Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. listopadu 2008 ve 20:13® Kachna
-
bubu> vše nej, Evžo
- Pondělí 10. listopadu 2008 ve 20:07® bubu
-
díky ,kamarádi,taky si dám trocha pralinkové tresti,aby to semnou neseklo
- Pondělí 10. listopadu 2008 v 19:47® OndruchM
-
bubu> taky všechno nejlepší k svátku
- Pondělí 10. listopadu 2008 v 19:44® eLDan
-
Bubu: máš recht chlape, taky jsme včera se Zedusem u jedné vyžrané vody vzpomínali.. Tak jsem si teď nalil štamprličku švestkové a přeji Jesenickýmu gajdovi k svátku vše nej a připíjím na tvé zdraví.
- Pondělí 10. listopadu 2008 v 19:05® bubu
-
dnes při tom „tajfunu“ streamr. Nebylo to špatný,ale Slovinsko to nebylo
- Pondělí 10. listopadu 2008 v 16:44® pupak
-
v 30tejch letech minuleho stoleti se doporucovalo sveracek na vazani musek udelat z malejch klesticek, ktery se upnou do klasickyho sveraku
- Pondělí 10. listopadu 2008 v 7:27® bubu
-
ladamaj> nejsem si vůbec jistej,jestli jsem ten pravej,kdo by tvému synkovi měl dávat rozumy,spíš ne. Sám se stále učím. Chce to nějakou literaturu a kamoša v okolí,ten taky poradí. Dobrá mucha sama nenachytá,je to hlavně o jejím vedení.Jinak mu samosebou přeji hodně zdaru
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 22:57® Firetiger
-
lacika3000> nejvytuněnější samo domo má Miloš s Aldou – www.czechfly.cz ale na první pohled mi přijde snazší si na svěrák vydělat nežli se mořit s tímto… Klobouk dolů před každým komu se to povede.
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:36® lacika3000
-
vyrobil si nekto z vas zveracik???lebo kupovat sa mi ho dva krat nechce…
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:08® ZN
-
OndruchM:
v pohodě. Jsou to jen plky na webu - Neděle 9. listopadu 2008 ve 20:59® brčal
-
Jsem v.. nepřihodil jsem že to je cena za 100 ks háčků v té aukci
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 20:37® ladamaj
-
bubu>Moc děkuji ten můj dacan sem chudí dost často zbláznil se do vláčky a muškařiny jinak chytá všechny spůsoby.Tahá ze mě kačky ale mám spoustu známích takže peří žádné nekupuji no aspoň to má spoustu dokumentace ale v reálu je to uplně jiné tovíš.Když mu pošleš nějaký vzorek poraď mu ky a zajakých podmínek použít.Nejlepší na můj email on si to uloží jako inspiraci lojza jinak se jmenuje Váša určitě na tebe dá má i rotačák já vázal verzatylkou a on se směje no co sním.Moc a moc děkuji za pomoc zima je na krku ať se snaží.
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 20:16® OndruchM
-
ZN a Regulus> děkuji za vysvětlení a uznávám své pochybení
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 20:08® brčal
-
bubu> zbavuji se nepotřebných háčků maš je v aukci
- Neděle 9. listopadu 2008 v 19:40® siri
-
Novy dil e-zinu na www.fish-wild.co.uk skoda, ze ted uz s 3mesicni periodicitou…
- Neděle 9. listopadu 2008 v 18:39® bubu
-
brčal> jj,musíš být připravenej na změny.
- Neděle 9. listopadu 2008 v 18:01® brčal
-
bubu> to je správné.taky od příštího roku v shopu je na háčkách BL
- Neděle 9. listopadu 2008 v 17:52® bubu
-
brčal> Neboj,i BL mám. Semo tamo navážu i s.. a zamáčknu.Je mi líto je vyházet. Přiznám,že se to tady zrovínka moc nepovedlo. Od r.2010 na SM jen BL.Myslím,že se přidají i jiné ÚS.
- Neděle 9. listopadu 2008 v 17:29® brčal
-
regulus> do práce jezdím 70 km od pondělí do pátku a to si nelajznu. bubu – jinak je pěkná muška a pokud chceš háčky BP tak mi napiš
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 13:25® brčal
-
online fouka ale sviti slunicko lipanum se moc nechce zato pstruhum chutna
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 12:58® bubu
-
regulus> buď v klidu,už jsem se vrátil. Sem to zakřik,jakmile sem zabrodil,zvedl se vítr,až mi to vytahovalo goldíky z vody. Dvě hodinky jsem to vydržel.Výsledek nic moc.
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 12:55® bubu
-
brčal> je blbě zamáčklej,stydím se :-'
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 12:29® regulus
-
bubu, brčal> provokatéři, prej krásně a na lipánky, když tady je hnusně a jeden se musí věnovat zcela jiný, ne tak bohulibý činnosti.
- Neděle 9. listopadu 2008 ve 12:23® regulus
-
brčal> no jo, ty bydlíš v podhůří, to bych asi taky už měl přezuto, člověk nikdy neví, tady je furt krásnejch 10 nad nulou a zatím to nevypadá. Celej tejden nevytáhnu paty z Brna, tak nač to hrotit.
- Neděle 9. listopadu 2008 v 10:12® brčal
-
bubu> co ten protihrot nemas lepsí haky :-/
- Neděle 9. listopadu 2008 v 10:12® brčal
-
bubu> ted zadne fotky jdu na lipanky trochu jim poškodit tlamky
- Neděle 9. listopadu 2008 v 10:04® bubu
-
ladamaj> docela mi včíl futrují tuto. Vytáh sem ji z krabky,jetou,narychlo ji bliknul-podle toho to vypadá. Musíš se s tím smířit. Jdu si zaházet,je tady krásně.
- Neděle 9. listopadu 2008 v 9:58® brčal
-
regulus> osobně mam přezuto na jednom a druhé jde příští týden . minulém roce tady už byl sníh tak jsi vyber.Radši 14 dní za tepla nic se té gumě nestane
Jo jinak mám i řetězy a hasičák k tomu tak ve Peug.107 je kufr s půlky zaplněn
- Neděle 9. listopadu 2008 v 8:58® ZN
-
OndruchM: regulus měl pravdu, myslel jsem Gaia Petronia Arbitra. To byl člověk, který ve starém Římě určoval,co je vkusné, co se patří a co nepatří. Já si myslím, že Petronius skutečně nejsi ( a nikdo z nás), tudíž nemáme právo určovat, co sem patří a co ne. Můžeme tak akorát bojovat, argumentama. Ale určovat ne
- Neděle 9. listopadu 2008 v 8:57® fikus
-
brčal> pěkně jedovaté gumy na teď.