Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 6. října 2008 ve 4:44® Buko

Bubu, napsal jsi…jsou druhy,kterých je tak žalostně málo,že je rozumné nebrat. Proč tedy nejsou ta Tvojí řece pstruzi 48–50 cm a také lipani kolem 50 cm a vzácně i přes 50cm.Bylo jich tam jak sraček.Proč jsem tam letos chytal lipany 35–38 cm a minulý víkend jsem nechytil ani jednoho. Každý přece chrání PO a Li.Kde se stratili? Znovu si pozorně přečti co napsal o Savě ZN.Ty rybu chráníš a druhý ji díky Tobě žere.Jsi neskutečně naivní.

Asi před 4 lety jsem vázal pro dva kamarády mouchy na Savu. Stavili se pro ne u mne doma.Každý měl své Pajero s manželku.Když jsem se ptal proč tam jedou dvěma autama,tak mi řekli uvidíš.Cestou zpět mi ukázali dva automražáky nafiletovaných pstruhů. Manželky tam byly na hlídání. Ty svině kradli ryby.Přišel jsem o dva majetné zákazníky.

Zedus:No nevím, my sme potkali čecha za kopcem na sávě nikdy, tam je to samej rakušák, ital atd. Tak jak psal ZN o Savě u nás , tak se někdo napsal na web v D,I,Fr NL. Někteří to mají přes kopec.Nejhorší je že jsou to ve většině případů začátečníci, kteří ti rozšlapou vodu. Na Savu jsem začal jezdit o hodně později jak ZN. Jezdil jsem do Bosny. Byly doby, kdy jsi tam nepotkal živáčka. Dnes je tam stejné procesí jak na Savě.

Pokud dáš info na web k to monitoruje spousta lidí. Masaři mají oblíbené weby , kde když jsi přihlášený, jsi v anonymitě. Mladík se chlubí co kde pochytal a pustil a starý mazák co to umí, tak to přes týden, kdy je i RS v práci, vyplení.

Neděle 5. října 2008 v 10:56® Chose
Chose

bubu> byl jsem na jedné říčce,kde se skoro házet nedá,takže taky nymfa.

Neděle 5. října 2008 v 9:24® tukan

Nechápeme se. Nepsal jsme o rabování na Sávě, ale efektu fotek revíru na jeho návštěvnost. To byl příklad, u Sávy to nehrozí, tam vás kontrolujou 2× denně. Všechny kdo nevěří, nebo mě podezřívají z nějaké provokace nebo mailů: přijeďte a uvidíte, provedu vás. Bude to ale smutná procházka.

Neděle 5. října 2008 v 8:28® pif
pif

ZN:sakra..su zásadovej,ale pod nátlakem bych to mohl odvolat:)))

Neděle 5. října 2008 v 7:10® ZN
ZN

pif: definitivně jsi za sebou zaklapl víko :-)

Neděle 5. října 2008 v 1:27® jiris
jiris

ZN – nésu Čech, su Moravák :-93;

Sobota 4. října 2008 ve 21:36® pif
pif

regule,každý malý dítě ví,že valašský králoství je imaginární ,ba co dím,fantasmagorní blud.)))
i kdybych připustil,z hle­diska historického,tak je to pořád jen odnož císařství moravského.)))

Sobota 4. října 2008 ve 21:28® regulus
regulus

pif> máme smolu, nésme z Valašskýho království. :-))

Sobota 4. října 2008 ve 21:06® pif
pif

ZN:a moravákovi by jsi neporadil novou lokalitu?na čechy ser,Bílá hora je neodpustitelná…;-)

Sobota 4. října 2008 ve 20:18® zedus
zedus

ZN> Když sme tam byli letos, tak ještě teklo hodně vody, tak sme narazili na někoho jenom vyjímečně, i v TP bylo lidí málo, ale předminulej rok to tam vypadalo jinak, to tam byla hlava na hlavě.

Sobota 4. října 2008 ve 20:07® ZN
ZN

zedus: při pěti letošních návštěvách jsem takové štěstí neměl.

Sobota 4. října 2008 ve 20:01® zedus
zedus

ZN> No nevím, my sme potkali čecha za kopcem na sávě nikdy, tam je to samej rakušák, ital atd.

Sobota 4. října 2008 v 19:37® bubu
bubu

Chose> to sluníčko ti mohu jen závidět. Poslední dny jsem jej viděl hodně málo. Vyjímka byla snad jen minulá neděle. To jsem sušil. Dnes zase „jen“ nymfa. Ale nestěžuji si,byla úspěšná.

Sobota 4. října 2008 v 19:15® Chose
Chose

Tak jsem dneska vyrazil k vodě,chvíli bylo krásně,svítilo sluníčko.Chytil jsem si pěknýho potočáka cca 40,krásně zbarvenej,s há­kem,prostě nádhera,pár lipanů,potom se najednou přihnaly mraky,ochladilo se a už to nebylo ono.Celkově ale fajn.

Sobota 4. října 2008 v 19:12® bubu
bubu

s tím jirisem si udělal dobře :->

Sobota 4. října 2008 v 18:43® ZN
ZN

nectou, s nima neman nic spolecneho. Hodne Cechu jsem tam ale prilakal ja. Treba Jirise:-)

Sobota 4. října 2008 v 18:33® bubu
bubu

ZN> že by rakušáci četli naše weby? Ne,vážně,dnes je tato rybářská turistika mnohem dostupnější,a na tom nic nezměníme. Je jistý,že ne všichni tam jezdí jen proto,jak píšeš,že je jim tam fajn. Když sem tam jel,tak jsem si říkal,no co,tak to jenom zkusím a šmitec. Včíl vím,že se tam chci ještě vrátit,je tam vážně fajn.

Sobota 4. října 2008 v 18:13® ZN
ZN

zedus: pamatuji doby, kdy na Savě člověk za celý den nikoho nepotkal. Dnes je to jinak. Co se Čechů týká, začíná jich tam být na můj vkus požehnaně a na tom mám díky podávaným informacím podíl i já. Co se rabování týká, pleteš se. Svého času se rabovalo ve velkém, hlavně rakušáci. Bohužel, domestikovaní a původní pstruzi díky tomu prakticky vymizeli. Jasně, dosadí bez problémů další, i trofejní velikosti. Dokonce se začali vysazovat lipani 40+, aby neklesla atraktivita revíru. Není to však ono. Je taky fakt, že se to před dvěma rokama začalo zase lepšit. Stejně si pomalu hledám novou lokalitu, o které už nenapíšu ani řádku a neřeknu nikomu nic. Nechci znovu napomoci situaci, kdy o Čecha zakopnu na každém kroku. Přesto ani na Savu jezdit nepřestanu, líbí se mi tam. Naštěstí tam nejezdím jen kvůli velkým rybám, ale proto, že je mi tam fajn.

Sobota 4. října 2008 v 15:43® zedus
zedus

bubu> Já myslím, že víme o co de. :-) Podle jistého emailu atd… Prostě je to pokus o provokaci. Měl sem podezření už delsí dobu. Je mi z toho tak nějak smutno. Začínají se z nás stávat paranoici, keří prohlíží fotky aby na nich náhodou nebylo nějaký vodítko, kde chytat. Snad nejlepší bude nepsat na internet nic.

tukan> Měl sem takovou teorii, proč by někdo jezdil rabovat vody do sloviska, když za 60€ den si člověk může koupit pstruhů habaděj. Navíc ta cesta atd. Na vodě kerou ZN fotil sem, žádný vyrabování vody nepozoroval, ale poprvé sem tam byl minulej rok a letos začátkem léta. Jediný co sem pozoroval je úbytek trofejních pstruhů na TP partu, ale to je tím, že žádný TP part už není!!!

Sobota 4. října 2008 v 15:07® bubu
bubu

tukan> nezlob se,ale nyní si se proflákl. Toto nemáš ze své hlavy. Už vím,odkud vítr fouká. Ve Slovinsku se nic mimořádného neděje,neměj obavu. btw:sem prošel kus řeky a nenarazil sem na vás,co počasí?

Sobota 4. října 2008 ve 14:26® fikus
fikus

tukan> a co udělaly fotky „pana ZN“ (promiň Zdenku, ale tohle se nedalo neskopírovat:-) se Slovinskem? Nějak mi asi uniká nitka.

Sobota 4. října 2008 ve 14:23® Kachna
Kachna

Tak larva Brouka Pytlíka byla odzkoušena a výsledek? Veverkám chutná!!! :-D

Sobota 4. října 2008 ve 14:18® siri

Ice: to Ty sis pochvaloval ten Google prohlizec? Ted jsem procesal novy Computer a ma mit pry podobne problemy jako Safari. Jinak tohle vydani se dost vyvedlo, pro vsechny, kteri se nejak perou s PC nebo obrazky v nem… BTW i aktualni Yachting revue se povedla, az na ten ‚Americky pohar‘…

Sobota 4. října 2008 ve 12:06® tukan

BuBu: Mohl bys to prosím říct těm, co vyplenili „mou řeku“? Netušíš jak málo stačí…zeptej se pana ZN co udělaly jeho fotky ve Slovinsku a to je nějaká dálka.......psal to i na MRKu.Pytláci berou vše od 15cm nahoru.....četls článek tady na serveru? 58 kusů lososovitých ryb? Ani jedna neměla míru......

Sobota 4. října 2008 v 10:58® bubu
bubu

tukan> tisícekrát omílané,ber si ryby,máš na to právo. Jen to musí být s rozumem a jsou druhy,kerých je tak žalostně málo,že je rozumné nebrat.

Sobota 4. října 2008 v 10:52® bubu
bubu

fikus> však to taky tak beru,na žádný věšení nedojde ;-)

Pátek 3. října 2008 ve 21:36® Kachna
Kachna

fikus> to nevím, bo jsem to nezkoušel, ale určitě se najde nějaká idiot ryba, která to prubne

Pátek 3. října 2008 ve 21:29® fikus
fikus

bubu> spíš bych řekl, že tukan použil trochu ironie, když ti děkoval za tip na výlet pro sebe a kamarády. Nebral bych to tak vážně. . . . A i kdyby skutečně jeli, tak celý autobus jich určitě nepřijede.

tukan> neboj, není to tady samý C&R. Píšeme tu i my co ryby normálně jíme.

Kachna> toto ryby žeró. . . . .?? Včera se mi podařilo poslat veverkám i twistra:-)

Pátek 3. října 2008 ve 21:19® Kachna
Kachna

regulus> si piš!!! :-D dneska jsem nič neurval, tak se připravuju na zejtra, páč to u mě není normální :-93;

Pátek 3. října 2008 ve 21:17® regulus
regulus

Kachna> jo bude se to dobře omotávat okolo větví. :-93;