Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. října 2008 v 19:12® sus1

toulovec> Mi neřikej,že sežereš ten kastrol guláše sám??!!=-| =-| :-D :-D :-D Troška by měl námět na pohádku – O Otesánkovi.:-D :-D :-D

Úterý 7. října 2008 v 18:59® Kachna
Kachna

toulovec> Ivošku, to si chceš zítra podráždit žaludek málem? To radši nedělej a dej si dneska další nábuch :->

Úterý 7. října 2008 v 18:55® toulovec
toulovec

chlapci, dnes jsem si dal repete a gulášek je stále lepší, ale to jistě znáte sami – mňam. ještě jsem si nechal maličko na zítra, abych nebyl narvanej jako včera :-D :->

Úterý 7. října 2008 v 18:05® regulus
regulus

Buko> ty to Ivoškovi vůbec nepřeješ, dyť se koukni jak je chudák podvyživenej. :-93;

Úterý 7. října 2008 ve 2:11® Buko

Bubu, proč by jsi tam nevlezl? Na Váhu v 60-ti kubíkách bývalo hůř. Fikus:Ta lžíce tam stála když jej Toulík dostal.Doma ho rozředil, kýblem vody a sežral to, co by chudobná rodina měla na týden.

Úterý 7. října 2008 v 1:23® siri

Malem bych zapomnel: meli tam i jakesi tzv. bezecke kalhoty z microfleece, za 250 Kc jsem vzal jedny s sebou jako vrchnejsi vrstvu do brodaku…

Úterý 7. října 2008 v 1:16® siri

toulovec> skopove Ti schvaluji a trosku ted i zavidim, porad jist jen kravicky, prasatka, obcas drubez, kraliky, to neni nic moc, beznou divocinu jako zajice a bazanty nemusim, ovecka by byla zmena… Kdyz byla rec o Tescu – dnes jsem v Globusu videl diodove lampicky, min. 2 modely by byly na vazani dost fajn, cena 550 a 700 Kc.

Pondělí 6. října 2008 ve 20:53® bubu
bubu

Kachna>neříkám,že je to trenérem,ale víš,jak to ve sportu chodí. Novej impuls-výměna trenéra.

OndruchM> i to se může stát

Pondělí 6. října 2008 ve 20:49® OndruchM
OndruchM

bubu> jen aby se těch Štruncových sadů dožil

Pondělí 6. října 2008 ve 20:43® Kachna
Kachna

bubu> …tak si dá plzíňku lékařskou a půjde od válu. Bohužel v něm to není, ale v blbým nákupu hráčů.

Pondělí 6. října 2008 ve 20:38® bubu
bubu

pepos.93> Lavičkovi dávám týden,max. dva. Jestli neuspějí ve Štrunocových sadech,tak ......

Pondělí 6. října 2008 ve 20:26® bubu
bubu

pepos.93> měl by jsi vážně uvažovat o změně dresu. Já pamatuji spartu i jako druholigovou :->

Pondělí 6. října 2008 ve 20:22profil byl smazán

Byl tu snad nějakej problém se Spartou ?!!!:-((

Pondělí 6. října 2008 ve 20:20® bubu
bubu

Kachna> no,hanáci taky poslední dobou neválí

Pondělí 6. října 2008 ve 20:12® Kachna
Kachna

bubu> hodně blbě 8-(

Pondělí 6. října 2008 ve 20:07® bubu
bubu

Buko>vem si,jak se včíl asi cítí zarytej sparťan :-))

Pondělí 6. října 2008 ve 20:02® bubu
bubu

Buko> Míro,ty máš pocit,že moje příspěvky jsou neustále moc transparentní? Mám za to,že už tolik ne. Ve všem se asi neshodnem,ale to není taková katastrofa,jsou horší věci. BTW: Jestli jsi byl lovit minulej víkend,tak to jsi si nevybral dobře,tuším teklo něco pod deseti kubíky a to není to pravé ořechové. Já do toho nevlez ;-)

Pondělí 6. října 2008 v 19:37® fikus
fikus

toulovec> z ovečky guláš? To snad můžou jíst jen balkánci a východočeši… Navíc samá mouka, tedy podle toho „hustej že v něm stojí lžíce“. Když GULÁŠ, tak z poctivého kusu KRÁVY!! a neodbíhej od tématu! Jak je to s tím Tescem?

Pondělí 6. října 2008 v 19:29® toulovec
toulovec

jinak k dotazům: porci jsem uchvátil, jednu leč důstojnou, chlebík čerstvý, řekl bych téměř teplý – to bude v noci rachot. Pupákovi jsem nenechal nic, bo je to svině líná, sere na kamarády a z tý svý chýše nevytáhne prdel.

Pondělí 6. října 2008 v 19:24® toulovec
toulovec

Buko> ty si maso nezasloužíš, bo na to už nemáš zuby, tož si musíš rozmáčet vánočku v meltě :-D ......... holt, těsně předkremační věk a brzká závislost na sociálním a důchodovém systému ti nedopřeje užívat radostí nás, mladých, perspektivních jedinců :-))

Pondělí 6. října 2008 v 19:09® Buko

Toulíku, jak Ti závidím.Já hryžu suchý cheba, ošmrncnutý na plotně a potřený česnekem.Po tom gulášku bych chtěl vidět te Tvůj úsměv od ucha k uchu.Já tomu říkám ráj v pysku.Kolik porcí strávilo to Tvé podvyživelé tělíčko?Schoval si něco pro Pupáčka, nebo jsi mu to už i dovezl?

Pondělí 6. října 2008 v 18:58® toulovec
toulovec

zase řešíte věci jako je nesmrtelnost chrousta. Já si právě navařil kotel parááádního skopovýho gulášku a teď oddechuju. Žádná marmeláda, pěkně hustej že v něm stojí lžíce, jak říká jeden můj oblíbenec – božská mana .....

Pondělí 6. října 2008 v 18:51® Buko

Fikus: Tesco posílá plakáty každému do schánky.Jde o to aby market nalákal zákazníky.Jim jde o zisk. Pokud něco napíšeš na web,o revíru, kde jsi si skvěle zachytal, tak to je ten plakát, jen jsi jej vyrobil ty. Nalákal jsi zákazníky.Zisk ale nemáš, ten mají jiní. Pomohl jsi nezjištně ale ne kolegům, kteří chytají C&R

Pondělí 6. října 2008 v 16:12® fikus
fikus

to je stejné jako si stěžovat, že v Tescu je fronta lidí. Proč? Protože mají co nabídnout. Je to byznys jako každý jiný. Provozovatel revíru nabídl službu, byla dobrá, tak se našli zákazníci. To, že je těch zákazníků víc než je zdrávo pro tu řeku, není chybou zákazníků, ale provozovatele revíru. Provozovatel má určit taková pravidla, aby byl revír stále atraktivní. Pokud je to tam jak procesí na Václaváku, tak to ztrácí exkluzivitu a stává se z toho jen další revír z mnoha.

Pondělí 6. října 2008 v 15:20® Buko

Pupák: vše vyjasněno.

Pondělí 6. října 2008 ve 14:48® pupak

Buko – chyba lavky, o Save jsem se dozvedel od JIRISE uz v sedesatymtretim . . .

Pondělí 6. října 2008 v 11:39® jiris
jiris

Buko / chyba lavky, o Save jsem se dozvedel z clanku od Lisky, Šumský v roce tusim 2000 (kajman, rybarstvi), druhy impuls byl clanek od Bienka (jina reka cca 2001). Tyto članky však nezpusobily mou navstevu :-)

Pondělí 6. října 2008 v 11:25® Buko

jiris> Prosím Tě a kde jsi se o Savě dozvěděl.Nevěděl jsi o ní tak jako já, než…

Pondělí 6. října 2008 v 9:30® jiris
jiris

Buko / jen k cizine. O samotnych rekach XYZ se da najit minimalne 10 webu, kde je 10 krat vic informaci nez zde. Ty lidi s pajerem si dokazi predstavit. HNUS

Pondělí 6. října 2008 v 9:05® Zauwi
Zauwi

to Tomik: Tomíčku přeju vše NEJ, a ať Ti zobou!