Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. října 2008 ve 21:15® Kachna
-
iceman> se nediv, experimentuju se Fším
a veverkám je to jedno
- Pátek 3. října 2008 ve 21:01® iceman
-
Kachna>
- Pátek 3. října 2008 ve 20:46® Kachna
-
regulus> Proč jak? To je kukla Brouka Pytlíka!
- Pátek 3. října 2008 ve 20:45® regulus
-
Kachna> to je jak kukla Brouka Pytlíka.
- Pátek 3. října 2008 ve 20:25® tukan
-
BUbu: Já nic neplením. Já normálně chytám. Je fakt, že nefotím a nelíbám každou rybu co chytnu a nějakou si i vezmu a nestydím se za to. Jedl jsi někdy uzenýho lipana? Prý je to lahůdka. Prosím nauč se pravopis, špatně se to čte.
Nelíbí se mi nájezdy pytláků, co zničili"mou řeku".
- Pátek 3. října 2008 v 19:37® Kachna
-
už mě asi z těch ryb hrabe
- Pátek 3. října 2008 v 18:46® bubu
-
fikus> ten už asi někde plení „moji řeku“. Na jednu stranu se mu ty nájezdy nelíbí a sám je takový malý AVAR.
- Pátek 3. října 2008 v 18:27® fikus
-
tukan> velmi silně pochybuji, že na základě diskuzí na Chytej.cz se konají houfné nájezdy na pstruhové revíry a dochází k jejich plenění. Přijde mi to paranoidní.
- Pátek 3. října 2008 v 17:32® Kachna
-
bubu> Díky stagnaci celosvětových trhů mám odedneška každý pátek pracovní volno. Tak jsem se celej tejden třásl na dnešek a výsledek? …jen tři hodinky rybolovu. Snad to o víkendu, či příští pátek doženu.
Ale to počasí … to je magoriáda prvního stupně. Asi budu muset začít chodit do kostela nebo volit komunisty, bo ty poroučely větru, dešti
- Pátek 3. října 2008 v 17:24® bubu
-
Kachna> o počasí mi vykládej,proč se s takovou pravidelností na víkend musí takto pojebat?
- Pátek 3. října 2008 v 16:47® Kachna
-
Kua sluníčko v přirození a po třech hodinách mě od vody vyhnala kosa a déšť jaxviňa. I přesto jsem lipískům stihl dát na zadek. 12 lipísku, z toho 7 35+ a jeden potočák. Vše na suchou.
- Pátek 3. října 2008 v 16:47® bubu
-
zauwi-ty jsi o5 pozbyl mou adresu?
- Pátek 3. října 2008 v 16:36® bubu
-
tukan>no,ono tam bude hovno,i když se budou brát ryby podle toho paskvilu,co se zove bližší podmínky k lovu. Nemusí to být jen pytlák. Nevím,co v tento čas chceš velice masit. Po hajený,Pd zmaseni a Li? To zrovna není degustační bomba.Tento příspěvek byl 11.10.2008 v 00:53 editován administrátorem regulus
- Pátek 3. října 2008 ve 13:08® tukan
-
Lelky, lipany a pstruhy. Taky je máme rádi. Holt každý máme něco…žejo.
- Pátek 3. října 2008 v 11:17® Kachna
-
No tak po dešti ani památka a sluní svítíčko. To bude fiškovačka
- Pátek 3. října 2008 v 11:04® ZN
-
tukan: tak možná lelky
- Pátek 3. října 2008 v 10:46® tukan
-
Fikus: No já, nevim,ono je to tak nějak divný, když se někde něco napíše, tak tam začnou všichni jezdit, bohužel nejen ti co ryby pouští, nebo si berou dle řádu, ale i ti co pytlačí, protože pak už tam není nic. U nás jsou v pstruhovkách už jen tloušti, to je sice fajn, ale já si rád zachytám, nebo vezmu i pstruha. Proto jsme rádi s kámošema, že máme info, kde ještě dobře zachytat. Už jsme natěšení!! Chytat snad umíme.
- Pátek 3. října 2008 v 10:28® ZN
-
Ice: takže takový papírový kapesník
- Pátek 3. října 2008 v 10:24® iceman
-
ZN> myslíš jako že upadnou? To asi ano, ale díky mé frekvenci záběrů je dřív urvu
- Pátek 3. října 2008 v 10:06® ZN
-
fakt by mě zajímalo, v čem jsou velké oči na malým strýmru super? Bez ironie. Na jednu, první rybu to chápu, ale co dál?
- Pátek 3. října 2008 v 9:41® drozďák
-
Ice: naopak jsou takhle velké super. Jak dlouho vydržej je věc jiná.
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 22:59® mildas
-
Ice: Tím si rozhodně nic nezkazil.
tukan: Nemáš ve svém nicku špatně jedno písmeno ?
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 22:21® iceman
-
bubu> třeba to bude dobrej spouštěč
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 21:24® bubu
-
iceman> ty máš ale kukadla. Já zase nemám velký a na jih by se hodily
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 21:22® iceman
-
tak jsem začal vázat zonkery a zjistil jsem, že nemám malé oči
- Čtvrtek 2. října 2008 ve 21:15® fikus
-
bubu, regulus> co máte proti tukanovi? Vždyť jen slušně poděkoval za tip na návštěvu hezkého revíru. Na tom není přece nic špatného. Info o tom, za kterým konkrétním šutrem sedí velký lipan přece nedostal, tak není důvod se rozčilovat. Dostal info, že bubu chytá na domácím revíru a na jaké mušky. Od toho přece jsou diskuze na rybwebech. Není důvod se obávat, že tu řeku někdo vyplení. Protože v muškách a plkách na netu to rozhodně není. Je to o tom co je v rukách a v hlavě.
- Čtvrtek 2. října 2008 v 7:06® tukan
-
Šprýmař? Nechápu proč bys mě koupal. Co jsem Ti udělal? Prostě se těším jak si dobře zachytám, protože poslední dobou je to horší a horší. Škoda, že ten potok bude CHRO.
- Středa 1. října 2008 ve 23:50® regulus
-
tukan> ty seš takovej trochu šprýmař, že.
Taky bych tě pozval, máme tu takovou prima tůňku, mohl bys hodit nedobrovolnou koupačku, vleze se vás tam i patnáct.
- Středa 1. října 2008 ve 21:25® tukan
-
Hm, škoda, mohli jsme pokecat o muškách a tak… tak ahoj u vody.
- Středa 1. října 2008 ve 20:43® bubu
-
tukan> nevím proč,ale nechce se mi s tebou vůbec na toto téma diskutovat. Asi nejsi můj typ.