Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:28® bubu
-
fikus> nedá se to jméno třeba přelepit?
- Úterý 8. července 2008 ve 21:28® fikus
-
ovšem je fakt, že ryb se takhle dá nachytat spousta.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:28® bubu
-
Zauwi> nejprv musím něco koupit a učit se budu sám.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:27® fikus
-
bubu> na francouze mám 10stopý green streem ve #3, je to jiné chytání, moc mě to nechytlo. Kdybych na něm neměl jméno, už by byl v bazaru.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:22® Zauwi
-
bubu> doufám, že jsi to dobře okoukal, až přijedu tak budeš učit
- Úterý 8. července 2008 ve 21:19® bubu
-
Pike007> na ostatní mám jiný . Takže ho chci jen na francouze.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:16® Pike007
-
Bubu: Závodníci a profíci a další chytají s krapet jinými pruty: www.czechfly.cz
Na druhou stranu, vsechno nejak jde. Pokud ten prut chceš jen na francouze, bez do jineho. Pokud chces prut na suchou, kratkou, francouze, tak proc ten tvuj ne. Ja tudle chytal modifikovaneho francouze s trojkovym 8'6" a pravda, nebylo to ono, ale nejak to slo.
- Úterý 8. července 2008 ve 21:10® bubu
-
mám dotaz. V sobotu jsem viděl poprvé lovit s francouzem ( buko). Docela se mi to zapáčilo a červíček začal hlodat. Když půjdu do devítistopého,trojkového,šlápnu vedle? Moc dík.
- Úterý 8. července 2008 ve 20:44® Bosanac
-
Pike007> Nejen ze udela kafe ale umeje i hrnek ktery toulovec za sebou necha spinavy .
- Úterý 8. července 2008 ve 14:03® Pike007
-
Ja verim Pupakovi. Vzdy je na mne u Kocaba rivers hodny a udela mi kafe.
- Úterý 8. července 2008 ve 13:52® pupak
-
toulovec to bylo pro tebe? je mi to moc lito, zrovna sem tu objednavku stornoval . . .
- Úterý 8. července 2008 ve 13:42® toulovec
-
pupak> jo, sedma je dobře, ještě si připiš nějakou pěknou pětku na RX7čkovým blanku green – ale počkáme až bude v akci žejo
- Úterý 8. července 2008 ve 13:29® pupak
-
takze to mame jednou . . . skrtam toulovec RX7967–4 . . . ma jeste nekdo pripominky????
- Úterý 8. července 2008 ve 13:11® toulovec
-
vraníkůůůůů – taky to nemůžeš poslouchat žene???připomeň prosím tomu hovnochytovi slavnou „T-f-S-k“ (toulovcovu fialovou siveno -killerku) prosím.
- Úterý 8. července 2008 ve 13:01® pupak
-
nevim proc bys zapisoval do povolenky nama darovane ryby???? Tak tu nemlz 5 kusama, tim jen potvrzujes ma slova ze chytis hovno tak a mas to ty PRASIFKO
- Úterý 8. července 2008 ve 12:55® toulovec
-
pupak> nesnaž se, všichni tu vědí, že já jsem pravdomluvnej Dušín a ty si vymejšlíš až se ti od huby práší. mohu uvést dalších několik příkladů se jmény, daty , důkazy, fota, vše podloženo, ........ tak na příklad v mém úlovkovém lístku za rok 2007 je 5 – slovy pět sivenů z osmy, zbytek růžovomasých – žlutě tečkovaných sivenků si lapám čerstvé z domácí tůněčky :o))) tímto tvé lži o mnou sežraných sivenech ze sedmy v roce 2007 dále nekomentuji
- Úterý 8. července 2008 ve 12:44® pupak
-
modrak – neni opravdu Ivos nikdy na stoce nezachytal, vzdy potupne zebra na kamaradech ryby kdyz tam je at mu je daji, takovy ty kecy o tom, ze nema, potrebuje, manzelka ma rada, dite ve vyvinu . . . no tak se ustrnem a nejaky mu dame, loni bral i tlouste chudacek jeden a vecer jim lihacem delal puntiky, byly prej pro tchana, ale on se to snad jednou nauci
- Úterý 8. července 2008 ve 12:39® modrak
-
pupak> Není on nakonec ten, co u Majáku naházel do kufru auta sedmatřicet sivenů a ujel?
- Úterý 8. července 2008 ve 12:36® pupak
-
jo a jeste drobnost, minuly tyden dozral zasobu sivenu co upytlacil loni na te stoce, tak cekam, ze zas prileze . . .
- Úterý 8. července 2008 ve 12:34® pupak
-
MUTNO JESTE DODAT, ZE JSEM NEHODIL ANI TECH 22 METRU JAK ZDE IVIK PREHANI, BO KDYZ MI TO MERIL JAK RIKA TAK CUPITAL JAK JAPONSKA GEJSA V KIMONU . . .
- Úterý 8. července 2008 ve 12:31® pupak
-
Firetiger – tak ti dam jeste jednu hlasku do notysku, jeden znamy tvrdi, ze se pica mytim znehodnocuje . . .
Zdendo DEKUJI!
Toulovec – neprekvapils, ja vim je to tezke rozchodit svou nicemnost, kdyz stojis v te stoce jak rikas v hejnu asi tak 30 sivenu a voni na ty tve designove vyvedene musky serou ZVYSOKA
- Úterý 8. července 2008 ve 12:27® toulovec
-
Apropó už jsem Vám vyprávěl jak pupák hází dvouručákem 40 metrů???
Nevyprávěl žene??? Tož stojíme na břehu Vltavy, pupík trénuje spey-hody a pochvaluje si jak těch 40 metrů lehce mrskne. Já povídám – ale Jirko, 40 metrů vypadá maličko jinak. Stoupni si podél proudu a házej kolem břehu, kroknu ti to. Tož se všemocný a šikovný káster napřáhl, provedl opravdu náááádherný kást. Tož jsem se jal krokovat tu dálku a při dvacátým druhým kroku jsem byl u mušky. Krokoval jsem to dvakrát, bez podvádění. Snažil jsem se o poctivý metr, žádné natahování, pupák házel několikrát, nikdy se přez těch svých 40 nedostal. Jiříku zkoušel jsem to, dvoumetrovej krok neudělám kdybych se posral, to bych se musel mezi kulkama až k bradě rozervat
Ovšem na jeho obranu nutno podotknout, že já se dvouručáku zamotám jak bourec do kokonu, ono to zas tak jednoduchý není.
- Úterý 8. července 2008 ve 12:25® modrak
-
toulovec> Když má někdo ničemný ruce, tak nenachytá ani v kádi v Tesku.
ZN> Předpokládám, že jako chlap chlapa.
- Úterý 8. července 2008 ve 12:24® ZN
-
toulíku, ale já mám pupáka rád!!!
- Úterý 8. července 2008 ve 12:22® Firetiger
-
pupak> tedy pane, hlášku o chuťovém znehodnocováním pstruha od 20 cm nahoru si musím zapsat do deníčku zlatého fondu rybářského folklóru
- Úterý 8. července 2008 ve 12:18® toulovec
-
4all: to s tím lovem pupáka na hod, to už tu všichni známe žejo??? Sám jsem to u něho zažil několikrát, za odpoledne jsme lapli se štěstím ve třech lidech 4 ryby, leč všem známým kamarádům okamžitě pupák volal že jdou ryby na hod. Já zjistil příčinu – nikdo ho nemá rád, vlastně ho všichni nesnášej. Ale aby měl s kým promluvit, tak vychvaluje tu zregulovanou stoku (Kocábu) a když pak přijedem, ryby nejdou, tož se aspoň stavíme u pupáka na chatě. No a rázem má pupík pocit že má spoustu kamarádů. Mazanej kluk je to.
- Úterý 8. července 2008 ve 12:11® pupak
-
regulus> uz jsem ji koupil takze se mi tam vejde i 30+, nemam z toho radost z hlediska kulinarskeho se pstruh za kazdy centimetr nad 20cm chutove znehodnocuje . . .
- Úterý 8. července 2008 ve 12:10® pupak
-
Firetiger – mily Jindrichu, cim driv to takzvane vychytaj, tim lip, odtahnou jinam za vysazenou rybou a ja si to budu pak uzivat, zas jako do ted budu sedet a cekat na ty petiminutovky . . .
- Úterý 8. července 2008 v 11:52® regulus
-
modrak> jo a s těma rozměrama si to posral, Pupák si bude muset koupit větší pánev, chtěl to zrovna jako sivenopánvičkoměr.
- Úterý 8. července 2008 v 11:50® regulus
-
modrak> pěkná práce, ten rám je duralová trubka???