdíl, že se občas nějaká šarže nepovede beru jako nutné zlo. Ovšem co mi nesmí přes práh jsou ty Zemanovy výtvory, na to klel každý jako špaček a viděl jsem je párkrát v „akci“ na vlastní oči. nevím, kdo mu je vyrábí.
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 17:17® ZN
-
milas: