Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 19:10® fikus
-
i kdyby emigrovalo 90% romské populace, tak se problém nevyřeší (povšimni, že píšu problém, protože soužití bez asimilace mezi čechy je skutečně pro nepřízpusobivé romy problém) pouze se časově posune. Po II. světové válce u nás žilo asi 600 českých romů. Soužití s romy byl vždy problém. Před 500, 300, 100 lety nebo dnes. Pokud se bude jen přesouvat, tak se nic nevyřeší. Bydlím kousek od Vsetína a vidím, jak to tam řeší vsetínská radnice. Dala romům nové bydlení (nemusela, právně je stačilo vystěhovat na ulici), nájemní smlouvu s nimi město podepisuje každý měsíc, až po zaplacení nájemného. Byty jsou sice v provedení antivandal, ale nikdo si je nedovolí likvidovat, protože ví, že za týden by zůstali na ulici. Funguje to, je tam klid a pořádek.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:58® bubu
-
Kachna> tady tři. nad. Ale padá jakási zmrzlá voda.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:55® Kachna
-
bubu, regulus> u nás ráno chcalo, v poledne sněžilo, teď chčije, večer to zmrzne a nad ránem až půjdu z knajpy, tak se pěkně vyválím
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:52® bubu
-
regulus> tady dole je klid,bez té bílé sračky
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:52® bubu
-
regulus>jsem pro,adrenalín nebezpečně stoupal
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:47® regulus
-
bubu> obrátíme list, jak to tam u vás vypadá s počasím, koukám, že na Šeráku už je 10 čísel sněhu.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:39® Kachna
-
fikus> Já jsem napsal(nasmajlíkoval) jen svoji reakci a opsal anekdotu. Nemám rád nikoho, jen sám sebe
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:34® regulus
-
Krokodyldandy> smázl jsem ty tvoje odkazy, myslím, že to tu nemusí být dvakrát (je to ten můj druhej odkaz, sis nevšiml)
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:27® bubu
-
A o situaci na Prostějovském infekčním oddělení jste taky určitě slyšeli. Udělat to vaše děti,tak to zaplatíte vše. Tady víme,jak to dopadne…
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:21® bubu
-
OndruchM> ano,jsem si toho vědom. Moc šetřím matrošem. Víš,že jsem očekával,kdy že se ozveš.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:19® bubu
-
samosebou,že extrémismus odsuzuji,ale zarazilo mne,že si etnikum,keré v drtivé většině žije za naše a je takřka nepříspusobilé,takovým způsobem klade podmínky. Ruku na srdce,komu by vadila jejich hromadná emigrace? Mně teda ne.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:17® OndruchM
-
bubu> když ty je vážeš tak podvyživený
- Pátek 21. listopadu 2008 v 18:10® Krokodyldandy
-
No mohu říci ,že romové jsou ještě větší rasisté než my,a co myslí o bílých vás nanapadne ani v nejhoším snu.Souhlasím,že vláda nic neřeší jen jim ustupuje.Ale ten blog si vytisknu a jak půjdu večer a oni mne obstoupí bude se jím v ruce bránit.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 17:55® regulus
-
Když jste to tu tak nakousli, tak doporučuji pozorně přečíst tyto dva odkazy. Zdánlivě se to týká nedávné mely v Litvínově, zkuste se ale zamyslet nad tím, že to má širší souvisloslosti. Nemohu s autorem alespoň ve většině nesouhlasit. michalmaly.blog.idnes.cz michalmaly.blog.idnes.cz Osobně si myslím, že to co si v dnešní době beztrestně dovolí různé skupiny lidí nemá s demokracií nic společného i když je to patrně daň za ni.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 17:32® Krokodyldandy
-
Kachna,Fikus: proti romům nic moc nemám ,ale určitě výbavu začnu rozšiřovat.Ten kdo mluví jací jsou chudinkové neví zhola nic.Přišlo jich pár do naší čtvrti před 20 lety a dnes je to gheto.Ti co mají plné huby jak jim pomoct a rasismu- o jejich způsobu parazitujícího živata neví nic.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 17:04® fikus
-
Kachna> aby nedošlo k mýlce, za svůj předešlý příspěvek jsem zapomněl dát smajlíky. Mělo jít o velmi, velmi hloupý vtip. Teď se za něj stydím. Jinak si myslím, že níže uvedené strany a organizace by měly být opravdu zrušeny nebo alespoň umírněny do patřičných mezí. Osobně mi na nich velmi vadí, že používají romskou sociální problematiku k získávání plusových bodů u většiny českého obyvatelstva. K vytváření falešného image, že chtějí řešit za postižené spoluobyvatele problémy s romským obyvatelstvem. Rasové nepokoje začnou s romy a až dostanou otevřenou podporu od českého obyvatelstva a získají i politický vliv, otevře se jejich nenávist i na ostatní minoritní skupiny obyvatel naší země. Nevím jak komu, ale osobně nic nemám proti ukrajincům, vietnamcům, židům, afričanům, slovákům, polákům.......... ano, i tihle ultrapravičákům vadí. Romy to jen začíná, proto rasismus odsuzuji.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 15:38® Kachna
-
fikus>
Nehorazne dlouha fronta stojicich aut na dalnici, slunce pere jako blazen, na obloze ani mracek. Najednou zepredu prijde clovek a postupne vysvetluje vzteklym ridicum: „Cestu zablokovala rodina cikanu a kdyz pry nedostanou 50 000 korun, tak se polejou benzinem a upali se. Proto delam sbirku, aby uz ta jejich pitoma blokada skoncila.“ Jeden z ridicu se zepta: „A kolik jste uz vybral??“ „No, zatim mam 16 litru benzinu, 23 litru nafty a 62 zapalovacu. Ale sirky uz neberu, nemam je kam davat.“.....
- Pátek 21. listopadu 2008 v 15:27® fikus
-
bubu> tady by sedělo staré přísloví „Kdo nic nedělá, nic nezkazí“.
- Pátek 21. listopadu 2008 v 15:22® Kachna
-
bubu> TICHO!!! nebo to zakřikneš
- Pátek 21. listopadu 2008 ve 13:24® bubu
-
„Sdružení Romů severní Moravy v pátek vyzvalo otevřeným dopisem předsedu vlády a další představitele českého státu, aby se urychleně zasadili o zrušení Dělnické strany, Národní strany a také organizace Národní odpor. Pokud se tak nestane, varují ostravští Romové před hromadnou emigrací z České republiky.“
To by byl průser!!!
- Pátek 21. listopadu 2008 v 11:00® bubu
-
PetrZ> taky jsem se o něco podobného z jara pokoušel. I jsem ji párkrát otestoval. Prioritní mouchou se ovšem nestala.
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 23:43® jiris
-
Ono to spíš bude tím že, není jaryn jako jaryn
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:12® OndruchM
-
PetrZ> jinak vážu to na rovné háčky, postup je dobře zobrazen v flytying bible
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 22:10® PetrZ
-
OndruchM> Tak mám alespoň přes zimu inšpiraci ke svěráčku.
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:27® OndruchM
-
PetrZ> Občas na ně chytám, ať už v takové podobě,či malé úpravě a jde to
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 17:37® PetrZ
-
Kachna> Uctivě děkuji za rozšíření nulových znalostí… Dá se na to něco chytit?
- Čtvrtek 20. listopadu 2008 ve 12:24® Kublaj
-
zdravím
- Středa 19. listopadu 2008 ve 23:02® bubu
-
Jardo,čteš to? Ten Zedus má pravdu, předsedo
- Středa 19. listopadu 2008 ve 22:59® zedus
-
bubu> Tak jednoduchý to není, to sám víš. Můžou stát vedle sebe dva lidi chytající stejnou technikou a steně jeden nachytá a druhej ne. Nevím v čem to je.
- Středa 19. listopadu 2008 ve 22:54® zedus
-
bubu> No nic, od teď jsou naše revíry odrybněný.