Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 1. října 2008 ve 20:26® tukan
-
bubu: Tvou řeku myslím revír na kterém chytáš, říkáme to přece všichni, moje řeka, můj potok…atd.....je mi jasné že nic takového nevlastníš a chytáš na svazovce. Nekorektní mail jsme žádný nedostal, nevím o čem je řeč.
V mém okolí není kde pořádně chytat, tak jsem rád když najdu nějakej tip kde se dá dobře zamušit, podle Tvých fotek to vypadá dobře. Doufám že trefím přesně i to místo co je na fotkách. Na rozdíl od jiných co preferují chyť a pust, já si ryby beru, samozřejmě v souladu s rybářským řádem, nevidím na tom nic špatného. Je nás víc, protože benzín je drahej, je to přece jenom trochu z ruky a ve více lidech je větší sranda. Taky prochytáme třeba za jeden den i okolní a sousední revíry… ahoj u vody..... P.S. Máš nějakou zkušenost s těma penzionama??? Díky. - Středa 1. října 2008 v 19:52® bubu
-
jiris> když čtu mezi řádky,tak ten příspěvek smrdí. Ale mohu se mýlit
- Středa 1. října 2008 v 19:45® jiris
-
bubu – v sedmi lidech tam budou asi chytat na patro
Tak at si to aspon uzijou
- Středa 1. října 2008 v 19:38® bubu
-
tukan> mou řeku? Žádnou nevlastním. A že bych ti dal typ,kde přesně chytat? Jestli je to reakce na nějaký nekorektní mejl,kerý koloval,tak se jdi vycpat. Chytat můžeš všude,kde máš koupenou povolenku a nemusíš to komentovat tímto způsobem.
- Středa 1. října 2008 v 18:04® siri
-
Silumarkus> chce to tu muchu tak akorat ‚ozivit‘ jemnym trepanim spice prutu do snury, nejlip chlupatejsi mouchy na distanc…
- Středa 1. října 2008 v 17:19® Zauwi
-
to MD: co je na tom, tak zajímavého?
- Středa 1. října 2008 v 16:29® Milos_Dia
-
for ALL – TOTAL IMPORTANT !!
Sháním 42-ti stránkový materiál z XII. republikového sněmu ČRS, který se konal minulou sobotu v Průhonicích.
Pokud by byl i ZÁPIS, budu řičet blahem.
Diskrétně, i za protiplnění !!!
Daňový doklad není problém.
- Středa 1. října 2008 ve 12:37® Silumarkus
-
rarach> dekuji, ja je i vidim jak obcas seberou,ale kdyz mu to tam poslu, tak se kousek zvedne a zase zpet dolu, davam chrostiky. ty mensi v pohode,ale vetsi je fakt svina opatrna
ta rudoritka by ho mohla vyprovokovat vic, zkusim to…
- Středa 1. října 2008 v 11:34® rarach
-
Silumarkus: Je to spíš o prezentaci mouchy a chování rybáře na břehu než o mouše, velkej tloušť je sviňa opatrná. Jinak zulu, rudořitka a chrostík + pupy, vybrázdit není na škodu.
- Středa 1. října 2008 v 10:34® Silumarkus
-
ahoj, poradi mi prosim nekdo nejakou dobrou mouchu na jelce (tlouste). Porad taham jen maly,ale vím ze tam jsou i pekni kolem tech 40cm. Diky za kazdou radu
- Středa 1. října 2008 v 0:30® regulus
-
Ricci> ti lipani to možná bude tím, že ty chytáš na mušky a já na chlupatý háčky.
- Středa 1. října 2008 v 0:29® regulus
-
Ricci> že ses nestavil, mohli jsme splknout, sem myslel, že ses na to vyflákl když jsi se neobjevil.
- Úterý 30. září 2008 ve 21:25® tukan
-
Bubu: O víkendu se na tu tvou řeku chystáme s kamarádama…od pátku do neděle. Bude nás asi sedm, díky tobě máme informace kde přesně chytat.Díky že ses tady rozepsal. Můžeme i ve všední den. Mám jen prosbu, na nějaký slušný penzion s normálníma cenama. neměl bys tip? Jíky moc, ahoj u vody…
- Úterý 30. září 2008 ve 20:09® Ricci
-
regulus> byl jsem kousek pod tebou a převažoval lipan na sucho.. Pak jsem zajel kousek níž a zkoušel francouze.. Taktéž samej lipan..
- Úterý 30. září 2008 ve 12:40® regulus
-
bubu> ale jo, něco jsem pochytal, žádní obři nicméně bylo to opět v normálu, čili lipan/potočák 50/50.
- Pondělí 29. září 2008 ve 21:42® fikus
-
bubu> nejsi, Clavin na sklerózu není
- Pondělí 29. září 2008 v 17:06® PetrZ
-
Včera odpoledne jsem vyrazil na necelé dvě hoďky na Malši a Černou. Povedlo se něco potoků a dva siveni, vše do 25cm. Plno zk… záběrů, dva zamrzely. Jednou rána jak z děla a zásek do prázdna a podruhé po vteřince přetahování s nějakým slušným kouskem padla rána a fiška odplula s kompletním návazcem, dvěma muškama… Vše jen na zaječí ouško, nic jinýho jim nechutnalo… ale bylo supr!!!
- Pondělí 29. září 2008 v 16:41® bubu
-
fikus> Clavin,Clavin,Clavin,kde já to slyšel? Míro,nejsem ztracenej případ?
- Pondělí 29. září 2008 v 7:48® Silumarkus
-
vcera to krasne sbiralo na Svitave, jeste par takovych veceru
- Neděle 28. září 2008 ve 20:14® fikus
-
bubu> nepamatuješ? Jestli si chceš vzpomenout, tak stačí místo Prostenalu užít Clavin......
- Neděle 28. září 2008 v 18:52® bubu
-
Krokodyldandy> Dalíku,co tě nemá,já už kolikrát přemýšlím,co mně na tom vlastně bavilo
- Neděle 28. září 2008 v 18:50® Krokodyldandy
-
Bubu a já myslel že jsi spíše na francouzky?
- Neděle 28. září 2008 v 18:48® bubu
-
Chose> já byl poslední dobou ovlivněn francouzem,to je fakt
- Neděle 28. září 2008 v 18:42® Chose
-
Jinak dneska mi to nedalo a vyrazil jsem zase a opět to bylo fajn.Celý den suchá,jen pod jezem jsem zkoušel lury a duháci celkem baštili.
- Neděle 28. září 2008 v 18:38® Chose
-
No já tak soudím podle fotek a komentářů,podívejte se co sem všichńi dávají goldheadů,pořád se mluví o blešivcích… suchou mouchu jsem tady neviděl ani nepamatuju.
- Neděle 28. září 2008 v 16:49® bubu
-
regulus> netuším,jak si dopadl dnes ty,ale u mně už bylo vše v pořádku. Prostě tak,jak to má být. Počasíčko ideální,zrána francouz,kolem poledne sušení.
Chose> jak psal regul,suším rád. Dnes stačila vrbovka,kterou navazuji jako první. Nebylo třeba ji měnit.
- Neděle 28. září 2008 v 10:02® Zauwi
-
tak Zauwik se konečně vrátil domů, fotečky máte krásný
to Bubu: toho blešouna žraly parádně, musel jsem použít peán i na lipana…to schramstnul jako nic, i když je docela velkej… jinak k tý muše..ten bažant nevydrží tolik,já to normálně ostříhávám, když už to z toho trčí…jinak lak jsem nezkoušel
- Neděle 28. září 2008 v 8:52® Kachna
-
zkouska spojeni prez mobil.
- Neděle 28. září 2008 ve 4:19® regulus
-
Chose> bubu je ještě mimo ze Slovinska.
Jinak s tou suchou asi nemáš tak docela pravdu, myslím že Evža suší docela rád, aspoň pokud si pamatuju to tu kdysi psal. Já taky raděj suchou a dycky to aspoň ze začátku zkusím i když evidentně nesbírají. Minulou neděli sbírali jak diví i lipani, už jsem nevěděl co tam pověsit, ale takovou muchu jsem v krabičce prostě neměl, lipany jsem lapl náhodně jenom asi 3, ale potoci žrali jako o závod, někdy to tak je, že i když evidentně žerou, tak ho nechytíš i kdyby ses po***l. Loni se mi to stalo asi 2×, byl jsem z toho na prášky.
Dneska si to vynahradím, hodím papu, kafe a frčím.
- Sobota 27. září 2008 ve 23:29® zedus
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.