Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. srpna 2008 v 1:26® regulus
-
Zauwi> já nepsal o rotary, ale o příslušenství.
- Neděle 17. srpna 2008 v 0:47® Zauwi
-
to Regulus: bez nástroje to udělám i tak…bez toho materiálu taky,ale nebude to ono…
ale chce to vše…až bude víc prachů,tak půjdu do tenčích čelistí od Honzy, nebo rovnou do rotary…zatím se mi rotary nezdá jako to správný… s ohledem na můj rozpočet…
- Neděle 17. srpna 2008 v 0:34® regulus
-
Zauwi> „litrová investice do BQ se všema odstínama se mi nezdá až tak velká suma …“ tak to sem nějak nepobral, dát litr za nějakej kousek matrošu je pohoda a z druhé strany přemejšlíš, jak vochcat příslušenství ke svěráčku za podobný prachy, pokud vím, tak Tvrdek se prodává s příslušenstvím ve všech modifikacích (od obyč pákovýho po rotary) a i jiný svěráčky mají příslušenství. Za matroš na chvílu je to v pohodě a za výrobní nástroj na několik let je to moc peněz???????
- Neděle 17. srpna 2008 v 0:13® stopař
-
LaMa> Zauwi> Minulej týden sem osobně navštívil ve Vrchlabí Hobby G a tam jsem tyhle přídavné věcičky ke svěráčku vyděl taky vystavené.
- Neděle 17. srpna 2008 v 0:07® Zauwi
-
to Pawel: pokud je mucha fakt dobře uvázaná, tak ten vlasec nekroutí, hodně vážu z výřezů a je to poznat to Bubu: ta BQ nymfa od Tebe je vskutku výborná…ráno jedu na Orlici, pokud sjedu někam níž tak možná i ozkouším…
- Neděle 17. srpna 2008 v 0:03® Zauwi
-
to Bubu: pěkný muchy jako vždy
to Rarach: taky to scháním, díky moc…i když ta reflexní deska je taky hodně dobrá, a šiběnička se taky hodí,takže to asi od Tvrdka stejně vezmu… P.S:litrová investice do BQ se všema odstínama se mi nezdá až tak velká suma, obzvlášť když vidím, jaký to má výsledky…navíc, co je dneska zadarmo…
- Sobota 16. srpna 2008 ve 23:51® LaMa
-
rarach> dik za tip…skocim se zitra juknout do Ikey
- Sobota 16. srpna 2008 ve 23:14® rarach
-
Lama: Ikea a jistě i jiní prodávají takové hadrové skládací krabičky (hadr s drátěným rámem), krásně to jde na ten svěrák nasadit. Vyjde to tak na 50 kaček, jsem mimo domov, tak ti to nemohu nafotit.
- Sobota 16. srpna 2008 ve 23:04® LaMa
-
Nevite jestli se da sehnat od Tvrdka ten sacek na smeti pod sveracek? ale samostatne ne v sade…popr kdyby ho mel nekdo navic na prodej nebo po domacku nejaky vyrobeny na vic…
- Sobota 16. srpna 2008 ve 22:49® rarach
-
Pawel: CDC mám na některých mokrých rád, ale tohle je klasika, tady bych tu koroptev dal řídce nebo vůbec, ale to je věc každého soudruha.
- Sobota 16. srpna 2008 ve 21:44@ Pawel
-
rarach: Co nahradit koroptev pod očkem cdc peřím. Myslíš, že by to tu rotaci mohlo snížit? Jinak tyto mokré mám také oblíbené.
- Sobota 16. srpna 2008 ve 21:36® rarach
-
Já bych řekl, že zrovna tahle moucha ryby chytá, může se tedy líbit všem, já už bych tedy nedával tu koroptev pod očko, pač to opravdu svádí k rotaci, ale jinak mám tuhle klasiku rád.
- Sobota 16. srpna 2008 ve 21:13® Pike007
-
Bubu: Je tomu tak, je tomu tak. Navic muj nazor je ten, ze nejlepsi je takova muska, ktera chyta. Muzem hodnotit musky podle toho, jak se nam libi, ale to nehraje roli. Maji se libit rybam. Navic ono to stejne v muskach zas tak neni.
- Sobota 16. srpna 2008 ve 21:07® bubu
-
Pawel> vážu asi teprve čtvrtým rokem. Jdu křepčit,hoj
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:57@ Pawel
-
bubu: Opět máš pravdu a máš ty mokrý mouchy moc hezký. Jak dlouho ti trvalo, než si se naučil vázat tak hezký křídla?
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:50® bubu
-
Pavel-
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:44® bubu
-
Pawel> souhlas,jen s tím kroucením vlasce si nejsem jistej.Nesmí se moc tužit,jen lehce. Já to dělá obyč.fixativem za pár kaček. I pro vnoučata zbude. Záleží na každým soudruhovi,je tak Pájku?
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:36@ Pawel
-
bubu: Máš pravdu, křídla z výřezů dělají mušku hezkou a líbivou. Ale: – je s tím práce a musí se to umět, což ty podle foto umíš.
- musíš mít k tomu párová pera, což se někdy špatně schání.
- mám dojem, že takovéto mušky neúměrně kroutí vlasec.
- na jak dlouho ti vydrží křídla držet svůj tvar,
stejně to po pár použití vypadá jak monkřídlo.
- návázání mušky s monokřídlem je jednodušší .
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:30® bubu
-
jdu na disko,80tá léta,užít si s babkou trocha ostudy.
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:26® bubu
-
z téhle se taky podělají, strachy
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:25® bubu
-
Medvěd-jak toto vrhnu ve Slovinsku do vody,tak tam 14 dní nikdo nezachytá
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:23® bubu
-
Zauwi> jedna BQ nymfička,moje oblíbená
- Sobota 16. srpna 2008 ve 20:21® bubu
-
Pawel> ee,mono nedělám. Vím že namítnete,že rybám je to fuk,ale mně se výřezy prostě líbí. A právě sem chtěl vědět,jestli na ně musí být peří nějak vyzrálé.
- Sobota 16. srpna 2008 v 18:52® Dědek
-
Jak tak koukám, budu muset zase někde ten BQ vyhrabat
- Sobota 16. srpna 2008 v 18:49@ Pawel
-
bubu: na monokřídla mokrých mušek, např. bílý na kočího.
- Sobota 16. srpna 2008 v 18:20® bubu
-
dostal jsem křídla z holuba,jen je to údajně mladý,snad holoubě. Bude to k něčemu?
- Sobota 16. srpna 2008 v 18:16® bubu
-
Zauwi-stačí?
Stejnak využiješ tak 5 zákl. barev
- Sobota 16. srpna 2008 v 18:15® bubu
-
OKROVÁ
ŽLUTÁ
ČERVENÁ
SVĚTLE HNĚDÁ
ŠEDOOLIVOVÁ
MARCH BROWN
ŠEDOBÉŽOVÁ
OCELOVĚ ŠEDÁ
ŠEDÁ
FIALOVÁ
RŮŽOVÁ
ZELENÁ
REZAVÁ
ČERNÁ
OLIVOVĚ HNĚDÁ TMAVÁ
HNĚDÁ
OLIVOVĚ HNĚDÁ SVĚTLÁ
OLIVOVĚ ZELENÁ
OLIVOVÁ
BÉŽOVÁ
FLUO RŮŽOVÁ
FLUO ORANŽOVÁ
CHARTREUSE
FLUO ŽLUTÁ - Sobota 16. srpna 2008 v 16:18® LaMa
-
Zauwi> celkem je asi ±25 barev (myslim)…mam tak polovinu a prozatim mi to staci…
- Sobota 16. srpna 2008 v 16:11® Medvěd
-
Zauwi:mrkni na stránky Hends.Těch barev je docela dost