Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. listopadu 2008 v 1:50® regulus
-
brčal> vono to je v tom Esterajchu kapinku jinak, většina země jsou hory a ještě k tomu kapku vyšší než ty naše. Řetězy mám v autě furt, jednou se mi to vyplatilo, už sem měl zpátky letní a musel jsem jet kousek za Žďár, v Brně už 14 dní +15 a tam byl ještě sníh i na silnicích, bez nich bych se nevyhrabal. Se zimníma gumama jsem je ještě nepotřeboval, jak sem psal není na čem šetřit, mám Micheliny Alpin s takovejma těma lamelkama nebo jak se tomu říká, na sněhu a v těch sračkách ze soli naprosto v pohodě no a led je kapitola sama pro sebe na tom klouže fšecko. Já su v pohotovosti, zatím je tu furt teplo a když pojedu někde, kde by mohl bejt sníh, mám tam zimní za půl hodiny. Jejda, to nás zase nebudou mít rádi.
- Neděle 9. listopadu 2008 v 0:22® brčal
-
auto.idnes.cz
- Neděle 9. listopadu 2008 v 0:19® brčal
-
regulus> koukni se tady auto.idnes.cz
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 23:56® regulus
-
OndruchM> ZN nejspíš myslel arbiter elegantiarum
Jinak téma zimní gumy nebylo zas až tak od věci. Ber to tak, že se ještě 3 týdny může chytat na pstruhovkách, ty bývají většinou v horských oblastech než v nížinách a vzhledem k novince (oné diskutované dopravní značce) bylo téma docela aktuální, protože značná část lidí ne ryby jezdí autem i když pravda týkalo se to muškařiny jen nepřímo.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 23:55® brčal
-
Fuj to je hnus
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 23:55® brčal
-
Gumy na ted
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 23:09® OndruchM
-
ZN> nevím koho myslíš pod pojmem petronius, jen dohaduji. Pokud je to ten koho myslím, tak to nejsem.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:26® ZN
-
OndruchM: ty jsi Petronius, či co?
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 22:18® ladamaj
-
bubu>hoď sem nějakou mušku ať má můj synátor naco kouknout klidně i pro jaké období je.Já se ktomu vracím po 20 letech to bylo něco jiného moc děkuji.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 21:39® bubu
-
OndruchM> nebýt téma zimní gumy,tak by nebylo co číst
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 21:00® OndruchM
-
regulus> děkuji za vysvětlení
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 20:49® regulus
-
OndruchM> máš sice recht, ale když se to včil přesune, tak to nebude mít hlavu patu, protože při frekvenci příspěvků v tomto fóru mezi každým bude 50 na jiné téma z všeobecné.
Takže debata o gumách pokračujte ve všeobecné.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 19:58® sus1
-
ladamaj> Je fakt,že na ledovce je jedno,co máš obuto,tam je třeba ta zkušenost,jak píšeš..Zatim se mi nic podobného nestalo a doufám ,že brzo nestane.
OndruchM:. . souhlasim.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 19:37® OndruchM
-
prosím adminy o přesunutí této hodnotné diskuze o zimním vybavení do diskuze všeobecná,
- Sobota 8. listopadu 2008 v 19:22® ladamaj
-
sus1>nic proti tvému názoru sníh a náledí zatím není takže je to opravdu zbytečné i když já mám přezuto.Bydlím v Krušných horách ale podívej se na to i zdruhé stránky.Mám naježděno možná víc jak milijón km bez nehody ale s celoročkama sem při velkém větru skončil ve škarpě tahal mě autoškolák traktorem tak vše viděl akorát řekl že počítal stím že tam spadnu dřív.Ne ne skušenost na tom nezačít zmatkovat,létal sem po celé šířce vozovky.Takže na druhé straně zimní už mněním cca 7let jde jenom o názor.Pokud se ti nic takového neprihodilo buď rád pak se stává auto neovladatelné nebo kopec nezdoláš.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 18:09® sus1
-
Zimní gumi od 1.11 – 31.3. a VŠUDE!!a ne tady těch 500m jo a pak už zase ne??!!!Mohl zase říct jen debil s titulama.!!!U nás když je ZIMA,tak stejně musíš mít řetez a ten drží i na letních.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 17:22® iceman
-
regulus> ty už jsi viděl zimáky na kamion? Já ne.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 17:11® fikus
-
regulus> no co, koupíš tchýni MP3, nasadíš ji jí na uši, přidáš volume a pošleš ji na procházku po Brně, pak už jen vysoudíš na DP love na rybačku kdekoliv ve světě. Měla přece přednost. . . . .
- Sobota 8. listopadu 2008 v 17:03® regulus
-
Buko> Mirku nešpekuluju nad ničím, vlastně se už ani ničemu nedivím. Jen každej den doufám, že to do mě nějakej magor nenapere, protože po našich silnicích jezdí z části banda hňupů, kteří by neměli mít řidičák ani na koloběžku a nad tím, co vymýšlí MD se jenom smutně usmívám. Největší ftip poslední doby je to, že mají mít přednost chodci před šalinou, to zas bude mrtvejch. Už vidím, jak šalina zabrzdí z rychlosti 40–50km/hod na míň jak 10m když jí tam nějakej magor vleze jako hluchá sviňa, protože podle poslední novely vyhlášky má přednost. Prostě je to tak jak psal Drozďák.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 16:27® Buko
-
Regulus, nad čím špekuluješ. Dyť je to jinak.Peníze jsou vždy až na prvním místě.Toto je obměna co bylo před lety na SK. Založíš firmu, která vyhraje výběrové řízení na výrobu značek. Snížíš rychlost v obci na 50 km/hod.Jako lidumil dovolíš starostům, aby si na začátku obce upravili (dle jejich uvážení) rychlost dodatkovou tabulí a prodáš tisíce značek.Pak rychlost upravíš zpět zákonem na 60 km.Pak se značky jako nepotřebné vyhodí. No a od Nového roku je na SK zase rychlost v obci 50km/hod. Kolotoč stejný, jen se napakuje někdo jiný pod heslem: Vše pro občany.Historie se opakuje.U nás je to ale jinak. Taky vše pro občany.
- Sobota 8. listopadu 2008 ve 12:48® regulus
-
bubu> nedělá, oni neví. Je to banda debilů. Myslím, že to je hlavně o řidičách. Evžo bydlíš v horský oblasti a su přesvědčenej, že u vás si nikdo nelajzne na zimu nepřezout, protože by byl v prdeli. Nechápu na čem lidi špekulujou, mám dvoje gumy, každý jezdí zhruba půl roku, podle toho kolik kdo jezdí tak vydrží určitou dobu a na tuto dobu hold koupím buď dvoje letní a budu riskovat, že si v zimě rozbiju hubu nebo jedny letní a jedny zimní no a jsu v pohodě, finančně to vyjde skoro na stejno. Druhý ráfky aby se to nemuselo furt předělávat stojí pár šupů, jsou jich na všechny běžný auta plný vrakáče a bazary s ojetejma gumama. Tak co se tady furt řeší, zakomponuju do vyhlášky, že při teplotách nižších než X stupňů musí být zimní gumy, koho chytnou dostane flastra a když zaviní bum, tak to pojišťovna nezaplatí, ale zahajcuje to ten kdo to díky blbým gumám způsobil a je vymalovaný. Jeden dva případy, vhodně zmedializovaný a všici budou poctivě přezouvat, ušetří se na značkách i těch borcách to to budou otáčet, přeškrtávat, montovat demontovat …
- Pátek 7. listopadu 2008 v 17:09® bubu
-
drozďák>
Petře,to MD si z nás fakt dělá prdel www.novinky.cz
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 17:43® gomz
-
drozďák:ne, nevynda.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 16:25® drozďák
-
Doufám, že do prvního sněhu nepojedu přes Vysočinu. Nerad bych se za mlžného oparu a na mokré silnici (jako každé ráno touto dobou) octnul mezi hromadou šrotu s předpisovým zimním obutím… Občas si říkám, jestli si banda kriplů vymýšlejících a přikazujících podobné chujoviny někdy vyndá hlavu z prdele.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 12:36® stopař
-
regulus> Máš recht. To to pívečko .:-'
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 1:34® regulus
-
stopař> sorry to „kylometrů“ mě sralo
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 1:32® regulus
-
Těm zimním gumám a značkám. Značky sou sice v pohodě, ale kamióny budou furt jezdit beztrestně na univerzálechjako doteď a kdo se při šlindě první šprajcne, že? Jinak dycky sem na zimu přezouval zpravidla koncem listopadu na zimní a koncem března na letní (samo podle počasí). Značka je naprosto v pohodě a na některých úsecích včetne části D1 až nutná, akorát ten časovej limit je kapinku s vodpuštěním na p**u. Soudruzi si jaxi neuvědomují, že neumí poručit větru dešti a že podle jejich nařízení se počasí štelovat nebude. Někteří panáčci od PACHu možná dostanou příkaz aby na základě nového předpisu kapinku vylepšili rozpočet MV, ale jak se se státníma zásadně nehádám, protože když mě náhodou zastaví, tak je proč, tak v tomto případě při současnejch teplotách bych asi byl schopnej je i do prdele poslat, protože by to jednak byla čistá buzerace a za druhý nabádání k použití naprosto nevhodných pneumatik vzhledem k povětrnostní situci, což by mohlo způsobit horší jízdní vlastnosti vozidla. Když bude v zimě šlinda a měli by to naopak vybírat o stošest, tak budou samozřejmě zalezlí v teple. Prostě a jednoduše dementi v parlamentu opět nedomysleli, že jeden rok může bejt v říjnu –2 a v jinej rok v listopadu +15. Kdyby to dali natvrdo prosinec-únor a pokud denní teploty klesají na dejme tomu +2, bylo by to rozumnější.
BUBU – zas tak na galoše to tam není, jak stál Zauwi, tak tam je to až nad kolena.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 0:00® stopař
-
bubu> Neříkej dvakrát.Těch pár kilometrů není pro mně překážka .
Tento příspěvek byl 6.11.2008 v 00:33 editován administrátorem regulus
- Středa 5. listopadu 2008 ve 21:16® bubu
-
mildas> a do Práglu budem jezdit na lyže
- Středa 5. listopadu 2008 ve 21:10® mildas
-
Svět se fakt obrací naruby. Bubu nás zve ohřát do Jeseníků.