Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. července 2008 v 16:24® Zauwi
-
Zejtra je svátek.....jede se mušit:)
- Pátek 4. července 2008 v 16:13® fikus
-
pepos.93> je to druh nymfování s hodně dlouhým návazcem, celkem podrobně je tato metoda popsána v nové knížce Muškaření a vázání mušek II. od fy Hends products.
- Pátek 4. července 2008 v 15:40profil byl smazán
-
jedna otázečka?! co je to ten „francouz“ nebo francouzský návazec?myslím jak se to dělá,z čeho to je,na co to je dobré atd.
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 12:51® brčal
-
siri> tady je z dnešního rána
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 12:16® siri
-
S malym proutkem na velike rece…
- Středa 2. července 2008 ve 23:30® LojzaRybka
-
brčal>ta sestava je dobrá tak nato si rozmlátit hlavu tim woblerem
- Středa 2. července 2008 ve 20:45® Dědek
-
Buko> když jsi mě asi před dvěma roky nakouřil za zveřejnění pár pěkných fotek revíru, nevěřil jsem. S odstupem česu musím bohužel uznat, že jsi měl pravdu.
- Středa 2. července 2008 ve 12:15® Marcel
-
brčal> ten zítřek je pase, musím na letiště
Jinak tato sestava je oblíbena právě na nově zřízeném muškařském úseku Moravice 1P
- Středa 2. července 2008 v 11:55® brčal
-
LojzaRybka> hm když myslýš . zkušenost z tohoto revíru : Muškař – muškařský prut + naviják + šnůra na návazci wobler ( k rybce není daleko ) Co na to povíš vychytají nabo nevychytají
- Středa 2. července 2008 v 10:47® LojzaRybka
-
bubu>na chrostíky tohoto vzoru chytám na ohři celou sezonu
- Středa 2. července 2008 ve 4:58® Buko
-
ZN. Snad jen dovětek Svého času,jsem dotáhl na Váh do místa, kde bylo stádo generačních lipanu známého.Ryby nešly a bylo mi jej líto, že nemůže nic chytit. S Mirom Žůborom jsme lipany v tom místě pouštěli a měli radost jak se tam vytírají.Jezdili jsme tam na víkedy. Na podzim bylo stádo vybité. Ten pán tam jezdil sám a přes týden.Na podzim jsem tam nemohl chytit rybu.Otočím se a on sedí na břehu.Říkal mi:hledím se na tebe, zda tu ještě něco zbylo.To je Ti pak do breku
- Středa 2. července 2008 ve 3:09® Buko
-
ZN> Velmi Tě ctí a moc si Tě vážím, že to chlapsky přiznáš. Já tě varoval hned jak jsi tam do SLO začal asi pře 5-ti lety jezdit.
ZN ta smutná moje zkušenost byla odsud z CZ.
A teď to co tvrdím roky. Pokud se někdo pochlubí velkou rybou na netu,tak je k tomu pořeba dát ještě GPS souřadnice.Pak je ta řeka do týdne nahladko.Je lepší se pochlubit dvakrát. Pak masař – důchodce a a gumovací propiska dělají divy.Dvacet ryb za vycházku není problém. Takových hajzlů znám 5. Tak dopadla Ostravice, Moravice,M.Sázava, Morava a obě Bečvy.Nejhorší je, že se Tě taková svině ptá… kde bych měl jet na ryby…tady už nejsou. - Středa 2. července 2008 v 0:15® regulus
-
ZN> svatá pravda, bych si za některý nechtěný info, který vlastně info být neměly, dal vlastnoručně po rypáku.
- Úterý 1. července 2008 ve 22:40® Zauwi
-
to Bubu: pravda…, něco na tom nehraje..
- Úterý 1. července 2008 ve 22:33® bubu
-
Zauwi>si upad,já večer a krátká. Na lipovským potoku .
- Úterý 1. července 2008 ve 22:29® Zauwi
-
to Bubu: jsi sušil jo?Já myslel, že na krátkou nymfu …
- Úterý 1. července 2008 ve 22:29® Zauwi
-
to Bubu: tam kam jedu to zobou v šeduvý barvě, takže CDC je jasná volba, jen jsem potřeboval nějakou inspiraci.)
- Úterý 1. července 2008 ve 22:28® bubu
-
Zauwi> ani jsem dnes nemusel moc hledat,s tímto chrosťou byly spokojený.
- Úterý 1. července 2008 ve 22:24® bubu
-
Zauwi> dělám ji i s CDC.
- Úterý 1. července 2008 ve 22:23® Zauwi
-
to Bubu: děkuji:)
- Úterý 1. července 2008 ve 22:21® bubu
-
Zauwi> zkus něco takového,velice jednoduché.
- Úterý 1. července 2008 ve 22:08® bubu
-
ZN> jo,něco jsem o tom slyšel. Taky dostávám sodu,oprávněně. Bohužel,někeří si neumí vážit těch pár docela dobrých revírů,co u nás ještě zvostaly
- Úterý 1. července 2008 ve 22:01® ZN
-
bubu: obojí
Ale dle mého je potřeba kurewsky moc rozlišovat, komu co propíchnout. Vlastní zkušenost. Dnes se začínám např. ve Slovinsku stydět.
- Úterý 1. července 2008 ve 21:50® Zauwi
-
Bubu: velká závist, máš taky osobku
- Úterý 1. července 2008 ve 21:40® bubu
-
ZN> vlastní zkušenost? Nemyslím nevěru,ale profláknutý revíry.
- Úterý 1. července 2008 ve 21:38® bubu
-
Vlaštovka> no,myslím,že máš velký problém. Ale možná ti někdo poradí,já bych koupil jinou
- Úterý 1. července 2008 ve 21:37® ZN
-
pánové, zatloukat, zatloukat a zatloukat
- Úterý 1. července 2008 ve 21:33® bubu
-
Zauwi-máš osobku. Dnes navečer konečně po měsíci přesně na rybách. Prostě balzám na duši.
- Úterý 1. července 2008 ve 21:20® Vlaštovka
-
Hoši… mam malý problem, mam čerstvě novou plovoucí šňůru a je stašně tvrdá a nepoddajná a drží tvar… dá se s tim něco dělat?? Dík za pomoc.
- Úterý 1. července 2008 ve 20:02® fikus
-
Buko> jistě, s tím zcela souhlasím, nic to ovšem nemění na faktu, že kdyby byla pravidla pro lov nastavena na úroveň kvality místo kvantity, tak tady nemusíme řešit někde poloprázdné, jinde téměř zdevastované revíry. Nezlob se na mě, ale bát se pochlubit pěkným úlovkem s vědomím, že za měsíc může být revír hladová voda, je dost skličující. HL> vyznělo to tak......