Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. června 2008 ve 21:24® sus1
-
Pike007> To první se týkalo Trouba boye a to druhé tvého kamaráda.
- Sobota 7. června 2008 ve 21:21® Pike007
-
Sus1: Ani tak nenudil, jako jsem nepochopil, co jsi chtěl říct.
- Sobota 7. června 2008 ve 21:16® sus1
-
HaD> To je pravda ale jak dlouho to trvalo a kolik lidí na to poukazovalo a nasr…,než si s tím něco udělal.Jedná se o lidi,kteří tady mají jiné postavení než já a jsou tu déle,tak se potom nelze divit,že se ,,naštvaně'' vyjadřovali. Jinak jistého pána neznám ale takhle veřejně píchnout do takovéhle věci,to chce kus odvahy a to mi věř.Tam kde pracuju,jsem jednou nohou v kriminále i když tam nejsem a vim ,co jsou lidi schopný udělat.Já osobně bych určitě takovouhle věc tady veřejně neřešil, protože tady nic nevyřeší,akorát zvýší počet nepřátel proti mé osobě a to nemusí být vše.
Předem se omlouvám ,jestli jsem někoho nudil mím přízpěvkem.
- Sobota 7. června 2008 ve 20:18® HaD
-
sus1> trouba boye jsem dost promazal a dal mu zákaz vstupu.
- Sobota 7. června 2008 v 17:28® Dědek
-
pif> já ne
- Sobota 7. června 2008 v 17:28® Pike007
-
Rarach: Nevím jak ty, ale třeba v ODense jsem viděl mraky pěkných exemplářů. Stači si chvilku postát na mostě před Go Fishingem a sledovat, jak kolem tebe jezdí na kole.
- Sobota 7. června 2008 v 15:20® rarach
-
Vanuz: Tak to ti nezavidím, vidím Dánky jenom zahalené na jaře a na podzim a už to je na hranici únosnosti, ale na pláži to teprve musí být vodvaz.
- Sobota 7. června 2008 v 9:15® pif
-
dědek:nevím,jak ty,ale já jsem k mé poznámce zapoměl dát smajlík
- Sobota 7. června 2008 v 8:31® sus1
-
,, ale z druhé strany, nechal jsi tu sice ne bez povšimnutí, ale bez mazání projít jiný věci.''S tímto s regulem souhlasim,viz Trouba boy.
- Sobota 7. června 2008 v 8:23® Dědek
-
pif> jsem
- Sobota 7. června 2008 v 7:38® Chose
-
Zdravím,na víkend dorazil Padis,včera jsme vyrazili na jednu říčku,pár menších po,jeden 30+ a jeden 35+ ,fajn vycházka.fotky asi v neděli…
- Sobota 7. června 2008 v 6:15® pif
-
dědek:seš divnej…
- Sobota 7. června 2008 v 1:10® HaD
-
Pike007> v kontextu s urážlivým textem, nepodloženým obviněním z okrádání jsem to prostě nemohl akceptovat. Ty sám si se vyjadřoval v podobném smyslu, ale bez vulgarit a jaksi v snesitelném tónu. To jsem neřešil, jen reagoval. Pokud bych smazal i ty Tvoje, měl bys pravdu. Ale opak je pravdou.
regulus: Dědek má vždycky pravdu
ú
- Pátek 6. června 2008 ve 23:38® regulus
-
HaD> košér to sice nebylo, ale z druhé strany, nechal jsi tu sice ne bez povšimnutí, ale bez mazání projít jiný věci. Dědek má recht, co bys od něj jinýho čekal. Konec konců, ty jsi tu šéf.
- Pátek 6. června 2008 ve 23:04® Pike007
-
Asi takhle, nejsem priznivcem sprostych slov, ale v prispevku Xaxapa jsem napocital asi 3 az 5. Tedy nebylo to tak strasne. Mozna to nebylo tak strasne, protoze jsem lehce zdeformovan tim, ze jsme s Xaxapem kamaradi. Bohuzel mam Davide pocit, ze jsi tez lehce zdeformovan tim, ze jsi kamarad zase ty s nekym jinym.
- Pátek 6. června 2008 ve 22:58® Dědek
-
HaD> vždyť ho znáš, ještě jsem od něj neviděl reakci, ve které by někoho sprostě nenapadal. A když mu je malej vedlejší veb, tak prudí tady nebo jinde. nesnižuj se na jeho úroveň, nejlepší reakcí je ho ignorovat
- Pátek 6. června 2008 ve 22:52® HaD
-
Máme pro Vás novinku – Aukční síň rybářských potřeb. www.chytej.cz
Nakupujte a prodávejte!
- Pátek 6. června 2008 ve 22:52® HaD
-
Dědek> nemám rád urážky a vulgarismy
- Pátek 6. června 2008 ve 22:47® sus1
-
Dědek> Hele, jak to že seš ještě vzhůru?!!dole muj dědek už spí??!!
- Pátek 6. června 2008 ve 22:43® Dědek
-
HaD> proč tě to tak rozhodilo? po MS v mouše to byla kritika úplně stejná, možná ještě větší
- Pátek 6. června 2008 ve 22:27® Pike007
-
Vanuz: A jestli budes zlobi ty, tak ti vmetem do tvare ty danske karikatury proroka Mohameda.
- Pátek 6. června 2008 ve 22:22® vanuz
-
rybco> ja tiez nechapem co si chcel pocut.
Cesko-slovenske tahanice su v ramci srandy OK, ale inak neviem co to sem tahas, to bolo trosku ubohe…
- Pátek 6. června 2008 ve 22:19® Pike007
-
HaD: Čoveče, ty si dneska hrozná cíťa, nějak tě všechno rozhodí
PS: některé pasáže psané Rybcovi sedí dnes i na tebe
- Pátek 6. června 2008 ve 22:17® Pike007
-
Rybco: Prosim te, nedelej Dasu a neurazej se jak maly Jarda. Jde jen o to, ze ptat se po koupi prutu, co na nej rikaji ostatni, je zcela k nicemu. Mi rekni, co jsi chtel slyset? Chtel si ho pochvalit? Co bys delal, kdyby pet lidi reklo, ze stoji za prd? Nebo ten nazor druhych potrebujes? Kdybys nebyl horka hlava, tak bys prut sel nejdriv zkusit, sam bys zjistil, jestli ti sedi nebo ne a pak bys mohl napsat, ze sis koupil prut ten a ten a ze mas radost, bo ti sedi. A nebo naopak, ze ti nesedi.
PS: mozna by bylo dobre si uvedomit, ze se jedna o rybarinu, teda o nic duleziteho. Ceskoslovensko tu nedelime, neni treba si hrat na urazeneho. Jde o hovno.
- Pátek 6. června 2008 ve 21:54® rybco
-
Tak diki moc PEPICI,rozoberate to, na co som vobec neni zvedavy,kedze asi vy kupujete nieco uz ma vas kamarat a vynachvali to az neviem kam do nebies,vasa vec.Len sa radsej teda starajte o seba a o vase ho…Anyway,nie kazdy ma fajront o 15:00 a cas ist nieco hned skusat.Alebo ci to skusate hned v obchode?mudrlanti.Bolo mi potesenim.S pozdravom (spoza Dunaja)
- Pátek 6. června 2008 v 19:01® stopař
-
bubu> Evžene ty vtipálku
. Ne opravdu se to nedá na nic použít , je to o hodně jemnější a o něco kratší jak z dospělé.No maximálně si ji přidělám na auťák na anténu jak nějakej masňák
.
- Pátek 6. června 2008 v 18:51® HaD
-
XAXAP: příspěvek byl plný vulgarit a urážek. Klidně si to sem pošli znovu, ovšem věcně a bez toho, co Ti vytýkám. Pod článkem o MS se věcně diskutuje a od některých přispěvatelů dost kriticky. Jsou ovšem slušní. Urážlivé a vulgární příspěvky budu mazat vždy. Myslím, že mě znáš a že za tím, co řeknu si stojím.
Pro ostatní, sice nerad, ale v zájmu objektivity, smazaný příspěvek Chachara přikládám. Nechť každý posoudí, zda jsem měl důvod jej mazat.
"Tak se hoši poplácávejte po ramenou a vopíchejte se klidně do zadku. Má to ovšem ALE ve velikosti mexického zálivu. Kajman director má otázky nebetyčně přihlouplé! Jestli je Bulharsko země nížinných řek, tak Británie je komunistický režim.
A ad naše slavná sestava. To by mě zajímalo, jestli Choceňský démon konečně kápne božskou, kolik lidí tam bylo oficiálně a kdo za ně cáloval těch 1000 EUR, cestu a další náklady?
Krom toho, že je to našim reprezentantům fuk, že se jedou odrekreovat a pohonit si ego do země, kde se za 1000 EUR dá v poho žít půl roku (prostě tolerují tenhle běžně rozšířený raketýring při pořádání podobných taškařic), podali kurevsky plnohodnotný výkon na jinak mrtvé Vači na sádkovejch duhácích a na Bulharských webech jsou krásný popisy akce, kde všichni pilovali taktiku tak, že zvedli Rodopskej rekord v chlastání. Krom toho je Bulharům úplnej šumák, jak se měli egohoniči z Čech, protože je zajímalo jen natrhnout prdel rusákům.
To je v průser, když narazíte na chachara, kterej zvedne telefón a brnkne do Devina (s tvrdým E) a dokonce plynule hovoří bulharsky a zná perfektně reálie!
Závěrem říkám jedno: pokud si to Maixner a ta jeho sebranka nezacálovala sama, OKRADLA české rybáře o čtvrt míče či více!!!
A to je hnus, Davide Havlíčku, ať už se ti to líbí, nebo ne. A to proti vláčkařům obecně nemám nic"
- Pátek 6. června 2008 v 18:50® vanuz
-
ja som sa prave vratil z plaže, plno vorvaňov na dekách, vo vode ani naznak aktivity ryb. Morjaky su kdesi v rici. V noci sa mi na ne chodit nechce. Zhrnutie: Zoberte si do Danska radsej plavky.
- Pátek 6. června 2008 v 18:32® rarach
-
ZN: To se zeptej mého otce, proč se zrovna srazil s vyznavačkou ohně už v Evropě, jenže asiatům se to blbě vysvětluje, no nic jdu roztopit, mám tu pěknou nálož masa, zeleniny a Petruša už míchá v neckách mojito.
- Pátek 6. června 2008 v 15:05® regulus
-
vanuz> ty máš co mluvit, v Prešpurku zase jezdí električky a když si chcu v hospodě dát kapustu, tak mi donesou zelí.