Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. července 2008 ve 13:27® Firetiger
-
A ten souboj s gulášem s pěti musel být vpravdě rytířský, hodný muže Tvých kvalit
- Středa 9. července 2008 ve 13:26® pupak
-
Firetiger/Postrach poteru – mily Jindrichu, pro tebe by se tam „OSOBACEK“ urcite nasel, stacilo by chytit sivena nad 26,5 cm . . .
- Středa 9. července 2008 ve 13:25® Firetiger
-
pupak> všechno monitoruju! Osobáček na těch chcípáčkách z Osmy si fakt představit nedokážu, a to mám fantazii bujnou
- Středa 9. července 2008 ve 13:23® pupak
-
Pike007 – chybi tam vsak jeden dulezity bod z nize jmenovanych . . .
1 – foto urezane hlavy na preparaci nebo 2 – dovetek, ryba plave dal . . .
a nebo specielne pro Davida 3 – muj mily denicku, dneska zase zadnej „OSOBACEK“ - Středa 9. července 2008 ve 13:17® Pike007
-
Pupak: Jiri, konecne rozumny prispevek do MujLov. Je treba na to jit s namornickou rozvahou.
- Středa 9. července 2008 ve 13:11® pupak
-
Vcerejsi reportaz z Osmy, specielne pro Firetigera alias Postracha poteru . . .
19. 00 prichod, (sem to nejak prehnal s tim casem), foukal vitr jaxsvine, asi 30 minut jsem lezel na kameni a cekal az se vitr uklidni, par zoufalcu bicovalo vodu jak v sado-maso salonu a brodaky jim vonely novotou na dalku. . .
19.40 nejak mi to prestalo bavit, to cekani, az skonci vitr, nebo pozorovani tech designove vyvedenych a predpisove zabrodenych nestastniku a presunul jsem se do restaurace Na Peskove, kde jsem sezral gulasek s peti, popil Mattoni, pokecal s mistni komunitou a cekal az se vitr uklidni. . .
21.15 dokonale prezran a dobre naladen jsem se prikulil na breh . . .
21.20 zacala byt ryba aktivni, na hladine se sem tam objevuji chrostici dam tam GOLDOKOCKOZAJICOKANCOZMRDA to bude to prave orechove . . .
21.25 davam zoufalemu vlackari, sice s jemnym prutem, ale fajrlajnou jak na sumce dva siveny, bo se snazil, snazil a snazil a stale zustavalo pri tom snazeni a vypravel mi nekonecny pribeh o trech sivenech v igelitce, ktera byla bohuzel splaskla, no tak jsem mu aspon pomohl ji zcasti naplnit . . .
21.30 sem se na to po 7 chycenych rybach vysral, abych si je moc nepopichal
21.35 – jeste totalne prezran gulaskem jsem zacal provozovat gaucink a lezink
Ta rybarina ma sve kouzlo . . . ten gulasek byl vybornej . . .
- Středa 9. července 2008 ve 12:03® Pike007
-
Buko: Tak to si rozumíme. Mě šlo hlavně o tu délku. Z vlastní krátké zkušenosti s tímto způsobem lovu s krátkým 8'6" prutem jsem ke stejnému závěru došel též. Co se týče odkazů, tak jeden jsem dával níže. Je tam článek o setkání s výrobcem těchto prutů. Další tuším najdeš u kolegy akademika na jeho starém webu.
- Středa 9. července 2008 v 11:38® Buko
-
Pike: Lukáši ne, špatně pochopeno, engliš neumím proto jsem reagovalo.S těma 9 stopama souhlasím. Mám 10,3 a zda se mi to málo. Je to však věcí každého soudruha.Hoď mi prosím na mail odkazy. Nějak se z toho vysomárím.
- Středa 9. července 2008 v 9:09® Pike007
-
Buko: Projeď si prosím web a zjistíš, že 9ti stopá trojka není nejdoporučovanějším prutem pro tento způsob lovu. Já věděl, že se na toho profíka chytneš.
- Středa 9. července 2008 v 8:27® Zauwi
-
to Piranha: to já ne..já je jen dovezl a předvedl, že je to k pití.)
- Středa 9. července 2008 v 8:26® Zauwi
-
to Stopař: mám tu i jiný , ale ty mám zakázaný sem dát …prej bych mohl přijít o mušák, tak se bojim.)
- Středa 9. července 2008 ve 3:51® Buko
-
Pike:napsal jsi…Závodníci a profíci a další chytají s krapet jinými pruty Mohl by jsi mi prosím vypsat značky prutů a délky. Děkuji moc mne to zajímá Brčál:Zdá se mi že jsi zbrklý v závěrech.Protože závodíš, tak francouze budeš dříve nebo později chytat.Díval jsem se na tebe na divizi.S tím co máš nebo popisuješ závody neodchytáš. Fikus ti může potvrdit. RK za 1,5 hodiny 52 ryb Bubu: ten prut od fikuse ber. Ten je jen líný se s tím naučit házet. Viděl jsi mne v sobotu i silonem se dají dopravit mouchy v pohodě na 15 m. Dál už je to podle mne zbytečné.
- Úterý 8. července 2008 ve 22:39® Piranha
-
Zauwi> Koukam pane zauwi ze mate v lednici vic lachoutů jak žrádla
:D:D:D
- Úterý 8. července 2008 ve 22:34® stopař
-
Zauwi> Zauwiku není fotka kde by jsi nebyl s lahváčem.
- Úterý 8. července 2008 ve 22:05® Zauwi
-
Zauwik dovezl nové zásoby…samozřejmostí byla ochutnávka.)Kluci jsou hodní, uctili mě svařáčkem, a výbornou polívkou…
- Úterý 8. července 2008 ve 22:01® Zauwi
-
Včera jsem byl navšívit Tomíčka s Kublajem na 2.Sečském-chlastacovázacochytacím týdnu,kluci naplnili očekávání a zase nasadili laťku hoooodně vysoko
- Úterý 8. července 2008 ve 22:00® fikus
-
neboj, nabídku ti udělám slušnou, bez licitace. Ovšem až zítra. Bude na to čas.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:59® fikus
-
bubu> zítra najdu paragon a podle něj ti udělám nabídku. Nafotím ti prut a pošlu ti to.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:57® bubu
-
fikus> Míro,možem licitovat osobkou,jen se přesunu do pelechu a zapnu noťas
- Úterý 8. července 2008 ve 21:53® bubu
-
fikus> za vyslechnutí nic nedám:tak babičko,čaruj!!
- Úterý 8. července 2008 ve 21:47® fikus
-
bubu> podle dostupných článků, ano. Udělám ti cenu, chceš? Mě to moc nechytlo, tak se ho i rád zbavím.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:44® bubu
-
fikus> takže desetistopá trojka je o.k. ? Začínám s toho být trochu vydivočelej
- Úterý 8. července 2008 ve 21:40® Zauwi
-
O víkendu jsem si krásně zamušil, za 1,5 dne chyceno cca 70 kousků, velikosti nebyly nijak oslňující,velcí lipani jaky kdyby tam nebyli, největší rybka duhák 41cm
- Úterý 8. července 2008 ve 21:38® fikus
-
jj, přesně jak píše brčál. Ryb s tím nachytáš na kusy daleko víc. Ovšem je fakt, že i větší fišky se s tím dají přelstít. Ovšem ta kvantita jaksi převažuje. V místech, kde běžně vytáhnu tři ryby jich s francouzem potahám třeba patnáct.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:34® bubu
-
vy mi teda dáváte,jen co je pravda
- Úterý 8. července 2008 ve 21:32® Zauwi
-
to Bubu:věřím tomu, že mi to aspon nastíníš
- Úterý 8. července 2008 ve 21:32® brčal
-
bubu> hm prut bych si kvůli francouze nekoupil je to dost zbytečné stačí jenom ty správné mušky.
A signalizátor záběrů.Nekoukej na závodění tam jde o rybu od 15 cm a těch chytnout co nejvíc . - Úterý 8. července 2008 ve 21:31® fikus
-
na to jsem se ptal už při objednávání
- Úterý 8. července 2008 ve 21:30® bubu
-
Pike007> ono mi nejde ani tak o značku,ale o délku a AFTMu. Mám možnost něco vzít ze států a vzhledem ke kurzu mě to příjde výhodný.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:30® fikus
-
bubu> dá se v pohodě smazat nebo ještě lépe přepsat u stavěče.