Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 22. června 2008 v 16:27profil byl smazán
-
tak už jen čekám na zásilku
a teď jak to natíráte hodně nebo málo ? a celou muchu bo jen cdc?
- Neděle 22. června 2008 v 11:41® Chose
-
Floatant od Buka taky používám,jepice se držela na hladině i po cca dvacáté rybě,pak ji rozkousali a musel jsem měnit.Takhle napuštěná cdc mucha plave na vodě jak špunt.
- Sobota 21. června 2008 ve 22:46® regulus
-
Pike007> mě teda neplave celej den ani omylem.
Dycky je tam nějaká veverka kterou trefím.
- Sobota 21. června 2008 ve 22:23® Pike007
-
Pepos: V tom případě je tvá suchá muška vyrobena z nesprávných materiálů nebo v horším případě z nekvalitních. Dobré CDC v dostatečném množství, nějaký umělý dubbing,kvalitně navázané nožičky, případná impregnace a muška mi plave celý den. Po zdolání ryby je třeba mušku dobře vymáchat ve vodě a zbavit slizu, plané hody musí být dostatečně razantní, žádné lehké plácání a pak případně dosušit v papírovém kapesníku či amadou.
Pokud ale chytáš na těžký mokrý háček, CDC je málo, máš tam nasákavý dubbing, tak je to těžké.
- Sobota 21. června 2008 v 17:50® regulus
-
pepos.93> BUKO se živí vázáním mušek a výrobou různejch sajrajtů pro muškaře.
Krámek pokud vím nemá, dodává to do ostatních krámků, vše co je MAIBA-FLY je od Buka. Jeho věci má i Tomucha na netu www.vazani-musek.cz , m.j. i ten floatant. Domnívám se, že to používá víc jak 50% lidí co sem chodí.
- Sobota 21. června 2008 v 17:46® Kachna
-
pepos.93> On takoví věci vyrábí.
- Sobota 21. června 2008 v 17:32profil byl smazán
-
regulus> a co dělá BUKO???on má nějaký krámek?
- Sobota 21. června 2008 v 17:03® regulus
-
pepos.93> ser na JISI kontaktuj Buka.
- Sobota 21. června 2008 v 16:16profil byl smazán
-
aha tak už vím co to je a já věděl že jsem na něco zapomněl…koukám u Jisi a nevím jaký objednat?! tak jaký z toho všeho výběru???? www.ryby.glux.cz
- Sobota 21. června 2008 v 16:01profil byl smazán
-
regulus> sušim planejma hodama a nebo tam dám jinouz a tuhle nechám usychat na vestě…to slovo floatant mi dělá problémy?co to? některé jsou cdc…jinak chytám na rudořitky
- Sobota 21. června 2008 ve 13:17® regulus
-
pepos.93> potom nejsou plovoucí, ale neplovoucí.
Teď vážně, z čeho jsou dělaný, pokud CDC tak používáš floatant, jakej, sušíš – myslím kapesníček, amadou, pár planejch hodů???
Téměř každá suchá muška je po několika hodech potápivá.
- Sobota 21. června 2008 ve 13:07profil byl smazán
-
mám dotaz mé plovoucí mušky po třech hodech neplavou… čím to je?
- Pátek 20. června 2008 v 17:42® jiris
-
regulus – ver
- Pátek 20. června 2008 v 16:54® regulus
-
jiris> nevěřím
- Pátek 20. června 2008 v 16:50® jiris
-
pupak / zitra tady mas ode mne sumce na musak, veris tomu?
- Pátek 20. června 2008 v 16:34® Pike007
-
Pupák. Fotky máš? Měl jsi na sobě reklamní tričko při focení? Použil jsi klinik?
- Pátek 20. června 2008 v 15:42® pupak
-
Pane Franz – hned si pak dam inzerat – PRODAM podberak od Tvrdka jako novej jen trochu zlomenej jak jsem jim umlatil 15 ranama prase rybnicni v jatecni velikosti . . .zn – „UMLATIL JSEM OSOBACEK“
- Pátek 20. června 2008 v 15:38® pupak
-
jasne takovej mini pekacek . . . abych je mel rovnou pomereny na panvicku
- Pátek 20. června 2008 v 15:31® modrak
-
pupak> Good, o víkendu ti to ušiju. Dle zadání předpokládám, že to bude čistý ovál.
- Pátek 20. června 2008 v 15:16® pupak
-
modrak – malo, malinko, malilinko, malilinecko bo seru na ty hluboky humusky co prodavaj, rozmer je 30×12 a hloubka sitky max 15 cm dekuji Vam vrele pane Franz . . . v pondeli prijede postou Flex Coad pullitr tak se prival nekdy na fise at ti odleju
- Pátek 20. června 2008 ve 14:55® modrak
-
pupak> Ty mi raději načrtni rozměry Kocaba River rakeťáku. Plánuji návštěvu galantérky, tak ať vím kolik mám koupit podšívky, ty podšívko.
- Pátek 20. června 2008 ve 13:20® pupak
-
modrak – nevis co je dobre, vono mlade masicko ti take zachutna ty starej slimacku . . .
- Pátek 20. června 2008 ve 13:12® modrak
-
pupak> Ty požírači potěru, sem honem musel mazat domů. Danula pekla psí nohu a … Ostatně kdo by se sral s takovou drobotinou.
- Pátek 20. června 2008 v 11:39® pupak
-
Musim prasknout na Modraka, ze se nechtel a nezucastnil se vecerni zranice pstruhu a lipanu na maslicku, plnej pekac lipanku a potocaku do 20 cm je lahoda a laskomina, DIETAR VYCHRTLEJ . . . to zas na druhou stranu Ivik nikdy neodmitne
- Pátek 20. června 2008 v 10:07® bubu
-
kontrola u lékaře nedopadla dobře. Ještě min. týden nevemu mušák do ruk. Zkur…ej život!!
- Pátek 20. června 2008 v 9:50® modrak
-
No, po tom, co jsem včera viděl na vlastní bulvy, musím konstatovat, že v proslulém brlohu nad Kocábou panuje přejícnost, rozdavačnost a pravá slovanská pohostinnost. Takže suma sumárum, s tím kafem to bude nějaká Litomyšlská provokace.
A navíc, zřejmě jde o do detailu promyšlenou kampaň s cílem zdiskreditovat mistra šmirglu. No posuďte sami. Toto mi přišlo před cestou na Kocábu. A hádejte odkud. … Z Litomyšle!
- Pátek 20. června 2008 v 0:11® Bosanac
-
pupak : Nenech se rozhodit tim Litomyslskym previtem , sezere ti vse a stezuje se ze nedostal kafe . Uz zadny prut mu nepostavis , neopravis , ne ..... Nevdecnik jeden .
- Čtvrtek 19. června 2008 v 19:50® rarach
-
Pupák: Jsem s tebou, kafe mají na každé benzínce, jenže on zase šetřil.
- Čtvrtek 19. června 2008 v 15:51® pupak
-
Vy hnupove, at delam co delam ta KRYSA Z LITOMYSLE me stejne pomluvi
- Čtvrtek 19. června 2008 ve 13:37® ZN
-
toulovec: potvrzuji, to od něho nebylo pěkné. Ale na jeho obranu musím podotknou, že to byl takový šok, že se mu na druhou stranu ani nedivím