Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 28. července 2008 ve 2:32® regulus
-
jiris> co to meleš ty Pytlíku
- Pondělí 28. července 2008 ve 2:31® regulus
-
stopař> ale no tak, víš že su urejpanej.
- Pondělí 28. července 2008 ve 2:10® stopař
-
regulus> Omlouvám se,vím že tohle je sekce muškařina a né nějaká sekce chromajzlů.
- Neděle 27. července 2008 ve 22:01® jiris
-
regulus – zapomněl sis u mě včera nahradni vyměšovací pytlík.
- Neděle 27. července 2008 ve 21:55® regulus
-
No a ještě si tu začnite probírat nemoci. :-/
stopař – sorry
- Neděle 27. července 2008 ve 20:58® stopař
-
Piranha> No a já stím chodil na endokrynologii.
- Neděle 27. července 2008 ve 20:48® Piranha
-
stopař> si delam prču presi
vim je je to krk.Otolaringologie se rika tomuto odveti meducíny.Ja tam chodil taky.
- Neděle 27. července 2008 ve 20:13® stopař
-
Piranha> Hele nepleteš si to se slepákem :-/ ?
- Neděle 27. července 2008 ve 20:11® Piranha
-
stopař> aspon te nebude bolet bricho, to znam
:D:D:
- Neděle 27. července 2008 v 18:14® Zajda82
-
Mockrat dekuji za rady panové pro příště vim jaky mam koupit.
- Neděle 27. července 2008 ve 14:41® Zauwi
-
to Stopař:
- Neděle 27. července 2008 ve 14:27® stopař
-
Piranha> Ále taková blbá operace. Totální odstranění štítné žlázy.
- Neděle 27. července 2008 ve 13:56® Piranha
-
regulus> jj vim co myslis, ale ja mam vetsinou hendsky spulky a ty jsou good obcas nejaka se jebe, vsiml jsem si i ze nektery spulky jsou kurevsky navinuty a konec ktery provlekam bobinou vede pod nekolika vrstvama navinu.Nelze to vymotat.Jako by takova brzda aby se to tak jemne nevymotavalo.Ale pekne na hovno.
- Neděle 27. července 2008 ve 13:52® Piranha
-
stopař> smíža kamo co ti bylo
- Neděle 27. července 2008 v 11:53® Pike007
-
Nite UNI na Rite pasujou. Ony ti nite UNI jsou vubec fajn.
- Neděle 27. července 2008 v 11:50® regulus
-
Piranha> caddis> flyfox> „drátěnejch“ bobin je víc druhů, některý jsou jen na úzký cívky, tím úzký myslím ještě užší než hendsácký cívky, šířka cca 2cm, do těchto normální širokou cívku sice stěží dáš, ale motat se s tím nedá (řekl bych, že je to ta co má Piranha) obvykle bývají v indickejch sadách se svěráčkem, roztáhnutí nepomůže. No a motat chlupatý háčky tak, abych povytáhl kousek nitě, něco omotal, zase popotáhl kousek nitě … na to bych se mohl pěkně vysrat. Další příčinou proč se niť škube může být to, že bobina není keramická, ale kovová a v trubičce je nějaká nerovnost, nezahlazená hrana nebo něco podobnýho.
- Neděle 27. července 2008 v 11:11® Chose
-
Včera jsme s kámošema zajeli na Labskou,na jepice jsem chytal hlavně potočáky,kámoši na lury převážně okouny a duháky.Další fotky v galerii a v Z lovu
- Neděle 27. července 2008 v 10:57® stopař
-
Zdarec pánové.Tak konečně doma ze špitálu.
To jste se moc nepředvedli jen 173 příspěvků za tejden . - Neděle 27. července 2008 v 9:12® flyfox
-
Piranha-jak píše caddis,nemusíš mít obavu,roztahování a zase zpátky dání zvládají drátěnky bez problémů.
- Neděle 27. července 2008 v 8:24@ ???
-
piranha_tiež používam iba obyčajné bobiny…nemusíš sa báť že ju polámeš pri rozťahovaní, robím to už roky a zatiaľ ani jedna sa nezlomila…
- Neděle 27. července 2008 v 7:26® Piranha
-
scorpions82> Miro ja mam obycejnou bobinu a taky muzu motat jen s malinkejma spulkama, jak dam vetsi tak se zvetsi tlak pacicek na spulku a 0,05 nit se mi trha.Bud si odvinu nejdriv kousek a pak zase, nebo mozna zkusit roztahnout packy vic, ale to mam strach, abych nemel dve polobobiny
- Sobota 26. července 2008 ve 22:31® regulus
-
Kurnik to je bordel s tou editací, ztrácejí se odkazy a nakonec je to smotaný.
OPRAVA UTC mám vyzkoušený, UNI nemám, ale asi pasovat budou.
- Sobota 26. července 2008 ve 22:26® regulus
-
scorpions82> no záleží jak moc trváš na Hendsu, možná by to šlo provrtat a díru zvětšit a z boku to vypodložit, druhá varianta je jak píše Kachna, špulky od bukonití tam pasujou, dále na to pasují špulky od nití UTC (nemám vyzkoušený) www.cabelas.com možná i UNI www.cabelas.com (odkazu do USA se neděs, prodávají se normálně i u nás, jen jsem nenašel vhodnej odkaz) Možností je moc, počínaje převinutím Hendsáckech nití na jinou špulku buď od UTC nebo třeba dělanou, změnit dodavatele nití. Pokud se špulek od bukonití týká, tak mě osobně nevyhovujou, má to velkej návin, myslím 5km, tím pádem jsou větší a těžší. Vyřešil jsem to jednoduše, převinul jsem si část návinu na špulku od UTC a bylo vymalováno. Jinak s bobinou RITE jsi udělal dobře.
- Sobota 26. července 2008 ve 22:21@ Pawel
-
scorpions82: Koupil jsi dobře, bobiny Rite jsou perfektní. Na tuto bobinu pasují např. špulky od UNI-Thread v širokém sortimentu nití, které lze koupit v tuzemsku , třeba na www.ryby.glux.cz . Ovšem jak píše Kachna bokunitě, jsou výborné.
- Sobota 26. července 2008 ve 21:32® Kachna
-
scorpions82> Kontaktuj Buka, ten nitě vyrábí a jsou na ritebobbinu jak dělaný. A mimochodem jsou super
- Sobota 26. července 2008 ve 20:46® Zajda82
- Sobota 26. července 2008 ve 20:38® Zajda82
-
sorry samozřejme špulka,bobina je good :-'
- Sobota 26. července 2008 ve 20:08® regulus
-
scorpions82> co jiná, špulka nebo bobina???
- Sobota 26. července 2008 v 18:56® Piranha
-
regulus>tak to jsem ti panacku jeste neposlal ty moje sci:fi hardkor šajze fly
:D to radeji ani nechtej videt.:D.
- Sobota 26. července 2008 v 18:27® Zajda82
-
ahoj panové potreboval bych poradit začinám vazat a koupil jsem si bobbynu rite a doma jsem zjistil že špulka od fy.hends ma malej středovej otvor a je i kratka.Chtel bych vedet jestli se da u nas kopit nejaka jina.Diky za info.