Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. října 2008 v 0:14® regulus
-
mildas> jsou to ty co psal Kachna, teda já to tam psal už před tím, nejspíš jsi si nevšiml, nebylo tam to označení. Plavou, CDC mi tam připadne dost na prakticky 16 háček ze dvou pírek, fotka kapku zkresluje, pokud je to fakt málo nechám se poučit, ze tří mě připadlo, že by toho tam bylo moc.
K mokrejm a suchejm háčkům – myslím, že váhovej rozdíl je tak minimální, pokud vůbec nějakej je, že je jedno jestli mokrej či suchej, spíš jde o tvar háčku, délku ramínka vhodnej pro tu kterou mouchu. Pokud jde o kvalitu, tak su celkem spokojenej, najde se v nich sice sem tam nějakej zmetek ale víc jak jeden max. dva ze stovky to není, alespoň mě se to nestalo. - Pondělí 13. října 2008 ve 23:34® jiris
-
Jde videt, ze s hacky ma kazdy jinou zkusenost. Na maruta nedam dopustit (tvar jako tmc 103).
- Pondělí 13. října 2008 ve 22:40® mildas
-
Pike. maruta vůbec OK nejsou. Brnkneš nymfou o šutr a zlomí se. Malé suché jsou křehké a mokré moc tenké a křehké. Strámráky (ty niklové) mám rád.
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:53® Pike007
-
Mildas: Jestli myslis tim hackem to, co napsal dnes ve 21:27:37® Kachna , tak podobny tvar dela Hanak pod cislem 130BL, Maruto (viz www.ryby.glux.cz) a nebo i Kamasan pod cislem 404. Asi to vychazi od TMC 103 BL, ale ty se mi lamou jako svine. Ja kupuju hanaky ne v cerne, ale v takove te matne stribrne ci nikl barve nebo co to je za barva a jsem spokojen. Ty Kamasany a Maruta jsou taky ok.
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:43® jiris
-
mildas – nevim jestli se ty tomucha hacky nevyrabi u MArtu? Snad mozna ano, zrejme delaji hacky pro vic firem. Hanak? Uz si to nepamatuji, ale je mozny, ze mi to Tom rikal, pokud ne, tak to ignorujte tez
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:39® mildas
-
Kachna: Dík. To je zřejmě ten sajrajt, který měl Marcel na zahájení. Sice jsem nezkoušel jejich kvalitu co do materiálu, ale ze třiceti, které měl v pytlíku jich 12!!!!!!vyhodil kvůli zpracování. Pokud se pletu a byla to jiná tři písmena, můj elaborát ignorujte
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:35® fikus
-
mildas> sice jsem ty háčky nekupoval, mušku nevázal a fotku nefotil v něčem se však spolu shodnem. Nedělám rozdíly mezi mokrýma a suchýma háčkama. Suché mouchy běžně vážu na mokré háčky. To z důvodu toho, že mi plavou úplně stejně a háčky jsou to pevnější. Toho CDC je tam fakt málo.
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:27® Kachna
-
mildas> opsáno z Tomuchova webu VMT č. 18
Dohiku – Nejmenší háček z řady VMT. Háček můžete použít k vázání suchých jepic, chrostíků a broučků. Kromě toho je to i výborný háček k vázání mikronymf s mosaznou nebo wolframovou hlavičkou. Háčky jsou dodávány v balení po 100 ks. Cena za kus je 2,90 Kč.
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:26® mildas
-
regulus: A to nejsou suché mouchy ? Plavou ? Je tam i málo CDC.
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:24® mildas
-
regulus: A co je to za háčky, prosím ? Jsou pěkný. Kachna: Já skalku nerad. Zkoušel.
- Pondělí 13. října 2008 ve 21:01® regulus
-
Kachna> ty vod Tomuchy prej 18, ale oproti jinejm jsou to tak 16.
mildas> pleteš
ale třeba sou hodně podobný. Na suchou nevím, ale na chlupatý háčky je to dobrý.
toulovec> Ivošku, ty dovedeš člověka taky potěšit.
Mimochodem jsem to sám konstatoval, ta první se nepovedla vůbec.
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:54® Dědek
-
Kachna> dík, jdu na to kouknout
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:53® Kachna
-
Dědek> poslal jsem ti mail. ten první ignoruj, v druhým máš návod
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:49® bubu
-
OndruchM> škoda,možná jindy
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:45® OndruchM
-
bubu> celý víkend mám pracovně vytížený, na nějakou výpravu mi nezbude čas, užij si to za oba a pak pošli fotky
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:42® bubu
-
OndruchM> a bez bab
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:35® Dědek
-
Kachna> jeden z kroků byl ten, že jsem odinstaloval starou a nainstaloval icq6, takže teď mám 6-ku, ale nedostanu se dál
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:28® bubu
-
OndruchM> příští víkend? Sobota?Počítej tak hoďku cesta. Takových tam možná bude víc.
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:25® Kachna
-
Dědek> ještě, jakou verzi ICQ používáš?
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:24® Dědek
-
Kachna> jj, funguje, předem dík
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:15® toulovec
-
regulus> mi se Jirko líbí jak ty dokážeš fundovaně poradit začínajícím fotografům a sám máš jednu fotku horší jak druhou…
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:10® Kachna
-
Dědek> Funguje ti mail, co máš v kartě? Jestli ano, poradím.
- Pondělí 13. října 2008 ve 20:03® Dědek
-
All: neporadí mi tady někdo, jak získat svoje vlastní heslo na icq. neraďte si ho vyžádat, chce to po mě přihlašovací mejl, který už taky nevím
- Pondělí 13. října 2008 v 19:52® Kachna
-
mildas> Ty si zkoušel skalku? Jestli se nepletu, tak jsem to někde četl, pokud ne, můj elaborát ignoruj.
- Pondělí 13. října 2008 v 19:42® mildas
-
Kachna: Je to Knápek, nepletu-li se. Tyhle mi ale nepřipadají na suché moc vhodné, jsou dost těžké. Za to ale fikus možná ani nemůže, bo je klidně jako suché koupil. Já mám knápky rád, ale tohle mě u něj štve a je to bohužel běžné. Pokud to knápky nejsou, můj elaborát ignorujte.
- Pondělí 13. října 2008 v 17:08® Kachna
-
regulus> co to jsou za háčky?
- Pondělí 13. října 2008 v 15:25® fikus
-
regulus> malá úprava a je vidět trochu i ta horní. Jinak tomu říkáš chlupaté háčky? Vždyť to jsou pěkné chytací muchy.
- Pondělí 13. října 2008 v 15:07® regulus
-
fikus> jak chceš, já vás varoval.
Variace na lipaní téma, tělíčko jak kdy, jen niť, bažant, páv, hlavohruď pštros, monokřídlo CDC přírodní barvy, některá z nich dycky funguje.
No první fotka blbě nasvícená, ostatní taky nic moc.
- Pondělí 13. října 2008 ve 14:50® fikus
-
regulus> diktát, nediktát, jen nám je sem šoupni ty tvý chlupatý háčky, jsme jedno velké oko
- Pondělí 13. října 2008 v 9:39® Firetiger
-
tukan> a kde je tuková ploutev?