Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 24. července 2008 v 19:56® jiris
-
Buko / ve članku bylo napsano, že chytil nej rybu 43 kg. Nikoliv, že je na te fotce
HaD – taky se mi zda, že je to crop z videa.
Buko – krasna ryba.
- Čtvrtek 24. července 2008 v 19:40® brčal
-
A na to ji chytl
- Čtvrtek 24. července 2008 v 19:34® Buko
-
Jiris:Srovnej si fotky obou ryb. Tuším, že ten prosťáček psal že ten taimen měl 43 kg. Kolik pak měl tento
- Čtvrtek 24. července 2008 v 19:03® HaD
-
jiris> v článku o rekordním zářezu bych nečekal nějakou jinou průměrnou rybu. A pokud není upřesněno, že se jedná o menší, je jo jejich hloupost, že vytváří takovým pochybám podhoubí.
Za mě: styl fotky mi nevadí, i když tady je to už za hranicí mého vkusu (podle mě je snímek z videa, kde tuším používají objektiv cca 11–15, což je už velkej mazec.)
- Čtvrtek 24. července 2008 v 18:50® Dědek
-
fikus> jasně
- Čtvrtek 24. července 2008 v 18:36® fikus
-
Dědek> o.k. domluvíme se podle aktuálního stavu. Dej mi vědět min. dva pracovní dny předem a zkusím si vyměnit šichtu.
- Čtvrtek 24. července 2008 v 18:30® Dědek
-
fikus> zavolám jak pojedu a domluvíme se
- Čtvrtek 24. července 2008 v 18:26® fikus
-
Dědek> budu, ale zrovna ten týden budu mít šichty min. do 16hod. Takže maximálně podvečerní lov. Volno mám příští týden, hlásí hezky, tak bych se rád podíval aspoň na dva dny do Jeseníků.
bubu> zajdem na ryby?
- Čtvrtek 24. července 2008 v 17:55® jiris
-
Nechapu jak jste všichni prisli na to, ze na fotce v tom bulvaru je zrovna ta nejvetsi hlavatka?? Zřejmě to je nejaka mensi, k fotce tenhle typ fotek se i na chytej obcas objevi…
- Čtvrtek 24. července 2008 v 17:45® Buko
-
HaD. Já se chtěl mít foto s mou největší hlavatkou. Řekli mi natáhni ruce, fotka a 8 kg snad udržíš.Neudržel.Kubu jsem viděl na loni v Praze. Ostatně jsme se tam spolu potkali. Že by byl svalovec větší jak já.Asi těžko. Ta kila, co inzeruje,na napřáhlých rukou by neudržel ani Tom Bublík. A to je podle mne kus vytrénováného chlapa. Ta jeho figura stála hodně potu a od něj bych nechtěl dostat ani po čuni.
- Čtvrtek 24. července 2008 v 17:02® Medvěd
-
HaD:no,já tu svou tahal docela dlouho.Ke konci už to vypadalo že táhnu strom.Rozdýchával jsem ho tak patnáct minut možná víc
- Čtvrtek 24. července 2008 v 15:27® HaD
-
Medvěd> jojo, jsou silný jak medvěd
) Udržet rybu nad metr v náruči už chce dost síly a umu. 140 tku by nikdo před sebe nedal. A pokud ano, tak je magor, protože nemá šanci jí živou udržet. Mrtvou snad
- Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:00® Medvěd
-
HaD:měl jsem na prutě takovou rybu,možná větší.Moc se se mnou nebavila,vlastně vůbec.Vím,že se jich tam pár takových chytí
- Čtvrtek 24. července 2008 v 10:58® HaD
-
Medvěd> ty rozměry jsou pěkné, ale za výjimečnou bych jí nepovažoval. Takových ryb se tam nachytá každý rok několik a i naše výprava takovou měla. Kdyby měl 160–170 cm, pak je to výjimečná ryba. Odhadovat váhu je strašně ošemetné. A pokud je váha odhadnuta, mělo by se uvádět „cca…kg“.
- Čtvrtek 24. července 2008 v 10:53® HaD
-
Tomucha> proč by to nešlo. Já se svojí postavou jsem tam taky možná pár stovek ušel. Proč by to neměl ujít Vágner. Na tom nic není. Spíš mi není jasný, jestli i štáb chodil pěšky. To určitě ne. Pak ale nechápu, proč by on měl jít a ostatní by jeli na koních nebo terénním autem
- Středa 23. července 2008 ve 21:26® Dědek
-
fikus> od 17 srpna bych měl být pár dnů u vás, budeš se nacházet doma?
- Středa 23. července 2008 v 16:09® fikus
-
Brno, Brno, Brno, ahááá, to je ta vesnice u Vyškova, že jo?
- Středa 23. července 2008 v 15:40® flyfox
-
Pro frajera kterej zvládne pěšky v Amazonský džungli 800 km za 6 dní je 560 km v Mongolský stepi pouze otázkou několika minut.
- Středa 23. července 2008 v 15:19® siri
-
Medved: mozna se proste na rybach rad projde… Vi treba nekdo, kolik km nachodi za jednodenni vylet k vode takovy kolega Pike?
- Středa 23. července 2008 ve 14:52® Medvěd
-
siri:tam se lítá vrtulníkem.Pokud je počasí,tak až na Chanagai,pokud ne tak na Tengis vrtulníkem a tam na koních.Kde tam šlapal 560 km po svých nevím
- Středa 23. července 2008 ve 14:39® siri
-
Aaa zpet, jak se clovek par noci nevyspi, i tak trivialni aritmeticka operace, jako je deleni, muze dopadnout vselijak… Ujit by se to nechalo uz i za 2 tydny. Ovsem na te sleve bych trval…
- Středa 23. července 2008 ve 14:27® siri
-
Medved: doufam, ze dali Ingolove Kubikovi poradnou slevu, kdyz ho tam neodvezli nejakou tou ruskou sanitou a musel chudak slapat min. 3 mesice po svych…
- Středa 23. července 2008 ve 14:11® Medvěd
-
Hugo Lampa:Na Channagai,kde byl ,má tábor Ingol.Myslím,že tam byl v normálním termínu.V Mongolsku je letos málo vody ,chytá se tam dost velkých ryb,A chytit víc tajmenů za dej jde.Prostě měl štestí a dobrý servis.Ta váha může být udělaná odhadem.Když jsem chytil tajmena 127 cm,mongolský průvodce odhadl 27 kilo.Mě se to nezdálo,ale bylo mi to fuk.Ta Kubíkova ryba je i tak výjimečná
- Středa 23. července 2008 v 11:21® HugoLampa
-
Ještě k té fotce:Nemusí to být fotomontáž,třeba tu rybu drží někdo před ním,ale fotomontáž je pravděpodobnější,nejsem odborník..Jestli ta ryba měla 43 kilo,tak pochybuju,že by ji držel tak snadno jednou rukou (protože levou má volně podél těla) ..Ale možná je JV silnější než vypadá,v tom případě bych s ním na férovku jít nechtěl
- Středa 23. července 2008 v 11:11® HugoLampa
-
Tomucha:Jestli tam byl měsíc,tak proč by to nešlo?Tomu bych ještě věřil,17 tajmenů by taky ještě šlo,to máš jednoho na dva dny..Délka ještě budiž,jen ta váha je celkem divná a ta fotka je neprůkazná až trapná,ale možná to není ten největší..To jsou fakta,každopádně se podle toho nedají soudit jeho rybářské kvality,protože informací jak takového výsledku dosáhl je málo..Na druhou stranu,já jsem takovou rybu v životě nechytil… regulus:To spíš Víden je zatáčka na Brno,ne?
- Středa 23. července 2008 v 9:55® Buko
-
Regulus, taky jsem si myslel že Tomucha emigroval. Je to překvápko.
- Středa 23. července 2008 v 9:51® regulus
-
Tomucha> ty žiješ???
- Středa 23. července 2008 v 9:51® regulus
-
To ani nemá cenu komentovat. :-/
- Středa 23. července 2008 v 9:24® Zauwi
-
MYslím, že se tedka zase obnoví fórum o Jakubovi.....,že má pořád potřebu takhle mlžit..
- Středa 23. července 2008 v 8:57® Tomucha
-
Buko – 560 km pěšího pochodu … to jde ?