Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 29. června 2008 v 18:21® Chose
Chose

brčal>to je všechno

Neděle 29. června 2008 v 16:52® brčal
brčal

Chose přidej více fotek labské prosím :-)

Neděle 29. června 2008 ve 13:13® Chose
Chose

Zdravím,dal jsem do fotogalerie zase pár fotek z Labské,kdyby to někoho zajímalo ;-)

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img18857.jpg
Neděle 29. června 2008 v 10:18® Zauwi
Zauwi

to Regulus: osobka

Neděle 29. června 2008 ve 4:39® regulus
regulus

Bando vstávat, líhnou se jepice, hrrrrrrr na ně (myslím na ryby). :-) :-P :-D

Sobota 28. června 2008 v 18:05® kubas
kubas

Tomucha> pěkné, snad se k tomu taky někdy propracuju:-D

Sobota 28. června 2008 v 17:26® Tomucha
Tomucha

já se ted bavím s trubičkama. :->

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img18852.jpg
Sobota 28. června 2008 v 17:06® kubas
kubas

Z nudy vážu: první 2 streamři.....

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img18850.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img18851.jpg
Sobota 28. června 2008 v 8:59® rarach

Chose: Já už jsem k těmhle odhadům střízlivej, po tom co jsem prošel pár míst s agregátem, tak mám o výskytu velkých zcela jiné mínění a o tom svícnu a tmě to jistě znáš. Podle mne ty ryby jenom neumíme chytat. Regulus: Jak říkám nejsme ve sporu, já jenom bytostně nesnáším lidí co jdou vodou jak buldozeři, waauu teď jsem tady já a ostastní se poserte. (Jiris to není o tobě)

Pátek 27. června 2008 v 15:28® jiris
jiris

Bobo / bez Vas by tady byla nuda jak na Ukrajine :-)) Mas v cervn. cas a celorepubli­kovku MP?

Pátek 27. června 2008 ve 14:59® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

jiris: To že jsou kopřivy vyšší než Ty, ještě nemusí nutně znamenat, že mají 2m :-P

Pátek 27. června 2008 ve 13:17® jiris
jiris

rarach – jsem se tim 100% jistej. Jo nějaka voda by bodla, je tady hodne sucho.

(v 2 m koprivach bych snad chodniček našel ne?)

Pátek 27. června 2008 v 9:26® Chose
Chose

rarach> tak základní předpoklad je že tam ty velké ryby jsou,u nás znám dva revíry,kde není úplná náhoda chytit na mouchu potočáka 40+.a tam se snažím chytat nenápadněji,ale na většině řek tady u nás to bohužel nemá smysl.:-)

Pátek 27. června 2008 v 9:24® regulus
regulus

rarach> můžu tě ubezpečit, že autem jezdím jen k vodě a nikoliv do vody, ryby chytám na chlupatý háčky, nikoliv granátometem, tak nevím proč by to mělo být rozplašený. :-D :-D :-D

Taky chodím na revíry kde se nebrodí, šlápneš na větvičku a ryby sou v čoudu, ty jsou ale ještě mnohem menší než ta říčka z Choseho fotky. :-93;

Pátek 27. června 2008 v 8:49® rarach

Regulus: Já chápu co mi chceš říct, ale i tak se nemohu chovat u vody tak aby revír po mojí návštěvě zůstal dva dny rozplašenej. Myslím, že máme s Bobem docela dost zkušeností s chytáním na malých tocích a taková maličkost jako snížení siluety nebo žádné brodění,už nam pomohla k rybám ve které mnozí ani nedoufají, bo skutečně nejsme závodníci a cíleně jdeme po velkých rybách. PS: Nemluvím o lipanech, ale na velkýho pstruha máš většinou jeden max. dva náhozy.

Pátek 27. června 2008 v 8:35® siri

Chlapci, chlapci, uz se nehadejte, nevite, ze konfrontace vychod-zapad uz nefrci? Dnes leti spis sever-jih…

Pátek 27. června 2008 v 8:33® regulus
regulus

BoBo-Falknow> nevím jak v Asii, ale u nás na Moravě se krčit a plazit nemusím, možná myslels mešitu, ne??? :-))

rarach> Já ti nevím, ale když chcu, tak si zajdu na několik fleků, kde potkat dalšího rybářa je celkem náhoda, na několika jsem nepotkal ještě nikoho a na zbytku 1–2 za celou sezónu, což samozřejmě neznamená, že tam nikdo nejezdí, ale určitě to nejsou davy. Pravda je taky ta, že k nám nejezdí na ryby spolkoví sověti. 9-)

Pátek 27. června 2008 v 7:55® rarach

Jiris: A víš jistě , že tam chodíš sám hvězdo, nejvíc miluju ty co chytají po mne potopa.

Pátek 27. června 2008 v 7:34® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

regulus: To je na malé vodě normální i ve zbytku republiky :-) Mám pocit, že i u Vás v Asii :-D

Pátek 27. června 2008 v 6:02® regulus
regulus

Kurnik, vy tam v tom západakočesku chytáte na černo, že se u toho musíte plížit, plazit, krčit a opírat??? :-O

Pátek 27. června 2008 ve 2:26® jiris
jiris

rarach – na hazeni oporu zatim vazne nepotrebuji a radeji lezu na reviry, kde po me nikdo druhy neleze, takze vstricnost stranou.

Čtvrtek 26. června 2008 ve 23:31® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Chose: Sorry, ale tak proč sebou taháš mušák? :-D Projít se můžeš i bez něj ;-) Když jsem viděl fotku s prutem, tak jsem se prostě mylně domníval, že Ti jde i o to, chytit rybu…

Čtvrtek 26. června 2008 v 8:46® siri

Chose: ono pokud jde o pstruhy jevici aspon trochu zajmu o zradlo, kdyz je ta mucha zaujme, tak 2 m nejsou zadny problem. A ja proste miluju ten moment, kdy odnekud ze tmy az u dna ryba vystreli k hladine k me mouse – dokonce i kdyz ji mine nebo nad ni treba nakonec i ohrne nos, nakonec pri tom, na co kolikrat chytam, je div, ze se rybky vubec obtezuji… :-D

Čtvrtek 26. června 2008 v 8:40® rarach

Jiris: To není o chytání repre, to je jen o využití možnosti, kterou ti řeka poskytne, házení s oporou je také mín namáhavé, o nějaké vctřícnosti k lidem co můžou jít po tobě ani nemluvím, meleš prostě bláboly.

Čtvrtek 26. června 2008 v 8:27® Chose
Chose

Bobo:sem jezdím proto,že se mi tu líbí,ne kvůli půlmetrovým rybám.Ale za rady díky. Doufám že tenhle příspěvek se mi odešle.

Čtvrtek 26. června 2008 v 8:15® Chose
Chose

Ty ryby stály u dna v 2metrové hloubce a moje snažení jim bylo totálně fuk,i kdybych se plazil po břiše.Na nymfy se mi chytat nechtělo a tak jsem prostě házel.Nakonec to sebral jeden cca 15cm.

Čtvrtek 26. června 2008 v 1:43® regulus
regulus

siri> moje řeč, piánko hačí na šutr, v klidu si dát cigárko, pokochat se okolní přírodou … :-93;

Čtvrtek 26. června 2008 v 1:40® regulus
regulus

jiris> kde je ta fotka toho umušenýho sumejša. :-D :-D :-D

Čtvrtek 26. června 2008 v 0:21® siri

A ja bych si na ten sutr sedl, udelal si pohodli, chvili je nechal uklidnit – a pak to tam procesal… 9-)

Středa 25. června 2008 ve 23:53® jiris
jiris

Bobo / radeji mensi rybu, nez bolesti zad.