Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. srpna 2008 v 16:28® Buko

Pike: Bodyglass jsem vázal vždy opačně, ukončovat u zadečku jsem nikdy nepokládal za nutné. Pak tam má hrbatou prdel. Když si srovnáš výledek, pak to přesto važ jak se ti líbí.

Zauwi, chce vymyslet, pak to odzkoušet, hodiny prutohodin v rámci testů, pak se to dá na web a kolegové mají za lacino. Nemusí se trápit jako ty a v nejhorším případě tě jen pomluví.

Pátek 8. srpna 2008 v 15:48® Zauwi
Zauwi

to HaD: takhle mě na řece hodně školí lipani..sbíraj takový hodmě malý nazelenalý nic…a nic jinýho neseberou…párkrát mi fungovalo, že jsem nasadil nějakou velkou mouchu…

Pátek 8. srpna 2008 v 15:38® Zauwi
Zauwi

add Bambule v obloučku: Nemyslím si, že to je zrovna bambule(konkrétně ten můj pakoš), ale lepší by to být mohlo… Další otázkou ovšem je, jestli má cenu tohle řešit…?Někdo to dělá s bambulí a berou mu stejně..někdo zase křičí, že pakomár má tenký tělíčko(což je pravda) a že tam bambule být nesmí…

Pátek 8. srpna 2008 v 15:06® HaD
HaD

Zauwi> něco hodně drobného. Vůbec jsem žádný hmyz nad vodou neviděl.

Pátek 8. srpna 2008 ve 14:50® Pike007

Bodyglass jsem vázal vždy opačně, ukončovat u zadečku jsem nikdy nepokládal za nutné. Ukončoval jsem v hrudi, kterou kryl dubbing. žádnou bambuli v obloučku jsem nemíval a to jsem nevázal s žádným minibodyglassem.

Pátek 8. srpna 2008 ve 14:41® Zauwi
Zauwi

to HaD: já bych nasadil něco, co je co nejvíc podobné tomu co lítá a po čem jdou…

Pátek 8. srpna 2008 ve 14:39® Zauwi
Zauwi

to Tomucha: dělám stejně…akorát sem i ten poslední ovin párkrát malinko povolil..otestováno s šedivou bukonití a nedělá mi to…asi bude o malinko silnější a vydrží to víc v tahu…, tuhle docela rvu…

Pátek 8. srpna 2008 ve 14:25® Tomucha
Tomucha

zauwi – já ty pakomáry teď taky vázal, na konci to chce horně natáhnout a natažení přichytit třema ovinama tenkou bukonití, potom zakočit finisherem, natáhnout gumu a odstřihnout a hned zalakovat Bodyfinish nebo head laquer, možná tam bude silnější koneček ale když to není nějkaá mega bambule tak to nevadí.

Pátek 8. srpna 2008 ve 14:22® HaD
HaD

Mám takovou pro někoho možná hloupou otázku: včera jsem viděl úžasnej sběr a pstruzi i přes 30 cm především skákali do výšky až 50 cm nad vodu a chytali mouchy. Co v takový okamžik nasadit?

Pátek 8. srpna 2008 ve 12:45® Zauwi
Zauwi

to Kublaj: pořád je co vylepšovat pivo

Pátek 8. srpna 2008 v 11:43® Kublaj
Kublaj

Zauwi> stejně máš ty mouchy hezký tak to neřeš:-P pivo

Pátek 8. srpna 2008 v 11:00® Zauwi
Zauwi

to Buko: jj Bukonití

Pátek 8. srpna 2008 v 10:27® Buko

Zauwi, s fotky se to nepozná, přesto se mi to nezdá. To je dělané Bukonití?

Pátek 8. srpna 2008 v 10:02® Padis
Padis

Zauwi>no právě máš si dát aspoň 3pivo než začneš vázat:-D

Pátek 8. srpna 2008 v 8:34® Zauwi
Zauwi

to Padis: Rychtu jsem měl až potom…,takže ti to nevyšlo :-P

Pátek 8. srpna 2008 v 7:03® Padis
Padis

Zauwi> a nedělá to ten Rychtář:-D

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 22:05® Zauwi
Zauwi

já to motán opačně jak to dělá Buko…dřív se mi to nestávalo…ale tedka jo..něco asi zapomínám..nebo mám slabou nit a moc to utahuju až to rvu…

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 22:04® Cudla
Cudla

nahřeju konec trochu natáhnu a prdelka jako vyšitá,možmá je i jinačí fígl ,ale tenhle mi zatim vyhovuje.Foto mobil

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img19418.jpg
Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 22:00® vanuz
vanuz

ak myslis pri obluku – ja to zvyknem najskor zrezat a potom omotavam, ten koniec nevidno potom vobec. je prekryty

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 21:39® Zauwi
Zauwi

Nějak mi nejde udělat pěknej konec(vždycky se to malinko povolí)..poradí někdo nějakej fígl, jak na to..rvu to až praská nit a stejně to není ono…

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img19415.jpg
Čtvrtek 7. srpna 2008 v 19:33® Zauwi
Zauwi

to MDX: jelikož jsem hodnej, tak si chci dopřát něco nového kolem pětky, na tu štíču a kapra(u nás nejsou velký) to bude stačit…ta moje trojka docela trpí když tahám kapříky kolem 50cm…

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 17:38® mdx
mdx

chybička, vypad mi dokaz :-D fmfly.cz

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 17:34® mdx
mdx

Zauwi> Jestli sháníš mušák na štiky, mohl by Tě zajímat tenhle inzerát, myslim ten prut Gatti.8 je na štiky ideál, i když na syntetiku stačí 6.A ten prut neprodávám já, aby si nemyslel že něco vnucuju;-)

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 15:35® Zauwi
Zauwi

to Siri: je to VMT 14 od Tomuchy…celkem dobrej, mušák na štiky vyřešenej nemám, asi budu muset kontaktovat pupáka…

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 15:06® xycht

Bobo: Moc pěkný potočáci v Z lovu…:-)

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 14:22® siri

Zauwi – copak je to za hacek, pouzity na te nymfe? Mam neco podobneho, ale byly tehdy nejak dostupne jen pomerne velike… A uz jsi resil musak na stiky?

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 11:01® Kublaj
Kublaj

toulovec> oki dík :-)

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:31® Zauwi
Zauwi

to Chose: :-93; to Fikus,Regulus: to je dost,že se tady taky ukážetepivo

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:21® Chose
Chose

Zauwi> jestli bez toho neusneš,tak je to závislost a to těžká :-)

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:17® regulus
regulus

fikus> asi máš recht, má tam toho jaksi málo. :-))