Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 26. července 2008 ve 13:05® siri
-
Zauwi – snazim? Spis vazu cim dal tim ledabyleji… Dokud to zerou, vicemene jakoby zkousim, co mi jeste projde – a zatim to jde, obcas mne to skoro desi.
- Sobota 26. července 2008 v 10:51® Zauwi
-
to Bubu: to je pravda ty regulace jsou nádherný.....skoro jako u nás…
- Sobota 26. července 2008 v 10:47® bubu
-
Zauwi> nic se neboj,jak rychle to příjde,tak rychle to zase odejde. Uvědom si,že tu máme krásný regulace. Že se ti chce jebat se s těma křídlama,jinak esteticky vyvedená
- Sobota 26. července 2008 v 10:05® Zauwi
-
to Bubu: koukám, že vám tam ty bouřky a deště pořádně hejbou s hladinou, co myslíš budem sušit, nebo bojovat o holej život jako na podzim(já bojoval
!!!)
- Sobota 26. července 2008 v 10:02® Zauwi
-
to Siri: mno vidíš, jak se snažíš:)
- Sobota 26. července 2008 v 6:40® bubu
-
siri> koukám,že se s tím nemazlíš,ale jestli ti to chytá,tak proč ne. Jak říká Buko,nejhorší je prvních x tisíc much,pak už to jde nějak samo
- Sobota 26. července 2008 v 0:12® regulus
-
siri> tou fotkou jsi mě náramně potěšil, su rád, že tu je taky někdo, kdo motá podobný hrůzy jako já.
- Pátek 25. července 2008 ve 23:20® siri
-
Zauwi – nooo, mouchy ja moc nevazu, ale nekolik omotavek jsem opet zkonstruoval, takze ma krabka aspon opticky nepusobi uplne prazdnym dojmem… Napriklad mam zbrusunoveho jakoblesouna (je to hlavne olovo zabalene do hrbitku, chlupy a barvicky upravim az u vody podle situace a nalady), a cele 3(!) nove mikronymfy – takze jsem na vikend opet pripraven.
BTW ta vec zcela vpravo je ona „mokra majovka“ z Radotina. Tak mi napada, ze minule jsem opomnel pridat obligatni „foto (a videicko) mobil“…
- Pátek 25. července 2008 ve 22:23® Zauwi
-
zase jsem pokonil to rozlišení..tohle je o fous lepší…
- Pátek 25. července 2008 ve 22:22® Zauwi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 25. července 2008 ve 22:12® Zauwi
-
to ZN: Olympus C4000Z, normálně fotím (snažím se fotit) s ním…dneska nevím kde je…
- Pátek 25. července 2008 ve 22:11® Zauwi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 25. července 2008 ve 22:11® ZN
-
Zauwi: nevím, čím to fotíš, jak to fotíš, ale používáš stativ?
- Pátek 25. července 2008 ve 21:59® Zauwi
-
tak jsem před 14 dnama vrátil rotačního tvrdka a dneska vytáhnul svýho starýho pakovýho…ještě jsem dostal dvd vázání mušek 2 ,tak jsem něco zkusil…nic moc…ta 18ctka(VMT) je na tohle asi už malá…a navíc s mejma rukama… Hoďte sem taky nějaký muchy…poslední dobou je tu samý špičkování
EDIT: je to tam malinko zmuchlaný..poradí někdo jak si to nerozházet.???
- Pátek 25. července 2008 ve 21:12® siri
-
Takova mala kuriozitka z minule So: bolen na suchou, hacek #16
tentokrat jsem to po minulych problemech s xvid kodekem ulozil radsi jako wmv soubor. Zde na obrazku je ona „moucha“. Vim, je to desnej paskvil, ale jdou na to napr. i Si v Lahovicich, kdyz nejdou na nic jineho… Minuly vikend jsem se vubec ukojil merou vrchovatou – nejprve jeden zarostly P potucek, kde bud neco prihodili, nebo povyrostli ti mini Po z drivejska, jen ta wt5ka v 10 stopach se tam moc nehodila. Horsi ale byli tamni komari… Pak tato zastavka v Radotine – a vecer masakr se susenim na siveny s Pupakem na V8.
- Pátek 25. července 2008 ve 20:41® berlinan
-
buko>nazdar, s tou navstevou u tebe to vypada ted hodne blbe. Rikal jsem si, ze bych se stavil, kdyz budu u nasich v Hradisti a to prave mezi 4.srpnem a 18. srpnem, ted to ale vypada na zari, mozna az rijen
- Pátek 25. července 2008 ve 20:23® Buko
-
pupak> Ty krabice se zipem, to máš tak na ukazování. A stejně půlku Ti jich vázal dobrák Toulovec. Co nosíš po kapsách manšestráku. To neví nikdo. Hoď jsem foto nějakého tuningu tandem lovící soupravy. Dědek mi nechce poslat fotku nejnovějšího vzoru. Jste tajnůstkáři.
- Pátek 25. července 2008 v 19:10® pupak
-
Had-to jsem nebyl ja, ja mam u vesty zip
HaD>
pupak>
- Pátek 25. července 2008 ve 14:33® HaD
-
pupak> nevypadly Ti z kapsy?
DDD
- Pátek 25. července 2008 ve 14:13® pupak
-
modrak – krabicky od cervu a zizal se valely jak u kocaby tak na vosme stale, i kdyz byla osma pstruhova
- Pátek 25. července 2008 ve 14:10® HaD
-
Podobný tunning mě jeden muškař učil. Tuším s názvem pepř a paprika. Název tohohle modelu neznám
- Pátek 25. července 2008 ve 13:36® bubu
-
brčal> už je to o.k. Před chvílí jsem jel kolem,je jen mírně šmrnclá. Průtok v normálu.
- Pátek 25. července 2008 ve 13:24® modrak
-
pupak> A jéééje, to jsem ti sem dal inspiraci na vosmu, co? No, to je sice MP se salmonidama, ale on s přibývajícím věkem duch přirozeně umdlévá, že.
BTW: Nebo jsem měl napsat duch a přirození?
- Pátek 25. července 2008 ve 13:16® pupak
-
TAKY MI JEDEN DAL, NIC JSEM NA NEJ NECHYT A VON KLUK JEDEN FIKANA UDELAL POLOTOVAR A AT SI HO KAZDEJ DODELA . . .
- Pátek 25. července 2008 ve 13:11® pupak
-
TOHO BOBSE POZNAVAM, TAKOVY DELA JIRIS !!!!
- Pátek 25. července 2008 ve 12:11® modrak
-
Tak a je to tady. Zřejmě nová, perspektivní a velice účinná metoda lovu lososovitých ryb. Pracovně jsem ji nazval Dědická nymfa případně Vyškovský bobeš. Nalezeno 24.7.2008 na revíru Haná 4. jiris> Měl bys u vás udělat nějakou osvětu ohledně etiky rybolovu na P revírech. Asi si někdo domnívá, že P u revíru rovná se Péčko a proto tam provozuje prasárny všeho druhu.
- Pátek 25. července 2008 v 8:40® brčal
-
bubu> teče pěkná voda u Vás ?
- Pátek 25. července 2008 v 6:17® bubu
-
fikus> máš osobku
- Čtvrtek 24. července 2008 ve 20:31® fikus
-
bubu> jak budu vědět bližší info o cestě do Jeseníků, tak ti zavolám. Bude to určitě v průběhu příštího týdne. Kdyžtak mi napiš, který den ti bude nejvíc vyhovovat.
- Čtvrtek 24. července 2008 ve 20:25® bubu
-
fikus> nejsem proti,jen se domluvit na termínu.